fredag den 23. november 2012

Ikke mere lagerplads

ARghhh ville uploade nogle billeder og *wupti* så er jeg løbet tør for lagerplads - mere kan dog købes men ja ja det er jo det der med penge.

At bruge penge på mere lagerplads til min blog er 100% en luksus ting!

Nå, er i fuld gang med at pakke så vi kan få flyttet - her ser forfærdeligt ud og jeg er SÅ træt men det går fremad.

Var i dag vidne til en forfærdelig ulykke på motorvejen her i Marbella på vej fra IKEA hvor jeg har købt nogle af de der blå poser til at putte ting i når vi flytter.

En mega Audi stationcar kørte med måske 200 km i timen op i en VW stationcar med to børn på bagsædet og en far og mor - deres bil lignede en Fiat 500 i størrelsen da de blev mast op mod autoværnet og i ét nu eksplodere køleren på Audien og den bryder i brand - manden i Audien når ud men hele hans bil gik op i flammer.

Han var kommet ret alvorligt til skade - men 7-9-13 kom børnene i bilen og faderen og moderen ikke til skade, de kunne selv gå ud af bilen men faderen blødte kraftigt fra hoved og havde vist brækket en arm, den så i hvertfald mærkelig ud. Børnene, to drenge på måske 3-5 år stortudet og så stod og holdt vi alle der i en semi tunnel med en bil i flammer - jeg vidste seriøst ikke om jeg skulle kravle ud af bilen og løbe ud af tunnlen eller om jeg skulle blive - hvad var mest farligt? Moderen løftede sin ene søn op og løb langs vægen og kravlede over autoværnet for at komme bagom og i sikkerhed, faderen sad bare på jorden og så helt chokeret ud.

Puha - virkelig modbydeligt!!

Nå, pakkeriet venter - i dag om én uge bor vi i vores nye penthouse i Marbella city :)

Ingen kommentarer: