lørdag den 24. november 2012

Godmorgen Lørdag

Klokken er nu 08.22 og jeg stod i rendyrket sympati med min dejlige kæreste som skulle på arbejde, op allerede kl. 07.09 for at spise morgenmad med ham - og når jeg en gang er oppe så kan jeg lige så godt blive oppe så ja her er jeg!

Jeg sidder på det kolde marmor gulv i stuen, liiige foran pejsen - jeg har dog i respekt for mit eget underliv sat mig på en pude med et tæppe på ryggen så jeg kan læne mig op af vores stuebord uden at få ondt i ryggen.

Vi begynte for et stykke tid siden at brænde it mandens defekte træ havestol af - det er gået fint men tre pinde er for lange til at komme ind i pejsen og vi har ikke nogen sav - men nu er Spejder Ann jo alene hjemme så jeg har knaldet dem ind i pejsen alligevel og lukket lågen til :) Når de så er brændt nok ned så skubber jeg dem længere ind - total smart eller ja det tror jeg i hvertfald det er men kun time will tell (Jeg har taget et billede som kommer senere når jeg har penge til at købe mere storage plads)

Hvad er der ellers at fortælle? Jow i går kom min KÆRESTE (som jeg så meget burde vænne mig til at kalde ham herinde frem for "It Manden" som lyder lidt klinisk, sterilt og følelsesforladt) hjem og sagde at han havde savnet mig hele dagen og at det nok var sådan det kom til at blive i fremtiden når jeg skal til at gå på arbejde (i Afrika) og han skal sidde hjemme og arbejde hele dagen.....

Han lød næsten trist da han sagde det og jeg ved godt at jeg ikke må fryde mig over at han er trist men OMG hvor var det skønt at høre!! Min dejlige søde stille kæreste er jo min dimentrale modsætning!

Jeg taler, skriver og kommunikere hele tiden, ALTID - med mindre du er ligeglad, døv OG blind så kan du ikke være i tvivl om hvordan jeg har det som menneske, person og pige. Det er SÅ tydeligt hele tiden!
Mens min kæreste er et meget stille menneske, som sjældent taler med store ord. Feks. har han endnu ikke sagt at han elsker mig - don't get me wrong, jeg er slet ikke i tvivl om at han elsker mig (og jeg ham) men det ville bare være dejligt at høre ham sige det. Jeg kan mærke på mig selv at jeg bliver liiidt såret over hans manglende ordforråd og måske også lidt (uberettet) tøsesur og derfor ikke selv siger så tit "jeg elsker dig" - jeg tror jeg sammenlagt har sagt det 4-5 gange og det er jo slet ikke fordi jeg ikke mener det, jeg har bare ikke lyst til at udstille mig selv og mine følelser når han ikke gør det for selv om jeg godt VED at han også elsker mig - så kan den lille tvivl stadig godt komme krybene.....og så er det at jeg pakker mig selv sammen og kryber i flyverskjul for at passe på mig selv.
 - tænk nu hvis han gik fra mig engang...

Nå men altså nu sidder jeg her på gulvet og spiser resterne af mine fredags M&M (må kun spise slik om fredagen) og drikker vand mens pejsen buldre - jeg har nu uden problemer fået skubbet de tre stykker brænde ind om end jeg tro her "dufter" lidt af spejderrøg! :)

Kl. 11.30 skal jeg mødes med en fremmed dame på en parkeringsplads, jeg har nemlig sat en masse af It mandens gamle kontor ting til salg på en facebook side hernede og så har jeg solgt to varmeradiatore til 40 euro, hvilket er super, da den ene mangler et hjul og vi desuden ikke gider slæbe rundt på de ting mere og appropo facebook så er der SÅ MANGE TABERE på de der facebook sider og jeg kan (desværre) ikke la være med at diskutere med dem - selv om jeg har lovet mig selv at NU er det slut!

Det er virkelig de der danskere fra udkants Danmark som ikke kunne cut it at home (i Danmark) som så er flyttet herned for at få et bedre liv men selv hernede så stinker de af tabere, fååååårk der er mange af dem! De har de mest hjernedøde meninger og ja egentlig fred være med det, men jeg kan bare ikke så godt ha højtråbene mennesker der ikke har gennemtænkt det de råber op om som feks. rettigheder, regler osv.

Jeg er SUPER til research og har desuden en klæbehjerne og jeg kan bare næææsten ikke la være med at stikke til de siddende svin som sidder dér og grynter - det er jo som at gå på jagt i en overdækket indhegning, der er ingen sport i det og der er ingen konkurrence og alligevel kan jeg bare næææsten ikke la være.......iiiihhhhhh!!

Ellers har jeg pakket og pakket, i går var jeg som sagt i Ikea og købe flyttekasser og blå poser og i dag går jeg så i krig med at afmontere de store træ reol it manden har, den er SÅ stor (billede kommer) men når den bliver skilt ad er det ikke så slemt mere.

Jeg har tusind ting at fortælle faktisk - men problemet er lidt at jeg dels gerne vil dele de ting jeg har at fortælle med hele verden og samtidig lægge navn til - men det kan jeg jo ikke herinde.....
 - derfor er jeg igang med at lave en hjemmeside omkring mit eget navn hvor jeg vil blogge og lave podcasts osv. og på den måde promovere mig selv og mine evner og måske på sigt kan det gavne mig rent arbejdsmæssigt - det er i hvert fald det jeg håber!!

Samtidig har it manden og jeg - eller min dejlige kæreste og jeg købt et domæne, eller vi har købt mange, men vi har købt vores eget fælles domæne og er ved at lave en blog til alle vores venner, familie osv. Efter ønske fra mig er der sat kode på, sådan at det ikke er alle og enhver der kan læse om vores dagligdag og se vores private billeder - it manden er total ligeglad men jeg vil helst ikke at andre sidder og snager med, man ved jo i teorien aldrig hvem der kikker med og hvad nu hvis det kan skade mig eller it manden i fremtiden engang at vi har lagt noget på nettet? Dét ville jeg være ked af, så der er kommet kode på.

It manden har siddet i flere timer og arbejdet på vores site men når jeg kikker kan jeg ikke se at der er sket noget - han sidder simpelthen og nørder på livet løs, laver små ting bagom hele systemet som ingen kan se men som er gode at ha (åbenbart) Jeg er total forelsket i at han er så nørded med ting - hans passion er SÅ SMITTENDE og jeg elsker at han er klog og skarp :)

Nå men altså - gotta go, efter sådan en omgang morgenmad og M&M så skal jeg også morgenskide :)
 - jow jow piger skider også, trust me!

Ingen kommentarer: