onsdag den 13. april 2011

Endnu En Regnfuld Onsdag

Kl. er lidt over 09.00 Onsdag morgen og det blæser og regner forsat udenfor.....

Om én time skal jeg være til dubbing prøve så jeg sidder her i min lejlighed og synger min stemme varm.....det er vigtigt at den lyder godt når jeg kommer frem og ikke super rusten, kors jeg håber de kan bruge mig! Det ville være stort!

Udover at jeg har en super stemme og er rigtig godt til radio/lyd mediet så elsker jeg også dén verden, men det er som om den er hermetisk lukket - min gamle chef sagde til mig den sidste da jeg var på arbejde, da jeg fik 2 timer til at tømme mit kontor "Jeg skal gøre mit for at du aldrig arbejder i denne branche igen...." det var 1. juli 2009.......mon sådan nogle grimme ord er noget som holder ved resten af mit liv? Og hvor længe kan jeg blive ved med at håbe på ændringer?

Måske i dag er the day hvor tingene ændre sig :) I hope so!

Ellers ikke meget at fortælle - har sovet so so, er stadig ved at vænne mig til alle lydene herinde i byen - der er mange! glæder mig til jeg kan sove igennem uden at vågne eller være bevist om lydene i min søvn.

7-9-13 har jeg ikke drømt om flere brændte børn, flystyrt eller andre ubehageligheder, kan slet ikke huske hvad jeg drømte i nat - SKØNT!!

Ingen kommentarer: