torsdag den 23. december 2010

Lille Juleaften Part l

Tænk engang - nu er det Lille Juleaften 2010!!

Jeg kan huske for ét år siden hvor jeg sad helt høj af en netop afsluttet julefrokost og kikkede papirene igennem for min snarlige nye investering, en ny ejerlejlighed på Vesterbrogade i København mens jeg fantaserede om hvilken skøn ny bil jeg skulle købe i 2010 - det skulle være en smart lille meget feminin bil.........*drømme drømme drømme*

24 dage senere (ca.) væltede hele korthuset - heldigivs nåede jeg ikke at købe hverken lejligheden eller bilen for så havde verden nok set værre ud end den gør i dag!

Jeg har laved en aftale med banken, kommer ud af dette år med en ordentlig hudafskrabning på næsen men i live - jeg er sund og rask ( har måske en snigende forkølelse på vej....) og jeg er lykkelig inde i kroppen - at jeg så er bundhamrende fattig og mere gældsplaget end nogensinde før er så en helt anden side af sagen......!

Men igen, egentlig er det jo ikke meget at skylde 1.750.000 kr. væk til realkredit instituttet og enten 31.000 kr eller 21.000 kr til SU Styrelsen vel......jeg mener, der må være andre som sidder værre i det end mig og når tiderne vender og jeg får et job igen, så lægger jeg den første krone i sparebøssen som starten på min nye formue! Og om ikke andet, så når jeg får solgt gården, så er jeg back on track, indtil da må jeg bo som jeg gør og leve som jeg gør, men der er jo også en vis ære forbundet med at kunne leve af 600 kr mad om måneden - trust me jeg spiste gerne anderledes, feks. sushi eller lækkert kød som det fra The Marriot hver dag, meen ville livet så ikke også blive lidt trivielt? Ville jeg værdsætte 12 stykker sushi meget som jeg trods alt gør nu, hvis jeg fik det hver dag?

Jeg ved det ikke, men jeg ved at da jeg var på radioen og spiste sushi 4 (eller flere) gange om ugen, dét var nice!! Så lidt luksus dyr er der nok i mig!

Men jeg er glad for at jeg er hvor jeg er i dag - jeg har fået en super ny god ven, min dejlige coaching buddy, jeg har fået en uddannelse mere, jeg har fået det bedre med min familie og med tiden så bliver jeg forhåbentlig endnu bedre til at håndterer mine følelser, så folk som Kunstmaleren og Norman ikke mere kan såre mig med deres tavshed.
 - men allerede NU er jeg jo kommet kæmpe skridt på dét punkt også!

Og tænk engang, i januar i år sad jeg og drømte om at året bare ville forsvinde så jeg hurtigt kunne komme igennem alt det jeg vidste ventede forude af skrammel - jeg syntes ikke året er gået hurtigt men nu ER det snart gået og dét er bare dejligt!

Næste år vil jeg gerne ønske mig:

1. Meget mere sex (af den gode lidt frække slags)
2. Et job jeg elsker (og som elsker mig)
3. At komme ud og rejse
4. En bedre bolig
5. En nyer bil

Og det må virkelig gerne være i DEN rækkefølge!

For selv hvis jeg ikke får et job, så vil jeg virkelig gerne have mere sex, gerne af den der lidt pirrende frække perverse slags som jeg bla. fik med Norman via vores webcam lir og som Kunstmalern var virkelig god til - sikkert en følelser jeg har fordi jeg var smask forelsket i ham, men når jeg tænker på sidste gang jeg havde god god sex, så var det min webcam sex med Norman, vores analsex i Miami og så sex med Ayal når han tager sig sammen - hvilket vi jo alle ved ikke er hans stærke side!
Men bottom line, meget meget mere sex til Deirdre-Ann i 2011!

Nå men lidt update fra sidst......

Jeg pakkede min bil, fik ryddet op i lejligheden, tømt skraldespanden, taget opvasken (!) osv. og kl. 01.30 sad jeg i en nyudgraved fuld optanket bil med kurs mod den sjællandske motorvej - det tog mig 5½ time at komme hjem!!


Storebælts Broen 22. December 2010 kl. ca. 02.40 om natten


Og det snet og snet........ (min forrude)

Jeg kørte på ren is, så selv om jeg havde vinterdæk på, så slingrede bilen flere gang så jeg måtte dreje kontra og bare styre og så tænke: "Det går nok......rolig nu.......ingen panik.....det går nok" og det gjore det jo også - jeg var i Jylland lidt uden for Viborg kl. ca. 06.45 onsdag morgen hvor jeg kom til at vække mine forældre da jeg ville sætte noget is jeg har mysteryshoppet fra Paradis i fryseren i skuret, hvordan kunne jeg ligesom vide at far på denne dag, af alle dage havde valgt at slå alarmen til???

Alarmen skal slåes fra inde i huset, men der er aldrig alarm i skuret hvor kummefryseren står, sammen med vores havetraktoreRE, cykler og alt muligt andet skrammel - der er simpelhen sat kæmpe metal reoler op derude hvor alt muligt står på, lige fra maling, til strandlegetøj, ekstra service, vin, øl, sprut, havearbejdstøj, urtepotter og længere inde er der kæmpe brændestabler højre end mig - så alt i alt ikke et super vigtigt skur og derfor er alarmen aldrig slået til derude, men det var den i går.........så damit jeg fik et chock da jeg låste op og gik ind, rum sensorene er ret følsomme og jeg nåede ikke ½ skridt før alarmen gik - kan du forestille dig en larmende stilhed fordi området har en dyne af sne på sig og så pludselig - *wieuuuuuuuuuuuu wieuuuuuuuuuuuuu wieuuuuuuuuuuu*

Min far var ret hurtigt nede i baggangen og på vej ud mod skuret - heldigvis havde han ingen jagtgevær i hånden, så tror jeg seriøst jeg var død på stedet af skræk, for han så godt nok farlig ud som han stod der i underbukser, undertrøje med ærme, åben morgenkåbe (som så viste sig at være mors da lyset blev tændt!!) og bare tær i vinterstøvlerne og hans store brune hår vildt til alle sider og stirrede olm på mig - det er jo aldrig sjovt at blive vækket brutalt og far havde jo så oven i fået et chock da soveværelset vender lige ud mod skuret...........vi har grined af det nu men lige dér blev jeg mega bange!!

Jeg gik direkte i seng og sov til kl. 11, så måtte jeg op og ind til byen og købe de sidste julegaver - da jeg kom hjem viste det sig at jeg havde købt de samme gaver til hver af de små som de små havde købt til hinanden.......*arghhhhhhh* så kan jeg lære at glemme at undersøge før jeg køber!!

Så igen i dag måtte jeg afsted, jeg endte med at bytte gaverne og købe to gavekort på 500 kr til dem begge, kedeligt og uopfindssomt men nu er der snart udsalg og så kender jeg to modefikseret teenager som gerne vil have tøj!

I går aftes begyndte jeg at dekorere juletræet, det er altid et problem hjemme hos os, ingen gider dekorere det mere efter at vi er blevet ældre - jeg vil gerne dekorerer det, men jeg har en meget bestemt mening om hvordan et juletræ skal se ud og skal jeg gøre det, så gør jeg det alene! Vi løb så tør for dannebrogsflag og efter at have været i 3 forskellige butikker i dag måtte jeg give op, så der kom ikke så mange flag på som jeg ville ønske og heller ikke så meget glimmer.........jeg er jo virkelig nationalist og elsker mit land, så hvorfor ikke hylde det med flag på vores træ? Jeg mener, hvis man ikke holder jul af religiøse årsager så kan man lige så godt hylde vores flag ik!

Hvorfor får juletræsproducenten altid det grimmeste skæveste træ??? :)

Min Oldemor Johanna's gamle og meget lille juletræs tæppe som trods diverse pletfjerningsforsøg og lapninger efterhånden med 100 år på bagen er lidt slidt - jeg gad godt prøve at lave et nyt som kan gå i arv men det er nok noget af en opgave......tror du ikk?

Halvvejs.......(Final picture kommer juleaften)
Min familie mener jeg er skør fordi jeg vil have et gammeldags pynted træ med flag, flimmer, kræmmerhuse, levende lys osv. Bare vent til jeg får mit eget hus, skal du se juletræ!!

Mens jeg var i gang med at pynte juletræ ringede Troels fra Karel Van Mander, han ville bare sige hej......øhhh Hej!

Vi snakket lidt frem og tilbage og pludselig siger han "Deirdre-Ann med kattene" - jeg har 110% ikke nævnt noget om kattene for ham, så det fortæller mig jo at han har googled mig - jeg har også googled ham men det kom alligevel som et chock for mig at han sagde sådan - nå men da vi var næsten færdig med at snakke siger han, vil du ikke sende et billed af dig selv med mobiltelefonen?

Øhhh but why?
 - og jeg vidste egentlig godt hvorfor, han skal til Mallaga og holde jul i hans forældres sommerhus og så vil han gerne have et billed af mig som han kan vise frem - men there's no way in hell jeg skal vises frem til nogens forældre!! På min facebook er der ingen billed, og han har jo mødt mig i byen så han aner ikke noget om at jeg har en datingprofil - som jeg snart sletter - så........!

Men så begyndte han og sms'e mig - han er også ved at blive syg, igen, sikkert fordi han ikke går i varmt nok tøj! og pludselig tog sms'erne en drejning til noget kinky, ikke super kinky men mere hvor jeg sagde at han burde gå med uldundertøj så han ikke blev syg hele tiden, så skrev han at han slet ikke gad gå med undertøj osv......så vel egentlig ikke særlig kinky men pludselig så ringede min telefon fra et område nummer 43, det må være sjælland eller sådan noget, anyway, han ringede fra hans fastnet telefon og så snakkede vi om løst og fast - vi snakker okay sammen men det glider ikke så flydene og nemt som med Norman eller Kunstmaleren og det er dét jeg leder efter, en fyr hvor jeg kan snakke og ord og tanker bare kommer af sig selv, hvor det virker helt naturligt, det her virkede ikke helt naturligt på mig, eller for mig men da vi så var færdige og har lagt på, så ringer han op igen og siger: "Du er altså sød Deirdre-Ann" og så lægger han på igen.....!!

Øhhhhhhh - jeg forstår IKKE mænd, hvad betyder det? Hvad er sød? Og hvad er det når det kommer fra en fyr og hvad hvad hvad??

Pyha, tror jeg vil holde mig til at få sex i 2011 og så holde mænd og tanker på et minimum og i udstrakt arm fra kroppen!!

I bund og grund vil jeg bare gerne knalde ham, han har en fræk krop, han er ikke særlig høj (det er Norman heller ikke) men han har en krop som Kunstmaleren, tror jeg eller sådan ser det ud og så tror jeg han har været omkring sig med damer (ligesom Norman) og derfor må han kunne sit kram og JEG TRÆNGER til god sex som en narkoman trænger til stoffer!!!!!

Forresten, da jeg var inde i byen i går handlede jeg hos en af mine gamle hhx venner, da jeg var kærester med Uffe (min første kæreste) og gik på HHx var vi jo skolens cool par med alle vores fantastiske forbindelser, som jeg egentlig stadig har, jeg bruger dem bare ikke særlig meget - men en af mine venner har købt Bertoni op efter at de er gået konkurs, så jeg smuttede ind hos ham for at købe julegaver til mine brødre - som jeg så måtte bytte i dag fordi andre også havde købt det samme!

Men derinde så jeg et jakkesæt som jeg helt klart ville have købt hvis jeg havde haft en mand! :)


Et Danmarks Jakkesæt!!! Genialt!

Man kan selvfølgelig også bare købe jakken og så bruge den til jeans eller noget, men jeg syntes det må være et fedt sæt at have på en nytårsaften eller til en eller anden dag hvor man skal være super national, som feks. når Danmark vinder VM eller EuroVision :)

I aften skal jeg ud og besøge min gudfar så jeg kan få det overstået - min gudmor som er død nu havde fødseldag juleaften så inden hun døde kom jeg altid på den dato, men nu da hun er væk så kommer alle hans dovre venner juleaftensdag og siger hej - dét vil jeg gerne forskåne mig selv for, jeg kan ikke fordrage de indspiste gamle idiotiske bønder!!

Jeg har købt tre par uldsokker fra Egtved og en uld undertrøje fra JBS, ved ikke om han overhoved vil gå med det men hvad giver man en sur knotten gammel mand på 81?? En overdosis?? :)

Jeg tror jeg vil pleje min ømme snottet hals lidt, jeg forstår ikke hvordan jeg er blevet syg, jeg har ikke fået kulde eller træk og er varmt klædt på hele tiden - men ærgeligt, håber ikke det bliver værre!

Ingen kommentarer: