lørdag den 11. august 2012

Juli Opdatering - i August...

Så sidder jeg igen i sofaen og blogger og NU ringer it manden.......

En halv time senere....

Jeg bliver sku aldrig færdig med at blogge - har bare ikke RO i mit liv! Får fandeme stress af det her! Nå, men (så ringer han igen...!)

Okay NU prøver jeg igen - i dag er det torsdag klokken er 09.08 og jeg er max træt. Kl. 10 skal jeg til Fitness hos hendes fitness damen jeg plejede at lave PR for, som en del af betalingen fik jeg træning og det har jeg tænkt mig at bruge - var også afsted i går og jeg kan virkelig godt mærke at jeg har levet liiidt for godt med is to til tre gange om dagen, det pynter ikke på maveflæsket!

Så her til morgen er jeg total mørbanket og øm - men det går vel over igen.

I går aftes talte jeg med it manden to gange, jeg skulle naturligvis ha blogget i løbet af dagen men jeg nyder bare at sidde i min sofa om aftnen og kikke ud på det mørkt København og det er så også dér It manden ringer. Han er til sådan noget start up i Lithavn, en masse unge it nørder der har forskellige projekter de gerne vil ha en proff mening på/om. Han skrev at han følte sig som en Rockstar fordi de alle så så meget op til det han har gjort i fortiden og til det han kan - jeg er SÅ glad for at han har den følelse, det må være det fedeste!

I går fra jeg stod op kl. 8 (ringede og vækkede It manden kl. 7 og lå så og fes den af inde i sengen til kl. 8) til jeg skulle til fitness kl. 15 sad jeg og ordnede post og papir.
Sagen er den at jeg har en skriftlig aftale med min bankrådgiver om at jeg godt måtte ha overtræk indtil jeg fik mine udlejningspenge - men mens jeg har været væk har jeg fået ikke ét eller to rykkerbreve, nej jeg har fået FEM!! 5 rykkerbreve fra to forskellige gimper i Nordea som begge har taget rykkergebyr, i alt 750 kr og da der så kommer penge i tirsdags overfør en af gimperne, uden at spørge mig, alle pengene til min kassekredit så jeg nu ikke kan betale min husleje!!!!

Jeg har en skriftlig aftale med en anden rådgiver!!! Så nu kan jeg ikke betale mine regninger og så skriver hun at hun har forsøgt at ringe til mig men at jeg ikke tog den så derfor har hun overført pengene - der er ét ubesvaret opkald på min telefon, den 23 JULI!!!

Jeg er SÅ rasende!!

Har netop haft ringet til Nordea igen og talt med en super sød dame, som godt kunne se at det ikke var min fejl. Hun kunne se i min mailkorrespondance at det var ham min rådgiver der havde lavet en fejl og hun sagde at hun nok skulle overføre rykkergebyrene tilbage til mig igen - 750 kr er mere end mit månedlige madbudget!

Hvor jeg dog hader hader HADER at ha dårlig økonomi, jeg får helt ond i maven af det og mit humør dropper til frysepunktet :(

I går ringede min lillebror, den yngste, han har besøg af den pige han besøgte i Italien før vi alle tog på ferie. Og nu vil de gerne til København og så over til min bror i Sverige - helt fint, men han ville gerne at de kunne overnatte hos mig fra i dag til i morgen........*arghhhhhhh!*

Normalt ville det ikke været et problem, overhoved, men liiiige i dag torsdag er en dag It manden og jeg har set frem til i mere end én måned - det er den første dag vi har bare os to sammen i mega mega lang tid og vi skal bare hygge i fodenden af sengen med sushi og film og dyner og jeg magter slet ikke at tage diskutionen med min lillebror, han forstår ikke altid et nej og vil gerne argumentere....

Men altså de kommer ind med toget kl. 11.24 og jeg orker bare ikke at gå op og hente dem på hovedbanegården, så jeg har skrevet en laaaaang sms om hvordan de skal tage bussen (nr 15) til Kongens Nytorv. Jeg har intet hørt tilbage så det kan betyde to ting, et at de klare den sammen fordi de er to eller at de ringer og piver når de står på Hovedbanegården. MIn lillebror kan nemlig slet ikke finde vej nogen steder overhoved, end ikke hjemme i Jylland.....

Her i lejligheden roder det helt vildt, jeg er i gang med at vaske alt tøjet og sengetøjet fra lejerne og senere skal det hele stryges og alting skal rengøres, så jeg har faktisk slet ikke tid til at ha gæster eller til at være værtinde - faktisk vil jeg bare gerne sove, liiige nu men det går jo ikke.


I går da jeg ville smørre mig ind i min lækre olie fra Dr. Hauscha var de begge tomme!!! Dvs. mine lejere fra Australien har lige tømt to olier på én uge -fodnote til mig selv, do NOT efterlad ting du vil være træt af er brugte bag dig!

Jeg er så lov på penge at jeg i går måtte printe ud på rødt julepapir da jeg skulle printe opsigelser til A-kasse og Fagforening, konvelutterne er også de forkerte men hva, jeg må jo bruge hvad jeg har

Mine yndlings knækbrød med honning, fandt dem i Netto på et spottilbud og nød en solstråle på terrassen i går eftermiddag :)

Bagefter nippede jeg blomster af mine altankasser, utroligt at der er så meget tørret blomster affald fordelt på 8 altankasser!!!

Nede hos It manden, i vores "lille" lejlighed ryddet jeg op i hans skabe, bla. smed jeg det her ud, nogle gamle dyner og lagner og puder som var gule af sved - han sagde at de var renvasket men at det ikke kunne gå af - ergo: UD!

Mine 2 euro klip klapper - jeg elsker dem med sivbund, det føles så dejligt når man går på dem, men desværre gik de i stykker allerede på anden dagen i Italien - hvis ikke It manden havde smidt dem væk havde jeg taget bonen og gået tilbage i butikken og klaget - butikken var så måske mere et supermarked men stadig!
Min fødselsdagskage på hotellet i Italien - den smagte sygt godt!!! Der var to lys i, fordi min ene onkel har fødselsdag d. 19 juli og jeg har d. 21, så vi blev begge fejret.

Min lille rødhåret nevø fra Østrig er ved at få sin badering på, han er kun 3 måneder gammel og skal naturligvis svømme med sin far, så bare rolig han er ikke alene i dén der tingest!

Min indpakket fødselsdagsgave fra It manden......! Sødt og MANDEAGTIGT!! Vi havde åbenbart ingen gavepapir i lejligheden så han valgte at bruge de flag jeg havde købt til hans fødselsdag til at pakke skoene ind i :)

It manden og jeg giver min yngste lillebror de her Nike fodboldstøvler i fødselsdagsgave, han skal til at på højskole på en linje hvor han kan blive idrætslære med speciale i fodbold, han er total fodbold nørd og han glæder sig!! Støvlerne koster normalt 294 euro men vi fandt dem i et outlet i nærheden af Malaga Lufthavn til 75 euro - det er noget med at Ronald spiller i de her støvler

Jeg er jo ikke verdens mest moderigtige eller smarte person sådan rent tøjmæssigt, jeg har nærmest ingen stil - i hvert fald ikke sammenholdt med min søster som er designer. Så jeg kopiere hvad jeg har set andre gå i og som jeg selv syntes er smart - feks. har jeg set damer i Spanien gå i klip klapper på stranden i bikini og med sådan en tynd bluse henover, så da jeg så en til 9 euro i samme supermarked som jeg købte mine klip klapper, ja så *haps* købte jeg den. It manden køber ALDRIG tøj i supermarkeder og alt hans tøj er mega dyrt (og rigtig fint) men efter 12 år i Dansk Supermarked så er jeg ikke så kræsen - og sammenlagt med min økonomi, ja så er jeg SLET IKKE kræsen!

Et lagkagestykke fra min fødselsdag!

På vej fra San Marino i Italien så vi denne her gammel motorcykel til salg, It manden gik helt amok og var parat til at købe den! Den ligner liidt en gammel Nimbus men det er det ikke - vi fandt aldrig ud af hvilket mærke det var

Her er logoet tæt på men hvad er det for et motorcykel logo? Det er meget gammelt og fra Italien

Her er It mandens yndlingsvin - han er ret meget inde i vin og denne her er han favorit italienske vin, en Barolo ét eller andet - han har flere kasser derhjemme med dem :)

En af dagene i Italien valgte vi ikke at spise på hotellet - maden var iøvrig forfærdelig og det var det samme hver evig eneste aften - så vi gik ud på en fransk fiskerestaurant og her kommer tjeneren og viser os hvilken fisk vi kan få - vi valgte dog en helt anden menu men vildt lækkert sted!!

Da vi efter 20 timers køretur endelig havnede i Danmark igen blev vi sat af hos It mandens forældre (mine svigerforældre!!!!!) Vi skulle nemlig til barnedåb hos Anika om søndagen så det var tættest på at overnatte hos dem - men It manden skulle jo direkte til Lithavn mandag så jeg måtte vaske alt hans tøj, 

På den næsten 20 timer lange køretur hjem fra Italien til Danmark sad jeg og så en MASSE afsnit af Bones....
Fra kedelige Italien til Skønne bjergrige Østrig

Og her er min originale Fiat 600 kofanger - den er SÅ fin og meget meget billigere end i Danmark hvor jeg kun kan finde brugte! Total et bargain!!

Kolding Kirke eller øhhh ja Kirken i Kolding, St. Nicolai Kirken hvor  Anikas baby blev døbt

It mandens fødselsdagsgave til mig, et par meget meget fine Armani flip flops med hæl på - desværre er de forfærdelige at gå i, da stropperne går lige ind i hælen ..... 

Et fint tyndt guldarmebånd med Sarowsky sten fra min storebror Norman i Østrig og hans kone til mig - SÅ SMUKT at jeg ville ønske jeg havde fået det fra It manden!

Chopard parfume "Wish" fra min storebror i Sverige og hans familie - dufter vildt godt!

Guld og sølv USB stikket fra It manden med en masse gode film på...glæææææder mig til jeg skal være alene og se dem!!

Bagsiden af USB stikket er i sølv

Den lille hemmelige sti i San Marino i Italien hvor vi gik på opdagelse

I San Marino laver de deres egne ure der hedder Niko - It manden købte to som virkelig var flotte. Urene laves kun i San Marino hvilket er lidt sejt med en god historie OG et ur

Udsigt fra San Marino udover Italien

Af min lillebror fik jeg dette her Iphone telefonhåndtag i rød gummie, mega sjov gave og helt sikkert noget jeg skal bruge når jeg "kommer på plads" i Spanien (SNART forhåbentlig!)

En fin snegl på stien i San Marino

Det var SÅ dejligt at gå på stien, væk fra alle turisterne

Det var faktisk helt pilgrimsagtigt

Smuk udsigt

Her valgte vi så IKKE at gå ned, det var virkelig stejlt og vi havde kun flipflop sko på - fodnote til os selv: Køb et par vandresandaler!

San Marino er en free WiFi stat eller hmm region, man kan få de her gratis kort hvor der er en kode på så man kan komme på nettet - problemet er bare at lortet ikke virker og at dem i turistinformationen ikke aner noget om kortet......VIRKELIG MISLYKKET markedsføringsplan!

It mandens ene ur fra San Marino - fodnote til mig selv

I San Marino var vi inde på en restaurant hvor de havde menukort på Italiensk, Russisk og Tysk men ikke på engelsk og de var mega mega uhøflige overfor os, på trods af at vi begge taler flydende tysk og godtog et tysk menukort - derudover var pizzaerne mega tørre og næsten ikke til at skære i med en almindelig kniv! A totaly no go, hvilket jeg også skrev i min kommentar på FourSquare
Overfor restauranten med de tørre pizzaer lå den Mexicanske ambassade i San Marino :)

Bare en tanke, hvem køber en flaske likør med hjem fra ferie i form af en gigantisk pik med klunker??

En af de fire borge i San Marino



En anden dag kørte vi til Imola og så racerbanen, udenfor var denne her skulptur af Ferrari biler

Enzo Ferrari opfandt den røde Ferrari bil vi kender i dag og hans søn, Dino (Augustdino) skulle ha overtaget det hele men døde af en eller anden sygdom, lungesygdom tror jeg det var i en tidlig alder. Han har fået en bil opkaldt efter sig

En hængelås på en bro ud for Imola Racerbane, efter at en eller anden bog blev filmatiseret er det blevet et "hit" blandt forelsket par at sætte en hængelås på en bro og skrive deres navne eller initialer og en dato og så smide nøglen i vandet - så er de forevigt forbundet indtil låsen bliver låst op igen (hvilken den jo så ikke bliver da nøglerne ligger i vandet....)

Enzo Ferrari med sin søn kort før han døde

Jeg fandt aldrig lige ud af hvordan Marilyn Monroe passede ind i Ferrari Museets udstilling men smuk er hun 

It manden var total i himmelen over alle bilerne!

Gamle Ferraribiler på Ferrari Museet i San Marino, Italien

Flere hængelåse over broen i Imola (skønt at billederne ikke bliver lagt op i den rækkefølge jeg har uploaded dem!)


Her er billederne fra Koldinghus eller var det Koldingfjord hotel? Hvor barnedåben blev holdt - det var noget SÅ fornemt!!

Prøv lige at se et fint bord!! Hvis det her er en barnedåb, hvordan skal et bryllup så se ud???

Der var alt lige fra Froigrass (øhhh hvordan staver man til det? Andenlever) som jeg iøvrigt er STOR modstander af fordi jeg har set hvordan de bliver tvangsfodret så deres lever udvider sig abnormt meget på kort tid - der var også sushi, kaviar, oste, lam, and, steg, kylling, burger, salater, brød osv. 

Min første portion....Det eneste der var lidt kikset var at alting var SÅ fint og vinene var super og så bad jeg om en øl og fik en pilsner ind på dugen.......hvis det havde været min fest så havde øllen blevet skænket og flasken fjernet...!

Nå, men da vi var på Fiat Museet (Arbath Museet) i San Marino fortalte manden os at man kunne købe Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari og Maserati reservedele hos en mand ca. 17 km fra vores hotel.....så vi gik på jagt!

På www.epocamania.com kan man købe diverse reservedele til gamle Fiatter, bla til min Fiat 600 - det var MEGA svært at finde fordi der ingen skilte var ved vejen og ingen naboer anede hvor det lå (ret kikset) men til sidst fandt vi det - desuden har jeg lagt det hele ind på Four Square

Jeg fik mine originale lukkehåndtag, et vinduegshåndtag og en kofanger for 100 euro til min Fiat

Her er desserten til barnedåben - lakrids kompot med bær og en marcipan tærte med bær og is.....uhmmmm!



Det er i dag blevet ikke bare 2. August eller 4. August - nej det er nu 11. August og jeg har brugt mere end 11 dage på dette her blogindlæg......

Jeg har fået lidt mere styr på økonomien, har valgt ikke at betale mine forsikringer før jeg får næste portion leje penge, hvilket har betydet at jeg kan betale lidt af de andre regninger og så har jeg lavet en aftale med banken om at de husker på min aftale med bankrådgiveren inden de trækker 750 kr i rykkergebyr!

Jeg har også præsenteret It manden for Barbara (igen) og for Anabell og hendes sindssyge mand og alle deres børn - lige nu er it manden på Skanderborg Festival.

Jeg har knaldet udenfor med it manden to gange siden jeg startede med at skrive. En dag i sidste weekend gik vi gennem min skov fra min gård og ind til mine forældres gård ca. 4,7 km derfra, på vej tilbage fandt vi en lille lysning i skoven og knaldet - jeg kunne ikke helt koncentrere mig fordi jeg hele tiden var bange for at blive opdaget, hvilket jeg, set i bakspejlet ikke kunne blive da vi var så godt gemt.

Senere ringede jeg hjem og sagde at vi ikke kom og spiste til aften, i stedet for kørte vi op i Brugsen og købte drikkevare og vådservietter til fingerne og så bestilte vi pizzaer som vi spiste på et tæppe i min tilgroet have på gården - hvorefter vi knaldet  - faktisk begyndte det at støvregne netop som vi satte os ned for at spise men så pakket jeg os ind i mit tørklæde og sådan lå vi i ly af regndråberne og bollede - og det var slet ikke koldt!!

Det var så suuuper hyggeligt og dejligt og om aftnen bollede vi igen helt stille inde i sengen......ahhhh! Så romantisk!

I øjetblikket fejre vi min yngste lillebrors 19 års fødselsdag, hans har rigtig fødselsdag på mandag men da han skal starte på højskole i morgen, søndag holder vi fødselsdag i dag. Jeg må hellere smutte inden folk syntes jeg er suuuper asocial!

Ingen kommentarer: