mandag den 11. oktober 2010

Spansk + Spansk Film + Spansk Pilgrimsvandring

I dag har været en god dag, måske en anderledes dag, jeg kender faktisk ikke ordet for denne dag......

Jeg vågnede - som jeg vist har skrevet før........mærkeligt som jeg ikke kan huske præcist om jeg har skrevet før i dag eller ej, tror jeg har skrevet men........hukommelsen er pist væk.....men på et tidspunkt tog jeg bad og tog hverdagstøj på, ikke hjemmetøj som normalt dvs. velourbukser og en ussel t-shirt, men rigtig tøj som skulle jeg på arbejde.

Så fandt jeg mine indkøbsposer frem - jeg har to stk. indkøbsnet som kan vaskes og bruges igen og igen, det er godt for miljøet men mest godt for min pengepung - jeg gik herefter på posthuset og brugte noget ligende 72 kr på at sende et rekomonderet brev til Mulberry om at jeg gerne vil have min taske NU eller mine penge NU, på vej ud af posthuset så jeg solen skinne bag et par enorme træer og bag træerne kunne jeg se en gyde med lys for enden - jeg går ellers tit ture men dén gyde og den vej kendte jeg ikke så jeg besluttede mig for at gå dén vej.

Jeg følte mig rigtig god tilpas, jeg havde mine sorte twill jeans på, sorte pumps, sorte sokker, en grå langærmet t-shirt med en sort undertrøje under og et stort ferskenfarved tørklæde med guldsnor indbroderet på, udover det hele havde jeg min store dejlige varme Monclar jakke - så jeg var rigtig godt pakket ind til kulden men samtidig klar til solen...gyden førte gennem et par baggårde og jeg overvejet om jeg overhoved måtte gå der eller om det er privat, men tænkte at jeg bare måtte sige at jeg var gået forkert hvis nogen spurgte.

Ude på den anden side var der en vej jeg ikke har været på før, vejen var ensrettet og badet i sollys - virkelig badet i sollys på et helt babyblå himmel uden en eneste sky.....SÅ skønt! Jeg fandt en trappesten og satte mig med solen bagende og ringede først til min søster og bagefter til Annabell, som jeg ikke har hørt fra i flere uger - hun er bare helt kvæsted over at være flyttet hjem til Danmark efter flere år i Australien ("TAK" dating.dk fordi i stjal min veninde!!! NOT!) og nu er hun started på uddannelse og kæresten er langt væk mandag til fredag så hun har det bare hårdt - og jeg følger hende, I know the feeling men det var skønt endelig at tale med hende.

Bagefter gik jeg i Netto og "kom til" at købe en twix chokolade......for pokker da også!! Hvorfor er jeg sådan en chokoladegris?? RESTEN af ugen skal stå på NUL sukker - that is når min cola light er tom.....*griner*........århh kors i røven hvor har jeg bare en bladlusrygrad!!!

Da jeg kom hjem kom jeg på én eller anden måde til den konklution at jeg ikke mere skal gå til spansk undervisning.......!! Jeg har betalt og alting men jeg syntes simpelhen ikke jeg har roen til det, ja jeg har tiden men når jeg har for meget tid så får jeg ingenting laved, så jeg har givet mig selv det løfte at jeg giver mig 100% til at blive færdig med coaching uddannelsen med gode brugbare resultater og at jeg vil være god til Ennagrammet som fortæller om menneskers personligheder - dét vil måske i sidste ende give mig et plus i forhold til arbejde.

Efter jul vil jeg så starte på Spansk igen, så mit ordforråd er bedre og større til min næste pilgrimsrejse, beslutningen om at stoppe på Spansk gav mig en fuldkommen perfekt skøn rund ro inden i. Det er svært at forklare hvordan en ro kan være rund, men sådan føltes det, som om jeg blev hel på et sted hvor jeg før ikke var hel - det var skønt!

Herefter begyndte jeg at søge på pilgrimsting ang. El Camino de la Plata også kendt som Sølvruten på dansk, jeg fandt en masse masse helt fantastiske links til nogle spanske sider som bla. viser ALLE overnatningsmuligheder på ALLE Caminoer i Spanien - det som er sjovt er at Norman fortalte mig, eller viste mig på hans mobiltelefon at han havde et program som fortalte at der var op til 50 km imellem hver overnatning eller sådan noget, det endte med at jeg fandt ud af at det længste sted mellem to overnatninger var 36.7km og det er ikke spor slemt - folk kikker altid på tallet og går i panik, men et almindeligt menneske går ca. 5 km i timen i et stille og roligt tempo, så kan du jo selv regne ud hvor langt man kan gå fra kl. 06.00 til kl. ca. 16.00/18.00..........jeg har gået både 45 og 52 km, ja jeg var flad men det kan lade sig gøre så no problem!

Jeg fandt også den bedste blog jeg længe LÆNGE har læst, på engelsk - hvor heldig kan jeg være???
Blog om Via de la Plata - jeg er ikke færdig med at læse den men den er allerede rigtig god so far som jeg er kommet - jeg sidder her i sofaen og er lige ved at gå amok for at komme ud på vejen igen!!

Har enddag hented min rygsæk inde fra skabet af og laved en ny ønskeseddel til jul, hvor jeg har highlightet de ting jeg virkelig ønsker mig til jul, ting jeg skal bruge på min pilgrimsrejse.....

Ønskeseddel

By Deirdre-Ann

FED skrift = Ønsker jeg mig mest


Bog ”Walking the Via de la Plata” af Ben Cole & Bethan Davies (Til min Pilgrimsrejse)

CD: Band Hero – Opsamlings Album m/forskellig musik

CD: Danser med Drenge – Opsamlings Album

CD: Med musikken fra ”2900 Happiness”

CD: Rascal Flats – Nyeste cd eller opsamlings album

CD: Tina Dickow – Opsamling eller Greatest Hit

Clocks Klip-Klapper i str. 38 i Rød el. Sort (Til min pilgrimsrejse)

DVD Pakke: Anne fra Grønnebakken – Alle afsnit! (Kan købes på nettet)

DVD Pakke: Bones – Alle afsnit! (Kan købes på nettet)

DVD: Shut up & Sing af Dixie Chicks

DVD: Under Solen af Colin Nutley

En Lejlighed på min. 100 kvm m/altan Centralt i København K.

Fede pigede T-shirts str. M el. L afhængig af modellen (Kun kendte mærker!)

Fleecebluse med v-lynlås i str. M i Navy, Brun eller Rød (Til min pilgrimsrejse)

George Jensens Stjernetegns Statue ”Krebsen” i sort sten

Jagtgevær m/underladning samt 35 cm skæft, 6 cm bøjning og 5 mm cast-off.

Juleporcelæn til 20 personer.

Karen Blixens Jul lysestager til juletræet

Memory kort til mit Canon Ixus i Kamera – 4 GB el. mere (Til min pilgrimsrejse)

Plaid til kolde aftner i postkasserød – set i Bilka. Skal være Uld – INGEN fleeceplaider!!

Sovepose i letvægtsmateriale men stadig varm (Til min pilgrimsrejse)

Sparebøsse i guld – “Money Bank in the Form of a Pig” by Areaware

Spisepinde til Sushi og lille skål til soja (Sushi Sæt)

Taske til bærbar computer 17” gerne fra ”Moonsus” i brun (Ingen bedemands-tasker!)

Telefon/Adressebog til egne telefonnumre (Alfabetisk orden til at skrive i)

Toilettaske som kan hænge. Str. M i Rød. Set i Spejdersport (Til min pilgrimsrejse)

Verdenskort, fylder en hel væg – Set i Ikea til 1100 kr.

Verne Pantons bordlampe ”Pantella” i hvid.

Verner Pantons lampe ”Flower Pot VP4” i Hvid el. ”Flower Pot VP3” i Lilla.

Windbreaker jakke i let varmt materiale evt. m/hætte Str. M (Til min pilgrimsrejse)

Ørenring af guld – en lille enkelt ørestik i ren guld, gerne rund.



Jeg ved godt at der er over 6 måneder til 1. april 2011 hvor jeg har planer om at stikke af til den største frihed jeg nogensinde har kendt men kors hvor kan jeg ikke vente - ja jeg vil gerne til USA 26. Marts 2011 for at fejre mine værtsforældres 50 års bryllupsdag men hvis det betyder at jeg ikke kan komme på pilgrimsrejse, så dropper jeg USA - dét er hvor meget jeg VIL afsted!!!

Jeg har siddet her og læst blogs og savled over information om El Camino via de la plata og jeg er bare klar klar.....

Jeg ved ikke om det er pga. hele min hjerne køre i Spanien eller ej, men pludselig opdaget jeg at der var en spansk film på en af kanalerne "El Orfanto" - den var mega uhyggelig! Altså ekstremt uhyggelig - og jeg er VIRKELIG IKKE god til uhyggelige film og normalt har jeg stor standhaftighed mod at se dem, både når jeg er alene og i selskab med andre, jeg tåler det simpelhen ikke, fordi jeg ved at jeg så ofte er alene og tankerne gør mig intet godt, måske den dag jeg får en kæreste (if...that is!)så kan det være jeg kan overtales til at se en uhyggelig film hvis vi ligger klinet op af hinanden de næste par dage når vi skal sove!! Og da kun måske!!

Men som skrevet jeg er helt solgt og det sjove er, da jeg for lidt siden var ude og tisse, rejser jeg mig op for at tage trusser og bukser på og for enden af badeværelset er der et spejl som sidder så irriterende højt at jeg kun lige kan se mine skuldre og så opefter - pludselig midt i det hele slog det mig at den bluse jeg havde på og det tørklæde var nøjagtig det samme jeg gik i på min pilgrimsvandring..........!!

SKØN SKØN dag som bare har stået i pilgrimmenes tegn! I looooooove!





Fantastiske Mads Langer som jeg har interviewet flere gange.....ved ikke liiige hvorfor han skulle med ind her men det var ham jeg tændte for som første sang på min Youtube playlist, han er amazing....


P.S: Til dem som læser med - og det må efterhånden være en del kan jeg se på sidevisningerne - et stort TAK herfra og endelig, hvis I har kommentare så bring'em on, jeg er et meget åbent menneske og kan ikke chokeres - udover skumle film om et børnehjem og forbrændte små børne spøgelser.....men ellers, I'm sure you get my point!! :)

P.P.S: Det er FORBUDT at grine af andre menneskers ønskesedler!!! Alle har ret til at ønske sig hvad de vil....

Ingen kommentarer: