fredag den 13. februar 2015

Torsdags Onani

I går aftes var min første aften alene i lejligheden siden IT manden tog tilbage til Danmark. Det vil faktisk sige at det var min første nat NOGENSINDE alene som single i Spanien...... vildt ikk?!

Mens jeg stod og børstede tænder, tænkte jeg på at det var mærkeligt at min sexlyst i den grad var bøjet af og forsvundet - jeg kunne end ikke mærke min klitoris mere!!
For bare et par dage siden kunne jeg mærke den såååå tydeligt og fornemme hvordan mine bukser skabte en salig kløen i min krop når jeg gik rundt - jeg var KAMP LIDERLIG for at sige det mildt!

Og så *bang* et skænderi med exen og alt sex forsvant - og kom åbenbart ikke tilbage efter at vi blev gode venner igen (er forresten HIMMELRYGT over at vi er blevet gode venner igen! På trods af alt er og bliver IT manden det bedste som er sket i mit liv i mange mange mange MANGE ÅR!)

Nå men mens jeg børstede tænder, tænkte jeg over at det var mærkeligt, her havde jeg glædet mig til at blive alene så jeg kunne pille og lege og så var der pludselig ingen lyst. Jeg trak på skulderne og børstede videre.

Da jeg kom ind i sengen lå jeg lidt og spillede "Quizkampen" på min telefon - jeg har udfordrede en af mine stjerne kloge veninder og hun er mega hardcore! = Jeg taber. Det fede er så at jeg har nogle andre veninder som har rimelig meget ammehjerne = Jeg vinder STORT!
Da jeg havde spillede færdig og tjekket om verden stadig bestod på Facebook (det gjorden til orintering) satte jeg alt på lydløs og slukkede lyset og lagde mig til at sove og hvad tror du så der skete?

*Bang* så var jeg lysvågen - som i 200% vågen. Som i at jeg slet slet SLET ikke kunne sove..... jeg lå og skuttet mig under dynerne og tænkte på ingenting indtil min hjerne kom til at tænke på sex....eller manglen deraf.

Jeg havde barberet min mis den anden dag, så den var kun lidt stubbet (daggamle stubber) så den var ikke helt så nasty som jeg havde frygtede. Jeg elsker når den er glabarberet - i hvert fald forneden, fra sprækken og ned af, men jeg har ikke råd til at få min elipsebehandling gjort færdig og det sted hvor jeg fik det ordnede i Århus er lukket nu.

Jeg har undersøgt hvor jeg kan få det gjort og enten skal jeg til Vejle eller til Viborg, så Viborg er tættest på men prisen er 1500 kr pr. gang. Jeg mangler ca. 3 gange ud af 9 før jeg er færdig med min behandling så det er jo ikke fordi jeg har kamp meget hår plus at jeg er ret lyshåret men stadig, 3 x 1500 kr er jo også en slags penge - og helt klart, min bank vil ikke vise forståelse for at jeg smider 1500 kr efter min tissekones udseende, så indtil jeg tjener flere penge og har de største udgifter bag mig, så hedder det barbering.

Anyway - da jeg var til Udsalg d. 27. December i Salling (der hvor jeg stod op kl. 05.00 for at få mulighed for at købe nye vinterstøvler med 50% i rabat) købte jeg også 4 nye par sovetrusser - jeg kan faktisk bedst lide at sove med trusser på. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg går ALDRIG med trusser til daglig, jeg går altid med g-string. Trusser kravler bare op i røven og det er mega irriterende så hvorfor ikke bare købe underbukser som sidder oppe i røven til at starte med?

Men når jeg sover, så elsker jeg at sove med trusser på og da mine gamle sovetrusser er fra min tid i Dansk Supermarked (hvorfra jeg stoppede i hmmm december 2004 eller December 2005) var det vist på tide at købe nogle nye. Så som sagt så gjort.

Jeg købte 4 par ensfarvede trusser fra Tommy Hilfiger på udsalg - 2 ensfarvede navy blå og 2 ensfarvede koksgrå - de er magen til dem på billede, minus at jeg har pillede sløjfen af og at mine er ensfarvede - men OMG hvor er de lækre!

Normalt har jeg ikke særlig meget til overst for 100% bomuldsundertøj, selv om jeg elsker rene produkter, men normalt så krymper 100% bomuld helt vildt og normalt så ser det bare pænt ud på bøjlen men er ikke behageligt at ha på - men det var de her!

Eller det ER de her!

Jeg lå derfor inde i min seng med navy blå pige trusser på, med blondekant (I love laces!) og en kropsnær t-shirt hvilket måske lyder frækt men trust me, med mine Michelling deller lyder det frækkere end det er - anyway, jeg kørte hænderne ned langs hofterne og ned i trusserne hvor jeg mærkede de små stubbe fra gårsdagens barbering.

Jeg tænkte at jeg ville være knastør fordi jeg jo overhoved ikke kunne føle min egen sexlyst men OMG jeg blev klogere!! Jeg var sjask våd og i løbet af no time havde jeg fået min lystperle til at stritte som en pirret brystvorte og da jeg kom til min egen hæse stønnen kunne jeg mærke hvordan min vulva blev fyldt med blod og hævet sig op og dunkede mens varmen spredte sig i min krop.....det hele tog max. 10 sekunder (no need to waist time!) og jeg var total baldret bagefter, helt flad for energi og selv om jeg overvejede at onanere igen, så endte jeg med at rulle rundt på maven og ligge og pruste lidt.....

Mine fantasier fik mit bækken til at løfte sig lidt fra madrassen og det var så liiiige HER at jeg gerne ville ha haft en mand i min seng som havde stillet sig på knæ bag mig og presset sig op i mig og kneppet mig indtil jeg kom igen - men det fandtes ikke, så jeg nøjes med at fantaser om hvad en sådan fyr ville ha gjort ved mig, hvis han havde været dér - og med det i mine tanker faldt jeg i søvn.....

Ikke en dårlig afslutning på min første aften  som single, alene i Spanien!

I morges gik jeg på min yndlings Spanske Cafe midt på hovedgaden i Marbella. Don Crossaint. 2 kopper te, 2 toast med skinke og ost (cowboyder toast) koster 6€ - i mandags købte jeg det samme inkl. en flaske vand, der var prisen også 6€ :)

Udsigten gennem den nedrullede plastikmarkise - jeg ELSKER people watching!

Tjeneren er SÅ SMUK!!! Det er hende i den sorte bluse med forkælde på 

Og SÅ blev det fredag på terrassen på toppen af den Gamle By..... en hvedeøl i 18 graders varme og i morgen køre jeg Nordpå til Sierra Nevada



1 kommentar:

Anonym sagde ...

tillykke med din genfundne selvstændighed, eller måske ikke, hvem ved? men hva pokker du fandt da lysten igen :-) held og lykke med det hele.
smeden