fredag den 30. januar 2015

Jeg er SÅ RASENDE!!!!!!

Lige nu er jeg SÅ RASENDE AT JEG SKUMMER OG GRÆDER PÅ ´EN GANG!!!

Det er mig simpelthen ubegribelig hvordan fanden nogle mennesker får livets rengestykke tl at gå op!!

Nu har IT manden og jeg arbejdet i én måned hos det firma som vi står til at skulle købe os ind i - vi aftale at vi gik i gang fra 1. januar med udgangspunkt i de papier vi har ridset op men som endnu ikke er underskrevet fordi deres sindssyge indkompetente Advokat havde "for meget at se til" og bagefter gik ned med stress og nu er tilbage men mega langsom - her mener jeg så han burde ha sagt nej tak til opgaven helt fra starten af men det er nok bare mig.

Ergo, nu skal jeg så ha løn - IT manden skal ikke ha løn de første 6 måneder og HELDIGVIS skrev jeg ind at de 6 måneder var med virkning fra 1. januar til og med 30. juni 2015. Jeg vidste bare at det var vigtigt med en dato.....

Og som jeg skrev sidst, så kunne de ikke forstå at jeg skulle ha løn, de troede simpelthen at jeg arbejdede gratis - nå men så blev vi enig om at jeg skulle sende en faktura. Det gør jeg så. Min løn for halvtidsarbejde er 14.500 kr før skat. Så jeg sender en faktura på det inkl. moms og nu skriver de så at de ikke kan forstå hvordan jeg er kommet frem til det regnestykke, når vi (it manden og jeg) først startede d. 15. Januar....

Her må jeg så lige nævne at jeg har brugt 9 timer Lørdag d. 24. Januar og 8 timer Søndag d. 25. Januar på at gøre rent i deres klamme studie - her er slet ikke indberegnet benzin penge eller de penge det har kostede mig at vaske deres nye håndklæder, viskestykker, at køre til Ikea, handle ind, køre til genbrugsbutikker mv. Ingen af de her ting er indberegnede i de timer for slet ikke at tale om alle de timer jeg har brugt på ovenstående!!

2. Januar var første arbejdsdag i 2015, der var studiet lukket og da jeg skal arbejde 2 dage om ugen, må de to weekend dage gå op med 2 dage i ugen som vi ikke var der - plus at jeg har arbejdet helt vildt meget hjemmefra og feks. nu indtil de besluttede sig for at skrive at jeg ikke kunne få løn før vi eller DE var mere sikre på papierne sad jeg og arbejdede på valgspots og tog imod mødebookning og indhentede tilbud på at få skiftede låsene i studiet osv.

Jeg arbejder HELE TIDEN, altid - jeg føler aldrig jeg holder fri og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst var på en ferie ferie - måske i 2009 da jeg var til bryllup hos min veninde i Mexico...... jeg arbejder og jeg arbejder og jeg arbejder og i går og her til morgen har jeg brugt oceaner af tid på at lægge nogle af deres gamle studieting til salg på Facebook, sådan at vi kan få ryddet op og solgt ud af alt det ragelse de har liggende rundt omkring i studiet - det tager også tid, både at tage billederne, at lave annoncerne, at finde information omkring produkterne man har til salg, at måle tingene osv. Det hele tager tid og jeg går bare her og er åbenbart så snot dum naiv at jeg tænker: Hvis jeg bare arbejder hårdt nok, så er der en dag et menneske som ser det og belønner mig korerekt.

Men Kæreste Deirdre-Ann - der kommer ALDRIG en sådan person og du må simpelthen til at lære at fatte det din naive kælling!!!!!

NOBODY'S GONNA MAKE LIFE EASIER FOR YOU BUT YOURSELF!!

Vi bruger sådan et internt system som hedder "Slack" til at kommunikere med, jeg skrev kortfattede at jeg netop havde meddelt it manden og nu meddelte jeg det også til dem, at jeg stoppede med øjeblikkelig virkning på at arbejde med ALT hvad der var i relation til deres firma og virksomhed, indtil der  forelå noget på skrift foran mig, som ville sikre mig min løn fremadrettet og så loggede jeg af inden jeg kom til at bruge den bagereste del af min ret veludviklede ordforråd!

Jeg finder mig simpelthen ikke i det!

Nu har jeg brugt hele januar måned på at arbejde for dem, og så får jeg ikke løn - tiden kunne jeg ha brugt på min bog eller på at arbejde et andet sted, feks. hos min far sådan at jeg havde tjent nogle penge og ikke stod her til 1. Februar med håret i postkassen og troede at jeg ville få min første rigtige løn i flere år og så se den smuldre fordi 2 hipster idioter ikke mener jeg har arbejdet nok!! WTF!!!!

Så sent som i går stod jeg og plantede hele studiets planter om, udenfor, da det pludselig begyndte at sne, men jeg måtte jo forsætte fordi jeg skulle være færdig, så planterne kunne få ny jord og gødning og dermed en mulighed for at blomstre op og se pæne ud igen - er du klar over hvor tung en halvanden meter høj stueplante inkl. potte og jord egentlig er at løfte, først op på bordet, tømme for gammel jord, fylder ny jord i, bære ind i bruseren, overrisle og ud igen og så om et par dage proppe ind i bilen (som så bagefter skal støvsuges) og køre ind til studiet og bære dem op på 1. sal mens der sidder 3 mænd og glor på mig som en abe i bur og ikke kan finde ud af at lette røven?

Jeg er simpelthen så mega mega mega mega mega rasende!!

Da vi var til forhandlinger foreslog jeg at vi brugte appen "Toggle" til at tracke vores tid, sådan at der aldrig opstod misforståelser når man feks. arbejder hjemmefra - det blev afvist med det faktum at de stolede på folk og at de ikke brød sig om kasser og rammer og at man skulle gøre noget på et bestemt tidspunkt.

Jeg satte mig ned og begyndte at arbejde på deres projekter kl. 08.28 i morges og jeg har kun haft toggel tændt i 42 minutter - jeg burde lade den køre i 10 dage i streg, så nåede vi måske op på hvad jeg reelt set har arbejdet bare i januar måned!!

Jeg er så mega mega mega rasende - både på dem fordi de ikke ser vigtigtheden i at betale mig min velfortjente løn - men også på mig selv fordi jeg (igen!) har været så naiv at jeg har tilladt andre at snyde mig. Igen.

Jeg kommer til at dø fattig.

Ingen kommentarer: