mandag den 25. april 2011

Tankevækkende.....

Har lige talt med min veninde Barbara som med nød og næppe er kommet ud af Schwitz og hjem til Danmark med sine børn - hendes ex-mand er total syg i hoved! Nå men hun er heldigvis hjemme igen og som sikkerheds 6'eren har indprentet hende så må hun UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER lade børnene forlade landet eller gå nogen steder alene - ej heller må hun lade manden se dem alene før sagen har været for en dommer!!

Men altså puha - godt at hun er hjemme i sikkerhed i dejlige Jylland, nu skal hun bare finde en god advokat og så håbe på at hendes mand køler ned, jeg vidste bare at hun aldrig skulle være taget afsted, jeg sagde det til hende men hun syntes det var synd for børnene at de ikke skulle se deres far............jeg syntes jo at faderen burde komme herop, frem for at hun skal køre fra Danmark til Schwitz med to børn på 4 og 7 år......hendes mand er super ingenør/mekaniker på finmekanikken i de dyre jetfly, bla. så er en af hans helt store kunder Al Saud familien i Saud Arabien, måske hans måde at håndterer familien på er blevet præget lidt for meget af det muslimske billed af at kvinden knytter keje og så er det ham som lever livet??

Min veninde har feks. aldrig fået en uddannelse efter hhx pga. ham.......dumme skid!

Til noget helt andet, har tænkt lidt over Hr. Højesteret og jeg er overbevist om at der ikke er noget ondt i ham, men jeg har også allerede hørt fra flere sider af at jeg er for "gavmild" mht. sex og blowjob - en sagde til mig at "noget for noget - et blowjob til dig, et slik til mig" - problemet er bare at jeg ikke er sådan, jeg er ikke så nøjeregnende men det burde jeg måske være/blive?

En ting er i hvertfald sikker, jeg ved at der ikke er nogen følelser fra hans side af  - det ved jeg, eller det konkluderer jeg ud fra at når en afsked tager ½ minut eller mindre så er der ikke noget at hente dér.

Hvis jeg var forelsket i en fyr og han skulle til at gå, så ville jeg gerne kysse ham farvel, længe, smage ham en sidste gang - mærke ham, nusse ham, kramme ham...........alt inde i mig ville skrige "don't go!" og derfor ville en afsked også trække ud - når man bare kan tage sko og jakke på og gå så er der ingenting.

Dét er i hvertfald min filosofi og jeg tror den holder stik lige her faktisk, glæder mig til den dag jeg får lysten til at kramme en ved afsked - og ikke mindre vigtig, til den dag en fyr får lyst til at kys-kramme mig ved afsked......
Og til den dag en fyr får lyst til at kikke lidt nærmere på mine private dele, som altid er 100% rene og fine......

Hmmm nå men det skal blive godt at det bliver hverdag i morgen, jeg syntes jeg har mange små ting jeg skal ordne, selvfølgelig ingen store da jeg ikke har noget job :( men bare det at jeg skal op til noget er skønt. Håndværkerne kommer kl. 07.45/08.00 så jeg skal være klar inden da.......bliver SÅ skønt med et skab!!!

Ingen kommentarer: