mandag den 4. april 2011

*Nys* *Prust* *Atju!* = Influenza...

Så røg jeg ned med influenza af den grumme slags - sidst jeg har været så syg var i januar 2009........ jeg har det enormt skidt, feber, fryser, sveder, hovedpine, stoppet næsebor som ikke kan pudses "ren" for snot og et andet næstebor som løber af sig selv, metal agtig smag i munden for slet ikke at nævne min ånde...jeg kan slet ikke overskue at mit hjem er så rodt og at jeg ikke magter at gøre noget ved det...

Har siddet og læst i mine kageblade fra USA men måtte lægge bladene fra mig fordi jeg fik hovedpine af at læse.....

Sidder lige på facebook og ovre til venstre kan man se hvem der er online i form af en masse små firkantet billeder, pludselig kan jeg se ham der stalker-juristen fra politikredsen i Jylland, ham som ringede og skrev meget til mig sidste år - jeg er 100% på at jeg har haft slettet ham men åbenbart ikke, NU er han røget ud!! Jeg tjekkede lige hans profil inden og kan se at han har skrevet at han er "kristen" under sin religion og at han - ud af hans sølle få få venner bla. er venner med Normans søster, eller det tror jeg det er.........puha tænk at et menneske jeg som udgangspunkt tror må være et godt menneske er venner med en så syg i bøtten person!!

Pwadder!!!

Godt jeg ikke taler med Norman mere (har jeg nogensinde talt med ham?) hvis jeg talte med ham ville  jeg fortælle ham om stalker jurist og at hans søster (vist nok) er venner med ham men han ville helt sikkert ikke tro mig, ligesom de gange hvor hende med røvballenæsen har talt og skrevet dårligt om ham til mig - jeg havde beviserne men han trode ikke på mig og ønskede ikke at høre mere (eller at se emailende), så det er helt skønt at kunne se noget positivt i at jeg ikke taler med ham mere - at blive mistænkt for at lyve er noget jeg har brug for lige nu på niveau med en omgang opkast og dirrea!

Prrrrrrr fryser så meget og har ondt i hoved så godnat herfra...

Ingen kommentarer: