fredag den 20. august 2010

Fredag Aften

Okay, jeg bryder hermed mit bladlusrygradsløfte og taler om Norman, han er en skid!!

Og han såre mig, og når jeg bliver såret så er det bare ikke fedt mere. I dag ringede jeg til ham mens jeg gik fra frisøren - som desværre havde overbooket min tid så jeg har nu officielt ikke været til frisør i 1 år og 3 uger..... - anyway, da jeg gik derfra ringede jeg til ham og lagde en besked på hans telefonsvare. Jeg har intet hørt.

Så for lidt siden var han på facebook og jeg skrev noget i retningen af Kuk kuk og så fandem om han ikke vælger at svare (!) at han er ved at tage ud og løbe......tænk engang Kære du, at han vælger at svare ½ sek. før han logger af og løber.....jeg blev simpelhen så vred og SÅ såret at jeg skrev at han var en røv!!

Ja selvfølgelig mener jeg det ikke sådan dybt, men jeg mener han er en røv - jeg syntes han er ondskabsfuld og at opføre sig sådan er total utilgiveligt, og så allgievel ikke - altså alligevel ikke utilgivelig for jeg tilgiver ham nok når jeg har sundet mig lidt - men det er jo sådan at Anni sigr jeg er dum. At jeg ikke kan se det onde og dårlige i andre....

Bottom line - jeg har sendt sendt en sms til Kunstmaleren og skrevet at han aldrig skal kontakt mig igen og snart, meget snart håber jeg at Norman følger trop, jeg trænger til en sød mande ven som er ligesom feks. Litas kæreste.

Vi har netop været i Enghaveparken og lyttet til "Støj" en Københavnsk elektro koncert, musikken er ikke mig overhoved, men det var super hyggeligt. Lita og hendes kokke kæreste var der.

Og så er det at jeg tænker at jeg også godt gad have en kæreste som gad sidde og lytte til tøse snak med en øl i hånden på et tæppe i en have en fredag aften i august, men i stedet for har jeg en som hader mig og ignorerer mig i Spanien og en som sidder i Jylland og rykker diller til mine minder.........HOLD NU OP hvor er jeg en heldig pige!!!

Håber i morgen bliver bedre, ergo, i morgen KAN kun blive bedre!!!

Ingen kommentarer: