tirsdag den 3. februar 2015

Syrealisme!

I går var en møg dag - en af de dage jeg har haft alt for mange af i mit liv men som jeg arbejder hårdt og målrettet på, at der ikke skal være for mange af i fremtiden.

En af de dage som er en spildt dag i ens liv - og da man kun lever én gang og aldrig får muligheden for at leve en dag om igen, er det rigtig dumt at spilde dage med dumme ting som feks. at være ked af det pga. noget andre gør mod en.

Det er svært at la være med at være ked af det nrå det sker, men det er dumt.

I går gik It mandens forsikring på hans nye (brugte) bil igennem, men da han ikke er 100% Dansker endnu, altså gået fra at være udenlandsdansker til danskerdansker kan han i teorien ikke eje en bil her i DK eller i hvert fald noget i den retning - jeg er ikke helt klar over hvordan det hænger sammen.

Anyway, nu er bilen forsikret igenne mit forsikringsselskab og i mit navn og med min konto, så IT manden overført ca. 3700 kr til min konto i går.

Da jeg så logger ind i dag, for at betale min husleje i Spanien, ser jeg at der må være sket en fejl, for min vandregning i Spanien er pludselig på mere end 600€ og selv i højsæsonen har den ALDRIG været så høj, så jeg skriver en mail til min udlejer og spørger ind til beløbet og beder ham sende mig dokumentation for tallet - jeg tænker at der må være et sprunget vandrør et sted eller at en eller anden har læst forkert af.

Nå men bagefter logger jeg så ind på min Danske konto, fordi jeg i nat drømte at jeg havde overtræk og dét har jeg ikke haft i mange mange måneder og dét ser jeg ikke ske mere fremover, så hellere gå sulten i seng!

Da jeg logger ind på min konto i Nordea Bank, ser jeg dette....

WTF!!!! :)
Kan du se hvad det er?

Jeg har pludselig et tocifret beløb på min lønkonto og min kassekredit er under 70.000 i overtræk.....I'm amazed!

Grunden til at Kassekreditten ser sådan her ud, er fordi It manden har sat penge ind i går og grunden til at jeg pludselig har masser af penge på min konto, er fordi firmaet - som jo ellers ikke ville udbetale mig løn - har udbetalt mig løn!! :)

Da jeg har faktureret dem, ligger momsen oven i og det er så op til mig at indberette det til SKAT, men da jeg ligesom er ret desperat efter at få penge NU, så lader jeg som om SKAT først findes når jeg skal lave årsopgørelse for 2015 - og det skal jeg ca. i Juli 2016.... ergo gør jeg som min Mor og min Mormor altid har sagt: Man må skubbe bolden foran sig.... så det gør jeg nu.

Jeg tager de mange dejlige penge som SKAT skulle ha (og som de får, bare ikke lige nu) og sætter ind på min Kassekredit sammen med min skønne længe ventede og højt savnede løn og efterlader 1200 kr på min egen konto - det er mere end rigeligt at leve for i Februar!

Er det ikke total fucked up sindssygt at se min konto? Jeg er så himmelhenrygt at jeg næsten ikke kan trække vejret!

Sad lige og tænkte på hvornår jeg sidst har kunnet se et 2 cifret beløb (altså i plus) på min lønkonto og jeg tror vi skal tilbage til FØR alt det med gården, dengang jeg arbejdede på radioen......så vi skriver 2008 eller 2009.....

Som du kan se, er min opsparing ikke særlig meget i brug - no wonder - faktisk har der ikke været aktivitet på den siden 2013.....men skidt, hvis jeg bare kan holde mig selv flydende, så er det dét som tæller.

I'm the unsinkable Molly fra Titanic! :)

Og nu til pakkeriet for i morgen genser jeg mit højt elskede København for første gang siden 1. December 2013......


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rigtig god tur, pas nu på i storbyen :-) de er for vilde
Keep smiling
smeden