torsdag den 16. august 2012

En Opdateret Mac!

It manden har lige opdateret min mac computer med det nyeste styresystem - wam bam hvor den suser derud af!
Jeg har 1000 (mindst!) dimse logoer øverst på min skærm som er genveje til alt lige fra facebook til Imessage, radio osv. Smaaaart!!!

Eneste problem.......I don't know how to use it!

Jeg ved ikke om det hænger sammen med at jeg har fået en kæreste men det er som om min iver til at lære ting er dalet siden jeg har mødt It manden, en slags bekvemmelighed? Magelighed? Ligegyldighed? I don't know men jeg tror nok jeg tænker inden i at dét shit er hans shit, altså at ledninger, computere osv. er hans bord ergo behøver jeg ikke bruge energi på at finde ud af det mere....hvilket jo er temmelig dumt, det er som at bide sig selv i røven so to speak for nu har jeg en top tunet computer men jeg orker nærmest ikke at sætte mig ind i hvad den kan.....

Hmmm....det her liv vi lever i øjeblikket er også lidt mærkeligt. Jeg har ikke været ude af en kuffert, sådan rigtigt siden jeg forlod lejligheden her d. 26. juni og vi skriver snart 26. August.....nåede liiige at få samlet den anden kommode i Spanien så tog vi til Italien og nu er vi DK og pendler mellem jylland og københavn og i jylland pendler vi mellem it mandens forældre og mine forældre - kufferter over alt, jeg orker det nærmest ikke.....vi er de eneste der ikke har pakket ud efter vores ferie!!

Arghhh give me stability! Jeg lææænges efter et 8 til 16 job, frihed til at køre min egen bil (It manden køre altid når vi køre bil.....*snøft*.... savner at køre i min Prinsessebil!) jeg savner at ha et hjem....

Her hvor jeg bor eller hvor jeg boede før jeg flyttede, dét er mit første hjem nogensinde! Endelig købte jeg den røde sofa jeg altid har drømt om men som jeg altid fik at vide ville dominere hele min lejlighed hvis jeg købte en og derfor lod jeg være (dumt!!) endelig har jeg fået den entre jeg har drømt om, pink gulvtæppe, gule knagerækker, spejl, hylde osv. (mangler stadig nogle wall stickers og en fransk dør så lyset fra terrassen kan falde ind i gangen)

Jeg har fået fine æggeskalslamper i gangen, jeg har fået et lækkert lilla badeværelse, ordnet sminkebordet, fået en HOT terrasse fyldt med blomster - kort sagt, jeg har drømmehjemmet HER på 5. sal og jeg elsker det!

I Spanien har jeg intet, intet drømmehjem, ingen bil, intet job, ingen rettigheder - og desværre er it manden lige på det her punkt ikke så suuuuper god til at give mig vished for at jeg faktisk har rettigheder og til at forklare mig at punkterne nok skal blive løst.

Men han er blevet meget bedre til at komplimentere mig - feks. her til morgen piftet han af mig da jeg kom gående i undertøj :) og i går sagde han to gange at jeg var sød og lækker og da vi kørte bil fra Jylland til København i søndags efter at jeg havde hentede ham på Skanderborg Festival, lagde han to gange hånden på mit lår mens vi kørte.......ahhhhh!
Helt spontant og uden at jeg havde gjort det først :)

Nå, men lige nu er It mande på arbejde på kontoret, jeg har været til bunch med Lita og nu skal jeg til at ordne lejlgiheden, vi skal være ude igen i morgen kl. 15.30 hvor den igen er lejet ud - thank GOD for lejeindtægter, det er det eneste jeg lever af pt og jeg frygter at mit spinkle indtjeningsgrundlag vil forsvinde....Jeg har en super aftale med min udlejer og han er helt på det rene med at jeg udlejer stedet i en periode på et halvt år (frem til marts 2013) så skal vi tale om det igen, jeg håber naturligvis at jeg må blive ved så jeg kan beholde lejligheden.

Den er det eneste jeg har, vitterlig det eneste....

I weekenden lover metrologerne trope sommer med op til 32 grader - på søndag har min søster og jeg en stadeplads på et marked, det sidste marked i år, indtil videre har jeg tjent mere end 7000 kr på 4 søndage så jeg klager ikke - håber jeg kan skrabe 4000 kr sammen nu på søndag igen, OMG det ville falde på et tørst sted!!

Lige nu sumper jeg lidt, kan ikke finde ud af om jeg skal sove eller om jeg skal gå i krig med lejlgiheden, burde gå i krig med lejligheden - to mennesker der bor i en kuffert roder lidt - og så er der ingen opvaskemaskine og om lidt er mit vasketøj klar til at blive strøget så jeg burde bare så MEGET komme igang....

Men jeg er også træt....

Jeg ved ikke hvor meget jeg kan love at jeg får skrevet før jeg er tilbage i Spanien d. 26. August - jeg har nul og niks tid for mig selv - det her er anden gang jeg er alene som i virkelig alene siden jeg tog til Spanien og jeg har svært ved at fordybe mig og skrive når der er andre i rummet - selv om jeg virkelig savner at skrible mine tanker, følelser og oplevelser ned - men når der kommer mere ro på, så lover jeg at skrive igen!

Hang in there - dét er hvad jeg gør!!

Ingen kommentarer: