mandag den 5. januar 2015

Et Helt Nyt ÅR!

Er det ikke mærkeligt at tænke på, at jeg nu lever i 2015? I dag er det 5. Januar 2015 og jeg sidder på et kontorfælleskab i Århus som hedder Lyn Fabrikken. Det er muligt at sidde i deres cafe og bruge deres gratis WiFi (som faktisk er rigtig godt) mod at man naturligvis køber noget.

Jeg ville gerne købe en flaske vand, det kunne jeg ikke for vand er gratis her - super. Men man kan ikke få gratis vand før man køber noget andet at drikke.....øhhhh.... så for at jeg kan få det vand jeg gerne vil drikke (og egentlig også gerne betale for) skal jeg købe noget andet at drikke.

Da mit nytårsforsæt er at jeg ikke vil drikke alkohol og cola light (eller andre slags sodavand) i Januar, måtte jeg så købe en Hyldeblomst. Det hele serveres af gamle syltetøjs glas, meget sjov detalje meen.
Da jeg så blev sulten ville jeg købe en sandwich, der er 3 slags at vælge imellem. Det er Panini, Panini og Panini - enten med skinke, kylling eller advocado. I dem alle sammen er der også brændenæller. Dont' get me wrong, jeg syntes hippi økologi er fint, men jeg hader at der ikke er alternativer.

Denne Sandwich - hvilket jeg aldrig ville kalde en sandwich koster den nette sum af 65 kr. Femogtres KRONER!!!! Hos DeeDee's på Banegårdspladsen kan du få en meget lækre Sandwich til 48 kr.....

Her er min  hyldeblomst (til venstre) som jeg måtte købe for at få mit glas vand til højre.....
Konceptet er super super genialt og mega enkelt men jeg tror jeg personligt syntes de er faldt lidt af på den. Der findes andre kontorfælleskaber i Århus men ingen af dem har sådan en walk-in Cafe (eller ikke af hvad jeg ved af) men det er som om dem her trænger til konkurrence for stedet er fint men slidt. Der er vand på gulvet på wc'et, det er nusset i hjørnerne, glasskabet som er sat på lige ovenover mit hoved er knust, gulvet er fedte og beskidt, pilene malede op af trappeopgangen er slidt af, bordpladen ved vinduet hvor jeg sidder er løs osv. osv. osv.

Det ville være min største fornøjelse at lave konkurrent til dem, jeg ved hvad der skal til, jeg ved hvad de mangler og jeg ved hvad folk vil ha - men jeg har ikke pengene, så jeg beholder min drøm inden i og håber at en dag, så har jeg penge til at forfølge den for hårdt og knytte et kontorfællesskab til min boligportefølge.

Nå men jeg sidder her fordi jeg simpelthen skal være færdig med min bog som jeg har skrevet på i over et år - det er alt alt for lang tid men jeg ved nu at min Coach tog fejl da hun sagde at man godt kunne skrive en bog uden at rejse væk. Hun havde aldrig fået skrevet sin bog hvis hun skulle rejse væk fra mand og børn - men jeg ved nu at jeg ikke er hende, jeg KAN ikke skrive en bog når jeg altid er sammen med nogen og ALDRIG er alene. De sidste knap 3 år har jeg været sammen med IT manden 24/7 og da han stoppede med at gå på kontor og endte med at  ha kontor hjemme, så sad jeg sammen med ham (og hans kollega) hver dag, hver evig eneste fucking dag. Vi var altid på arbejde og havde aldrig fri og til sidst begyndte jeg at være ligeglad med at holde fri, for jeg kunne ikke skelne arbejde fra fritid og fritid fra arbejde - jeg glædet mig ikke længere til weekenderne, for weekenderne lignede hverdagene, vi arbejdede bare. Alle dage var ens. Mandag til Søndag og så var det pludselig mandag igen.

Vi havde Gæster i August og ind i September, så tog vi til Østrig til Barnedåb, så hjem i 8 dage, så til DK i 14 dage inkl. møde og en Svoger der fik hjertestop og så tilbage til Spanien hvorefter IT manden rejste til Ireland og jeg stod tilbage med en lejlighed der skulle pakkes ned, så skulle containeren fyldes, lejligheden rengøres, pakkes ned, op i min udlejningslejlighed, ud af den og ind i min udlejers,  pakke pakke, gøre rent pakke pakke, køre bil ud på p-plads, bus til lufthavnen, lande i Tyskland, hjem til Århus i bil, næste dag til Fødselsdag i Kolding kl. 10.30. Bo hos Far og Mor i en uge, så ned i Far og Mor's gæstehus, så ud dagen før Juleaften pga.en bookning, så ind 1. Juledag igen, så forberede til Nytår og alt indimellem har jeg solgt juletræer som en sindssyg for at tjene penge til at få en bil = frihed og oven i alt alt ALT det her, har jeg tvivlet på min fremtid med IT manden.

Dette resulteret i at jeg d. 28. December 2014 slog op med min kæreste, min IT mand gennem næsten 3 år. Jeg kunne simpelthen ikke mere.

Jeg har udslæt på halsen, kronisk dårlig mave, en nerve har sat sig fast i mit ben, så når jeg sidder ned for længe, sover mit ben helt vildt, hvilket er problematisk når jeg skal sove, for så sover det også og snurre i tæerne - i dag bestilte jeg en tid hos lægen på torsdag kl. 09.00.

Jeg har haft forkølelsessår 4 gange siden Oktober og vægt er helt ude af kontrol - jeg er med andre ord helt brændt ned og sover virkelig dårligt om natten, jeg sveder og vender og drejer mig hele natten.

Og så blev jeg pludselig single.

Jeg ved godt at der ikke er nogen "rigtig" tidspunkt at slå op  med nogen på, da der altid er en som bliver svigtet og hvornår er det korrekt at svigte et andet menneske? Aldrig er svaret.

Ingen af os har et sted at flytte hen, vi bor hos mine forældre i deres Gæstehus, det er gratis udover at vi skal betale for forbrug når vi flytter men ellers er det gratis og personligt kan jeg sige med hånden på hjertet at jeg ikke har råd til at flytte. Jeg har ikke penge til et indskud i en lejlighed, jeg har ingen møbler - jeg har ingenting udover min løn, som udbetales af IT manden - og måske har han ikke råd til at betale mig løn, når vi ikke er sammen mere. Ergo kan det være at jeg ender med at være single og uden arbejde 100%.

Den havde jeg ikke set komme, men fair nok hvis han ikke kan betale mig en løn mere. Mega træls men stadig, så havde jeg ikke set den komme men jeg har altid tjent penge, uanset hvor håbløs situationen har set ud, så har jeg klaret mig. På en eller anden måde.

Så lige nu bor vi sammen, som før, bare uden at være kærester, hvilket også næsten er som før. Alt er faktisk som før - bortset fra at jeg nu har sagt at vi ikke er kærester. At vi 100% ikke er kærester. Vi har ikke sex, vi kysser ikke og vi krammer ikke. Jeg er ved at prøve at vænne mig af med at sige "Min Kæreste" hvilket jeg faktisk siger rigtig meget men jeg var SÅ GLAD for at få en kæreste at jeg har udnyttet min mulighed for at bruge ordet maximalt hvilket vil sige A LOT!

Og det er lidt kikset at sige "Hvad skal min kæreste og jeg ha og spise i aften?" når jeg ikke har en kæreste mere...... Vi har besluttet ikke at sige det til nogen før vi selv ved hvad vi gør. Jeg ved mine forældre vil blive rigtig ked af det, da IT manden passer rigtig god ind i vores familie og jeg ved at hele min familien inkl. brødre og min søster syntes han er fantastisk - og hvor finder man lige det igen? En kæreste som ALLE kan lide og som ALLE gerne vil være sammen med?

Hvor finder man også en sød svigerfamilie og en fantastisk svigermor? Jeg kender kun piger som hader deres Svigermor. Jeg lyver ikke jeg kender INGEN udover mig som kan lide deres Svigermor. Ingen.

Men selv om vi ikke er kærester, så tror jeg ikke det går rigtig op for nogen af os, før vi ikke længere bor sammen. IT manden er svær at læse og jeg ved ikke hvordan han  har det eller tager det.

Jeg tror han blev ked af det da jeg sagde det, han gik i hvert fald i seng i  halvanden dag og vi aflyste vores Nytårsaften i København (som jeg så måtte betale for alligevel...naller) Men han har ikke rigtig sagt noget, udover at han nok ikke kan betale mig løn for at passe den info mail som jeg passer hver dag. Siden 1. Januar og frem til i dag har jeg besvaret mere end 156 emails personligt, det er mange skal jeg hilse og sige.

Og pt. er det min eneste fast indtægt.

Så er vi igang med at komme til at arbejde for min ven som jeg arbejdede sammen med på radioen, men nu vil den ene af dem ha orlov i 3-6 måneder og de tager 100 år om at komme frem til noget - hvilket vil sige at de ikke er kommet frem til nogenting overhoved endnu og ergo er min løn derfra ikke fast - jeg frygter at det ender med at det ikke bliver til noget og at jeg dermed ikke får de 14.500 kr pr. mdr. som jeg ellers er sat i udsigte.

Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil blive sur eller vred inden i over at det ikke bliver til noget. Der er så meget i mit liv som ikke bliver til noget og jeg må simpelthen sortere i hvad jeg bruger energi på og desuden, så har jeg altid fundet arbejde og altid tjent penge når alting så mørkest ud.

Det som jeg bare rigtig godt gad i 2015, var at arbejde med noget som jeg gerne selv vil. Noget som jeg selv syntes kunne være cool at arbejde med.

Jeg har derfor besluttet mig for at IT manden må flytte senest 1. April, jeg selv må blive boende til jeg har penge til at flytte, hvilket nok ikke bliver i 2015 og det er jeg også ok med inden i. For jeg har en plan, en forretningsplan i mit hoved og om jeg så skal bo hjemme hos mine forældre når jeg bliver 37 år og spise havregryn i 2 år, så vil jeg mit firma mere end noget andet.

Jeg er dog alt for træt lige nu til at fortælle om min forretningsplan, har siddet her i mange timer og er ikke kommet særlig langt med min bog. I morgen må jeg komme tidligere, men det som også er øv ved stedet her, er at de først åbner kl. 09.00. Jeg ville gerne komme kl. 07.00 og bare arbejde igennem.....kl. 09.00 er Spanioler agtigt.

Jeg har foresten også mistede hele min arv på 5 mio....... er det ikke sindssygt at tænke på? HELE min arver væk..... men det er en helt anden og lang og endnu en tung historie i mit liv som jeg heller ikke orker at skrive om nu.

Min menstruation stopper ca. i dag og jeg har besluttet mig for ikke at starte på en nu pakke prævention (NuvaRing) for jeg troede aldrig at jeg skulle bruge prævention så længe da jeg startede på det da jeg mødte IT manden. og de sidste 5-6 måneder har det irriteret mig hver gang jeg har taget en i brug, jeg kan ikke længere sætte den korrekt op, sikkert fordi jeg sløser men måske også fordi min krop skubber den ud - og nu da jeg er single og ikke skal ha sex foreløbig, så har jeg besluttet mig for ikke at bruge mere prævention i 2015.

Jeg har ikke sagt det til IT manden, det behøver jeg jo ikke, han er ikke min kæreste mere, men han er stadig min bedste ven så på en måde føles det forkert ikke at fortælle ham det men nu må vi se. En ting er i hvert fald sikkert, jeg gider ikke bruge prævention i min krop mere, hvis nogen vil kneppe mig i fremtiden, må de beskytte sig selv imod mig - i stedet for at det er mig som beskytter dem mod mig.

Her bakker containeren ind af indkørslen bagom mine forældres hus

Så bliver containeren åbnede og alle tingene er indtagte - de flereste af tingene, 95% er IT mandens. 

Et juletræ som var med til at skaffe mig penge til en bil. En lille Nissan Micrra 1,3. Den er blå og hedder Julius

Jeg så min gl. bil den anden dag, den står og samler støv i firmaet - hvis alt smutter må jeg sætte den på plader (veteran plader) og køre i den fra April af, det er trods alt bedre at ha en gammel bil end slet ikke at ha en bil.



Nu må jeg smutte, jeg er bare SÅ flad og også ret træt af at jeg ikke har fået skrevet mere på min bog end jeg har - det er som om jeg ikke kan koncentrere mig. Mit hoved er skruet forkert på. Igen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rigtigt Godt Nytår
Du finder på noget :-)
smeden