torsdag den 16. december 2010

Et Hvidt København

København er nu helt dækket i sne - I love it!

Har netop været i Glostrup for at mysteryshoppe, jeg kørte på en af de store indfaldsveje og alting var dækket af sne og jeg kørte nærmest i to hjulspor på en kæmpe tre sporet indfaldsvej, cool!

Dernæst, så har jeg modtaget endnu et brev fra banken af - Københavner afdelingen selvfølgelig - de har nu lukket for alt til min konto, dvs. også for optankning af min mobil og betaling af mine regninger og beder mig indsende mit kort til dem - pga. 1722 kr!!

Dét syntes jeg er liige strengt nok, så det har jeg skrevet en mail til direktøren for min filial i Jylland om, nu må de fandeme lige styre sig - jeg er total presset og jeg gør alt hvad jeg kan for at holde mig ovenvande og jeg har ikke én eneste gang spurgt om jeg kan låne penge af banken, men klaret mig måned for måned og så klapper fælden ved 1722,- uden noget varsel?

Ikke at det havde ændret mit overtræk, men jeg har først fået mit NemID i mandags så jeg har ikke kunnet se min konto fra 4. december og frem til Mandag - og dét er ikke min skyld, havde jeg kunne set min konto kunne jeg måske havde holdt beløbet nede - men jeg har også lagt en del penge ud for mysteryshopping som ikke er kommet tilbage endnu - pga. lidt her og lidt der så har jeg altså ingen penge......ikke engang til aftensmad og køleskabet er skrigende tomt!

På vej hjem kørte jeg forbi McDonalds og købte én cheeseburger til 10 kr, så er jeg ikke rigtig sulten før i morgen hvis jeg så spiser resterne af mine gullerødder i aften........kors jeg håber de åbner mit kort!!

Tænk engang, sidste år ved denne tid var jeg god for 6 af de helt runde store flotte og nu kan jeg end ikke holde mit dankort åbent..........livet er fyldt med ironi og jeg har en total dårlig humor!

Da jeg var hos lægen sagde han at min næse så rigtig fin ud, men at jeg havde noget udslæt i ansigtet som han kaldte for "Kvindeknopper" - jeg fik noget salve eller en recept på noget salve jeg skal smørre på - jeg har bare ikke råd til at hente det!!!

Han ville først høre om jeg tit fik svamp (down there) det gør jeg ikke, jeg har kun haft det når jeg har fået pencelin og derfor valgte han at give mig det som creme i stedet for som piller, så skulle jeg ikke få svampt - TAK FOR DET, for at have svamp er øv! (Det klør!)

Dernæst så spurte jeg ham, nu da jeg var derinde, om der var en grund til at jeg lugtede ud af munden ret tit, eller det syntes jeg selv jeg gør, han kikkede på mine tænder som aldrig har haft et hul og spurgte så hvornår jeg havde fået fjernet mandlerne og ved nærmere eftersyn så havde jeg på de bagerste slimhinder i halsen en lille smule betændelse og irritation som gør at jeg lugter og smager lidt dårligt ud af munden - jeg skulle skylle munden med varmt saltvand og klorhexedin mundskylle - som igen skal købes og som jeg igen ikke har råd til..........

Så spurgte jeg ham om hvad en person med min højde skal veje - jeg burde veje 55 kg!!! Er du seriøst? 55 kg!! Jeg er næsten 13 kg fra at have min ideal vægt!!

OKAY der er en her som skal ud og løbe!! Jeg krydser fingre for at jeg kan få råd til et ét måneders medlemskab af Fitness.dk som ligger i cykelafstand herfra i Januar ..........så vil jeg give den gas og håbe på at få kickstarted et vægttab der gør mig fit for fight når vejret bliver lidt lunere at løbe i - men det sjove er, jeg har det faktisk ret godt med min krop lige nu - jeg har jo allerede tabt mig over 10 kg siden i sommer såååå ikke helt dårligt! :)

Men et stykke at gå endnu......en udfordring!

Lægen spurgte hvordan det gik "med alting" - jeg fortalte ham at jeg følte jeg havde spildt halvdelen af mit liv, han kikkede på mig med hans milde smilende øjen bag grå Harry Potter briller og sagde: Du er jo stadig meget ung, grunden til at du føler sådan er jo fordi du på den tid du har leved har opleveret mere end de fleste mennesker når et helt liv.......

Dét tænkte jeg lidt på..........måske han har ret? Måske jeg faktisk har nået meget i stedet for lidt?
Interssant observation og tanke......

Ingen kommentarer: