onsdag den 21. november 2012

Energifyldt!

Kort - ganske kort for jeg har super duper travlt!

Sov længe her til morgen, vågnede først sådan rigtigt kl. 09.45, min dejlige kæreste kørte på arbejde kl. ca. 08.45 - men jeg havde besluttet at jeg ikke ville ha dårlig samvittighed over at sove til jeg vågnede, jeg var så smadret i går efter at ha siddet og ordnet et båd site hele HELE dagen (død sygt men det er penge!)

Så da jeg vågnede hoppede jeg i løbetøjet og tog turen på 3 km - på en mega ringe tid som jeg end ikke kan huske mere men min Runkeeper app sagde at det var langsomt, anyway hovedsagen er at jeg kom afsted! :)

Nu sidder jeg så her, har tusind ting jeg skal gøre, så jeg har lavet en liste, først ringede jeg til min Gudfar, så har jeg det overstået. Så ringede jeg til Annabell som har fødselsdag i dag - jeg høre nærmest ikke mere fra hende efter at hun har fået en baby, jeg var nede at besøge hende da jeg var hjemme og siden har jeg INTET hørt fra hende, end ikke en sms :( - heller ikke når jeg selv skriver sms'er....

Nå, ikke tænke mere på det, venner kommer og går og jeg skal bare være stærk og holde ved i at jeg er god nok. Basta.

Derudover står der flere ting på min liste, jeg skal ha skrevet tilbage til en mand fra Kenya som har et hus it manden og jeg kan leje når vi tager til Afrika om to en halv uge, jeg skal ha oversat en pornonovelle jeg har skrevet for Jonas min lydven, den skal oversættes til engelsk og så skal min veninde i UK speake den. De har netop lanceret en app med dirty noveller (piiiiift) som de vil jeg skal skrive og speake - men jeg har ikke speaker udstyret her så jeg nøjes med at skrive dem og oversætte dem og så må vi se om min veninde får jobbet på den engelsktalende del.

Så skal jeg også ha ringet og bestilt en flyttemand - vi flytte fredag d. 30 november.

Tirsdag d. 27 november får vi gæster 5 stk. Min ældste lillebror og to af hans venner, og så it mandens forældre, samtidig er der alle mulige møder som it manden skal til med arbejde så jeg lure at jeg kommer til at stå alene med flytning og gæster und alles......

Oven i det solgte jeg vores eller it mandens vaskemaskine i går til 250 euro - den kostede 350 euro for to et halvt år siden så det er et ret godt salg syntes jeg - oven id et har jeg stuen fyldt med vasketøj og en klam vasketøjskurv der var mug i, så jeg er ikke sikker på at alt vores tøj kan redes men heldigvis nåede jeg at få det vasket inden vi skulle aflevere maskinen!

Der er en ny der hvor vi flytter hen, og da vi først skulle være flyttet d. 20 så troede jeg at det var fint at de hentede den d. 20 men ak på spansk vis blev det hele flyttet til d. 30 og nu har vi ingen vaskemaskine indtil d. 30 ja eller d. 1 afhængig af hvordan tingene skrider frem!

I går var det it mandens "dag" dvs. det var ham der skulle sørge for at overraske med noget sex, det glemte han!!!!!!!!!!!!!!!!!
 - jeg sagde ikke noget for jeg kunne jo godt huske at det var hans dag - jeg legede blindeleg da det var min dag og det var herre sjovt og mega frækt.

Her til morgen havde han så plukket en rose i haven (vores lille tag terrasse have) og sat den i et snapseglas på bordet sammen med en lille seddel - jeg blev helt varm i maven da jeg så den! Hvor ER han altså dejlig!

Jeg har også fået min podcast mikrofon (endelig!!!) og min hjemmeside begynder at liiiigne noget, bare lidt mere end den plejer og NU må jeg smutte så jeg kan blive færdig med alt det jeg skal nå - inkl. at pakke et helt hus ned!!!

Ingen kommentarer: