lørdag den 23. april 2011

Mærkelige Mennesker!!

Den dag jeg for hmmm har glemt hvilken gang startede i en ny folkeskole i en alder af ca. 10-11 år startede der også en anden pige.

Hun hed Ditte og kom oppe fra Nordjylland, om rygterne er korrekte har jeg aldrig sat mig for at undersøge da jeg er helt og aldeles ligeglad med hende - men rygterne sagde at hendes far havde spillet dem fra hus og hjem.
Ditte havde også en lillesøster som i dag er præst og som gik i klasse med min lillesøster - de to søstre var verdens mest dimentrale modsætninger!

Ditte og jeg startede på samme dag, hvilket jeg på det kraftigste kun kan sige er en super dårlig ide - børn der starter i en ny klasse er i forvejen udsatte og hvis der så starter to på én dag så er det ligesom tilfældighederne som gør hvem der bliver in og cool og hvem der bliver yt og mobbet - jeg blev det sidste.

Men havde jeg fået lov til at starte alene denne her første dag, evt. et par uger efter eller før Ditte så er jeg faktisk overbevist om at det hele ville ha set anderledes ud. Jeg havde meget tilfælles med klassen, til at starte med i hvertfald - jeg gik til Spejder ligesom 4 andre piger fra klassen, jeg kunne læse lyn hurtigt og masser af bøger og vidste mange ting, min far drev byens største virksomhed som havde ligget i dén by i mange år så mit navn eller vores efternavn var meget kendt i området - og jeg havde 4 andre søskende på skolen som alle sammen var super seje i deres klasse kammeraters øjne, samtidig var jeg en utrolig smuk lille pige med super langt tykt lyst hår med slangekrøller i - det hele kunne ha været så godt.....

Men Ditte startede sammen dag som jeg - hvad jeg havde på kan jeg ikke huske men jeg mindes at ha set et billed af både Ditte og mig inde i klassen, hvor det er nu er total ligegyldigt. Skolen var en lav bebyggelse fra Only God knows when og alting var brunt, brune vinduer, brune gulve, brune muresten - var det ikke brunt var det army grønt.........total depri skole og det er sådan jeg husker skolen - mørk og depri de næste 6 år før jeg gik ud af 10 klasse og flygtede til USA hvor jeg for første gang i 6 år var lykkelig!

Da vi står der i klassen, nede bagved bordene, Ditte og jeg og alle vores nye klassekammerater så havde Ditte begyndende spirende bryster - jeg var stadig Frk. Strygebræt og var heldigvis uvidene om at jeg ville forblive sådan de næste ca. 8 år fremadrettet - Ditte havde også blå mascara på og fortalte alle der gad høre på hende, hvilket var ca. hele klassen at hun netop havde slået op med sin kæreste oppe nordpå fordi "hun ligesom ikke var til langdistanceforhold......" ergo havde denne her 10-11 årige pige netop åbnede op for at hun var in the making of a new boyfriend!

Total luder kost! Hun ender da også med at blive 5 af klassens 10 drenges første gang, og stadig syntes de alle hun var helt fantastisk! Et par dage efter har tre andre piger i klassen også blå mascara og de fire piger fandt hurtigt sammen i en lille klike - jeg vil bare kalde dem De 4 Kællinger.

I vores klasse var der også en dreng som var adopteret fra Korea eller sådan noget, han brugte høreapperat og var total lang og ranglet. Han plejet at flippe helt ud og smide med borde og stole, jeg fandt hurtigt ud af at det var fordi han ikke kunne høre noget og når folk så grined af ham så flippet han ud, så jeg kikkede altid direkte på ham når jeg talte med ham og så talte jeg højt - tit fik jeg lov til at ordne papirene i hans taske *griner* jeg har altid elsked sådan noget "ordens nogen" og så sad jeg der og hældte krummer og papir ud af hans skoletaske og satte hans papir ind i mapperne.
Ham her drengen var super til rundbold og blev altid valgt først. Jeg blev aldrig valgt til noget.

Der var også en anden pige i klassen, hun havde altid sådan nogle lange negle med sorte rander under og så pillede hun bussemænd hele tiden, nogle gange spiste hun dem og andre gange tørrede hun dem af under bordet - hun var stjerne skarp og den dag i dag arbejder hun som Atomfysiker, jeg kom egentlig rigtig godt ud af det med denne her pige, vi kørte hjem sammen i bussen men vi var alligevel meget forskellige selv om vi havde kærligheden til bøgerne tilsammen. Pigen her blev aldrig mobbet hun blev ligesom bare frosset ude - dér er STOR forskel på at blive mobbet og så blive frosset ude - jeg vil til enhver tid vælge den sidste ting, men man vælger jo ikke selv når det kommer til sådanne ting!

Og så var der mig i klassen...........jeg var nok, set i bakspejlet, klassens smukke pige, men jeg var også lidt mærkelig fordi jeg var så skarp (min alder taget i betragtning) Jeg læste helt vildt meget og elskede at gå til Spejder, måske ikke lige de mest fede ting at være intersseret i når man nærmerer sig teenageårene og så fik der jo kun 1½ år så fik jeg min første lillebror og 11 måneder senere så fik jeg min anden lillebror som begge to fuldstændig overtog mit liv - jeg elskede dem!

Men fordi Ditte og hendes lille latterlige "bande" var så cool i klassen så skulle der naturligvis være nogle modpooler, noget der var un-cool, og det blev mig. Der var også andre spejder piger i klassen, andre kloge piger, men jeg var jo den nye pige og den nye pige var der ingen som kendte og dermed ingen som havde noget forhold til, det er i hvertfald min filosofi - at det er derfor jeg blev udvalgt, for det kunne lige så godt ha gået den nøjagtige modsatte vej.

Samtidig kunne jeg ikke ha været mindre interssret i drenge end jeg var på det tidspunkt, jeg havde masser af brødre og elskede dem alle men udover dét så anede jeg ikke hvad man skulle bruge en drenge til - men det gjore Ditte og rygterne spredtes......

Anyway, den dag i dag har alle De 4 Kællinger børn, de to af dem er skilt igen fra deres mærkelige mænd som både har banket dem og ja gud ved hvad - de to andre aner jeg ikke hvad laver, jeg ved hvor de bor men jeg har ikke set dem i årevis - og heldigt nok for det!

Nå, men min morgenpointe med hele det her skriveri er at jeg har lagt nogle billeder på facebook af min fine nye lejlighed - nogle andre billeder end dem her på bloggen, nu har jeg så fået en del kommentare på min lejlighed og mine billeder og jeg er selvfølgelig pave stolt af mit nye hjem!

Her til morgen har hende her Ditte så skrevet på min facebook - hun er der vel og mærke KUN fordi hun ligesom selv har tilføjet sig selv tilbage da jeg lavede radio - utrolig så mange "venner" man pludselig får bare fordi man taler i en mikrofon - total langt ude latterligt!!!

Men hun skriver til et af mine billeder:
"Alt godt kommer til den flittige - og den der har været så grueligt meget igennem! :0) Det kan være du giver en kop kaffe i din nye penthouse en af de mange dage man er i Staden?"

Øhhh og sig mig så lige igen Ditte Møgsæk - HVORFOR vil du overhoved sidde på min terasse og drikke kaffe?? HVAD skulle vi dog tale sammen om?? HVAD har vi dog til fælles? Ikke engang vores minder fra folkeskolen er ens!!
Og ja jeg har været så grueligt meget igennem - men hvem fanden er skyld i det din møgso???

Du gjore mit liv til et levende helved i 6 år - jeg græd hver dag jeg skulle i skole og når jeg læser i min kontaktbog så er det ene af "Deidre-Ann var fravæende fra skole i går pga. ondt i maven" - jeg havde kronisk ondt i maven og ingen, ingen tænkte at det var underligt at en helt almindelig pige pludselig udvikler så kraftige mavesmerter!!!

I dag har jeg aldrig ondt i mave mere!!

Hvorfor fanden vil en så klam anorexia tynd luder dulle hjem til mig? Der skal danses på min grav i fuld dagslys før jeg overhoved vil overveje at have nogen former for kontakt med de her mennesker fra denne her skole!! Det er iøvrigt også de eneste mennesker i denne her verden som kalder mig for "Deirdre" - og fuck hvor jeg hader dét navn alene!! Som om der ikke er 1 million mennesker med dét navn!! Men vi havde en lærerinde som hed "Ann" så dét kunne jeg jo ikke hedde og jeg måtte for guds skyld ikke bare hedde mig helt almindelige navn "Deirdre-Ann"
Folk skal altid spørge mig "Hvad vil du helst kaldes?" Øhhhhh hvad fanden tror du jeg vil kaldes? Sku da ved mit navn - tror du jeg underskriver alle mails, papir m.m. med mit fulde navn hvis jeg bare ville kaldes dele af det? Tror du jeg ville præsenterer mig selv som "Deirdre-Ann" hvis jeg bare gerne ville være "Deirdre"? Use your fucking mind - fucked up by, fucked up skole, fucked up mennesker!

And I'm NEVER going back!

Bortset fra dét så har jeg sovet godt i nat, med terasse døren åben og jeg har  næsten ikke hørt larmen udenfor, så jeg er ved at blive bedre til at sove igennem! :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvornår skal der så danses??
Du HAR jo kontakt til vedkomne, idet du accepterer hende på FB.

Nå, der er mange regler, jeg ikke finder værd at fatte.

Hav det godt anyway
Chili