torsdag den 5. februar 2015

Malaga Outbound

Sidder i Københavns Lufthavn på O'Learys restaurant. Da jeg ankom var klokken kun 08.10 og jeg orker ikke et rundstykke til morgenmad så jeg vandrede ned til min yndlings sandwich mand for at få en varm panini - han var lavet om til en Lagkagehuset...... fuck lagkagehuset!

Nå, tænke tænke og så blev et O'Learys. Men ak og ve, jeg har tit spist på deres restaurant i Malaga Lufthavn og jeg er en sucker for burgers (se bare min mave!!) så jeg bestilte samme burger her men tjeneren er en sur røv og burgeren ligner slet ikke og er halv kold....

Da jeg kom spurgte jeg tjeneren om jeg måtte tage et 2 personers bord ud mod landingsbanen så jeg havde noget at se på - nej det måtte jeg ikke, han havde ikke åbnede den del af restauranten endnu. Nå... hmmm Tjeneren: du kan sidde ved baren. Mig: tænke tænke - jeg er jo kun 159 cm høj og jeg HADER barstole fordi jeg er så lille, kan mine ben ikke nå ned til kanten af stolen eller til den jernstang som ofte er på baren, det betyder at mine ben begynder at sove fordi de dingler i luften.

De sidste par år er bar-eating blevet utrolig populært, altså det er smart at sidde ved et barligende koncept og spise - I'm not into that shit.

Så jeg finder et bord i et hjørne, med en latterlig højtaler over mit hoved og 2 sek. efter kommer 2 personer og spørger om det samme som jeg: Må vi sidde ved vinduet og spise? Svar fra tjeneren: Ja da!

Fucker!

Så kom 2 forretningsmænd og den ene ville ha en is som  han åbenbart altid får, han siger til tjeneren at han gerne vil ha den is. Tjeneren: Den har vi ikke mere. Gæsten: Hvad har I så at tilbyde? Tjeneren mens han går væk fra kunden: Kik i menukortet.....

WTF????

Sådan en mega skod service gider jeg simpelhen ikke støtte! Dernæst så lufter hans tøj så ekstremt meget af vaskepulver, altså tjenerens, når han går forbi at jeg næsten kan dufte hvilket mærke det er fra!!!

yiiiiiiiiiiikkkkk!!!!

I går var jeg i København igen for første gang siden 1. December 2013 hvor jeg fraflyttede min elskede og HØJT savnede Penthouse lejlighed....

Jeg var allerede helt elektrisk da jeg kørte ind med toget mod hovedbanegården og så Fisketorvet glide forbi, ikke at jeg har været der særlig ofte men bare synet af noget "Københavnsk" og "duften" af en levende by med muligheder fik det til at gippe i mig.....

Århhhh MIT København!


Dette var næsten mit daglige udsigt da jeg boede i København - billede er taget fra butikken Hay's vindue ud mod Storkespringvandet - jeg boede lige om hjørnet ud mod Kgs. Nytorv....*snøft*

Jeg kunne så NEMT flytte derover igen, men ak...... what to work with? Chancerne for at få et job er åbenbart forbavsende lille for mig.

Nå men efter at ha fået frosset en del modersmærker væk fik jeg brændt et modersmærke mellem øjenene væk - det lugtede som når vi slagtede grise da jeg var barn, af brændt hår og hud. Det sagde jeg til lægen som var SÅ SØD, han sagde: Det er ikke brændt gris, der er brændt Ann - jeg var ved at dø af grin, specielt fordi det lød så sjovt men også fordi han brugte mit sidste navn af de to jeg har og dét elsker jeg - kun dem som kender mig rigtig godt ved at det er mit favorit navn hvis jeg nu skal dele mit navn op :) Mit sidste navn har jeg arvet fra min Farmor :)

Nu har jeg så et brændmærke liiiige mellem øjenen og jeg kan se at folk kikker på mig men lægen sagde at det var bedst at det fik luft og ikke plaster på, og da jeg lytter til lægen fordi chancerne for at få et ar er mindre, så er det sådan det er.

Jeg fik også nogle piller mod mit udslæt i ansigtet som min læge i Århus ikke ville give mig, han mente at "det ville gå væk af sig selv" men lægen siger at det er Hormonelt og ikke bare sådan går væk af sig selv - længe længe længe LEVE søde læger!!!

Han lavede også min henvisning om til en henvisning der gælder i 10 år (det vidste jeg slet ikke han eller man kunne!) så hvis jeg har hudproblemer eller modersmærkproblemer igen, så skal jeg bare skrive til ham så fixer han det. Jeg behøver slet ikke få en  henvisning eller gå og vente..... jeg fik endda en email hvor til jeg kunne skrive!

Lyder det ikke lidt som en drømmescenarie? Jeg tror ikke jeg får brug for ham, ever igen men bare det at han er så sød..... :) Warms my heart.

I går aftes kørte jeg med min Storebror som bor i Sverige hjem og sov, så så jeg også mine nevøer. Det var SÅ SKØNT - de havde fået "voksne senge" frem for børnesenge og var noget så stolte af dem, jeg sov sammen med min nevø på 9 år og lå og tænkte på hvor mange år han mon gider sove sammen med sin faster i samme seng? Vi lå og tale sammen og fnisede af hans lillebror som lå på værelset ved siden af og snorkede som en CRAZY MAN -  han snorkede lige så meget som Farfar, altså min far og HAN SNORKER!!!

Nå, men der er også sket en  udvikling i det firma vi skal ind i. Den ene af partnerne vil pludselig ud af firmaet, altså 100% ud..... det er ikke min Radioven som vil ud men hans partner. Det sjove er, at jeg siden Oktober har sagt til IT manden at jeg havde denne her fornemmelse af at han ikke ville firmaet 100% og at han sikkert drømte om at stoppe - it manden sagde at jeg sludrede og så talte vi ikke mere om det. Til næste møde var det det samme osv.

Jeg kan simpelthen ikke sætte en finger på HVAD det er han har sagt, for ingen af de andre til mødet har "hørt" hvad jeg har hørt - vildt mystisk - men jeg har hørt ham sige disse ting, små ord som kan tolkes på to måder, hvoraf jeg har tolket dem som han vil ha mere frihed, mindre løn, væk, ud osv. Det har jeg 100% tolket som om han ikke ville firmaet mere..... og så *bang* alt det vi har arbejdet hen mod kan nu sættes på standby fordi han vil ud af firmaet......og jeg vidste det bare og så kom mailen.....

Men jeg har fået min løn og så må vi arbejde videre derfra..... selv om jeg overvejer om jeg bare skal blive i Spanien....

Life's complicated!

Folk tror altid at det at være Særlig Sensitiv er en mega mega ulempe, fordi selve ordet lyder lidt negativt men det er jo ikke mere en ulempe end at være super klog eller super stærk eller super hidsig - der er fordele og ulemper ved alle måder at lave livet på.

Og nu har Ulla Hinge Thomsen skrevet en bog som hedder "Særlig Sensitiv. Guide til det gode liv" hvor hun OGSÅ har ridset alle fordelene op ved at være Sensitiv op, du kan læse et uddrag af anmeldelsen af hendes bog her - jeg elsker hvad jeg læser!

Feks. fanger særlig sensitive mennesker hurtigere andre menneskers følelser og humør.... måske det var derfor jeg allerede i Oktober så at ham her fyren ville ud af firmaet før han selv havde sagt det højt?

Jeg er sej! - og nu skal jeg simpelthen på toilet som i bummelum på toilet!!! Og så finde min gate!


P.S: Manden ved siden af mig læser 200% sikkert med på det jeg skriver, så nu har jeg flyttet mig rundt total demostrativt, jeg gider ikke at han læser med i min blog! Jeg skriver ikke blog for at andre skal læse med, jeg skriver fordi jeg startede med at ha en blog før alle andre fik en og fordi jeg har brug for et fristed at få mine tanker og følelser ud uden beregning. Fucker!

”Særligt sensitiv. Guide til det gode liv” en række råd om. Bogen er skrevet af journalist Ulla Hinge Thomsen
”Særligt sensitiv. Guide til det gode liv” en række råd om. Bogen er skrevet af journalist Ulla Hinge Thomsen
”Særligt sensitiv. Guide til det gode liv” en række råd om. Bogen er skrevet af journalist Ulla Hinge Thomsen

Ingen kommentarer: