torsdag den 29. maj 2014

Min skænk til 10€

Her er som loved lidt billeder af min fine gamle skænk fra 1948 fra Tyskland. Hvordan ved jeg den er fra Tyskland og lavet i 1948? Fordi det stod bag på den! :)

Lidt utydeligt måske når det er på et billede men når jeg sad med hoved helt oppe i skriften var det tydeligt nok. Har tænkt på at sætte et nyt mærke på, så folk i fremtiden kan se at det var mig der sleb, grundet og malet den.
Før - købt til 10€ i Elviria i Spanien af en Britisk familie fra Blackpool som havde taget den med fra England og herned. Forresten, burde det ikke være svært at lave møbler i Tyskland i 1948? Det var jo efter krigen og Tyskland var skudt sønder og sammen af de allieret..... hmmm..... det havde jeg ikke lige tænkt på, måske det er fake?
Efter at den er slebet, grundet og malet :) Er den ikke smuk?
Jeg har også købt nye stole i en meget bedre kvalitet end dem der var der før

Knopperne har jeg med fra Danmark og malingen er blandet efter farven i knopperne. Inde i skabet ligger der en masse dvd'er, film, bøger, spil, poser osv. til gæsterne. Alle film, bøger og spil har jeg fået gratis af en ukendt men super sød dame i Fuengirola som skrev om det på FB og da jeg var den første der kontaktede hende, ja så fik jeg det hele mod at jeg selv hentede det :) Nogle mennesker altså.....

Og sådan vasker man så gulv, når klamme spanske håndværkere har vadet rundt i ens hus med vådt cement under skoene!!! På knæ, med varmt sæbevand (brun sæbe smuglet fra DK) en grydesvamp og en komfurskraber - fuck det er hårdt og det tog mig 3 timer at vaske hele lejligheden på denne måde - næsten gang kan de få lov til at betale for at få adgang til min lejlighed. Jeg nægter simpelthen at gøre rent gratis blot fordi nogen vil ha nemmere adgang til et tag/endegavl. Slut nu. Frk. Roberts venlighed er opbrugt.
Til den søde ungersvend der lægger kommentar på mine indlæg og kalder sig selv for "Smeden" så jow, jeg savner en grøn forårsskov men det betyder jo ikke noget, jeg savner også leverpostej og så mange andre ting - og når jeg er i Danmark savner jeg at være i Spanien.

Men der er en fælles ting jeg ikke savner nogen steder i verden, og det er at være arbejdsløs og hvis jeg tager til DK nu, er jeg dømt til at være 35,11 år og arbejdsløs. Det ser jeg slet ikke som en mulighed. Hernede kan jeg i det mindste tjene lidt penge og forsøge at få løbet mig selv igang igen.

Jeg behøver ikke være millionær igen, selv om det ville være dejligt naturligvis, men jeg vil bare gerne ha råd til at skeje lidt ud i ny og næ uden at ligge søvnløs over min konto. Det kan jeg langt fra nu, måske jeg aldrig kommer til det igen, men en ting er sikkert, jeg kan ikke opgive håber om at forsøge at arbejde mig ud af min situation.

Hvis jeg opgiver håbet, hvad har jeg så tilbage?

Godnat


P.S: Vidste du godt at Somaly Mam, min store heltinde, forkæmperen for salg af kvinder og børn er blevet afsløret i at lyve om sin baggrund, sin historie og sit liv - for en god sag, for at skaffe penge til pigerne men stadig, så har hun løjet.....?

Udover at hun er blevet afskediget med øjeblikkelig virkning, fra sin egen organisation, så er jeg alvorlig bange for at folk vil stoppe med at donere penge til at hjælpe kvinder og børn som er ofre for sex trafficking pga. denne historie og dét er det værste der kan ske :(

Artikel fra NewsWeek - som er den avis der har afsløret hende, gennem de sidste 2 år.

Andrew Drummond's Blog - med mere baggrundsviden

Somal Mam's Organisations Hjemmeside  - med mere baggrundviden/info


Ingen kommentarer: