fredag den 1. november 2013

1. November 2013

 - genial overskrift hva!

Men det er altså d. 1. november år 2013 i dag, om en halv timer det d. 2. November år 2013, så jeg vil skynde mig at fælde et par linjer.

Kan høre overboens hund skride rundt på marmor gulvet med sine klør, godt jeg ikke har en pelsbeklædt hund der fælder over alt. Klamt!

Vores udlejer skaber igen problemer, jeg har så meget lyst til at flytte og bare sige fuck dig til ham, min kæreste vil flytte til Ireland og skride fra ALLE Spanioler. Jeg er ikke helt med på den ide kan jeg mærke.

Jeg har endelig opbygget et udlejnings koncept her, jeg er begyndt at tjene penge, få vendt min økonomi og så er jeg faktisk ikke særlig interesseret i at flytte og måske skulle starte forfra fra 0.....et engelsktalende land lyder top lækkert - er nemlig maks træt af Spaniolernes ligegyldighed og stående til med alting. Alt forfalder og det er som om de tænker at det er okay at deres land er på vej lige lukt i en økonomisk afgrund - det magter jeg slet ikke at være vidne til!

Men det positive er jo at jeg kan få gode lejligheder billige, fordi krisen virkelig kradser hernede, så for mig er det god business.

Gad vide hvad det ender med? Vores udlejer er en fusker af værste skuffe, uærlig og nederdrægtig og overholder ikke en eneste aftale!!

Min kæreste er ude at drikke med en dansk ven, igen - jeg ville egentlig gerne med og så igen, gider ikke hans venner, eller den del af vennerne som jeg har dybt mistanke for at være i ledtog med den fede KO der bla. er under mistanke for at stikke os til vores udlejer som de her uærlige danskere naturligvis er bedste venner med. En uærlig spanioler og en uærlig dansker - god kombi! Anyway jeg gider ikke bruge tid på dem, jeg skal vogte hvert et ord jeg siger og det orker jeg ikke.

Jeg er den jeg er og mennesker jeg skal vogte mig for, orker jeg bare ikke. Så jeg blev hjemme - havde det bare været min kæreste og jeg eller min kæreste og jeg og andre mennesker, så var jeg helt klart taget med.

Jeg kommer alt alt ALT ALT ALT ALT for lidt ud - tænk engang det er Julebrygs tid i Danmark i dag og jeg er slet ikke afsted.....WTF!!! Jeg sidder alene en fredag aften og har ikke engang en veninde jeg kan ringe til - hernede har de alle børn og jeg har ingen bil......

Mellem min kæreste og jeg går det godt. Stadig tomt i følelseshallen men ellers går det den rette vej, tror jeg. Har kvalt en strygebunke så stor i dag, at jeg har ondt i håndledet.

Min bums fra sidste weekend er gået i fuld flor og jeg har menstruation, så jeg er bare SÅ LÆKKER! Har forresten meldt mig til et charrity løb for kvinder d. 10. november. Tror det er 4 km men er ikke 100% sikker, har det fra anden/tredje hånds beretning men jeg er klar. Det er mit mål at løbe 4 km uden pause!

Selvfølgelig kan jeg klare det.

Nå, tandbørsten kalder. Godnat

Ingen kommentarer: