onsdag den 13. april 2011

Down'N'About in Copenhagen

Som overskriften så delikat fortæller så har jeg haft en af de dage der ikke behøver at være flere af på en uge - for at starte bagfra så er jeg næsten lige vågnet, kl er nu 21.36 og jeg har tandpasta på min tissekone....

Ja dér ser du - møg dag! Sådan noget white mint tandpasta fra Zendium, dét er godt nok noget som rykker i nerverne, jeg må have en frisk brise fra min fuge sådan som det prikker og stikker!!! Doooooooooo!

Min coaching buddy fortalte mig at hun var ved at få to bumser så hun dupped knopperne med tandpasta og gik i seng, så ringede ham fotografen fra New York og de talte over SKYPE - med tandpasta pletter i hoved.....total griner - men altså jeg vidste ikke at man kunne putte tandpasta på bumser og så gik de væk, tænkt baglæns så er det nok kun på bumser som IKKE er gået i blomst at det virker........

Da jeg vågnede for lidt siden kløet min tissekone, da jeg kløet igen skar det lige op i maven på mig - og sådan plejer det ligesom ikke at føles når man klør igen på det bløde hud på missen! Så op med mig og kikke efter og tænk dig - liiige dér hvor revnen på missen slår et sving (!) ned mellem benene, dér sad ét stk. stor og frod skrigende rød og meget øm bums helt spændt ud og fyldt med hvidt snask inden i - hold nu OP hvor gjore den ond!!!

Hele dagen har jeg tisset uden at opdage noget, intet har jeg set og intet har jeg mærket og så pludselig *BANG* har jeg én stor svulmene bums som netop er blevet kløet på med en semi lang negl og nu laver payback x1 million! Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii = SMERTE SMERTE!

Jeg kan ikke huske at jeg har haft en bums down there siden HHx tiden, men jeg skal da lige love for at der er volume for pengene siden da - hold nu op!
Heldigvis var den helt "mør og klar" og efter et lille prik med nålen sprang det hvide bumseindhold - som jeg ikke ønsker en klinisk analyse af - ud på min hæl og min natlampe og så presset jeg på den - med tårene løbende  ned af kinderne og en hønserøvs mund indtil der kun kom blod ud af den og huden igen var helt flad - for en sikkerhedsskyld rev jeg lige de nærmeste 7 hår af med pincetten bare så deres rødder ikke får en eller anden fiks idé om at starte grobund for en ny bums........og så var det at jeg tænkte på min coaching buddies råd med at smørre tandpasta på ........

Hvis det ikke var for risikoen for genkendelse af min delikate mis så ville jeg ha lagt et foto ind - men come on hvor ser det mærkeligt ud at ha én stor hvid klat på sit mis ....... og så er det tandpasta - for så 30½ sek. efter at mærke hvordan det suger, prikker, svider, napper, nipper og rykker i huden fordi tandpasta med fresh breath åbenbart ikke er tilegnet dén revne!!! Avvvvvvvvv!

Talking about at få tåre i øjene igen!! Dooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Nå men skruer jeg tiden endnu mere baglæns så var jeg jo på vej til speaker prøve i morges og dét gik ikke særlig godt - de syntes jeg var for Jysk, hvilket jo kan være rigtig godt hvis jeg altså var i Jylland men nu bor jeg så tæt på centrum af hovedstaden og de orginale Københavnske volde at jeg kan kikke ned på dem og så taler jeg med en dialekt som kommer fra "A hede á" - det er vist unødvendigt at fortælle at jeg blev ked af det!

Jeg blev ked af at jeg ikke fik speaker jobbet men jeg blev lige så ked af det pga. det faktum at jeg igen ikke "var god nok" til endnu et job og dermed igen må se fremtiden i øjenene uden en månedelig indkomst, det er SÅ hårdt og SÅ uretfærdigt - jeg var ikke længe nok medlem af en A-kasse til at kunne få dagpenge og fordi jeg ejer gården kan jeg ikke få kontanthjælp fordi de mener jeg har "formue" hvilket jo er lige til at dø af grin over hvis det ikke var fordi det var så tragisk......

Jeg nåede lige akkurart inden for døren til min coaching buddies kontor - hvor hun heldigvis var alene - før jeg startede med at STOR tude - jeg tror hun fik et helt chock, men jeg gik simpelhen i opløsning lige dér foran hende - flere måneders pres over penge og lejlighed og økonomi og lav selvværdsfølelse osv - dét hele braste bare lige dér og jeg tudet så mine kinder bagefter var helt stive af salten fra mine tåre.........

Jeg spurgte hende om en 7'er aldrig knækker sammen og græder og syntes hele verden er noget opreklameret lort og til min store overraskelse sagde hun at selvfølgelig græder hun men hun syntes aldrig verden er noget lort, der er bare ting som er dumme men så er dét det.............

Fedt, så kunne jeg lige føle mig endnu mere kugleskør fordi jeg åbenbart er den eneste i verden som får katastrofe tanker når ting går galt.....

Jeg havde dog besluttet mig for, inden jeg gik til speaker prøve, at jeg ikke bare ville lade mig affærdige med et "dur ikke" svar - jeg ville vide hvorfor og jeg ville gå derfra med noget konkret, så som en anden flået hang jeg fast og spurgte gentagende gange ind til hvordan jeg kunne gøre mig bedre og forbedre mine muligheder og ændre min accent - og det endte med at manden gav mig en bunke gamle speaks jeg kunne gå hjem og øve mig på - og jeg sværger, når jeg er færdig med at lave de ting til retssagen og har alle håndværkerne ude herfra - så skal jeg øve og øve og øve mig på speaks så jeg kan få et speaker job som jysk vært i Dronningens Hovedstad!

Jeg VED jeg er god, I know it - men hvorfor duede jeg kun da jeg var på radioen?? Hvorfor dur jeg ikke nu??

ARghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh I'LL BE BACK!

Resten af dagen sad jeg og underholdt min coaching buddy og prøvede at gå til hånde så godt jeg kunne, jeg ved nu ikke hvor stor en hjælp jeg egentlig er/var eller nej er, hvor stor en hjælp jeg ER.
Men hun var som altid sød - jeg fik bla. to par sko som have været brugt til en fotooptagelse - der var mange andre sko men jeg kunne ikke passe dem - desuden så har jeg helt glemt eller retter sagt med vilje udeladt at fortælle at min coaching buddies bror er sprunget ud...............ikke som bøsse men som transvesit!!

Ja som transvesit - dvs. at han gerne vil klæde sig som en pige........vi blev enig om at det ville være en god gestus at give ham de andre sko, som iøvrigt var helt fine og nye, på den måde ville det være en slags anderkendelse af hans nye identitet. Jeg ville helt klart gøre det hvis det var min bror - jeg mener, det kunne være værre, han kunne være ved at dø af kræft eller være transseksuel, dvs. en af de mænd som ønsker at få flået og peelet sin diller, fjernet indholdet og få huden lagt OP I kroppen så de får en kunstig skede.......sådan en slags mand kunne han være og dén tanke alene generere smerte ligende træk hos mig......!

I morgen skal vi hygge, min coaching buddy og jeg inden jeg tager til Jylland og hun tager til Thailand i 17 dage - jeg glæder mig rigtig meget men jeg har fået second thoughts omkring Karel da jeg frygter at løbe ind i Norman, jeg sendte  han en sms i dag, måske det var dumt men det føltes ikke dumt og jeg har det faktisk sådan at det var bare en sms med information til en "ven" - du ved, det hænder at man sidder inde med information som man ved nogle andre mennesker kan bruge eller få gavn af og så tænker man på dem og sender informationen videre - eller sådan gør jeg.

Feks. inde på facebook, det sker at jeg har den information som folk skriver at de søger og så sender jeg altid en kort mail med hvad, hvor og hvordan - jeg ved jeg selv ville blive glad for det, hjælpen kommer nogle gange de mest mærkelige og uvented steder fra, det opdaget jeg specielt da alt det med gården stod på.....der findes fantastiske mennesker derude, få men fantastiske som har hjertet og tankerne på rette sted. Jeg vil gerne være én af den slags mennesker, uanset hvem modtageren så end er.

Jeg skrev til Norman

"Jeg skriver for et rejseblad som holder en fordragsaften om dit bjerg, Kilimanjaro med nogle seje fyre som har besteget det via forskellige ruter, nord og sydsider? Anyway ubegrænset pladser 20 April 19.30 til 21.00 på Café Globen i Kbh.K. Jeg kommer ikke, så no worries ;) Há det godt. Deirdre-Ann"

Jeg har naturligvis ikke hørt fra ham - han tror nok jeg stalker ham eller noget andet grimt. Eller også er han bare en 7'er der er ligeglad med andre mennesker. Men jeg har det godt med at ha sendt informationen videre - og med at jeg har solgt en artikel om min camino til dét blad for 2000 kr, eller jeg må heller sige "jeg tror jeg har solgt" for jeg har ikke fået pengene endnu så intet er sikkert!

Men altså, nu vil jeg gå ud og rense af så min hud igen kan ånde og så vil jeg nok også liiige skylle min lille mis ren for tandpasta, tror ikke jeg vil få mange timers søvn med sådan en dunken i tissekonen pga. fresh breath tandpasta!!!

Hvem sagde blondine??

Jeg fik forresten også en sms fra Hr. Højesteret i dag - som jeg ikke har svaret på endnu - han skrev: "Hey Smukke" Er lige faldet i et arbejdshul igen, og så er mine børn kommet hjem ;) Tak for sidst - super hyggeligt! Håber du havde en dejlig søndag og ikke var for træt :) KH"

Jeg ved ikke om jeg skal svare, har fået en del negativitet tilbage de sidste par dage og samtidig så ved jeg ikke om det egentlig gavner at være et sødt godt menneske mod andre? Og bottom line, manden var ikke et særlig godt skrald anyway............who know måske vinden blæser anderledes i morgen og NU skal Deirdre-Ann gå i seng inden hun vrøvler for meget.........!!!

GODNAT!

Ingen kommentarer: