tirsdag den 26. april 2011

Slut Med At Være Arbejdsløs!!

Om alt går vel så skal jeg starte nyt arbejde på mandag, altså d. 2. Maj 2011 kl. 09.30........

Vildt syret som en helt almindelig dag kan ende med at være dén dag hvor jeg endelig (ENDELIG!) får et job igen - ligesom en helt almindelig dag kan ende med at være dagen hvor jeg blev taklet noget så eftertrykkeligt at det tog mig måneder måååååneder at rejse mig op igen og selv da jeg rejste mig igen, så var hele min verden som jeg kendte den forsvundet. ALT var væk........simpelhen ALT!

I morges ringede telefonen og en dame som så godt som hedder det samme som jeg, hvilket er højst usædvanligt da mit navn er ganske unikt - men altså hun ringede og vi taltes at mødes kl. 15.30 i hendes butik og her kl. 20.58 fik jeg jobbet til 23.000 kr. pr. mdr. som startløn. Bare sådan. *Bang!*

Min søster arbejder, som jeg måske har nævnt inden for designbranchen og en dag havde én sagt til hende om hun ikke kendte en jyde i København som "kan arbejde" - jeg fik et tlf. nummer og ringede helt tilbage i slutningen af februar og lagde en besked på telefonsvaren hos damen her, men har intet hørt tilbage and so be it, dét har jeg ligesom prøvet 100% gange før - og så ringede damen til mig i morges, jeg talte i telefon da hun ringede og da hun ringede fra hemmeligt nummer kunne jeg af gode grunde ikke ringe tilbage som hun sagde på telefonsvaren.......og nummeret, dét havde jeg smidt væk for måneder siden.

Ca. en time senere ringede hun så selv igen, om hun var kommet i tanke om at hun ringede fra hemmeligt nummer ved jeg ikke men vi aftaltes at mødes i denne her butik - som ifølge min første indskydelse overhoved ikke har en eneste rød tråd! Der er vildt mange mærker for så lille en butik - lige fra Nümph til Tommy Hilfiger, fra Culture til Karen by Simonsen..........

Anyway, det skal jo - herind i hvertfald - ikke være en hemmelighed at efter 12½ år hos Dansk Supermarked så havde jeg drømt om aldrig nogensinde ever EVER at sætte mine ben i en tøjbutik igen - som ansat......det er sygt hårdt!! Altså seriøst sygt sygt hårdt og når der så ikke er nogen kunder så er det sygt sygt SYGT kedeligt!!

Jeg ville heller arbejde som gadefejer eller skovhugger end at være salgsassistent, hvilket sådan rent snobmæssigt også er en del trin ned af rangstigen fra Afdelingschef.......anyway - jeg har sagt ja til to måneder til at starte med, hun var ikke meget for at jeg skulle på pilgrimstur og jeg var ikke helt modig nok til at presse min tur igennem - men alle ved at juli måned er en død måned i en butik anyway, så jeg ved de nok skal klare sig........

Og hvis heldet er med mig, så får jeg måske et radio job inden!! Eller også kommer jeg ind på mediehøjskolen og skal starte til August..........who knows, men under alle omstændigheder så får jeg 23.000 kr pr. mdr fra på mandag af og jeg skal love dig for at jeg vil bruge HELE mit frikort før jeg overhoved vil overveje at tænke på SKAT!!!

Jeg tænker også, at hvis jeg er super frisk, så kan jeg spare min frokostpause sammen og gå en ½ time tidligere visse dag og så OGSÅ nå at mysteryshoppe - så kan jeg tjene ekstra penge......århhhhhhhh jeg ved det vil lyde vildt i en millionærs øre men JEG føler mig som en nyslået millionær!!

Er du helt gal - 23.000 kr pr. mdr!!!! Jeg tænker at det over mit frikort vil give mig ca. 20.000 kr pr. mdr! Så jeg kan faktisk spare 10.000 kr op pr. mdr OG stadig leve som en baronesse!!

6000 kr til alle de faste udgifter
200 kr til telefon
159 kr til internet
600 kr til mad

Dét er hvad jeg plejer at leve for om måneden.........og i denne måned har jeg så også lige, for første gang i år overtræk med 1200 kr.......ikke så heldigt men det var dyrt at tage til USA! I knew it men det var en chance jeg tog.

Dvs. jeg får 3041 kr. pr. mdr. mere til mig selv, hvis udgangspunktet er at jeg får 20.000 kr udbetalt og spare 10.000 kr op - på to måneder kan jeg så nå at spare 20.000 kr op - dvs. jeg kan både betale min termin i juni OG mine forsikringer i juli!!

ARhhhhhhhhh hvor er det AMAZING at der pludselig er udsigt til at jeg kan betale alting SELV uden at skulle låne af banken!! Måske jeg slet ikke behøver at bruge kassekreditten, hvis jeg altså får den af Nordea bank.......tror jeg vil sige ja tak til den alligevel, jeg behøver jo ikke bruge den vel........så kan den bare ligge dér som en buffer når/hvis det hele ramler igen.

I'm so so so lucky!

Og faktisk har det været en god dag i dag - jeg fik overtalt min meget snaksagelig gamle udlejer til at jeg ikke skal betale 1000 kr for at ha min bil parkeret i kælderen, jeg sagde til ham at han jo var en forretningsmand og dermed gik jeg ud fra at han var til at forhandle med.......og så sagde han bare "Århhh så skidt pyt da, den generer jo ikke noget den gamle bil........" Han har selv den største BMW ever stående lige ved siden af min, jeg syntes dog stadig, med hånden på hjertet og uden misundelse at min bil er pænere end hans og har en finere form sådan ren shape mæssigt.

Jeg har også talt med min Gudfar i dag og måske han er ved at dø. Helt fantastisk! I know, bare kald mig ond og en sæk og alt hvad du ellers kan komme på, men visse mennesker vil ikke blive savnet den dag de overlader jorden til os - jeg kan ikke udstå ham, og så alligvel så får jeg ondt af ham, selv når jeg tænker på alle de ting han har gjort ved mig, så får jeg ondt af ham - men så må jeg også lige ruske mig selv og minde mig om hvor mange gange jeg har siddet på knæ i haven på gården med foldet hænder og bedt Hr. Gud om at få ham til at dø, men tror du den gamle idiot deroppe gider ha ham? Nope!

Så han lever i bedste velgående og skal han forresten i himmelen, ja så kan Fanden godt finde en plads frem til mig i helved for uanset hvilken retning min Gudfar skal i, så skal jeg i den STIK MODSATTE! That's for damn sure!!

Men han sagde selv at han måske var ved at dø, det har han aldrig sagt før..........tør man næsten håbe?? Han har vand i benene og skal ind på hospitalet i morgen, han var der også i lørdags og havde vagtlæge, desværre tror jeg nu ikke man dør af vand i stængerne........

Men jeg har altså ikke skrevet under på nogen kontrakt endnu, så jeg skal ikke kippe med noget flag før jeg har en kontrakt i hånden, UNDERSKREVET vel og mærke...........jeg skal også selv betale mit tøj (typisk!!) men jeg skal nok købe praktisk så jeg får så meget tøj som muligt der kan bruges på flest forskellige måder......

Har fået en mega kort sms fra Hr. Højesteret i dag, har konsekvent ikke svaret på den - jeg syntes selv jeg er mega flabet ved ikke at gøre det men hvorfor skal jeg altid være så fucking sød når alle andre bare er så dumme? Hvem bruger lige 24 timer og mere på at svare på én sms? Er det ikke også kutyme at man siger "tak for sidst" når man har været gæst et sted, eller er det bare mig som er ultra gammeldags opdraget?

Hmm nå men altså he'll do for now.

Og NU skal jeg i seng så jeg kan være klar til i morgen, må heller sove 5 kvarter i timen så jeg er HELT frisk og skarp!!

Forresten............hvis jeg tjener de penge, så har jeg jo også råd til en sofa!! Men hmmm sofa eller betale termin og forsikring?? Jeg dropper sofaen..........tror lige jeg skal ha regnet lidt på det hele før jeg begynder at drømme om sofa!!


P.S: Jeg har også været til fitness her til aften.....so so cool I am - og spist rester fra i søndags = Money saved!

Ingen kommentarer: