mandag den 10. marts 2008

Manic Monday

Jeg har haft en uovertruffen dårlig weekendt - og en røv start på mandagen og kl. er kun 09.17 - så alt i alt tegner det sig jo for at blive en super uge. NOT!

I fredags to min veninde Mona og jeg ind på Stengade 30 for at høre et eller andet ukendt black noget bandt som vi havde hørt skulle være godt - vi kom kl. 20 og bandet skulle gå på kl. 22 - de endte med først at gå på kl. 23.30!

Men, ikke nok med at bartenderen stod og røg et joint HELT åbenlyst, hvilket jeg finder provokernede. Stoffer inkl. joint og hvad man nu ellers finder på at kyle i hoved af ulovligheder er aldrig noget jeg har prøvet, men så står man der i baren og bestiller en Thy Økologisk bajer fordi ens veninde mener vi skal støtte Jylland, hvilket jo er helt fint, men dæleme om bartenderen ikke står og puster sjov tobaks røg lige i hoved på os......! *grrrrr*

Nå men vi får vores øl og sætter os ned ved bordene........hvilket fører mig til Københavns Kommunes dårlige økonomi inden for trafik og vej området - for mangler de deres kloakdæksler i STOR stil, så skulle de måske kikke lidt på Stengade 30! Alle bordene var laved af kloakdæksler fra Københavns Kommune....hvilket får mig til at flegne i flint og tænke de samme grimme tanker som jeg tænker når jeg ser en flok usoigneret langhåret unge smadre en halv bydel pga. et råddent hus som tilhører en endnu mere rådden sekt men som lovligt er blevet solgt da lejerne af huset (de unge) valgte at misvedligeholde deres lejekontrakt (med Københavns Kommune) riiimelig groft - hvordan kan man lave en offentlig beværtning ud af kloakdæksler?

Jeg gad virkelig godt undersøge om min harme er rette sted eller om de måske har fået tilladelse til at bruge dem - for den mulighed fremlægger jo også, om end mine fordomme prøver at fortrænge denne mulighed.

Et par timer går og vi bevæger os nedenunder, Mona og jeg - finder et bord og sidder og diskuterer muligheden for at opfinde en holder til tasker...ja lyder lidt sært men der mangler ofte kroge på bordene til at man kan hænge sine tasker på, så måske man kan opfinde en holder man kan tage med sig rundt olign.
Midt i vores diskution kommer en fyr ved navn Charlie ind - jeg kender ham fordi han er ham cykelnørden med den røde pakke jeg har set og som jeg nævnte i mit forrige indlæg - hvad jeg ikke nævnte i mit forrige indlæg er at Charlie i sin tid, tilbage i 2005 traf et valg om at brække min næse, flække min kæbe og forstue min højre arm da jeg afværget slag nr. 3
- dette gjore han i en kæmpe brandert eller muligvis på stoffer, det vides ikke for politiet fandt ham først om tirsdagen og dette skete en fredag aften på en offentlig cafe i København. Men overvågningskameraet viste at det krævede 4 mænd at holde ham nede og at de kunne vride hans arm helt om til øret - bagfra vel og mærke - uden at han stod stille, dette sagde min advokat indikerer at han var på stoffer.

Lang historie som jeg vil spare jer for - men dog vil jeg sige at jeg slet ikke var i byen med ham den aften, jeg var i byen med en veninde fra Århus, stødte ind i ham og *bang* stod jeg til to næseoperationer og en konstant lugt af brændt grisehår i min næse i en uge!
- nu sidder jeg så her i 2008 på et snusked spillested, også i København og pludselig vader han ind af døren.......

Jeg er sådan et menneske at jeg ALTID husker det gode i folk - det er måske et brist fra min side af, så det vil jeg la ligge i det uvisse - men om Charlie husker jeg kun de gode ting. Sexen, snakken, latteren, hans mange breve osv. Så da han trådte ind af døren var det dé ting jeg tænkte på - og ikke det faktum at han slog mig.

Efter at han havde siddet en ½ time med sin fadøl i baren og stirred direkte på os, dog uden at hilse, gik han ned og satte sig bagved, væk fra hvor vi kunne se ham. Jeg sagde til min veninde at det var en mærkelig opførelse og rejste mig resolut og med min øl i hånden gik jeg over for at sige hej.

Dét skulle jeg så ligesom ikke have gjort!
Ikke nok med at han stank som en hvidløgsgartneri (!) og havde taget adskellige kilo på, hvilket ikke ligefrem klædte hans halvskaldet ansigt (han minder mig om min fætter som også er halvskaldet og har et kuglerundt fodboldt ansigt! Ikke så pokkers charmerende)
Da jeg ville skåle med ham sagde han: Jeg bruger fandeme ikke 5 minutter om ugen på at tænke på dig så tag og skrid.....

Det kom i den grad bag på mig, måske det ikke gør på dig men det gjore det på mig og jeg var millimeter fra at græde, ikke at jeg sådan er den store hulker, for faktisk græder jeg sjældent men tingene har ligesom ikke været særlig meget i mit favør her på det sidste og så stod jeg her og var sød mod et andet menneske og *smask* fik jeg lort tilbage - igen

- set fra mit kloge JEG, så er det jo hvad man kan forvente af en menneske som ham, ergo burde det ikke komme bag på mig, overhoved. Men mit naive sind vinder igen. Dét kom bag på mig!

Men et kan jeg da sige at der kom ud af det møde, én god ting: Jeg har måske nok stadig de gode tanker om ham, men de er pakket væk i den grad at jeg har svært ved at se mig selv finde dem frem igen. Ikke nok med at Charlie var blevet tyk på den ganske ucharmerende måde, dét sat sammen med hans toneleje, opførelse og lugt gør at jeg fra og med i dag, eller fra og med lørdag morgen besluttede mig for at begrave ham. Totalt.

Virkelig på tide, da det burde være sket i 2005 men hæng ikke i detaljer som årstal, for NU sker det!

Men som jeg skrev, så var jeg liiige ved at begynde at græde, jeg gjore det ikke, men det var op over. Snart efter tog vi en taxi hjem, jeg stod af et stykke før og gik resten af vejen i nylonstrømper. Ikke fordi mine super smarte lilla pumps skaver, nej det er faktisk værre. Det er som om at mine fødder er skrumped mere end et nummer siden jeg er flyttet fra London - jeg har nu to par sko i str. 39 som jeg skal have såler i for overhoved at kunne passe! Så når jeg går i mine lilla sko lyder det som når en 7 årig går i sin mors sko, fut fut fut slæb slæb slæb - så af med skoene og så fik jeg de sidste meter i knæstrømper (som var pænt gemt af vejen under mine haremsbukser)

Hvad fanden der så lige mere kunne gå galt den aften er jo ikke til at vide på forhånd, men desværre kan jeg end ikke sige "i min kæmpe brandert..." for jeg havde kun fået 3 flaskeøl (Thy) og ½ fadøl (den anden halvdel lod vi stå da vi gik) så jeg var langt fra fuld.
Jeg tror det må være en kombination af alt det skidt som har ramt mig siden jeg sidst har grædt, hvilket jeg tror var engang før jul, måske i starten af december (2007) og så en kombination af at jeg følte mig uendelig lille og bare trængte til en beskytter, for en stund.

Under alle omstændigheder så gik jeg direkte hjem og ringede til en fyr som hedder Norman (jow jow jeg kender alle fyrene med de gode navne!) En fyr jeg virkelig IKKE burde ringe til - han har aldrig været fysisk over for mig, men verbalt kan man også gøre meget skade.....trust me on this one!

OG jeg tudet! Som et lille barn tudet jeg. Jeg tudet så meget at snottet i min næse fik mig "tel at nale dådan der" Sjovt nok var han faktisk rigtig sød, de 8 minutter vi talte sammen før jeg lagde på da han begyndte at bjæffe om at han var på vej i byen.....jeg fatter ikke at jeg ikke har mere rygrad i mit liv!

Men NU SKAL DET OGSÅ VÆRE SLUT!

Jeg ringer ikke til flere fyre!

Jeg skal hjem til jydeland og gøre min gård i stand - sagde jo at jeg havde været bonde og deraf havde et ordentlig biceps - men det er altså hvad jeg skal nu, eller om et par dage. På fredag skal jeg til London og på mandag er jeg igen i Danmark - og jeg får så travlt med handy-woman-things at jeg slet ikke får tid til at tænke på mænd!

Før jeg er færdig dér skriver vi 1. april - og så går tiden da med det.



Elly - som gerne vil vide hvorfor "spell check" markerer korrekte ord som forkerte og udelader de forkerte som korrekte?

Ingen kommentarer: