mandag den 11. april 2011

Forårs Mandag

I dag har været sådan en dag hvor jeg har været i ca. tre forskellige humør - jeg kan mærke at jeg stadig til tider bliver meget påvirket af små ting, som feks. da min udlejer fortalte mig at han alligvel ikke vil betale for og opsætte et køkkenskab mere i mit køkken - hvor der kun er 2 skabe og 3 skuffer.

Hey! Dét burde ikke slå mig ud, jeg burde bare tænke "Nå, så køber jeg det selv - og hvor svært kan det lige være at sætte op?" Men i stedet for så blev jeg helt ked inden i og tænkte "katastrofetanker" (alting er lort øv øv hvor et liv jeg bliver aldrig lykkelig etc. etc.)
Men på under ½ time havde jeg så en Plan B - jeg er SUPER god til at lave nye planer! :) Min plan er at jeg vil spørge den søde tømmer som kommer og sætter mit skab op engang i løbet af denne her uge - forhåbentlig - om hvad han syntes mht. det skab jeg har set i Ikea til ca. 1530 kr, er det noget han vil anbefale osv. Altså få hans professionelle mening og så lade ham fortælle mig om min plan med at tage køleskabet ud af "hullet" og sætte et nyt skab op ved siden af osv. om dét er en idé han kan se virke i virkeligheden.

Og når jeg så har hørt hans mening så er det jo bare om at komme ud i Ikea og få købt skabet og slæbt det hjem (og op på 5. sal! *Gisp*) og så sat det op og kan jeg få pakket resten af mine køkkenting ud OG sat maden ind i skabet (alle tørvarene) Det skal jo nok gå Deidre-Ann - don't you worry baby........sådan gik jeg og talte til mig selv inden i, jeg har jo ikke en kæreste jeg kan ringe til og fortælle om min "sorg" over at jeg ikke får det skab jeg havde håbet på og at jeg nu selv må betale og som så kan sige til mig "Det skal jo nok gå Deirdre-Ann - don't you worry baby..." Jeg har godt nok ikke så mange penge at rutte med og at skulle købe det her skab gør at min sofa og dét at få åbnet for tvsignalet ryger et par måneder længere ud i fremtiden men sådan er det bare - en dag skal det hele nok lykkes!!
 - det kommer bare til at tage længere tid end håbet.......

I dag har jeg mødtes med min veninde Maiken til brunch på vores stam cafe nede i Latinerkvarteret, vi snakkede Camino stuff fra dét øjeblik vi mødtes til dét øjeblik vi skiltes - hun tager afsted med sin mor på 65 år på Onsdag...........arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hvad jeg dog ikke ville give for at tage afsted på sådan en tur!!! Ohh my God!

Norman sms'et mig forresten tilbage, han vil først gå en ny tur til Juni. Jeg vil også gerne afsted men Juni, Juli og August er bare alt alt for varme måneder for mig - jeg smelter, er slet ikke god til varmen selv om ejg har boet i Texas i flere år hvor der jævnligt bliver over 50 grader.......

Men lige nu, her og nu så har jeg ikke råd til at rejse, overhoved - hvis jeg ikke får job så starter jeg med at læse til Merkonom til August hvis jeg altså ikke kommer ind på Mediehøjskolen og med tanker på dét så føler jeg virkelig at jeg SKAL afsted i år - men i stedet for at planlægge en dato for hvornår jeg skal afsted, så tænker jeg bare nu at "når" jeg skal afsted så.........

Maiken foreslog mig at jeg gik i Juli måned, så er det godt nok varmt men som hun sagde så er juli måned en måned hvor alle alligevel rejser (inkl. min coaching buddy) og derfor så vil jeg ikke føle at jeg går glip af noget herhjemme (hvilket jeg sikkert heller ikke ville føle alligevel) men jeg ville heller ikke sidde "alene hjemme" når alle andre rejser på ferie - for alle jeg kender inkl. Maiken og min coaching buddy rejser på ferie i sommerferien - og med min pengepung, ja så er der altså ingen ferie i udsigt.

Jeg vil stadig rasende gerne gå Via de la Plata, men der er to negative ting ved dén rute:

1. Den bliver kaldt "1000 km ensomhed" og lige nu, her hvor jeg er i mit liv så kan jeg mærke at jeg måske ikke er helt klar på at være så ensom, forstået på den måde at man kan risikerer at møde mennesker hver 4-5 dag........

2. Ruten er i henhold til ovenstående selvsagt ikke særlig besøgt og derfor er der heller ikke så mange Albergue dvs. billige overnatningsmuligheder så turen er bare dyrere end alle de andre ruter da man mange steder skal sove på Hotel, det har jeg undersøgt og forhørt mig om hos folk som faktisk har gået turen og det er korrekt.

Heldigvis er der mange andre ruter jeg kan gå, inkl. GR20 på Korsika - sidstnævnte kender jeg ikke prisen på men feks. Camino France, som jeg liiige har disset Norman i en sms for at ville gå igen, anyway dét var faktisk ikke særlig pænt af mig men jeg kaldte ham en "tøsedreng" fordi han sagde han ville gå den rute i Juni måned, eller han sagde at han måske ville gå den rute og så skrev jeg at han var en tøsedreng og at der ingen udfordring var i ruten når man har prøvet den - og dét mener jeg stadig, men det var mest skrevet som en joke. Tror dog ikke han opfattede den sådan.

Never the less, det er velkendt fakta at Camino France er en af de mest besøgte og brugte pilgrimsruter i Europa og ene og alene af dén grund er der overnatningsmuligheder cirka for hver 7 km du går hvilket igen gør at priserne jo er dumpet helt vildt - der er så mange om budet og dermed lavere priser. Jeg har hørt at på Via de la Plata kan én overnatning nemt koste 25 Euro! På Camino France var den aller aller dyreste overnatning jeg oplevede på 9 Euro (og alle pengene værd!) men ellers lå de på mellem 3-6 euro pr. nat.

Så Maiken sagde at hvis det bare var et spørgsmål om at komme afsted, at mærke friheden og gruset under fødderne så skulle jeg måske kikke højt på måneden og satse på at komme afsted og så komme afsted billigst muligt dvs. Camino France i Juli/August............hmmmmmmmmmmmmm?

I så fald VIL VIL VIL  jeg til Finisterre......og Muxia! Og se en solopgang - eller øhhh har fået at vide af Norman at dér ikke er solopgange i Muxia da det er dér solen går ned eller var det omvendt? Jeg kan pludselig ikke huske det men denne her gang, hvis jeg tager afsted, så skal jeg helt derud - askesky eller ej!

Det som er skønt er at Maiken af alle mennesker bare forstår følelsen af frihed som kommer med at gå en pilgrimsvandring - Maiken går Camino France med sin mor fra på Onsdag og for hende betyder det ikke noget at hun gik samme tur sidste år ved samme tid, så hvorfor betyder det noget for mig??

Er det vigtige ikke at opleve friheden, de uanede vidder og følelsen af at kunne klare ALT? Følelsen af at ingen kan nå en, ramme en og såre en - at man bare er sig selv og sig selv alene?

Jeg tror dét er dét som er det vigtigste....................................selv om et selvfølgelig også er vigtigt at jeg kan overleve! Sidste år småfrøs jeg og var våd på det meste af turen pga. dårligt vejr - mon jeg så kommer til at smelte på min næste tur.......?? *Spændene Spændene* Gad vide om jeg kommer afsted?

Nå, har egentlig mere at fortælle, min coaching buddy har givet mig et job mere, jeg skal planlægge lanceringsfesten for hendes blad, det blad jeg selv har skrevet en del af artiklerne til - de ser skide godt ud på tryk so to speak! I love it, altså at se mit navn (mig rigtige navn vel og mærke) på tryk - og vel og mærke når det er den slags tryk hvor jeg selv har skrevet til, ikke sådan noget sladdertryk, dér håber jeg aldrig mit navn finder vej til!!! *Pwadder*

Jeg ved ikke endnu hvad jeg får for at hjælpe hende, men det aftaler vi i morgen - men NU skal jeg sove, har haft "fantastiske" håndværkere i lejligheden igen i dag, de skulle sætte en vindueskarm op i soveværelset OG sætte endelister på vindueskarmen i stuen. Resultat?

Endelister på vindueskarmen i stuen, skævt men dog på OG en vidnueskarm i soveværelset........UDEN endelister!!!

WTF - HVORDAN i alverden er det muligt at være så ukompetent?? Hvis du nogensinde får et tilbud fra en småfed håndværker med LILLA BRILLER så siger du bare NEJ TAK X500 for han mester knap sit eget fag men griber om sig med alle mulige andre fag og dét går da bare HELT AF HELVED TIL!!!

Jeg gider end ikke klage over det, jeg tager bare billeder af at de mangler ved indflytninge og så er jeg færdig med at have ham og hans klamme sko til at vade rundt på mit gulv og i mit soveværelse i tide og utide!!
Og nu kan jeg så gå ind i soveværelset og rydde alt mit tøj væk fra sengen - igen!!

Hepper på at jeg snart får et garderobeskab!!!!

Ingen kommentarer: