mandag den 25. april 2011

SEXMÆT!

Tænk at jeg skulle skrive det! TÆNK at de ord skulle komme ud af MIN mund........!!

Lørdag aften RØV KEDET JEG MIG for at sige det MILDT!! Jeg endte med at sætte en gammel dvd på mit tv mens jeg stod og kvalte min strygebunke - blev dog ikke helt færdig da noget af tøjet kræver lys for at kunne stryge det og jeg har intet lys i lejligheden udover sterinlys og lyset over emhætten......

Chick flick på mit tv som jeg måske har set 8 gange........

SÅ krøllet bliver bomuldsengetøj af at være i tørretumbleren - men sig mig, hvem køber også en 5 liters tørretumbler?? KUN mennesker der IKKE har forstand på de vigtige aspekter i at vaske, stryge og vedligeholde tøj!! Glæder mig enormt til den dag jeg får en mega lang tørresnor i min egen have hvor alting kan hænge spændt ud og bare dufte sååååååå friskt!

Da kl. var præcis 22.20 lå jeg i min seng og prøvede at sove.........et sted mellem larmen på gaden og lyden af en smadret rude faldt jeg i søvn og sov egentlig igennem hele natten indtil kl. ca. 06.30 da min telefon ringede, det var Hr. Højesteret som spurgte "sover du?" Øhhhhhhhhh kl. 06.30 en søndag morgen........JA!

Jeg spurgte inden han nåede at sige noget "Er du fuld?" Ja - "Vil du komme og sove?" Ja..........og så lagde vi på og han var på vej.........jeg STORMEDE ud og børstede tænder, havde ikke været i bad hele lørdag fordi jeg ville barberer min mis helt fin og glat til når han kom søndag......og så var det jo også bare min doven lørdag .......hold nu op hvor var jeg træt af mig selv lige dér!!

Da han kom gående hen af gangen til min lejlighed ligende han en hel million, hold nu op hvor så han lækker ud! Også selv om han lugtede af værtshus, hvilket jeg egentlig bare syntes var ret så charmerende! Problemet er bare at når jeg først er vågen så kan jeg ikke sove igen og manden var total smadret og ville bare sove - så vi lå og snakkede lidt og så gav jeg ham det første blowjob og *bang* så faldt han i søvn igen - jeg mener helt oprigtig talt, det er som om den mand lider af narkoelepsi!

HVER gang han får sex så *bang* skal han sove.........hihi

Jeg lå inde i sengen og blundet indtil kl. 9 så stod jeg op og tog til fitness, på vej hjem gik jeg forbi Mcdonalds og købte en stor kødburger med hjem til manden i min sex med cola light og pomfritter til - jeg havde lagt en seddel ved hans side hvor der stod

"Godmorgen - tager til fitness nu, er tilbage om ca. 2 timer. Tager McDonalds mad med hjem, sms hvis der er andet du mangler. Der er coca cola i Køleskabet"

Den havde han ikke set, han havde bare sovet - så han blev rigtig glad da jeg stillede en stor duftende burger (som også gjore mig helt sulten) på natbordet sammen med to panodil, en cola light (som han bedst kan lide) og en masse dampende pomfritter - jeg vækkede ham forsigtigt (der er jo ikke noget værre end at blive brutalt vækket!) og gik så ned for fodenden af sengen for at skifte mit svedige fitness tøj ud med et sæt joggingtøj - ja ja ved godt at joggingtøj er no go hos mænd men det er altså mit hjem det her og jeg har det tøj på jeg kan lide, basta!

Han rejser sig halvt op i sengen og kikker på mig og siger "Hold nu kæft, burger og patter - er du for real?" Se dét syntes jeg var en konge kommentar! Jeg var flad af grin - tænk at der ikke skal mere end en burger til at gøre et andet menneske glad! :)

Så lå vi lidt og nussede og endte med at knalde - ikke suuuuper godt men okay og så var det ligesom tid til at jeg skulle i et tiltrængt bad  - og pludselig, ud af det blå så banker han på toiletdøren - can you imagen? Jeg har ikke været i bad og oplevet at nogen banker på min dør i ÅREVIS (altså i mit eget hjem - hjemme hos Far og Mor er der hele tiden folk som banker på!) jeg blev så forbavset og pludselig stod han under bruseren med mig.......så frækt men også lidt pinligt, jeg mener, nu var der ligesom ikke noget med at gemme sin hvide krop under en dyne (jeg er SNE HVID!) eller at ligge en i flatterende stilling så maven synes mindre - her var det bare "se hele min hvide krop med alle plusserne og minusserne!" Dooooooooooooo!

Bagefter, da jeg var renvasked og nybarberet på missen tog vi en omgang mere - og så var jeg også træt - jeg vågnede dog kl. ca. 13 og satte mig for at blogge men så kaldte Hr. Højesteret på mig og ja et put senere og en lang lur var klokken pludselig 18 og jeg krævede at vi bestilte aftensmad -det gjore vi over Roomservice og her er så et af de minusser han har - ikke at han SKAL betale for sin mad, men jeg har ikke ret mange penge og det er ikke en hemmelighed, dernæst så har jeg allerede betalt for hans mad tidligere i dag, så jeg syntes det er lidt fesen at han ikke kommer frem med sit dankort........han tjener uanset hvad, mere end jeg gør!!!

Jeg vil skyde på at hans timeløn ligger på halvdelen af hvad jeg tjener om måneden!!

Da maden kom spiste vi på terassen med udsigt over Kgs. Nytorv og alle menneskerne dernede, vi nåede lige at få den siste eftermiddagssol med.


Mens vi spiste på terassen så vi dem her.....

Jeg talte 7 men har læst at der var 20 eller mere som blev sat i luften fra Kassernen på Gothersgade for at markerer 200 års dagen for den første ballonfærd.

En af mine venner har fortalt mig om noget som hedder ViaPlay - det koster 99,95 kr pr. mdr at se tv og film derigennem, så det bestilt vi (JEG!!)  og så lagde vi os ind i sengen og så først "The Road" med Viggo Mortensen (VILDT uhyggelig film!) og så bagefter "Troldmandens Lærling" med Nicolas Cage, en okay film men nok mest for det yngre publikum - bagefter gav jeg Hr. Højesteret blowjob nr. 7 den dag og her til morgen fik han så blowjob nr. 8. Jeg blev kun slikket én gang og knaldet 5 gange.

Måske jeg lyder sur og mobset, men come on - enten så er det fordi han ikke tænder særlig meget på at slikke en pige eller også så er det fordi han ikke gider, altså fordi det er for mageligt at jeg bare ordner ham og så føler han ikke at han behøver gøre noget.......jeg ved ikke helt hvad det er, men dét irriterer mig grænseløst!

Hr. Højesteret lægger ikke skjul på at han gerne vil nusses, holdes om osv. Så det gør jeg hele tiden, men han er SÅ høj/bred/stor at når jeg ligger på siden ved siden af ham og han også ligger på siden så kan jeg slet ikke se noget fordi han er så bred!! Desuden ligger jeg sjældent på siden og derfor sover jeg ikke særlig godt når jeg skal ligge sådan og holde om noget der næsten er dobbelt så bred som jeg selv!

Men jeg gør det fordi han godt kan lide det, og da han sagde han havde ondt i ryggen smurte jeg hans ryg ind i creme og masseret ham i 20 minutter, jeg nusser ham hele tiden - altså heeeeeeele tiden og han nussede slet ikke mig :(

Han pillede end ikke på mig, jeg mener, hvis der ligger en fræk smuk nøgen helt renvasked nybarberet pige i helt rent sengetøj ved siden af dig, BURDE en mand så ikke få lyst til at pille bare LIDT ved hende??
Min veninde NeNe som jeg chatter med på facebook lige nu mener at jeg har gjort ham doven - at det er min skyld fordi jeg har givet ham så mange blowjobs så føler han ikke at han skal arbejde for sagen.........

Måske det er rigtigt.......men jeg holder altså virkelig meget af at give blowjobs og gør det jo lige så meget for min egen skyld, fordi jeg syntes det er SÅ frækt at kunne se og høre på manden hvordan han er underlagt min magt......men også fordi jeg selv ved hvor dejligt det er at blive slikket, det er bare såååååååååååå længe siden jeg er blevet slikket rigtig godt og dejligt - sjovt som ingen fyre spørger "hvordan kan du godt lide det" når noget af det første jeg spørger om er "hvordan kan du godt lide det" - jeg mener, der er jo mange måder at give blowjobs på, så selvfølgelig er der også mange måder at slikke en pige på........

Men hvorom alting er, så er der i hvertfald én mand i København (Charlottenlund) som har en rigtig rigtig øm tissemand i dag!! Til sidst kunne han næsten ikke holde ud at jeg rørte ved den - jeg havde det største selvtilfredse smil indvendig way to go Deirdre-Ann! Min tisssekone er også liidt slidt men ikke mere end at den godt kunne ha taget et par omgange mere - jeg kom heller ikke rigtig.........forstår ikke hvor dén evne er forsvundet hen?

Er det mon min krop der prøver at fortælle mig noget??

Hmm må men i nat sov jeg faktisk rigtig godt - og jeg havde den mest mærkelige drøm ever! Jeg gad altså virkelig virkelig godt vide hvad det er som gør at vi mennesker drømmer og hvad det er som gør at vi drømmer om netop dé mennesker og dé begivenheder!!?? Hvis nogen ligger inde med den viden så send mig bare et link!!!

Jeg ved at Norman har mange søstre, den ene er ret ung og har en dreng som må være 5½ ca. lige nu, han har nøjagtig samme navne som min ældste nevø i Sverige, altså undtagen efternavnet selvfølgelig og så har hun en søn mere som er nøjagtig lige så gammel som min anden svenske nevø dvs. ca. 2 år - de har så langt fra samme navn!
Anyway, det her ved jeg jo fordi Norman er lige så stolt af sin store familie som jeg er af min store familie og da hans første nevø blev født aflyste han et møde med mig for at køre til Viborg sidde med ham i sine arme få timer efter at han var født, jeg havde i mange år den mms han sendte til mig - anyway lang historie kort.

Jeg har én gang for mange mange år siden set et billed af Norman og hans søster og da jeg var venner med Norman på hans facebook kunne jeg selvfølgelig også se billeder af hans familie men han er super uorganiseret og der var sjældent kommentare til billederne, så jeg vidste aldrig hvem der var hvem og hvor billed var taget osv - manden er bare vildt vildt VILDT uorganiseret!! Han er sikkert super til at starte ting op men elendig til at følge dem til døren!!

Nå, men i nat drømte jeg SÅ levende om Normans yngste søster som jeg end ikke er helt klar over navnet på, måske hun hedder June - anyway vi boede begge to i USA, hvor jeg ved hun bor nu (igen fordi Norman i sommer fortalte stolpe op og stolpe ned om sin søster i USA) og en dag skulle hun et eller andet sted hen og pludselig svigtede barnepigen, hun kendte ikke mig - altså Norman søster kendte ikke mig men jeg kendte hende, altså forstået på den måde at jeg vidste alle de her ting som jeg jo ved nu om hende og *vupti* så kørte hendes barnepige fra hendes datter som er ca. 6½ år - de to drenge ved jeg ikke hvor var i drømmen - men hende her pigen har jeg aldrig set men her i drømmen sad vi ved siden af hinanden ved en poolkant -hun var helt utøstelig fordi barnepigen var kørt fra hende og hun var nu helt alene i hjemme, jeg kunne høre hende græde gennem hækken mellem vores huse og på en eller anden måde fik jeg mast mig igennem hækken...

(i en bikini?? SÅ ved man bare at det ER en drøm!! 1. jeg går aldrig i bikini 2. jeg vil aldrig førsøge at mase mig igennem en hæk halvnøgen!!)

Og dér sad så den sødeste lille pige, faktisk ret lang af sin alder med helt gullerodsfarvet feagtigt hår (nøjagtig samme farve som mit hår havde da jeg var barn) Hun var så ulykkelig men blev overhoved ikke bange for at der pludselig kom en halvnøgen kvinde masende gennem hækken (!) Jeg kan huske at jeg i drømmen sad helt tæt på hende og hun kikkede op på mig, hendes øjne var helt smaragt grønne, hendes øjenvipper helt hvide som mine og hendes øjenbryn meget lyse og så var hun helt stribet i hoved af at græde - jeg trøstede hende så godt jeg kunne og foreslog at vi legede "10-20-30" i swimmingpoolen - en leg jeg 100% har glemt hvad handler om.....men i drømmen kunne jeg godt huske den (nu er jeg så blank igen) og i næsten to timer svømmede vi rundt i vandet og leget sammen, jeg er super god til at svømme (er kystlivredder) og til at dykke og hun hang på ryggen af mig og svømmede uden vinger.

Bagefter fik jeg hende frotteret tør i et stort gult håndklæde (!) mens jeg lagde hendes badedragt til tørre i solen........egentlig noget meget uskyldig noget som jeg ville gøre med alle børn med største naturlighed, at ha en våd badederagt på er ikke sjovt, man får kold tissekone - men jeg kan huske at jeg i drømmen tænkte på om det nu var klogt at være nøgen med en fremmed pige......

Pludselig mens vi sad sammen på en lilla liggestol (måske den jeg har set i Jysk til 349 kr som jeg vil ønske mig i fødelsdagsgave) kom hends mor hjem, altså Normans søster June - hun kendte mig slet ikke, altså virkelig kender mig ikke men hun blev ikke spor sur på mig over at hendes lille datter var nøgen under håndklædet og sad og fik læst Anders And blade af en fremmed dame i en lilla liggestol.........altså der var heller ikke noget at blive sur over men jeg havde måske ikke taget det så let..........jeg kan huske at jeg tænkte at hun (Normans søster) havde løbeben, den der muskel man får øverst på læggen var ret stor, jeg er selv ved at få den - og med dét i tankerne gik jeg gennem hækken og ind til mig eget hus som så pludselig ikke var et skønt varmt hus i USA men min ulækkre bondegård.........og så vågnede jeg.....

Seriøst - helt serisøst, er det ikke VILDT mærkeligt at drømme om Normans søster? Og at Norman og noget omkring ham overhoved kommer ind i mine tanker på et tidspunkt hvor jeg overhoved IKKE har tænkt på ham?? Jeg mener han har overhoved ikke strejfet mine tanker siden jeg gik i seng lørdag aften!! Og pludselig er denne her lille pige med smaragd grønne øjne i min drøm.......

Mystisk - og igen kan jeg KUN sige med eftertryk at det er godt at tanker og drømme er uden beregning!

Bottom line, jeg er stadig træt som jeg sidder her - sover bare ikke særlig godt når der ligger et stort dampende brød i min seng og fylder og jeg er egentlig også stadig liderlig......Men jeg har mad i køleskabet og en lejlighed der ligner noget der er blevet bombet og mit sengetøj skal bare KOGES!!



Masser af Wokshop mad.......

Nasty Opvaskk blandet med strygetøj......

Total nasty sengetøj fyldt med sved, sæd, spyt, hår og ja sved.......

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Underholdende og meget detaljeret blog.
Vedr. mgl. slikketur.
Sig dog til manden hvad du vil have / mangler.
Mænd ER sgu ikke tankelæsere.
Og nej. Det er ikke skræmmende/dominerende, men faktisk frækt nok hvis I fortæller hvad der trigger jer.

Alt vel til dig
Chili