mandag den 26. maj 2014

April og Maj all in one

April er gået og kommer aldrig igen. Snart er Maj måned også væk - og den kommer sjovt nok heller aldrig igen.

Jeg er ikke mere afklaret end jeg var før, da jeg skrev sidst i Marts måned, men der er sket meget i mellemtiden.

Jeg har tabt mig og taget på igen, jeg har haft besøg af min søster i en uge, hvilket var hendes julegave, altså en flybillet herned og tilbage til Paris igen, hvor hun læser sin MBA i øjeblikket.

Min veninde fra da jeg var på radioen har også været på besøg, det gik ikke særlig godt. Hun rejste med sin ven som er HA rocker, de er begge over 55 år men jeg har aldrig tænkt på alder som et problem. De boede på et hotel i Malaga, hvilket er ca. 67 km herfra.

Kl. 09.14 skriver hun at nu tager de fra hotellet og at hun vil skrive når de er i Marbella. Med bus tager det ca. 30 miutter på motorvejen, måske 40, så jeg gjorde mig klar og ventede og ventede og ja ventede noget mere. Da klokken var 15.30 havde jeg stadig ikke fået andet en morgenmad fordi vi skulle på Hard Rock cafe i Marbella (Puerto Banus) så jeg sendte en sms om at jeg måtte ha noget mad nu og ville gå ud med IT manden.

Så ringede hun, de havde spist, de var i Puerto Banus..... øhhh okay. Vi gik ud, IT manden og jeg og fik noget mad og lidt at drikke, det var trods alt lørdag. Så ringer de, at de er på hovedgaden, jeg løber op og henter dem og så begynder alt det mærkelige først at ske. De påstår hårdnakket at jeg lyver når jeg siger at Rutebilsstaionen i Marbella ligger ca. 5 km fra byen, for de var blevet sat af og havde gået fra Rutebilsstationen og ned til byen og der var max 1 km......

Right, som om I ved bedre end jeg der har boet her i 2 år men fint nok. Vi mødes og de møder IT manden og straks begynder min veninde at sms'e mig og skriver bla: Du har nok ikke valgt kæreste ud fra udseende..... øhh WTF??? Her skal de lige siges at hun ligner en som har tilbragt lidt for mange år i et solarium, polet brun, mega rynket, kort gråt hår øverst på hoved som så er langt i nakken. Masser af tatoveringer, smykker og tøj med palietter - men igen, jeg har altid set på det indre og ikke det ydre i mennesker. Måske jeg burde ændre den holdning?

Så går vi op for at spise, jeg har set havnen en million gange, så jeg vil at hun og hendes ven skal sætte sig med udsigt mod vandet, så jeg sidder og kikker ind i restauranten - nej nej og hun vrisser af mig og siger til IT manden: Hvad i alverden har du dog gjort ved hende?

Flot, det var så dråben, jeg var ét klik og et spejderhagl fra at rejse mig og gå! Simpelthen gå og efterlade dem lige dér på restauranten. Fandeme en mega dårlig opførelse når hun nu kommer og besøger MIG i Spanien!

Jeg har ikke svaret på hendes sms'er siden. Jeg ved ikke om hun er et afsavn i mit liv mere.

Mht. min anden veninde Maiken, så har jeg ikke hørt fra hende siden jeg sidst skrev herinde. Hun LIKER ingenting på min Facebook mere, hun sms'er aldrig. Jeg høre intet. Jeg vil så nødig miste endnu en god veninde - men jeg mener samtidig ikke at jeg har gjort noget galt. Det var ikke mig som tromlede hende i en mail, det var hende der dunkede mig i hoved. Jeg svaret tilbage, pænt og ærligt.

Nå men nu sendte jeg i fredags et langt brev til hende som jeg skrev på computeren og printede ud (har en forfærdelig håndskrift) og lagde indeni et kort jeg havde købt sammen med en eksklusiv fodcrem fra en organisk butik. Normalt er jeg SLET IKKE til hippi økologi osv. men lige denne her fodcrem er mega lækker og jeg tænker at hun er gravid, det er sommer, varmt osv. Ben har det med at hæve når den kombi rammer hinanden så jeg tænkte det var en god gave. Fik det hele sendt afsted i fredags så hun har det nok senest onsdag i den kommende uge.

Jeg skrev bla. at hvis hun ikke ville være veninder med mig, så var det helt sikkert hendes valg og jeg ville respektere det, men i så fald ville jeg også slette hende fra min facebook, da jeg ikke kan holde ud at ha et smugkik til andre menneskers liv, når jeg ikke må være en del af det.
Da jeg så tjekker facebook fredag for at se hvordan jeg 100% staver hendes efternavn, så jeg kan slå adressen op, ja så ser jeg at hun HAR slettet mig fra facebook.......

Jeg var knust. Hvad har jeg dog gjort? Ingenting. Jeg modtager et grimt brev ud af det blå og nu er jeg slettet. Godt så, hvad er jeg nede på nu? Nul veninder?

Flot Deirdre-Ann!

Og så alligevel ved jeg inderst inde i mit indre, at jeg faktisk ikke har gjort noget galt. Det lyder måske helligt, men man ved godt med sig selv hvis man har været en sæk, det har jeg ikke.

Nå men så kom mine forældre også til Spanien. Efter 2 år hernede kom de på besøg, men de kommer nok ikke forløbig - det var en mindre katestrofe og desuden syntes de det er besværligt at flyve herned....

De kom fra onsdag (kl. 23.55) og rejste hjem søndag kl. 14.00. Så havde vi mandag og tirsdag for os selv, så ankom IT mandens forældre Onsdag kl. 22.00 og rejste igen i dag kl. 12.30. Jeg er FLAD.

Jeg orker ikke flere mennesker omkring mig, jeg vil bare gerne ha et rum alene. Bare mig. Alene. Gå VÆK MENNESKER!

Nå men i morgen skal jeg op i min udlejningslejlighed, der tjekker et nyt hold gæster ind på onsdag og jeg har været igang med lidt forskelliget deroppe, bla. har jeg købt et nyt skab, så jeg kan låse sengetøj, rengøringsting osv. inde. Dernæst så har jeg købt nye stole, kun 6 selv om der kan være 6 i lejligheden, men det er så sjældent og der kan kun stå 4 stole ved bordet alligevel, så jeg har købt 4 nye fine fra IKEA som forhåbentlig kan holde længere end de andre billige plastik stole jeg købte ALT FOR BILLIGT sidste år.

Dernæst så har jeg gået i krig med at male min skænk som jeg købte gennem en Facebook Gruppe hernede for 10€. Den bliver virkelig SÅ fin! Skal nok lægge billeder op når den er færdig men seriøst, 10€ for skænken, 30€ i maling og *wola* et styk smukt møbel. I love it!

Hvis jeg stadig havde min Gård - hvilket jeg ikke har - så lavede jeg laden om til et værksted og købte gamle møbler, lavet dem tip top og malede dem i glade farver og solgte dem igen. Jeg er sikker på at jeg kunne lave en god forretning ud af det, fordi jeg er så pertentlig og en mega god kræmmer!

Da jeg var hjemme hos IT mandens forældre sidst vi var i Danmark, købte jeg 6 teak stole med nappa betræk i sort (har desværre slettede billederne) jeg købte dem til 250 kr om torsdagen og solgte dem om lørdagen til 1400 kr...... me LIKE a lot!

Tænk at kunne leve af udlejning af lejligheder og administration af andres lejligheder/boliger og så kræmmer den til daglig og sætte møbler i stand.... det er jo en total urealistisk drøm og ville kræve, som IT mandne siger, en mand hvis penge kan kan fyre af. Sådan siger han altid når vi ser butikker som bare ikke burde løbe rundt men som gør det alligevel, så er det nok en mand som betaler for at konen kan holde sig beskæftiget..... sådan en vil jeg ALDRIG være!

Men man må godt drømme - også selv om man ikke har en lade eller garage mere. Hvorfor fik jeg ikke den ide da jeg boede på gården? Hvorfor får jeg først en sund hobby nu? Fordi jeg var så forfærdelig forvirret og alene, 18 år og bosat på en gård. Det kræver faktisk nosser bare at tænke på det.

I næste uge igen, altså ikke i morgen mandag men næste uge igen igen skal jeg til Danmark (igen) Jeg har lavet en aftale med min gl. radio ven (min bedste drengeven) at han hjælper mig tilbage med at speake mod at jeg laver noget ny tekst til deres ret medtaget hjemmeside. En hjemmeside som ikke viser hvor professionelle de egentlig er, så det er en super deal. Han giver mig 3 gratis dage med en speaker (en ret kendt en) og så tæsker hun mig igennem speaks til jeg kan det igen, hvilket jeg så håber jeg kan bruge til at tjene flere penge på/med.

Nå, men altså her er lidt flere billeder fra mit liv

Bagsiden af min gl. 10€ skænk. Den er lavet i Tyskland i 1948 og i dag, i 2014 står den i min udlejningslejlighed og stråler (snart)

Her er skænken før jeg gik i krig, som den så ud da jeg købte den. Grim men funktionel. 

Skænken under forvandling :)

Min terrasse efter ENDNU  et håndværker besøg!!!

Hvilken halvhjerne går på mine teak havemøbler med fucking cement under sine sko? ER du blind eller idiot eller begge dele? Blind idiot spanioler!

Jeg har også fået mit eget registreret Forsquare skilt, så nu kan folk tjekke ind i min lejlighed! Super cool!


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Lidt men, godt, at høre fra dig igen :-)køb kræmmermøbler i Sverige sælg dem i Spanien
du skal jo nok fylde en container
før der er penge i det...
og savner du ikke en rigtig forårsgrøn dansk skov?

smeden :-)