lørdag den 10. januar 2015

Flad Lørdag. Flad Liv.

I dag er det lørdag, jeg burde være inde og gør rent i min søsters lejlighed. En lejer tjekkede ud i går og en anden tjekker ind mandag (til fredag) hvor en ny så tjekker ind onsdag om halvanden uge igen.

I alt tjener min søster knap 10.000 kr på de her bookninger og alligevel høre jeg kun at hun siger at hun aldrig har penge - hun har lige tjent knap 8000 kr på en anden bookning og så får hun Dagpenge mens hun leder efter job. I dagpenge alene får hun mere end jeg tjener ved at arbejde og da hun igen udgifter har kan jeg mærke at mit varme søsterhjerte er brugt op. Jeg orker ikke mere at høre på folk der brokker sig over at de ikke har penge når de har mere end jeg har.

Jeg er træt med træt på - i går kørte jeg en forfærdelig tur fra Hjørring til Roslev (ved Mors) i karavanekørsel efter it manden. Vi var oppe og hente en bil til ham, turen op var fantastisk og vi hyggede helt vildt, jeg havde lavet madpakke som vi spiste efter en tur på strande i Løkken mens stormen Dagmar viste sig frem.

Så kørte vi derfra mod Roslev for at købe vinterdæk til min Nissan Micra, jeg anede ikke hvor vi var og som mørket faldt på kørte vi på mindre og mindre veje og jeg måtte hele tiden holde øje med hvor IT manden var foran mig, så jeg kørte i knap 2,5 timer og så op i 2 røde baglygter mens mit ben snurrede fordi min nerve sidder fast og jeg skulle tisse og jeg var sulten og det stormede en halv pelikan og det regnede = jeg GØR DET ALDRIG IGEN!!!

Jeg var to gange ved at banke bremserne i og vende om og køre hjem. Fuck de dæk for at sige det mildt men vi kom frem, købte dækkene og så kørte jeg ellers hjem i en fandens fart. På vej stoppede jeg ved en tankstation og købte en cola light og chokolade og kom på toilettet. Bagefter var jeg dobbelt vred på mig selv over at jeg lod det komme derud hvor jeg begyndte at drikke cola light, det har jeg jo egentlig ikke lyst til eller behov for men jeg var SÅ PRESSET.

Jeg kan hermed love mig selv og alle andre at jeg aldrig NOGENSINDE EVER følger efter nogen igen når det er mørkt. Hvis det skal ske, kan folk følge efter MIN bil. Slut.

Jeg er så  flad økonomisk og inden i at jeg bare drømmer om at måneden går hurtigt men til information kan jeg fortælle at der er mere end 21 dage tilbage af Januar 2015 - but who's counting.

Jeg tror snart jeg opgiver min bog, jeg har ikke roen til det og nu har jeg været så letfældig at invitere it manden med ind på kontorfællesskabet hvor jeg sidder, dvs. nu får jeg ingenting lavet igen - jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan ikke arbejde når han sidder overfor mig. Det fungere bare IKKE.

Jeg giver op. Nu.

Ingen kommentarer: