tirsdag den 13. januar 2015

En Onsdag Som Alle Andre

I dag stod jeg op kl. 06.30 og kørte til træning, efter træning hjem og i bad og så ventede jeg på at min Mor og jeg skulle til Silkeborg og bestille skabe til den lejlighed som jeg har købt - med MASSER AF LÅNTE PENGE af bla. mine forældre og af banken - mine forældre har købt 2 lejligheder.

Nå men det blev aflyst, så jeg kørte ind til byen på det kontorfællesskab jeg har fundet i midtbyen - blot for at opdage at alle pladser var optaget, så stod jeg der og kikkede...

I min taske har jeg mere end 400 sider papir, det er min bog som jeg har printed ud i går aftes, efter at jeg har lukket en gæst ind i min søsters lejlighed (som faktisk er min men hun bor til leje i den)

Min bog i printeren.......spændene og uoverskueligt på én gang - fuck der er mange mange MANGE sider!!


Jeg skal ha gennemgået det hele så jeg kan se om den er korrekt sat op og at jeg ikke har dobbelt skrevet noget eller sprunget noget over uden at få det færdiggjort. Mega arbejde!

Så jeg besluttede at være frisk og så gik jeg på Cafe Jorden, jeg husker stedet som super fedt - mega god mad og mega service. Da jeg kom ind spurgte jeg om jeg måtte sætte mig ovenpå, det måtte jeg ikke for der var lukket - der var ellers tændt lys deroppe men okay fair nok. Jeg gik igen for at finde et andet sted - men de to steder jeg ville sidder var lukket, så jeg gik tilbage og spurgte om de havde et sted med strøm, altså på Cafe Jorden.

Det havde de da, ovenpå og ja der var ikke lukket. Så går jeg op og efter laaang tids søgen finder jeg ét stik på vægen, sætter computeren til og går ned og bestiller mad. Mens jeg venter på min mad spørger jeg om de kun har det ene stik? Ja de har kun det ene stik siger pigen - hvortil en anden ældre pige/dame så siger: Og desuden må du ikke bruge vores stik/strøm - du kortslutter hele vores system......

Øhhh okay så jeg må ikke oplade min computer i Jeres stik siger jeg? Nej det må du ikke. Okay så vil jeg gerne afbestille min mad for så kan jeg jo ikke arbejde her...... men det kunne jeg så heller ikke.

Så jeg får min mad - som lige for at krydre det hele, var oversmurt med rødløg hvilket jeg ikke kan lide og hvilket der ikke stod noget om på menukortet, men ja da - så ved jeg det. Cafe Jorden bruger løg på mad selv om det ikke står på menukortet, de har ingen wifi og man må ikke bruge deres strøm.....nice

Efter at ha spist gik jeg på en anden cafe ved navn Ziggy ved åen, her måtte jeg hjertens gerne bruge deres strøm men de har ingen WiFi......godt jeg har masser af data på min telefon!
Desuden er servicen på Ziggy helt i top, toiletterne er rene i den forstand at de både ser rene ud og dufter rene = me Gusta!

Så Fuck Cafe Jorden og deres skod service - jeg burde lave en Århus blog og skrive om hvordan det er at være tilflytter (udefrakommende) og opleve byen på ny igen, med alle dens ups and downs - bortset fra at jeg ikke skal tage fat i flere projekter før jeg er færdig med min BOG!!! OMG den rykker pløkker ud!

Og torsdag starter jeg på mit nye arbejde hos min ven som laver Radio, det glæder jeg mig til men så alligevel, jeg syntes snart det har trukket så meget ud at jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal føle. Men pengene kan jeg mere end godt bruge så jeg giver mig 100% - jeg skal nok blive god til mit arbejde, for det gode ved jobbet er, at de er så håbløs dårlige til at sætte ting i system og organisere sig at det KUN kan blive bedre på alle fronter. Plus at jeg er super iderig når det tager mig og er der en som er god til at bakke op om mine ideer så er det min ven fra Radioen og så IT manden.

Jeg har det bedre i dag end sidst jeg skrev - faktisk har de sidste to blogindlæg været meget trælse både at skrive men også at læse bagefter - dog har jeg en regl med at jeg ikke sletter noget jeg har skrevet, for det som kommer ud af mine fingre er sandheden som rumstere i mit hoved og dét er hele ideen bag min blog (back in them days) at jeg skulle ha tingene ud af hoved og ned på papir.

I dag (mens jeg var på den dumme cafe) ringede en af dem som jeg passer hus for i Spanien. Det er en Dansk familie som har ret mange penge - men OMFG HVOR ER DE RØV HAMRENDE NÆRRIGE!! De tænker slet ikke at jeg skal ha betaling for de ting jeg laver og det dræber bare min arbejdsiver inden i!

Feks. har jeg brugt minimum 4 timer på at få dem afmeldt fra Holidaylettings og Homeaway og Owners Direct, sådan at de kun har gratis profiler derinde og ikke mere betaler for det, hvilket jeg har kørt en system oversigt over det sidte års tid og den oversigt viser at de ikke har fået én eneste bookning igennem de her sites som de betaler mere end 300€ pr. år for at være medlem af - derfor har jeg anbefalet dem at bruge andre sites - jeg har også skullet stå til regnskab for at deres fucking have ikke var ordnet som de syntes - hvilket ikke er okay, for dels har de ingen haveredskaber, dem tog jeg selv med frem og tilbage da jeg boede der - men nu er de jo her i DK og så kan hun ikke forstå at haven ikke bliver holdt - øhhhh jeg var der lige inden jeg tog afsted og haven så fint ud men damen her påstår at den ikke har været ordnet siden 2012 - hvilket er total løgn for jeg har sammen med IT manden brugt måske 2 dage i den have sammenlagt på at feje blade op, fjerne sand, ordne vandingsanlæg osv. og intet af det har vi fået betaling for - INTET.

Og så har de fået rotter i kælderen - hvilket jo aldrig kan blive min skyld! Da jeg var der ca. 14 November var der ingenting, heller ikke i kælderen men hun tror ikke på at der ikke var rotter da jeg var der - øhhh hvorfor skulle jeg lade som ingenting og lade rotter invadere en hel kælder? Det giver ingen mening overhoved.

Jeg har en hel liste med ting hun ikke var tilfreds med, feks. kunne hun ikke finde ud af alarmen hvilket jo er noget de selv har købt og installeret, så igen, hvordan kan det være mit problem? Dernæst har jeg sat små hjerter ud for de knapper på relæet som IKKE SKAL SLUKKES og hvad gør krampen? Hun slukker ALT så nu er der ingen alarm slået til i huset og hvem ringer alarmcentralen så til? Mig. Får jeg penge for min tid? Nej.

Det er så MEGA DEMOTIVERENDE OG LIVSTRÆTTENDE at folk af en eller anden grund altid tror at det er OKAY at udnytte Deirdre-Ann - dernæst så siger hun at "huset var okay" i stedet for at rose mig over at huset bare står skarpt.

De vil naturligvis gerne bruge huset selv og selv sende deres venner derned, gratis. Det må de også gerne men så skal de fandeme også selv stå for ALT i den forbindelse - så kan de ikke forvente at jeg sidder med min telefon og døråbningsappen klar kl. 23 om aftnen for at lukke DERES gæster ind, som jeg ikke tjener noget på - de kan heller ikke forvente at jeg vil købe nyt toiletpapir, sæbe mv. som deres gæster har brugt - og oven i udlæggene også vil bruge tiden på det, når jeg ikke får én eneste Euro i løn!

Det de egentlig gerne vil ha er en husbestyrerinde - fint, det vil jeg gerne være men jeg vil fandeme ALDRIG NOGENSINDE EVER gøre det gratis! Jeg har arbejdet så meget gratis i mit liv og jeg har aldrig fået noget ud af det.....tak betaler jo ikke min husleje eller mine regninger eller min massive gæld vel!

It manden siger jeg skal fyre dem fra mit firma - han mener (hvilket er sødt) at jeg har et lille firma hvor jeg udlejer boliger og hjælpe andre med at administrere deres - det er jo det jeg drømmer om, men jeg tror at jeg aldrig nogensinde har defineret for mig selv hvad "et firma er" og derfor har jeg i min egen lille verden ikke et firma, men jeg arbejder bare. Det syntes IT manden er fjollet og måske han har ret - anyway, han syntes de skal smides ud, for jeg bruger jo masser af tid og faktisk også penge på at ordne ting for dem, som de aldrig betaler...... jeg ved godt inderst inde at det ikke er korrekt, men ham hvis forældre's hus det er, ham som It manden kender, det siges han har rocker tilknytning og jeg er lidt bange for ham selv om han er ca. på højde med mig (dvs. mega lille af en mand at være) men IT manden siger at jeg ikke skal være bange for ham, han er harmløs men jeg syntes nu han er lidt farlig/truende i sin måde at tale på, han er i hvert fald ikke en jeg ville vælge at sidde ved siden af hvis jeg kunne vælge selv.

Jeg tænker at jeg faktisk skylder en forklaring ang. min søster som jeg vist hang lidt til tørre sidst jeg skrev - jeg var bare så træt i mit hoved og så træt af at jeg altid selv kæmper den braveste og ofte ulige kamp om at tjene penge så jeg kan holde hoved oven vande - men i længden er det bare ikke sjovt at kæmpe for at holde hoved oven vande - til tider vil man også rigtig gerne leve livet lidt. Spare op, nyde at der er noget i livet udover dårlig økonomi og bekymringer men det ikke så nemt når jeg aldrig har penge.

Nå men det sidste halvandet år jeg har hjulpet min søster med at udleje sin lejlighed  i Århus (som i teorien er min, i hvert fald halvt på papir) men den bor hun i super billigt og mens hun studerede i Paris og nu da hun bor hos sin kæreste i København, så lejer jeg lejligheden ud for hende - uden at få én eneste krone for det - og indtil sidste bookning, så fik jeg heller ikke rengøringsgebyr når jeg gjorde rent.

I alt har min søster tjent 20.752,76€ = 154.397,35 Dkr. på 1 år og 5 måneder. Det er ikke helt dårligt vel......og jeg hjælper virkelig af hele mit hjerte GERNE min familie uden at få noget for det, men når jeg så kun får brok og ingen tak, så brænder min hjerne bare helt af!!

Jeg kan slet slet ikke holde ud at høre min søster sidde og sige at hun ingen penge har, for det gør ondt i mig  - JEG af ALLE MENNESKER ved hvordan det er at være low på penge, det er drænene! Hver nytår de sidste 5 år har jeg drømt om at NÆSTE ÅR så ser min økonomi bedre ud, men hvert år må jeg skubbe mit ønske om en sund eller bare sundere økonomi - og så har jeg søskende som sidder på deres flade mås og holder pengeposen åben mens jeg drysser guld ned i den - og ikke én af dem siger noget om at jeg burde ha lidt eller at jeg gør et godt stykke arbejde - nej det er kun brok brok brok......og dérfor brændte jeg af den anden dag.

Jeg magtede ikke mere.....nu er jeg okay igen, jeg havde nemlig en STOR Århusiansk virksomhed inde og se lejligheden i går (mandag) inden gæsten tjekkede ind. De har lejet lejligheden før og er meget meget interesseret i at se de andre lejligheder som jeg (og mine forældre) har købt, da de altid mangler steder hvor deres medarbejder fra udlandet kan bo - bagefter ringede en af dem for at høre om jeg ville overveje at stå for alle deres bookninger......øhhhh JA FOR FANDEN !!!! Men det sagde jeg ikke, jeg sagde blot at jeg naturligvis gerne ville overveje det, og at de kunne vende tilbage når de havde noget mere konkret - OMG jeg håber de har noget mere konkret SNART!

Det ville være så godt at få noget mere at lave, plus at jeg ville kunne leje mine egne lejligheder ud til dem i ét væk. Please og be be Kære Hr. Gud!

Svine Springvandet med sløjfer på Nytårsaften i Århus. 

Risten på badeværelset i brusen på det sted hvor jeg træner.......FØJ!!! 

Var i Randers Storcenter - ikke KUN for at tissse men også for at bytte en julegave der kun kunne  byttes der, anyway, deres badeværelser var ret cool :) OG mega rene

Denne her fangede mig ret meget - jeg ved nu at jeg ikke er i stand til at elske et andet menneske. Det vidst jeg godt før, men da jeg så denne her gik det op for mig i et split sekund, jeg kan ikke elske andre. Jeg kan holde af dem og VIRKELIG holde af dem, knuselske dem ind til knoglerne men jeg elsker dem ikke....ingen. Jeg har tænkt meget på min Gudfar her på det sidste, han er sikkert allerede ved at blive ædt af maddiker og gå i forrådnelse, han lugter sikkert også (hvilket han også gjorde i levende live) Hvis jeg aldrig som barn havde været blevet hejst nøgen ned i malkemaskine tanken for at gøre den ren med en lille børste og bagefter blevet tørret i et håndklæde der hang i stalden, hvis jeg aldrig havde arvet gården og var levet efterladet derude alene - måske hvis jeg ikke havde sovet til middag med ham i dobbeltsengen måske måske måske så var mit liv MÅSKE anderledes i dag? Måske det ikke var ja, men MÅSKE det var - problemet ved en sådan tankegang er bare at det ikke ændre noget. Livet er som det er og det ENESTE jeg kan gøre, er at arbejde fremad og kæmpe for at skabe mig selv en bedre fremtid og kæmpe for ikke at lade min fortid skygge for de trods alt dejlige ting der kan ske i fremtiden - men det er hårdt til tider. 

Løkken Strand mens Dagmar trak op

Løkken Strand - hvor gad jeg god ha et sommerhus......*suk* ---- dem som ejer et sommerhus er heldige mennesker. Tænk at sidde dér i klitterne og nyde livet, lytte til stormen og se mågerne stå stille i luften fordi blæsten er så hård......

Jeg ELSKER udsalg og tilbud men jeg har aldrig været en decideret tilbudsjæger - men efter at vi er flyttet til Danmark har jeg ikke kunnet udskyde indkøb af nye vinterstøvler mere! Dem jeg har er fra 2004, de er SÅ UTÆTTE at de kun kan holde vand/sjap og varme hvis jeg giver dem læderfedt lige før jeg tager dem på udenfor. Derfor stod jeg i kø foran Salling d. 27. December kl. 07.00 (stod op kl. 05.00 så jeg var sikker på at få en god plads i køen) for at købe et par nye vinterstøvler. Jeg fik de her Angulus støvler til 849 kr med 50% besparelse. I'm in heaven babe!!! Det var en stor udskrivning men alle pengene værd


I Løkkens Genbrugsbutik købte jeg dette teaktræ fad til 20 kr - jeg har sat det til salg til 350 kr men hvis det ikke kan sælges så er jeg også en glad indehaver :)

I aften skal jeg til info møde ang. min nye udlejningslejlighed som jeg IKKE selv skal bo i - jeg håber at jeg kan få sommerhusstatus/ferieboligstatus på den af Kommunen, hvis jeg kan det, så har jeg den første perle i mit udlejningsimperium .....

Wish me luck - just a little

Ingen kommentarer: