fredag den 15. oktober 2010

Kære Norman, SKRID!

IGEN i nat har jeg drømt om Norman - seriøst, jeg må ud og opleve noget andet, så jeg kan drømme om noget andet - selv om jeg faktisk syntes jeg har haft en ret travl uge!!

Jeg drømte at han kom ud for en ulykke, hvilken en ved jeg ikke, men det var ret slemt og pludselig sad han sammen med nogle minearbejder (!) i en lillebitte hule - det er sikkert noget jeg har fået ind i min drøm efter alt det om de Chilenske minearbejder som heldigvis alle sammen er kommet op i live - men så blev Norman fløjet hjem til Danmark og indlagt i koma på Rigshospitalet hvor han bare lå og lå og lå i flere måneder sammen med en lyshåret dansker, jeg ved ikke om det er den samme "dansker" som fra den anden drøm men jeg tror at han også havde været dernede (i Tanzania hvor Kilmanjaro er) men anyway, til sidst så sneg jeg mig ind på hospitalet en sen aften (hvordan man så end kan snige sig ind på et hospital??) og pludselig havde jeg åbenbart fået min pinke Mp3 afspiller som jeg nu har haft i skuffen i 2 år uden at kunne få den til at virke, men NU virkede den og jeg havde fyldt den med rædselsfuldt jazz - hader virkelig jazz er total traumatiseret efter en to timer lang jazz-date!! (og nej jeg så aldrig fyren igen!) men jeg ved at Norman elsker jazz og jeg har engang læst at en lillesøster vækkede hendes bror fra koma ved at sætte hendes walkmann på hans øre mens han lå i sengen.

I drømmen satte jeg musikken til at spille lige så stille og satte øredutterne i hans øre og pludselig så begyndte der at komme alle mulige udsving på monitoren og så kom en sygeplejerske og skældte ud over at jeg var på stuen og så løj jeg og sagde at jeg var Normans ex-kæreste og at jeg var kommet hele vejen fra London - tænkte at det nok ville gøre det gyldigt for mig så at være på hans stuen - resultatet blev at hans familie trode jeg var hans ex- som havde fået et barn - og blev mega sure........og så tog jeg mine sko af for ikke at vække koma-patienterne (!) da jeg gik hen af hospitalsgangen og så vågnede jeg.....!!

Konklutionen af drømmen er at jeg selv i drømme skal afholde mig fra at lyve, det kommer der alligevel aldrig noget godt ud af, at jeg skal holde mig fra Norman, hvor gode mine intentioner mod ham end er, så ender det altid med at jeg ser ud som om jeg vil ham noget skidt og at jeg stadig ikke ved om det der med musik i ørene virker på at vække koma-patienter som jeg engang har læst.......

Det som jeg syntes er mest sjovt er, at jeg faktisk slet ikke ved om Norman overhoved er taget afsted til Kilmanjaro, ja han sagde godt nok da vi mødtes at han tog afsted men han sagde også at han "fik helt vildt meget sex hele tiden" og dét ved jeg jo er løgn, så det med Kilmanjaro kan også være løgn - det kan også være at han har været afsted, eller at han først tager afsted til forår/sommer - bogstavelig talt, det ENESTE jeg ved med sikkerhed er hvad han sagde da vi mødtes og i og med at det var 47 stressende minutter med ca. 15 minutters sammenlagt pinlig tavshed, så var det jo ikke meget han fortalte.......så HVORFOR drømmer jeg om Norman hele tiden lige nu?? Og hvorfor drømmer jeg om et bjerg jeg blev nød til at slå op for at finde ud af hvor lå??

Jeg aner det ikke, men jeg er virkelig træt af at drømme de samme drømme om natten - jeg er træt når jeg vågner og jeg er træt når jeg går i seng og som om dét ikke er nok så er jeg også træt i drømmene!!

Her til morgen var jeg oppe kl. 7 da jeg skulle til coach kl. 10 og til jobsamtale hos Kræftens Bekæmpelse kl. 12.30 - men så her kl. 8 ringede min coach og aflyste.........og jeg har ellers allerede pakket alting inkl. blå kage og chokoladekage, jordbær mussen osv, så jeg tror jeg vil lægge mig ned og tage en time på øjet, skal nok få brug for den ekstra time senere i dag, plus at jeg fryser rigtig meget lige nu *prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* så det ER fristende at lægge sig til rette med varme tæpper på sofaen :)

Måske dette her er min sidste uge som arbejdsløs??

Har forresten spist ris-ret til morgenmad da køleskabet er tomt.......risretten smagte som vanligt meget tør efter en tur i mikrobølge ovnen!! Men hey, jeg er mæt!

Ingen kommentarer: