lørdag den 23. april 2011

Lørdag........

ARghhhhhhhhhhhhhhh Gud hvorfor har du gjort mig til sådan en partyabe??

Jeg keder mig SÅ meget!! Alle er på ferie! Ingen er hjemme!

Min coaching buddy er i Thailand (Kommer hjem på næste fredag)
Annabell er i Esbjerg
Barbara er i Schwitz
Bente er i Jylland
Lita er i New York (men kommer hjem på mandag!)
Maja er i Jylland
Maiken er lige kommet hjem fra pilgrimsvandring (!) og vil bare lave ingenting
Og Sofie er i Roskilde og laver hus med hendes kæreste og jeg gider ikke hjælpe mere efter jeg overværet hende sparke ham i kuglerne

Så hvad pokker skal jeg få tiden til at gå med? Pedro er udelukket at kontakte selv om han helt sikkert var klar på noget - han drikker desuden ikke og jeg har virkelig lyst til at drikke mig i hegnet på den ondskabsfulde måde!!

I går nat da jeg var oppe for at tisse var der mega kø foran Karel Van Mander - jeg kunne nemt gå derned alene men jeg tør ikke, tænk nu hvis Norman er der med sin plastik fantastisk frille, dét vil jeg simpelhen ikke udsætte mig selv for - så jeg bliver put på min terasse og ser på Københavnerne fra oven af!

Jeg mener, nu er det jo ikke sådan at jeg ikke kan underholde mig selv, for det kan jeg bestemt - og i dag har jeg udover at være til Fitness også været i Jysk Sengetøjslager for at kikke på borde, ikke at jeg skulle købe noget men det var rart at ha en ide om hvad tingene koster inden jeg tog på mit hemmelige loppemarked på Holmen. Jeg har jo også en svaghed for at køre ture - så jeg kørte en tur ud af Amagerbrogade og forsatte til jeg var i Dragør hvor min veninde Annabell's kæreste har en stor gård, desværre er den udlejet frem til juli næste år, så flytter de tilbage til København - forhåbentlig!!!!



Her ligger mit hemmelige loppemarked.......
Har også chattet medbåde NeNe fra London, min coaching buddy som er i Thailand og med min gamle lærerinde i Texas - så det er ikke fordi jeg er alene, jeg vil bare gerne snakke - snakke snakke snakke.......

Har ikke hørt noget fra Hr. Højesteret og af ren principsag så gider jeg ikke kontakte ham - jeg tænker at han bare er flad efter at ha været ene far i én uge og nyder stilheden nu da de nok er afleveret hos moderen og så høre jeg nok fra ham når han er frisk igen, men jeg har virkelig VIRKELIG lyst til fest og druk og selskab NU........men ikke nok til at jeg kontakter ham.....

Har også vildt meget lyst til at tale Pilgrismssnak med Maiken men hun var overhoved ikke i snakke humør da jeg ringede og straks går min hjerne jo hen til den anden person jeg kender som holder af at vandre, nemlig Norman men ej - ham skal jeg dæleme ikke ringe til!! Så heller Hr. Højesteret hvis det endelig skulle være men det skal det ikke. Norman kunne jo også ringe til mig hvis han ville snakke men når han ikke gør dét så er det nok fordi jeg i hans verden ikke har noget at bidrage med som han kan bruge og det er jo fair nok - jeg elsker også de dage hvor Norman ikke kan bidrage med noget til mit liv!!

Sidder og lytter til min afspilningsliste fra Youtube - gid jeg ejet alt den musik!!

Nå men jeg har også været ret så produktiv, jeg har fået kikket resten af billederne fra gården igennem og mangler nu bare at brænde dem på en cdrom med plantegningen og så sende det hele til min advokat på tirsdag, så har han det stadig rettidigt - og PUHA hvor bliver det skønt at ha det skidt ude af verden!!

Da jeg var på mit hemmelige loppemarked på Holmen så jeg disse to fantastiske vidunder!!

En gammel Nimbus Motorcykel - denne her var sort, den min far har er blå og det er sådan jeg mindes dem fra min barndom - jeg ved så ikke hvilket total sindsforvirret menneske der har valgt at sætte en metalramme med en moderne hjelmkasse bagpå motorcyklen (den kan lige skimtes til højre i billed) men det er jo sådan noget som gør vintage og antikke ting helt fucked up!
Når man ejer noget antikt og unikt så MENER JEG at man har PLIGT til at holde det orginalt og forsøge at skaffe orginale dele - og ikke sætte sådan noget pjat på!!!
Ejer SKAM DIG!!

Et andet sted stod denne her Fiat 500 - såååååå fin og med de fedeste røde plastik sæder, alle Fiat'ter fra dengang har plastiksæder, mine er sorte - lakken var rigtig fin og det så ud som om den havde fået en masse kærlighed men farven.......hmmm jeg er jo til farver - ELSKER farver!!

Her er min egen lille Fiat 600 - jeg tænker tit på at sælge den fordi jeg er i pengnød men den koster mig ingenting at ha fordi den ikke er på plader og så står den hjemme i mine forældres garage og er ikke i vejen (tror jeg da)
Min gudmor gav mig saddelmager designet betræk til siderne og nye måtter for at passe på det orginale, derfor ser sæderne grå ud herfra - men come on - er MIN Fiat ikke meget meget finere end den cremhvide??
Total en chick bil - en dag håber jeg at få penge nok til at få den herover til København så jeg kan køre i den herovre om sommeren...... :)

Jeg har også tænkt meget på min Bedste, hun elsker monarkiet (ligesom jeg gør) så jeg købte for 103 kr blade til hende og sendte dem sammen med et lille brev (skriftstørrelse 22 på computeren!) Så ved jeg at hun har noget at læse i når posten igen levere på tirsdag......jeg burde ha tænkt på det noget før så hun havde haft dem i påsken, for hun får nok ikke særlig meget besøg - det bider i mit hjerte at tænke på at hun sidde dér alene på plejehjemmet uden besøg........jeg skal så meget besøge hende igen når jeg kommer hjem til Jylland igen!!!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt de her kulørte blade - jeg hader simpelhen den slags "journalistik" hvis det da overhoved kan kaldes det - men Bedste elsker billederne og for hende vil jeg gøre alt :) Endda æde min egen stolthed!

Da jeg skulle køre ind i bilelevatoren i dag, hvad tror du så der skete? Elevatore døren lukkede sig før jeg var inde!! Jeg har hørt om det, at den nogle gange åbner og så *bang* lukker med det samme - og fuck-it så skete det på MIN elskede bil.........jeg kunne ha tudet!! AF ARRIGSKAB!!!

Pisselorte Elevatordør!!
Den smækkede lige i på min kofanger........jeg tror dog (håber) jeg kan vaske det hvide af for det tror jeg bare er maling fra døren, men det væreste er jo at der også er røget maling af MIN kofanger........skal lige over den første så må jeg give min bil lidt kærlighed, den trænger både til at blive vasket, få tjekket olie, dæktryk, støvsuges, vaskes inden i og så kan det jo være jeg skal give den en omgang polering med farve i, som dækker de væreste ridser...........

Ja bevars jeg ved skam godt at min prinsesse bil ikke er den nyeste bil i rækken men den er MIN og den er HELT betalt af - og så er den det eneste jeg ejer fra "før" sammen med min elskede Mulberry taske......og jeg agter at passe rigtig godt på den!!

Jeg handlede lidt ind i dag, ikke meget, bare smørost og en melon - Hr. Højesteret sagde til mig at jeg var "meget kræsen" - sådan noget kan jeg godt blive lidt snobbet-fornærmet over, jeg kan da ikke gøre for at de fleste ting smager mærkeligt eller ser mærkeligt ud vel?

Mine børn skal ikke tvinges til at spise alt muligt ulækkert mad som feks. den sorte skorpe på leverpostegen! Jeg har læst at hvis man som barn er blevet presset til at spise visse ting så kan de ting i dag frembringe minder af tvang og ubehag og ene og alene af dén grund har mange kræsne mennesker ikke lyst til at spise visse ting - jeg kan huske SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mange episoder hvor jeg blev tvunget til at spise op eller spise ting jeg ikke kunne lide, enten skulle jeg blive siddene i køkkenet til jeg var færdig - hvilket jeg gladelig gjore bare jeg slap så det var egentlig ikke en metode fra mine forældres side som virkede - og så var der de andre gange hvor jeg blev tvunget til at åbne munden og få proppet noget mad ind som jeg så skulle synke mens far sad og råbte af mig......pwadder!!

Nå men feks. så kan jeg ikke lide melon - jeg ser folk spise melon som jo er en frugt omviklet med røget skinke - som jo er kød.......frugt og kød mixet sammen? Fy for fanden!! Sorry to say so men tanken alene er ulækker! Og da jeg så samtidig ikke syntes melon smager af noget, så har jeg bare aldrig spist melon - men så gik jeg forbi en dame i dag på en cafe som spiste så stykker rosa melon med en tandstik og jeg tæntke at det egentlig så ret godt ud........

Så da jeg var i Netto købte jeg en melon OG smørost og lavede mig den lækkreste frokost/aftensmad.....

Melon og Wraps med agurk og laks.......mums mums.

SO tasty!! Sjovt nok var der kun varmt vand i mine haner i dag, så jeg måtte drikke varmt vand til aftensmad/frokost og melonen smagte faktisk godt da jeg først fik gang i den.....så måske en anden gang igen.....

Ellers har jeg vist ikke noget at berette - jeg skal til at kvæle min strygebunke og så vil ejg nok gå mig en aftentur.....det er jo lørdag aften - og hvor gad jeg godt ha et tv der sendte tv i stedet for flimmer!!!

Forresten - fandt det her på politikkens hjemmeside - dét gad jeg godt prøve en dag, istedet for at gå! :)

Med Luksustog gennem Nordspanien!

Ingen kommentarer: