onsdag den 6. april 2011

Modeevents

Jeg holder virkelig meget af min coaching buddy veninde - hun er på alle måder en super god veninde og hun minder rigtig meget om mig selv (må man sige det? "Mig selv"? Eller hedder det "Jeg selv?")

I dag har hun inviteret mig til et lukket arrangement i Illum i København hvor Ralph Lauren har inviteret en masse mode mennesker til mini burgers, Heiniken øl og så en masse mingle - men da jeg slet slet ikke er til det der kendis noget så står mit jyske ophav bare 200% igennem  når jeg står og ser på en mand som helt sikkert får 1000 vis af kroner for at sætte små mikro søm i en denim klædt stjerne for bagefter at køre garn mellem sømmene så de danner et mønster........................ jeg mener, er dét ikke hvad man plejet at lave som barn? Også kaldet fingerstrik bare på en denimklædt flamingostjerne??

Når jeg ser sådan noget så kan jeg høre min far sige at disse mennesker burde ha en feltspade og ud og lave digebeskyttelse på vestkysten - I SO agreee!!! Visse mennesker tjener deres penge for let og fred være med det, men come on - alligevel.................??!!

Nå men burgerne var gode og så behøver jeg ikke købe mad ind til aftensmad = Money in MY pocket! Dernæst fik vi gratis øl og endnu bedre - vi fik en goodiebag!! Min veninde er mega træt af de her goodiebags fordi hun får så mange, men jeg luret lyn hurtigt at de her goodiebags kostede 399 i butikken og vi fik den gratis med et katalog i........................... *haps haps haps haps* den økonomske jyde, den pratiske sikkerheds 6'er, den altid fornuftige Deidre-Ann fik lynhurtigt fat i alle de andre "mode menneskers" goodiebags som de alligevel ikke gad og have OG så fik jeg et par ekstra af den søde unge teenager som stod ved døren og delte dem ud - nu har jeg 11 stk. som jeg har sat til salg på nettet :)

11x200 = 2200 kr!

Ohhh my God I like!!!



5 af de 11 "poser" jeg fik :)

Close up = Food Money

Bagsiden
En kendt fotomodel hvis navn jeg nok skal undlade at nævne her, kom op og talte med min coaching buddy, hun kender ham rigtig godt fordi han har været kærester med en af hendes veninder i mange år, anyway, jeg syntes han er piv mager, mega uinterssant og har sjove øre, men alle og jeg mener virkelig alle kikker århhhhhhhhhhhh sååååååååååååååååååååååååå meget på ham og dem som han står sammen med, dérfor kan min coaching buddy også godt lide at få taget billeder når hun står og taler med kendisser - jeg vender altid ryggen til men da ham her stod og talte med os så stod der pludselig 4 fotografer omkring os og dét var jeg slet ikke forberedt på, jeg blev virkelig sur - offentlig rum eller ej, man kan ikke bare smække et kamera op i hoved på folk og så forvente at de syntes det er okay, dernæst så vågned jeg kl. 18.49 og vi skulle være der kl. 19 så jeg følte mig ikke just på toppen - og jeg gider overhoved ikke ha mit billed i et eller andet event katalog for Ralph Laurent - fuck it NO!

Da alle fotograferne så er gået, så ser jeg noget som jeg er 100% sikker på at all andre også har set, jeg mener folk står jo og æder den her stakkels mager mand med øjene - og så står hans tishul i hans jeans åben og man kan se hans ternet bokseshorts.............. måske jeg lider af tourette syndrom eller af sanhedsfiksering, i don't know - min coaching buddy syntes jeg er dybt pinlig fordi jeg altid siger liiiige hvad der falder mig ind - men her ser jeg altså at mandens tishul står åben og 80% af den danske presse har knipset løs på ham i 10 minutter og come on - som om andre ikke har set det?

Jeg peger på hans diller med min øl og prøver at lave en diskret bevægelse "op og ned" manden kikker meget mærkelig på mig og jeg blev faktisk lidt irriteret over hans blik så jeg siger det som det er - jeg mener, hvad ellers skal jeg gøre? Lade som ingenting og være som alle andre?

Jeg siger: Dit tishul står åben...
Manden siger: Hvad? ......... Ej Ej Ej og dét har jeg gået rundt med her inde......
Coaching buddy: Deirdre-Ann ser alting, hun observer ALT så tag dig i agt......
Jeg siger: *Griner lidt* ja hvad kan jeg sige, jeg kikkede på dit skridt - men i det mindst er jeg ærlig omkring det!
Manden: *Griner* Ku du se noget?
Jeg siger: Ja jeg ku se det hele................ sikke nogle fine sorte bokseshorts du har på.........
Manden: *Lyner ned i tishullet og kikker ind* Ej de er jo blåternet......
Jeg siger: Nemlig....... og blinker til ham og vernder herefter siden lidt til for at vise at samtalen ligesom er sluttet


Hvad er det med folk? Hvorfor er det mærkeligt at sige sådan noget? ER det virkelig mig som er mærkelig??? Jeg mener, det vil svare til at jeg skulle gå rundt med mascara på kinden en hel dage uden at nogen siger noget eller at jeg skulle gå rundt med noget i tænderne en hel dage uden at folk siger det. Engang på radioen fik jeg tager PROFESSIONELLE billeder af en PROFESSIONEL fotograf, da de VAR blevet trykt i et dameblad så jeg at min strik cardigang som var lukket foran over min mave gabte på alle knapperne fordi jeg var blevet så fed - hvor er dét UPROFESSIONELT af en fotograf ikke at påpege sådan noget,  ikke at fortælle mig at jeg skal åbne min cardigan...............jeg skal aldrig igen ha taget billeder uden at jeg har gennemgået dem som skal i tryk! NEVER.

Ham fotografens navn vil jeg for altid huske, han er et no go!

I dag har det taget min vicevært 4 timer - ja du læste rigtigt 4 TIMER at opsætte en ny stang til badeforhænget!! Han (viceværten) er krum som en flitsbue, hans ryger er faldet sammen og han kan ikke kikke opaf, så prøv lige at skulle sætte en stang op med ham.............. personligt forstår jeg ikke at han ikke får ham manden der skal sætte et skab op til at sætte stangen op - det må være noget med at ville være til nytte selv når man er gammel og skæv - men da jeg i forvejen er ret presset rent humør mæssigt fordi jeg bor så rodet som jeg gør - kan jo ingen vejne komme før jeg får et skab! Og jeg får først skab når ham håndværkerer er færdig og han har brændt mig af to dage i træk nu..................han skulle komme i morgen mellem 9 og 10.30 og jeg sværger, han skal få det glatte lag hvis han ikke letter røven og får gjort de ting færdige han skulle ha gjort før jeg flyttede ind!

Bla. har de "glemt" at sætte en vandlås i mit badeværelse så alting i lejligheden lugter af lort - SKØNT at komme hjem til sådan noget HVER DAG!!

Nå men altså der skulle en ny stang op fordi det er en hjørne stang og der ikke var noget støtte fra loftet, ham viceværten minder mig om min gudfar.........

(som forresten har RINGET i søndags!!! Jeg har simpelhen ikke turet ringe tilbage.........har ikke talt med ham eller hørt fra ham siden mellem jul og nytår - jeg indrømmer BLANKT at jeg er dødsens angst for ham.........han er farlig, ulækker, pervers og ja farlig!!!)

Alting skal gå såååååååååååååååååå langsomt - Kære Hr. Gud lad mig ALDRIG blive så en irriterende gammel dame!! Hvis jeg skal være sådan en pain in the arse dame når jeg bliver gammel så kværk mig!

Det er helt tiden sådan noget
Vicevært"Må jeg låne skruetrækkeren med det røde skaft"
Mig: "Ja"
Vicevært: "Tak"
Vicevært: "Aii den er lidt rund i spidsen hva!"
Vicevært: "Den driller"
Vicevært: "Jeg spænder lidt mere"
Vicevært: "Dumme skrue"

Han tager 100 MILLIONER ÅR om én fucking ting - get the shit moving!!!

Bor et hul
Smæk en ravplusgs i
Sæt beslaget op
Bank en skrue i
Sæt stangen i
Færdig.
Næste projekt.

Hold nu kæft hvor har jeg ikke tålmodighed til sådan noget - hvis jeg skulle ha brugt så lang tid på at ordne min gård så var jeg jo aldrig blevet færdig for crying out loud!!!!!!!!

Mit badeværelse er nu så beskidt af støv, snavs osv. at jeg slet ikke gider gøre noget ved det før dem der skal komme i morgen og ordne afløbet har været her - jeg var ellers lige så glad for at mit badeværelse så så fint ud men nu ligner det pis igen - kors hvor skal jeg give ham håndværkeren det glatte lag, ting skal bare ikke tage så lang tid - men de er også virkelig dumme dem som ejer ejendommen, de HAR jo betalt ham...........de skulle ha gjort som jeg plejer at gøre: Halvdelene på forhånd og halvdelen når arbejdet er udført korrekt....

Ellers ikke meget at fortælle her fra 5 sal på toppen af København - jeg har stadig brunligt snot i næsen men fik da mysteryshoppet i både Starbucks i lufthavnen og i Noa Noa, nu mangler jeg bare at taste skemaerne og så på hoved i seng.

Sendte en sms til Hr. Højesteret i dag, hvor i jeg skrev at jeg glædte mig til at se ham nøgen igen i min seng........ så skrev han tilbage:

"Lige over - den slags beskeder får sku tankerne til at strejfe lidt her på kontoret :)"

Dét syntes jeg var lidt sjovt - stakkels mand at han ikke har fået sex så længe, jeg glæder mig helt vildt til at ha sex med ham, jeg tror han er sådan oooooover sød, måske næsten FOR sød men samtidig så tænker jeg at han er god sex fordi han sikkert - efter min bedste overbevisning - er meget obs på hvad jeg som pige gerne vil ha.........

Og dét er længe siden at jeg har haft sådan en mand i min seng! :)

Her er et billed af min coaching buddies nye cykel som vi købte i weekenden - den er virkelig fin, ikke rød men stadig fin - jeg vil gerne ha en rød cykel næste gang jeg skal ha en cykel - hvilket med mit forbrug af cykler bliver om ca. 10 år!

Det Pinke Lyn

Ingen kommentarer: