torsdag den 2. juli 2015

At skide sig ihjel (eller bare i bukserne)

Har du nogensinde, som voksen, prøvet at få SÅ ondt i maven at du vitterlig tror du skal dø, for samtidig, i nøjagtig samme split milli-nano sekund at mærke din tarm slå en knude på sig selv og presse ALT indhold ud mod din ringmuskel som desperat laver knibeøvelser for at holde indholdet indenfor og lukningen tæt?

Dét har jeg et par gange - og her til aften, 19 dage før jeg bliver 37 år tabte min ringmuskel kampen mod mavekneb og tarmknuden og jeg præsterede at skide delvist i mine shorts (en g-string er ikke meget bevendt i en sådan situation!) ned af mine ben, på mine sko, hæle og resten ud på en lykkelig bondemands hjulspor som nu ikke behøver gødning de næste 40 år!

Da jeg ikke nåede at få bukserne langt nok ned, endte jeg også med at sidde skævt på hug, hvilket resulteret i en akavet stilling (med lort over alt) og da jeg ville tørrer mig med de vådservietter jeg i flugtens kamp fra bilen havde nået at gribe fat i, kom der lort på ærmet på min cardigan.

Da jeg forsøgte at vippe min cardigan til side, kom der også lort på hele kanten af cardiganen. Herefter forsøgte jeg at tørrer mig forfra med det yndige resultat at jeg smurte hele min tissekone ind i våd ildelugtende smattet lort - at tørrer sig bagfra og fremad er ALDRIG en god idé - at gøre det når du lige har ofret ALT indhold fra alle 8 meter tarm i kroppen ud på dig selv og et tørst stykke markvej, er ualmindelig dumt!

Desværre på dage som disse, er jeg et meget ordentligt menneske som ikke efterlader brugte vådservietter i naturen (jeg smider ALDRIG noget i naturen) for hvem skal samle dem op, når naturen opgiver at nedbryde dem?

Pga. ovenstående måtte jeg samle alle brugte smattede ildelugtende lorteindsmurte vådservietter sammen til én bylt og bærer dem over i bilen, hvor jeg kunne konstatere at jeg ikke havd en pose (fordi jeg fucking lige har gjort min bil ren!) så lorteservietterne måtte ligge på mine (næsten) nye bilmåtter, cardiganen fulgte skarpt efter.

Heldigvis havde jeg købte 2 viskestykker i dag, i en Genbrugsbutik - brugte viskestykker er gode til at gøre rent med - de blev lagt på sædet i min bil - dobbelt needless to say - og så måtte jeg ydmyg sætte mig ind og mærke lorten fra mine shorts blive presset ud over mine baller og lænd.

Jeg ved nu nøjagtig hvordan en baby med en lorte ble fastspændt i en autostol føler sig og jeg svor ved Hr. Gud at jeg aldrig vil lade et barn sidde længere end absolut nødvendigt med en sådan ble!!

Stanken i bilen hele vejen hjem fik mig til at takke Hr. Gud endnu engang, denne gang fordi jeg er single. At skulle dele denne total ydmyg oplevelse med nogen, er næsten ikke til at bærer.

Vel hjemme, tømte jeg bilen for lorte-vådservietter og strøg direkte i bad, hvor jeg skrubbede min tissekone kirurigsk ren, af to omgange for at være sikker på at der ikke var en flig af smattet lort inde i den.

Ved tredje skrubbende omgang af kroppen, blev jeg enig med mig selv om at jeg var ren nok - hvorefter jeg fik sat mine shorts, de to viskestykker og mine lorte-gstring over på kogevask. I morgen må jeg håndvaske cardiganen men først vil jeg sove, for jeg er så virkelig træt - og tom i maven!

What'sApp besked til Anika og Barbara inde i vores fælles chat - af alle mennesker ville de kunne forstå mine mave problemer, om end jeg ved at de vil være flade af grin når de læser beskeden. De syntes jeg er SÅ sjov og humoristisk, hvilket jeg (desværre) tror de er næsten ene om. 

Ingen kommentarer: