lørdag den 14. februar 2015

Torsdags Onani Blev Til...

Fredags Onani som helt sikkert også bliver til Lørdags Onani....!

Er SÅ TRÆT i dag, har været i Sierra Nevada og gøre rent i en af vores venners skilejligheder, efter at gæsterne var tjekket ud.

Kørte hjemmefra kl. 06.15 og nåede akkurat op inden der kom monster kø op af bjerget - sad kun i "lidt" kø - ca. en halv times tid.

Da jeg kørte ned, var der kø HELE VEJEN NED AF BJERGET og det er altså en strækning på nogle af 30 km..... utjekket!

Derudover var der tåget og glat og da Spaniolerne i forvejen køre som idioter kan du vel nemt se billede for dig: mennesker der ikke er vant til glatte veje, på sommerdæk i bjergene, i tåge.....

Jeg fik gjort rent i en rasende fart, så jeg kunne komme ned inden det begyndte at sne (jeg har jo heller ikke vinterdæk på, men jeg ved trods alt hvordan man drejer kontra og at man skal køre forsigtigt) og da klokken var ca. 15.30 var jeg hjemme igen. En tur på 250 km. hver vej.....og så kø, tåge, skøre Spaniolere....you got the perfect cocktail!

Da jeg tjekket nyhederne på Facebook (ja jeg har ca. alle aviser der er værd at læse i verden som liket site på min FB så det er der jeg læse de fleste nyheder) kunne jeg se at der havde været skyderi på Østerbro, 3 politifolk såret og en civil dræbt.

Det næste jeg kunne læse var at det menes at det er en terror aktion og så kom jeg til at tænke på, hvad nu hvis der var Krig i Danmark, eller Danmark kom i krig - altså ikke på den måde i krig hvor vi sender et skib sydpå og ikke mærker noget til det her i Danmark, men altså sådan rigtig i krig som under 2. Verdenskrig - hvad ville jeg så gøre?

Jeg lå og tænkte lidt over det, men svaret var faktisk meget nemt. Jeg ville forsvare mit fædreland og jeg ville være frihedskæmper. Mere præcist hvordan, ved jeg ikke da det jo heldigvis ikke er aktuelt men jeg er slet slet SLET IKKE i tvivl om at jeg ville kæmpe for mit Danmark og for mit Dannebrog.

Godnat herfra Spanien.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

godt med noget nyt at læse ind i mellem, ikke det hele er godt, men der er udvikling :-)
smeden