tirsdag den 12. april 2011

Flystyrt & Brændte Børn !!!

Hvad sker der for det?

Jeg drømte at jeg skulle tisse på et utrolig nasty toilet hvor vandet (og wc "snasket") løb over og jeg forsøgte at undgå at mine bukser ramte jorden - samtidig, for det er jo faktisk muligt at multitaske gange én million i drømme - så sidder jeg højt højt oppe og kikker ned på et fly som forsøger at lette.

Det er et stort passagerfly, det er gråt og hen af siden står der "Dascher". Jeg ved inden i at det er et tysk fly og at der er måske ikke børn men i hvertfald en lyshåret dreng på ca. 5-8 år ombord. Flyet prøver flere gange at lette og rammer bla. nogle togskinner men hjulene får ikke fat i skinnerne (!) og må derfor lette igen, det flyver liiige knap og nap henover nogle lygtepæle for så at prøve at komme ned igen, det mislykkes og flyet kurer sidelæns for så at standse inde i et boligkvarter med legende børn i haverne.

Jeg ser en masse mennesker løbe hend og hive folk ud i sådan nogle sølvindpakkede tæpper. Så zoomer jeg - det kan man jo i drømme - og jeg ser en mand som ser ud til at være bevistløs og den lille dreng som skriger fordi alle hans ansigtsudtryk er brændt væk!!!

Og jeg gjore ingenting!! Ingenting!!! Jeg var mere koncentreret om at undgå at få andres poo på mine bukser og sko end at redde en dreng fra at få sit ansigt brændt!!!

Så vågnede jeg - jeg svedte helt vildt og syntes jeg kunne høre nogen holde fest et sted (en tirsdag morgen?) Jeg gik på wc for at tisse af og børste tænder, men da jeg tænder for vandet er det helt brunt - og nu ER jeg altså vågen........

Så nu sidder jeg her i fitness tøj og vil begive mig afsted, bagefter vil jeg hente min cykel på Vesterbro - jeg har forresten fået mit depositum fra den gamle lejlighed udbetalt! Helt fantasisk - men dumme ko sådan at kæmpe for at få mig ud blot for så at leje stedet ud til en anden, jeg var en god stabil lejer :(

Puha nå - ikke flere grimme brændte børnetanker til mig i dag!!

Ingen kommentarer: