fredag den 22. april 2011

Lang Fredag 2011

Puha hvad har jeg bedrevet i dag - eller ikke bedrevet måske?

Efter at jeg skrev sidst gik jeg i bad og dullet mig op, elsker det når jeg har god tid - nåed også lige at skifte tøj tre gangen, jeg kan virkelig mærke at jeg begynder at savner at købe lækkert tøj, har ikke shoppet tøj siden only God knows when - udover når jeg mysteryshopper i Vero Moda og HogM, men så er det jo tøj jeg får betalt for at købe.

Anyway, jeg syntes skabet trænger til kvalitets tøj efterhånden og nåe nej jeg har jo ikke et skab så det må blive papkassen som trænger til lækkert tøj! ;)

Bagefter satte jeg mig ud på min elskede Terasse hvor der er sol om eftermiddagen, kun på den ene halvdel men det er bedre end ingenting - dér forsøgte jeg uden det store held at lave en ny omgang French Pedicure på mine tågnegle.......tjae.....

Hvilken par klip-klapper skal jeg vælge??

Ready to go.....
Og så kan jeg se at resultatet er så dårligt at jeg end ikke har taget et billed af mine tær......doooo!

Nå men bagefter kom min veninde Maja og med to dåseøl i tasken gik vi ned og købte en sandwich og travede ned på Nyhavn og satte os på kajkanten sammen med hundrede af andre mennesker, vildt hyggeligt syntes jeg - Maja er Københavner og syntes ikke Nyhavn er fedt, jeg syntes det minder mig om Den Spanske Trappe i Århus, vand med mange mennesker omkring drager mig...........vand alene drager mig også men så skal det være vesterhavet og den brede hvide sandstrand...........når jeg engang får penge igen så vil jeg købe mig et sommerhus i Blokhus eller Løkken, Mormor og Morfar havde et i Løkken, det hed "Læ" og ligger der endnu........ gid det var mit hus!

Men altså, det var vildt hyggeligt og jeg nød at se et menneske igen, at snakke og at sidde i solen og føle at jeg høre med........så skønt!

Bagefter gik jeg hjem og arbejded videre på min gamle kommode - og gjore en opdagelse jeg gerne havde været foruden!!

Klar med det to første skuffer ud af 4

Hvor er den egentlig fin når malingen kommer af!

Pludselig kunne jeg se at der engang har været større beslag omkring nøglehullet - der var, da jeg fik den for snart 15 år siden nogle små sorte plastik dimser omkring nøglehullet, de var alle undtaget én knækket så jeg tog dem af, men jeg har altid troet at det var de orginale, det kan jeg så se nu at det ikke er, for der har engang - for mange mange år siden siddet et bredere beslag - hvordan mon det har set ud??
Inde i mit hoved har det været et messingbeslag.........men er det korrekt? Øv at jeg aldrig kan finde ud af sådan noget!

Det var på alle skufferne...

Og så kom turen til spejlet/overskabet

Øhhhhhhhhhh og så var det lige at jeg opdaget at dét overhoved ikke er laved af samme slags træ!!! Sikkert slet ikke i samme årti!

Sådan her kan det jo ikke stå inde i mit soveværelse.......var ellers begyndt at syntes om træfarven! Kommoden skal selvfølgelig slibes helt i bund og ha masser af lækker olie men det var jo pga. overspejlet at jeg ville ha det herover.......så havde jeg ligesom en kommode OG et sminkebord i én og samme møbel........nu er jeg ligesom tvunget til at male det!
Med mindre.............jeg er villig og parat til at smide det her møbel ind i bilen igen og køre det hjem og tage et andet og endnu større møbel som har to låger, to skuffer, et par hylder og spejl og som er total brunbejset og som står på gården med over.........men dét kan jeg allerede nu mærke at dét er jeg ikke hverken villig eller parat til!

Jeg gad godt vide hvorfor det her maling er SÅ svært at få af! Og oven i så flækket spejlet pga. varmen fra varmepistolen FLOT DEIRDRE-ANN!!!

Og nu sidder jeg så i min stue og fryser og er sulten men der er - igen ikke nogen som har laved mad......øv! jeg tror det er påt ide jeg laver lidt hygge for mig selv, i morgen skal jeg op og til fitness - koste hvad det koste vil, jeg kan mærke at jeg ikke er til løbeture udenfor lige nu, er i alt for dårlig form og giver alt for let op, det er ikke så nemt at stoppe et løbebånd, så det er bare fuld fart fremad!

Tænker at jeg måske bare kan nøjes med at løbe 3 km hvis jeg så løber til i stedet for 5 km i lunte trav? Det første burde vel forbrænde mere og så nogle mavebøjninger og en cykeltur - bliver også nød til at tænke over at jeg skal i form til min pilgrimstur........! ;)

Og appropo pilgrimstur, min veninde Maiken er allerede kommet hjem igen! Hendes mor kunne ikke holde ud at gå så langt - hun er kun 65 år, jeg blev overhalet af en fransk dame på 81 eller 88 år (har glemt hvor gammel hun egentlig var men hun var noget i 80'erne) og hun travet lystigt derud af, det havde taget hende én måned og 9 dage at komme frem - dvs. hun gik langsommere end mig men hurtigere end sneglen Norman det luksus dyr!! Ha Ha!

Med dét i tankerne så undre det mig vildt meget at Maiken og hendes mor allerede har givet op og taget hjem, de tog afsted d. 13 tror jeg det var........det er kun lidt over 1½ uge.......det er jo den tid det tager at vænne kroppen til at gå, efter én uge er man i top form! Den første uge er lort og turen over pyrenæerne var hård men ikke nær så hård som O'Cebreiro!! Jeg har hørt at folk som syntes Pyrenæerne var pice of pie, ligesom jeg gjore eller ikke helt pice of pie men jeg syntes ikke det var så slemt som folk siger, men for de mennesker hvilket inkluderer mig selv så skulle O'Cebreiro bjerget være helved - og omvendt, dvs. dem som dør over Pyrenæerne vil kunne løbe op af O'Cebreiro (næsten)

Men Maiken og hendes mor har taget taxi over begge bjerge og ja faktisk det meste af vejen..........total snyd hvis du spørger mig men enhver laver jo sin egen camino som man ønsker....der er vel egentlig ikke nogen "rigtig" camino eller nogen "forkert" camino...........selv om jeg stadig syntes at en ægte pilgrim sover på Alberguer HELE vejen og bære sin egen baggage HELE vejen og går HELE vejen, men det er jo bare min ide og overbevisning - jeg ved at der er MANGE som ikke gør det - men JEG er sejer end de fleste og gjore netop det som jeg netop har beskrevet og så bare jeg samtidig en muresten på 3,3 kg. mere end halvdelen af vejen!!

Den lagde jeg ved Cruz de Ferro og selvfølgelig lige dér døde mit kamera så jeg har intet billed af det, en pige fra Bulgarien har taget et par billeder af det men trods flere rykkere på mail har jeg aldrig fået billederne så nu må jeg hive en ny sten ud til næste tur og så tage den med og lægge dér OG så tage 10 billeder selv!!

Ingen kommentarer: