torsdag den 12. februar 2015

At Kende Sig Selv (Rigtig Godt)

 - har taget mig mange mange ÅR!!

Men nu tror jeg den er ved at være dér - ja selvfølgelig skal jeg passe på hvad jeg siger, men jeg tror faktisk at jeg kender mig selv bedre end jeg feks. gjorde da jeg boede på Gården!

Siden sidst er It manden og jeg blevet gode venner igen - faktisk er det (set i bagklogskabets ufattelige klare syn) skønt at ha set ham sur og vred, skønt at há hørt ham hæve stemmen. Det har jeg nemlig ALDRIG set før - det lyder måske lidt psykopatagtigt ligefrem at ønske at se et andet menneske vred, men sådan skal det ikke forståes.

Jeg har ingen intentioner om at få en kæreste der er skindsyg og en hidsigprop - slet ikke, men det er rart at kende et andet menneskes bagkant. Det her var altså It mandens. Jeg var bare utrolig uforberedt på at han blev sådan overfor mig fordi jeg aldrig har set det før - og selv om vi ikke er enige i det vi var uvenner over, så er vi blevet gode venner igen - faktisk bedre venner end vi var før, tror jeg, for nu ved jeg at vi kan råbe af hinanden og smække med dørene OG blive gode venner igen.

Jeg ved også nu, at når jeg er så dybt ulykkelig som jeg (desværre) har været de sidste par dage - eller et par gange på de sidste par uger, så skyldes det at jeg bliver så fortvivlet og ikke kan se bunden, men jeg ved også at når jeg så er sunket ned og har ramt bunden, så kan jeg sætte af med lynets hast og komme op igen, fordi det er sådan jeg er. En nedtur behøver ikke vare ved i flere dage, nu tager den måske en dag og hvem ved - måske en dag jeg kan stoppe den i opløbet? Would be nice! :)

I går aftes bestilte It manden og jeg Sushi, det havde jeg lovet ham at vi skulle, det var hans sidste dag her i Spanien inden han tog hjem til Danmark. Samtidig er han blevet noget så forkølet fordi han ikke helt tror på jakke konceptet og ikke tror på at man skal passe på med at gå fra feks. et ekstremt varmt fly og så ud og sidde skyggen i Februar måned i Spanien mens han ventede på mit fly. Dumt.

Nå men vi bestilte maden, hvilket var mega sjovt for når man bestiller mad, så forventer man jo at få det leveret til døren - men her skulle vi så mødes et sted og hente maden.....øhhhhh..... dvs. vi kunne i teorien lige så godt ha gået ned til vores Sushivenner og hentede det selv, frem for at bestille hos et sted som havde levering - derudover var sushien ca. 30€ dyre end vi plejer og slet slet SLET IKKE nær så god, ergo går jeg gerne ned og henter Sushi en anden gang.

Jeg stod op med It manden i morges kl. 04.00 og fik strøget en skjorte til ham, han skulle til DK og bla. ha et møde med Hummel som så var blevet aflyst da han landede i Hamborg anyway, afsted til lufthavnen i øs pøs regnvejr og så retur igen. Sove et par timer og så op fordi der kom en håndværker for at se på min vandvarmer som drypper lidt for lystigt.

Vandvarmer tank - hvilket er meget almindeligt i Spanien, da det der med vandværker vist ikke er så mega udbredt - eller noget. Faktisk må jeg lige sige at jeg ikke aner hvor vores varme vand kommer fra i DK! Gud hvor pinligt egentligt.... øhhhh.... 

Nå men det er denne her dims som drypper og det rammer ned på håndvasken og sprøjter til alle sider og efterlader kalklagering. Jeg er en super god lejer - og jeg betaler altid til tiden og jeg behandler ting super godt men så forventer jeg dæleme også at udlejer fikser ting som ikke fungere - men heldigvis så er min udlejer af samme opfattelse, så i morgen skal jeg ha tømt hele denne her tank (dyr fornøjelse....) og så kommer der en og skifter dimsen der drypper.
Nå men manden kikkede og kunne konkludere at ventilen som ikke lige ses på dettebillede men den sidder bag ved kobber dimsen som har kalk på, den er utæt og skal skiftes. Så i morgen kl. 10.30 kommer han og så skal jeg ha brugt ca. 100. liter vand.... mega lækkert bad jeg skal ha hva! :)

Bagefter gik jeg lidt rundt om mig selv - det er helt mærkeligt at være alene i MIN lejlighed! I mine ting - i en lejlighed jeg syntes er lækker.... endelig fik jeg mig sat ned og fik lavet min rengøringsmanual færdig inkl. billeder til min rengøringsdame.

Da jeg senere ville ha den printede, ville manden i butikken ikke printe den, med mindre jeg sendte den på mail til ham - øhhhh du vil simpelthen at jeg skal sende dig et dokument på mail, som jeg så bagefter ikke har styr på hvor havner, fordi den ligger i DIN indbakke? Fuck no!!

Så jeg skal ha fundet en anden, hvor jeg feks. kan få lov til at logge på Dropbox eller sådan. Det burde ikke være så svært men hey, det her er jo Spanien!

Jeg fik købt mapperne til manualerne, der skal ligge en her i lejligheden og så kan hun få en med sig hjem selv.

Derefter fik jeg købt nogle måtter magen til dem jeg har til min Inga bil hernede i Spanien - bare i en anden farve...... Inga bilen er en Nissan Micra i rød som er lidt solskoldet. Min bil i DK er den samme Nissan Micra (minus et par år) den hedder Julius og er blå. Måtterne i Inga er sorte med en rød kant og kostede 5€ (37 Dkr.) i Danmark har jeg set på mange forskellige måtter, men jeg gider ikke ha plastik måtter og jeg gider ikke ha depri sorte ensfarvede måtter - så jeg besluttede mig til at vente til jeg kom herned og så se.

Og BINGO - sorte måtter med blå kant til 5€ :)

Min bil bliver SÅ fin!
Når jeg lige får den vasket og støvsuget så kommer der billeder af hvor fin den bliver - den er pt. hos mekanikeren (en af min far's folk) og få ny udstødning og påsat anhængertræk. Det er verdens bedste bil at køre i! :)
Ja ja jeg gad godt ha en anden og smartere og nyer bil - og ingen bil vil nogensinde kunne måle sig med min elskede Golf som jeg havde i 17 år, men taget min økonomi og min situation i betragtning, så er jeg mega heldig at jeg har en så fin bil som er betalt fuldt ud, og at den nu har smarte måtter, anhængertræk, ny lygte, ny udstødning, nye tændingsrør, nye vinterdæk og nye viskere og snart også nysynet igen igen - og jeg har betalt det hele selv :)
Den blev synet i November 2014 før jeg købte den, men skal åbenbart synes igen fordi den får træk på - men jeg vil ALDRIG ha en bil uden træk, hvordan skal jeg ellers komme på marked med mine ting??

I morgen skal jeg i banken og hæve de 1100€ (8190 Dkr.) som jeg har stående, når jeg nu ikke får løn fra firmaet, så må jeg hæve de penge og bruge dem på at købe møbler til min nye lejlighed. Om end der er "lidt" forskel på at købe møbler for 14.500 kr eller at købe møbler for 8000 kr... Men sådan er det.

Hvilket står i skærende kontrast til at jeg i dag har brugt flere penge.....!!!!

Først har jeg købt mig et nyt cover til min iphone - jeg købte faktisk et nyt i Oktober efter at det jeg fik af IT manden i April 2012 afgik ved døden. Men det nye gik i stykker så snart vi ramte Danmark...jeg tænkte at et nyt cover til 4€ var billigere end en ny iphone.

Mit nye cover til højre. 
 Dernæst så osede jeg i min yndlings butik Zara Home, som er en butik der bla. sælger ting til hjemmet. Nu er jeg ikke sådan en som elsker alle mulige butikker til hjemmet, men jeg kan godt lide visse butikker og jeg elsker at ose - altså at kikke uden at købe noget.

Det er noget jeg har vænnet mig til - og det at jeg kikker, bekræftiger mig ofte i at jeg faktisk ikke mangler noget. Ja vist, der var MANGE ting jeg ville elske at købe, men når jeg tænker mig om, hvorvidt mit liv ville være bedre med eller uden, så kan jeg godt leve uden en hel masse ting.

I dag var der dog én ting jeg ikke kunne stå for........ uff! Noget i guld - udover Rød er Guld min favorit farve (og hvis det kommer til smykker så er det KUN guld der virker på mig!)


Et par Guldfarvede "Birkenstock" sandaler.... jeg elsker at gå i Birkenstock sandaler og jeg ELSKER at de har lavet så mange som er fede og ikke spor hippi agtige eller Mormor agtige - dette her er naturligvis ikke ægte Birkenstock som dem jeg har, men en Zara Home kop, men OMG de er lækre! Det er ægte læder.....og de er så skønne at ha på og fine bliver de også til sommer når jeg får brune ben og lakeret mine negle som i dagens anledning er helt sorte fordi jeg har et par sorte sokker på som smitter af!

Prøv at se hvor fine de er..... læderet er SÅ blødt.....
 Jeg fik faktisk helt dårlig samvittighed over at jeg har købt dem, det var 25,99€ (193 Dkr) som ikke var nødvendige her og nu, men ..... ja jeg fik vist overtalt mig selv...


Grunden til at det er så rammende at jeg altså IKKE må købe mere til mig selv, er fordi jeg i sidste uge var med IT manden ude i et outlet hvor jeg elsker at shoppe. Jeg købte bla. 4 ens par bukser. 2 i str. 40 og 2 i str. 38, så har jeg til at tabe mig i. Hver par bukser kostede 9€ men det løber jo op og pludselig havde jeg købte for 117€ (871 Dkr)

Så NU er mine lommepenge for det næste kvartal også brugt. Slut!

Nu skal jeg bare ha fundet mig et job mere - har søgt hos flere forskellige firmaet, bla et takeaway firma i Århus som søgte en salgskoordinator.

I morgen skal jeg huske en masse små ting - og så skal jeg til Sierra Nevada Lørdag morgen og gøre ren, så hjem og vaske, så jeg kan få strøget sengetøjet og afleveret det hos dem som ejer lejligheden. Jeg kan ikke passe den for dem mere og de er ikke rigtig interesseret selv, så det er lidt ærgerligt for de kunne virkelig tjene kassen på den.

Nå men lige nu glæder jeg mig bare mega meget til at det bliver varmt nok til at jeg kan gå i mine Guldsandaler.....!!

Nåe ja og til at jeg taber mig noget mere..... skal blive godt at komme hjem og træne noget Reformertræning. Har besluttet mig for at rejse hjem som planlagt og så må jeg bare være bedre til at booke billetter herned når de er billige. Feks. fik jeg en til 28€ den ene vej og så kan jeg jo bedre tillade mig det.... :)
 - lidt måske.

Ingen kommentarer: