onsdag den 1. oktober 2014

1. Oktober

I dag er det 1. Oktober 2014. Mange måneder er gået siden jeg flyttede til Spanien for at bo med min første kæreste i knap 13 år.

Om 1 måned og 30 dage skal vi være ude af vores lejlighed hvor vi har boet de sidste to år her i Spanien. Vores udlejer er en Spansk korrupt idiotisk snydepels så jeg har ingen problemer med at flytte herfra. Jo før desto bedre. Han er en mega mega nar!

Men, vi har ingen ide om hvor vi skal flytte hen!

It manden vil ikke blive i Spanien mere, han siger at landet ineffektivitet suger alt energi og gejst ud af ham. Han gider ikke mere og jeg har ingen intentioner om at presse et andet menneske til at gøre noget de ikke ønsker eller at bo et sted hvor de ikke lyster. Uanset hvem det måtte være.

Først talte It manden om at flytte til Dublin i Ireland da det er Europa's Hovedkvarter for IT. Alle de store virksomheder ligger der. Appel, Google, Facebook, Airbnb, Wundercar etc.
Han tager derover til en stor IT messe i starten af November i en uges tid. Jeg gad egentlig godt med eller at komme og besøge ham men jeg orker ikke at rejse mere. Jeg vil bare ha RO og være ALENE.

Nu ligger snakken så mest på at flytte hjem til Århus. Ikke fordi jeg gerne vil, men fordi IT manden arbejder for et firma som ligger i Århus og fordi han og jeg måske kan få en aftale i hus med en af mine gl. radio kollegaer om at hjælpe dem med deres firma. De er super dygtige til det de laver men alt andet udenom kan de slet ikke finde ud af. Det hele skrider for dem men på sigt kan det blive super godt.

Jeg ville et eller andet sted dø for at få sådan et job, at få en fast løn hver måned ville være guld. Det ville simpelthen være SÅ FANTASTISK og en kæmpe mega gigant sten vil falde fra mit bryst. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft ro på min økonomiske front - det er SÅ LÆNGE SIDEN at jeg slet ikke tænker på det mere, for jeg ved ikke hvordan det føles. Alle mine drømme er pakket væk.

Men, jeg ved ikke om jeg har lyst til at komme hjem til Århus, hjem til Danmark. Inden jeg tog afsted var jeg godt nok arbejdsløs og kæmpede som freelancer men jeg havde i det mindste en lejlighed, jeg ejede mine egne møbler og jeg ejede min egen bil. Jeg kæmpede HÅRDT for at betale mine regninger men det skete altid og jeg har aldrig nogensinde ever været registreret som en dårlig betaler. ALDRIG.

Nu, nu har jeg ingenting. Jeg har ingen lejlighed i Danmark, jeg har intet hjem i Danmark. Jeg har næsten ingen møbler og jeg har ingen penge til at købe nye møbler for. Jeg har ingen bil og jeg kan ikke se at jeg nogensinde får råd til at få en bil igen. Jeg er fladere end flad og vil helst bare finde mig en ultra billig lejlighed hernede i Spanien og gemme mig væk indtil jeg en dag har fået penge nok til at kan komme hjem og ligne bare et nogenlunde ordentligt menneske.

Oven i alt det jeg lige har skrevet, så er der hele udfordringen med It mandens og mit forhold. Jeg tror jeg elsker ham, men det er ikke kærlighed. Jeg har læst et sted at man godt kan elske et menneske uden at det er kærlighed og da jeg læste det gav det så super god mening for mig - jeg har nemlig følelser for ham, men det er ikke de rigtige følelser. Jeg er ikke the one for ham. Men hvordan siger man det til en fyr man bor sammen med?

Hvor skal jeg gå hen når jeg har sagt det? Ind i gæsteværelset? Skal jeg pakke mine ting og tage hvorhen? Skal han gå? I don't know - ingen har nogensinde fortalt mig om hvordan det er at slå op.

Jeg orker ikke at komme hjem til Århus og Danmark som en 1. Fiasko rent arbejdsmæssigt. 2. Fiasko rent økonomisk 3. Fiasko på kærlighedsområdet.  4. Fiasko på boligområdet.

Intet fungere for mig og jeg har  bare lyst til at rydde op og starte forfra, alene. Som jeg altid har gjort. Som jeg ved hvordan jeg skal gøre. Jeg vil gerne være alene. Vi er fucking ALTID SAMMEN - jeg ved det er et luksus problem, for mange af mine veninder har det lige omvendt, manden er altid væk og det er naturligvis heller ikke sjovt men jeg orker simpelthen ikke at være omkring andre mennesker så meget hele tiden.

Jeg GIDER IKKE MERE!

Men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af det her rod jeg har fået mig selv ind i plus at jeg bor i et andet land.

Og i går eller i mandags gav it manden mig blomster for første gang nogensinde - det er en mega stor buket og de er virkelig fine men .... min coach ville sparke mig for at skrive det, for hun siger at jeg skal værdsætte når han forsøger - men ifølge mit indre så er det bare forsent. Don't get me wrong, blomsterne er fine, de er smukke, store og ja fine - men de rør ingenting inde i mig og de betyder ingeting for mig. Så enten er jeg kold, kynisk og afstumpet eller også kommer de blomster ca. 2 år forsent.

I går aftes lå vi og talte sammen og jeg faldt i søvn grædene.

I lørdags blev min nye nevø døbt. Han fik et bibelsk navn ligesom sin bror. Min storebror Norman i Østrig er gift med en Østriger som er religiøs og alle har bibel navne, don't get me wrong jeg elsker HR. Gud men jeg er ikke så fanatisk at mine børn skal opkaldes efter diciple og at jeg skal tænde lys i kirken (som iøvrigt er den Katolske Kirke hvor børn i hundrede af år er blevet voldtaget og misbrugt i Guds navn.... !!) Jeg bryder mig ikke om det og hader at komme i kirke dernede.

Men det var hyggeligt. En aften sad vi alle på værelset (17 mennesker) og fik pizza og rødvin og øl. Det var bare SÅ HYGGELIGT - hvis ikke jeg lige havde så ondt i min mave. Jeg ved ikke hvad der er galt med den, men de sidste par måneder har den drillet mig så forfærdeligt.

Jeg kan ikke la være med at tænke på at det minder mig om da jeg boede på Gården, min mave var altid dårlig. I dag tror jeg det var pga. stress. Måske jeg stresser nu?

Ville ha uploaded nogle billeder men det virker som om vores internet køre på pedalkraft :(

Skriver igen en anden dag.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

opsa, med humøret ingen anden har ret til at tage det fra dig!
og Fiasko i dk næ nej, der er langt til!
smeden

Anonym sagde ...

Det er vel ikke en fiasko at opsøge ro og et fast job. Måske kan det tværtimod give energi at der er rammer om nogle ting, så du kan finde fokus til det du vil have succes med. Jeg synes det er en kæmpe succes med alt det du har oplevet og al den erfaring du har fået, kom dog hjem og brug det!