lørdag den 11. december 2010

SÅ træt!

Skrevet Torsdag d. 9 December kl. Meget sent! (Udgivet Lørdag d. 11. December)

Jeg er simpelhen enormt super mega træt - men jeg ved også at hvis jeg ikke får skrevet dagens begivenheder ned NU så er jeg pretty fucked, for i morgen vil der være lige så meget information i mit hoved som trænger til at komme ud - og i et forsøg på at kaperer alt informationen vil jeg lave en overspringshandling og skrive nada.......så ergo, nu skriver jeg!!

I går og i nat har det tøet og regnet, i løbet af i dag har det sneet og det fryser nu igen: Resultatet? SPEJLGLATTE gader og veje! Jeg cyklede cirka. 500 meter, så skulle jeg ud på en større vej og ville stoppe for at orinterere mig og hvad sker der? Cyklen kan ikke bremse, dækkene glider og cyklen glider og jeg glider og......*bang* så lå cyklen halvt nede, jeg fik sat fødderne i og tror jeg kan nå at rede mig selv men det var ikke bare en lille glat plet - hele vejen var af IS og jeg sejlede rundt indtil jeg lå med cyklen ved siden af mig på jorden - jeg nåede dog at sætte af med.........ja gæt med hvad jeg satte af?? MIT ØMME BETÆNDTE KNÆ!!!

Jeg stod stille i ét helt minut og prøvede at trække vejret nede fra maven af, smerten skar simpelhen igennem ryghvirvlen og snurret sig sammen i maven.......hold nu op hvor gør det bare ondt at slå sit i forvejen ituslået knæ! Mit knæ er simpelhen så hævet og ømt

Ingen kommentarer: