torsdag den 28. april 2011

Sidste Torsdag Som Arbejdsløs

Hmmm where to start?

Der er sket meget siden jeg skrev sidst - bla. har jeg været til optagelsesprøve på Mediehøjskolen, men jeg har besluttet at lave et seperat indlæg om det, så det kommer en anden dag - men hvad er der ellers sket siden jeg skrev sidst?

Det er som om jeg har amnesia for jeg kan slet ikke huske hvad jeg skrev sidst, eller hvornår jeg skrev sidst........total blank!

Nå men jeg TROR jeg skrev sidste gang i tirsdag.....?! Siden da er der sket hmmm ja noget er jo sket.

Bla. jeg har ikke mere ondt i misssen og har total meget lyst til sex igen, hvad sker der for det? Hvorfor er jeg kun "sexmæt" i ca. 24 timer? Eller under 24 timer for jeg tænkte allerede på sex tirsdag aften da jeg legede med lystperlen alene......Har ikke hørt fra Hr. Højesteret siden sidst, så der kan være sket tre ting: 1. Han er faldet i et arbejdshul 2. Han har sine børn 3. Han har droppet mig - alle tre dele er lige sandsynlige og alle tre dele er okay med mig - det ENESTE som IKKE er okay med mig er at han ikke informerer mig om det!!!
Hvad sker der for mænd? Total uopdragent, men det er vel hvad man kan forvente, eller er det mig som har for høje tanker om andre menneskers pli og morale?


Min seng og mit soveværelse er nu helt fint og rent igen! Gulvet er kraftigt støvsueget, også under sengen. Sengetøjet er kogt og nyt er lagt på, nystrøget selvfølgelig og natbordet er tørret af for fedte fingere - om ikke andet så er soveværelset rent, resten af lejligheden ligner noget som er blevet bombet!

Nå men tirsdag, hvad lavede jeg tirsdag?? Nåe jo, jeg fik arbejde - i to måneder, men det har jeg vist fortalt om, har jeg ikke?

Min revisore siger at jeg ikke kan bruge mit frikort til at trække lønnen over, det forstår jeg ikke - jeg har jo et frikort så jeg må vel bruge det til hvad jeg vil? Er begyndt at tvivle på om min revisore egentlig er dygtig nok, jeg mener, en ting er at være en dygtig revisor og være god til tal, regnskab og kende alle reglerne, men at være kreativ med reglerne, at finde de regler som er undtagelsen til de andre regler, hvor er de? Min revisor finder aldrig sådanne ting og når jeg så høre om dem fra mine forældre og beder ham undersøge det, så kan han godt finde dem men han syntes 99,9% altid at det er en super dårlig ide.......feks. kan man trække alle udgifter i forbindelse med lejemål fra i SKAT, altså forstået på den måde, ødelægger mine lejer én dør i mit hus som jeg har lejet ud til dem så kan jeg købe en ny dør og trække prisen fra i SKAT fordi dét er en udgift jeg har som udlejer.

Det er helt lovligt og helt logisk - dérfor må det selvfølgelig også hedde sig at jeg kan trække hele mit stuehus fra i SKAT ikk? Men dét mener min revisor ikke at jeg kan - mens mine forældres gode gamle jyske revisor mener at det kan jeg godt - hvad skal jeg gøre ved det? Jeg skal selvfølgelig skifte revisor! Og når min revisor nu i år har afleveret mit for 2010 så skifter jeg også, tror jeg - jeg vil ha en som ved mere og som gider gøre mere arbejde for mig, jeg hader regnskab og jeg intersserer mig ikke for det så hvorfor skal jeg sidde og finde på alle de her ting når det er dét jeg betaler ham for?

Anyway, der er jo et par dage til jeg får løn igen, helt nøjagtig er der 33 dage til min første af to lønninger falder...........århhhhhh I so so wish that was today!!!

Onsdag var der så optagelsesprøve og da jeg kom hjem, helt mørbanket men i højt humør fordi jeg så meget elsker at bruge min hjerne - så jeg détte her da jeg trådte ind i gangen


Et SKAB!!!

Ohhh SO nice!!!

Det var SÅ fantastisk at få et skab at jeg slet ikke (næsten) blev sur over at mit badeværelse var møgbeskidt og at der var snuller og fnuller og sorte håndværkerfingere alle vegne og at én eller anden havde laved prut i mit toilet og ikke fjernet sporene!

En kraftig omgang rengøring af badeværelset gjore dog at jeg fik lyst til at bruge det igen og SÅ gik jeg i gang med at indtage mit længe ventede skab!


Håndklæderne pænt foldet og lagt i størrelse og farve......me gusta!!

Lige indtil jeg fandt ud af hvad der skulle være dér.........har jo også en kommode


Mine fine "nye" sko som jeg har fået af min coaching buddy og endnu ikke haft på, det er sko hendes firma har brugt til en fotooptagelse så de er slet ikke brugte - hvis jeg nu en dag *drømme drømme* skulle ud med en fyr, feks. Hr. Højesteret, så kunne jeg tage dem på og være sååååååååå fin! :) Anyway - det forbliver nok ved drømmen

Det andet par sko jeg fik af min coaching buddy, jeg elsker det forreste på skoen men er ikke helt sikker på at jeg er vild med sølvhælen.......er det lidt biker/trash agtigt at se på??


Mine egne fine sorte lakstiletter med sløjfen bagpå - åhhhhhhh så fine de er!

Nu mangler jeg "kun" at håndværkerne kommer og sætter en ny bordplade op og et køkkenskab mere, utroligt at de ikke kan gøre det hele på én og samme dag, hvor svært kan det egentlig være?
Viceværten fortalte mig at han havde valgt en laminat bordplade med tre farver i............jeg gad end ikke kommenterer på det!! En bordplade med farver i til et hvid køkken som er i forbindelse med en stue?

Jow da, dét skal nok blive flot eller øhhhh NOT!!

Visse mennesker har bare INGEN smag, overhoved - jeg mener, hvem fanden sætter en trefarved laminat bordplade op i et hvidt HTH køkken?? Ja eller i noget køkken overhoved??

Nå, men jeg glæder mig bare til det hele er overstået så jeg kan få ORDEN i min lejlighed, lige nu er det KUN mit soveværelse der er fint og ryddeligt og sådan forsøger jeg at holde det, helt i enkle farver og ryddeligt så jeg ikke får stress af rod når jeg skal sove!

Idag stod jeg så op og gik til Fitness - jeg har fundet ud af at der ligger en fitness tættere på mig end den jeg gik i før og da min coaching buddy alligevel aldrig kommer og nu også har meldt sig ud af fitness så har jeg valgt at gå i den som ligger tæt på hvor jeg bor, også fordi det er mere motiverende for mig at jeg ikke skal trave 1½ km før jeg er et sted hvor der alligevel ikke er nogen som venter på mig.

Jeg har været ret god og været afsted fire gange siden i søndags. En dag jeg var dernede så jeg ham fyren fra min coaching uddannelse som jeg syntes så ond ud, det var 100% klart at han havde set mig, jeg løb på det bagerste løbebånd (selvfølgelig) med ryggen mod muren - hader når nogen kan løbe eller gå bag ved mig mens jeg løber for jeg ved at de vil glo på min røv, det gør jeg jo selv ved dem som løber foran mig!!

Pludselig ser jeg en pilskaldet klam nasty tynd mand komme gående mod mig på venstre side, han skuler til mig men jeg lader som om jeg er dybt koncentreret af at løbe og giver da også lige benene en tand mere - han står længe og bare glor ind i spejlet som er bag mig, om han kikker på sig selv eller på mig ved jeg ikke, begge dele er lige mystisk - og så gik han igen - hvor er han bare mega nasty!! Og han ser faktisk helt ond ud når han går, han skuler og er klædt helt i sort, som altid og så tror han selv han er så sjov og fantastisk, hvilket han NOT er!

Senere så jeg ham den kendte fotomodel som jeg også så til Ralp Laurent Eventen i Illum, ja ham hvor jeg måtte fortælle ham at hans tishul stod åbent.......jeg genkendte ham ikke først, jeg mener han er høj og tynd og dermed ikke i en kategori hvor jeg har lyst til at kikke så det var først da han var næsten ud for mig og han smilede til mig som om vi kendte hinanden at jeg opdaget hvem han var, og så blev jeg alligevel lidt i tvivl om det nu var ham (jeg er jo sindssyg dårlig til navne og ansigter) så jeg vendte mig om for at se efter ham og dét gjore han så sjovt nok også - dét var faktisk ret grinagtigt.

Han er sikkert sød men nøj hvor er han både høj og tynd = Nasty combi

I dag til fitness var der en fyr som gik med en meget kraftig stigning på løbebåndet, han var måske 175 og havde en enorm rygsæk på, altså en helt vildt stor en som gik helt ned til hans numse og så stak den et godt stykke op over hans hoved - og den så tung ud!!

Jeg blev simpelhen nød til at spørge hvad han trænet til og så fortalte han at han trænet til at bestige Mont Blanc om et par uger - I'm Impressed! Han havde 36 kg i sin rygsæk som bestod af pakker med vandflasker, men seriøst skal man ha så mange kg med på en sådan tur? Det er jo helt vildt!! Jeg havde 8 kg med på min Camino France og 5 kg efter at jeg havde lagt min sten på Cruz De Ferro - og jeg havde mere end rigelig med tøj og unødvendige ting med, så jeg håber på at komme mere ned i kg. næste gang.

Fyren med rygsækken og hans ven havde bestiget 3 bjerge bare i 2011, den ene af dem bla. Kilimanjaro og da jeg sagde at jeg syntes dét var imponerende sagde den ene fyr ud af det blå "du kan da tage med på en af vores ture i år, bare tilføj os på facebook......." og så sagde han deres navne - to gange i træk bare for at være sikker på at jeg huskede dem!!!

Jeg har 7-9-13 glemt dem igen - jeg skal dæleme IKKE på en tur med fremmede mænd, you gotta be kidding me!!

Da jeg kom hjem må jeg indrømme at jeg tog en lur..........I know I know...........my bad men det gjore jeg, bagefter stod jeg op og fik sat vasketøj over, gik i bad, shaved og opdaget at jeg havde fået menstruation........igen!! :)

Det vil sige at jeg nu har haft menstruation én gang hver måned siden September 2010, dét er da et suuuper tegn syntes jeg! Hvor cool at jeg nu er en rigtig dame!!
Nu mangler jeg bare en fyr som gider bolle mig noget oftere, ikke for at få børn men bare for sexen's skyld SÅ er jeg en rigtig daaaaaaame...... :)

Jeg har haft lidt krise de sidste to dag, eller siden i går - det er egentlig noget bøvl som jeg slet ikke gider beskrive her, netop fordi det er så bøvlet men min søster er sur på alt og alle og selv om min far har forsøgt at tale med hende så er hun stadig sur og dét gør min mor rigtig ked af det - nu er jeg jo ikke selv en helgen mht. at gøre min mor ked af det, jeg har bestemt brugt min kvote på igennem de sidste mange år - jeg siger ikke at det er en undskyldning, men det kan være en forklaring - det er altså ret hårdt at blive forladt af sin kæreste fordi han har gjort en anden gravid, det er også ret hårdt at være ung og gårdejer og det er også ret hårdt at have de to ting og nul selvtillid - det har jeg så tit forsøgt at tale mig ud af og få andres forståelse for hvilket 99,9% af gangene har endt i at jeg har skændtes med min familie og i særdeleshed min mor som jeg af en eller anden grund altid har søgt accept hos, hvorfor aner jeg ikke - men jeg håber aldrig at mine børn vil føle at de skal have min accept for at gøre forskellige store og små ting i livet - de skal bare gøre det de selv føler er rigtigt, jeg som Mor vil altid elske dem. Regardless.

Nå men altså, pga. det har min søster så også sagt en masse ting - til min far - som hun ikke kan lide ved mig.........jep du hørte rigtigt. Min søster kan ikke lide mig, eller ej det er jo ikke det hun siger men bla. syntes hun at jeg taler for meget og det irriterer hende......................jammen hvad skal jeg sige til det? Jeg taler meget, jeg ved det, men jeg har også altid talt meget, lige fra jeg startede i skole som 5 årig har jeg talt meget og så er det pludselig så stort et problem for min søster at hun er sur på mig?

Min mor syntes jeg skal prøve at ændre mig..........tale mindre......se den kommentar alene gør mig sur, hvorfor skal JEG ændre mig? Jeg taler meget men jeg er også god til at lytte og jow jeg kan da godt holde igen med at tale for meget når jeg er ude og i byen og sammen med folk som jeg ikke kender, men når jeg er sammen med mennesker som kender mig så er jeg altså bare mig - og dét burde alle mennesker jo have lov til ikk? At have deres eget helle hvor de bare kan være sig selv og ikke bekymre sig om hvad andre siger og tænker om dem og vide i deres hjerter at disse mennesker ikke vil tænke ondt om dem ene og alene fordi de er deres tætte venner eller familie.

Men sådan tænker min søster åbenbart ikke - og da jeg kun har set min søster to gange i 2011 og sidst var i byen med hende i sommeren 2010 så har jeg samtidig svært ved at se hvornår hun kan være blevet overbebyrdet med mig som person.........

Så jeg har virkelig haft et dillemma, min ældste lillebror bliver 19 år i morgen fredag og jeg vil egentlig rigtig gerne hjem til hans fødselsdag, for at fejre ham - min lille snut - men på den anden side så orker jeg ikke at tage til Jylland, dels koster det over 500 kr inden jeg er frem og tilbage og dels så har jeg ikke overskud til at træde ind i Løvens Hule som Jylland føles som om lige nu........

Så jeg brugte min lille lur efter fitness til at tænke over om jeg skulel tage hjem eller blive - jeg valgte det sidste.

Så efter mit dejlige bad gik jeg i Magasin for at købe en gave til min lillebror som jeg så kunne sende til ham så han har den i morgen. Lige da jeg er tråd ud ringer min mor, jeg står i skygge og begynder at fryse så jeg går ned af gaden og ser ud af egentlig ikke rigtig noget, for jeg går bare og lytter til hvad mor siger og kikker på min skygge - men så ser jeg at der til højre for mig holder en bil, som iøvrigt altid holder der, eller tit holder der og et par fyre går frem og tilbage, hvilket igen er "so what" - dog har den ene af fyrene en rød bluse på og dét fanger mine øjne - rød er jo ligesom min total all time favorite farve! :)

Har forresten fjernet min franske pedicure og lakeret mine negle postkasserøde igen, såååå fine de er!

Jeg ser til min store skræk at dér er Norman som går og bære ting til og fra bilen - jeg fik et helt sug i maven og vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre - jeg ville jo bare ha gået ned af gaden og sat mig på en trappesten i solen mens mor talte og så være gået ind i Magasin bagefter - men nu var jeg ligesom fanget, så jeg vendte ryggen til og talte færdig med mor, trak en dyb indånding og gik så tilbage mod Magasin i rask trav for en pige med så små ben!

Da jeg er ud for Norman ved jeg ikke om han har set mig, måske har han måske har han ikke - men jeg vælger at være høflig, som jeg faktisk altid er - og siger "Hej" og går videre, Norman hilser også og så siger han noget som virkelig kom bag på mig "Hvordan går det?" Øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........taler du til mig?

Jeg blev helt paf og kan slet ikke huske hvad jeg sagde men vi kom lyn hurtigt til at tale om min elskede Camino og om at jeg ikke var kommet afsted - og her irriterer han mig så helt enormt, Norman siger, da jeg siger at grunden til at jeg ikke kunne tage afsted var at jeg fik en lejlighed og dermed måtte lægge alle mine penge i depositum - hvilket jo er sandheden - men så siger Norman noget i retningen af "Jammen kunne du ikke bare været taget afsted alligevel? Du brugte jo ikke mere end 1000 euro på sidste tur".........kun KUN mennesker med nok penge siger sådan noget!!

Dels tror jeg faktisk ikke jeg brugte 1000 Euro på sidste tur og dels, hvor tror han jeg skulle få pengene fra? Når jeg næsten ikke kan betale min husleje hver måned, hvordan i alverden skulle jeg så lige få råd til en flybillet til Spanien og videre til Pampola eller Bilbao og så med tog til Frankrig OG til at overnatte og spise hver dag i måske 30 dage og så lige flyve hjem igen??

Faktisk så blev jeg helt skuffet da han sagde sådan, for af alle mennesker i verden så burde Norman vide hvordan det er ikke at ha nogen penge, han har jo også levet for 5000 kr pr. måned engang - ja det er mange år siden men han har gjort det, det har han selv fortalt mig - og det er aldrig sjovt at leve sådan, men det er fakum og jeg HAR været hvor han er nu, men jeg har aldrig og vil aldrig glemme hvordan det er at være fattig og ikke ha penge til de mest basale ting.......

Faktisk blev jeg så skuffet og også en smule såret over hans ligegyldighed eller hmmm måske han manglende forståelse for en svær situation? Anyway, satte solbrillene i panden og kikkede ham lige i øjene og sagde: "Jammen jeg sidder ret hårdt i det lige nu, har været arbejdsløs i 1½ år - men hvis du har et job så siger du da bare til!!"

Hvis du vidste hvor mange gange jeg har haft lyst til at spørge Norman om ikke én eller anden person i hans enorme netværk manglede en sød ærlig pige som kan arbejde............ jeg har aldrig gjort det fordi han altid er så afvisende og modbydelig mod mig og det ville såre min stolthed hvis ikke give den et knæk hvis han bare ignorerede en fra mig, så hjerteskærende forespørgelse..........men så gjore jeg det lige dér ud af det blå uden nogen former for frygt - men det kom vist mest af alt til at lyde som en provokation.

Norman siger så at der netop er en i hans firma som har sagt op, men hun arbejder med mode og trust me, jeg er ikke særlig knøv til det med mode - overhoved. Jeg er bare sej til at skrive og til at sælge - nåe ja og så til at tale! :)

Vi ender med at stå og tale sammen i et stykke tid, det ærger mig at jeg ikke fik spurgt til hans tur til Kilimanjaro, sidst jeg så ham i September sidste år stod han og skulle afsted, anyway Caminoen er også meget mere spændene og Norman fortæller at han har en ven som sælger pizzaer som netop nu går Camino France og på hans smarte Iphone viser han mig nogle videoklip fra hans facebook hvor fyren er total presset og en hvor han skælder ud over nogle franskmænd - århhhhhhhh hvor kan jeg godt følge ham pizza fyren! Det er sååååååå hårdt at gå den tur men det er også sååååååååååååå fedt og alle kan gøre det!

Lyden var ikke særlig god på telefonen og da solen samtidig stod lige ind på skærmen havde jeg lidt svært ved at se og høre ordentligt så jeg stod meget tæt på telefonen som Norman holdt i hånden, og så slog det mig at hans hænder duftede af Karry, eller måske var det ham eller hans bluse? En dejlig duft hvis du spørger mig. Hans finger så ud til at have arbejdet meget, på flere af hans fingere var hans hud flosset og gulli, gulli hud er hård hud som jeg engang havde hele indersiden af hånden fyldt med, virkelig ucharmerende for en pige og ja egentlig også for en fyr men på den anden side så viser det jo også bare at man kan finde ud af at arbejde.

Heldigvis var hans nelge ikke sorte, er der noget som er utiltrækkende hos en fyr der ikke lige står på en byggetomt så er det sorte negle!! Men jeg blev helt nysgerrig efter at spørge hvad han dog havde laved siden hans finger så så hmmm ikke hærget, men brugte ud - på den gode måde altså. Jeg blev næsten helt misundelig på hvad end det er han laver eller har laved, jeg elsker jo sådan noget knokelarbejde hvor man kan få lov til at mærke at man lever! I'm a real do-it-yourself-woman!

Men jeg spurgte ikke, jeg vil ikke lyde som om jeg snager, frygtede og frygter stadig at han måske tror jeg stalker ham, jeg mener hvad er oddsene lige for at jeg kommer gående dér hvor han holder parkeret? Men så igen, jeg bor dér - så hvad kan jeg sige? Okay ikke lige dér hvor jeg mødte Norman men i visuel afstand derfra, så jeg har lige så meget ret til at være dér som han  har - desuden bor han i udlandet så han burde slet ikke være i København!
Thank GOD jeg så nogenlunde ud i tøjet i dag, jeg følte mig lækker, ikke pga. mit tøj - for det er gammelt men fordi jeg selv ved at jeg var lækker inderst inde, havde næsten lige været i bad og barberet ben, armhuler og shavet min mis, og som jeg altid gør når jeg har menstruation så tager jeg noget fint frækt blondeundertøj på for at ønske mig selv tillykke med min status som Mamma-Potentiale, så selv om andre ikke kan se det så ved jeg at jeg har det på og dét er vigtigt!

Pludselig siger Norman "Nå men jeg skal også videre......" - helt fint, jeg ved at alting med ham er på lånt tid, han er som en hoppebold - hvilket forresten er dét ord Hr. Højesteret bruger om mig, han syntes jeg er en hoppebold fyldt med engergi - sådan er Norman også, bare ikke altid på den venlige og søde og moralsk korrekte måde, men i dag var han helt venlig, men nu er jeg også forberedt på hvordan han er - jeg lærer trods alt med tiden - næste gang er han nok modbydelig igen, alt andet ville være mærkeligt.
Anyway, Norman giver mig pludselig et knus og siger noget i retningen af "hyggeligt at snakke med dig" eller siger han "vi tales ved?" Jeg ved det ikke for jeg hørte ikke rigtig efter, jeg var paf over at han ville give mig et knus, jeg var parat til bare at sige farvel og gå eller måske give hånd som vi gør i Jylland - men uanset hvad han sagde så håber jeg at der går lang tid før jeg ser ham igen, virkelig lang tid!!

Jeg mener, i dag var hyggelig og faktisk et dejligt indput men næste gang kan det være han er en stor røv igen og så kan jeg sidde dér med endnu et gråt minde, dét gider jeg simpelhen ikke. Desuden så har jeg misted meget for ham som person eller mere for dét som han stod for i min verden efter at han har fået hende plastik fantastisk kæresten, det virker på mig som en mand uden mål, med mindre hans mål er at få børn med en meget ung pige. Men 100% ham om det.

I dag var positivt og lyst og så håber jeg at der går et år eller mere før jeg ser ham igen, jeg skal i hvertfald nok gøre mit for ikke at havne i nærheden af ham.

Bagefter gik jeg derfra med rank ryg og direkte ind i Magasin uden at se mig tilbage - her købte jeg tre par bokseshorts til min lillebror og gik op for at sende dem på posthuset, da jeg så står deroppe så opdager jeg at jeg har glemt kortet hjemme i lejligheden, så jeg må løbe hele vejen hjem for at hente kortet og så tilbage på posthuset og sende det for at kunne nå at mødes med Lita.

Vi skulle til en event hos magasinet Elle og A Pair skobutik - fede sko men pewwwww hvor var de dyre! Så jeg nøjes med at prøve dem og så drømme lidt, dét er trods alt stadig gratis (ligesom det er at gå)
I morgen skal jeg op til Lita og se Royalt Bryllup i England og så skal jeg også liiige finde ud af hvordan jeg får et buskort til Metroen, ja eller så hedder det vel ikke et buskort men et Metrokort, men hvor går man hen?
Et buskort køber du på busstationen, et togkort køber du på togstationen, hvor køber man så et metrokort? På metrostationen ville den skarpe sige, men hvor findes der sådan en i København? Der er ingen på Kgs. Nytorv.........

Nå men dét er dagens mission i morgen!




Luksus aftensmad i går (i dag fik jeg bare leverpostej med agurk på tør rugbrød)

Laks, smørost, agurk og vand

Tine Bryld er forresten blevet begravet i dag - jeg har læst alle artikler om begravelsen, hele kirken var propfyldt med mennesker men stemningen var ikke sørgelig, hvilket jeg godt kan lide, hvorfor være ked af det når en er død specielt et gammelt menneske - personen er jo et bedre sted nu og har ingen smerter. Be happy og mindes de gode stunder der var med personen som nu er død.......

Jeg håber jeg en dag kan være lige så sej som Tine Bryld!!

Ingen kommentarer: