søndag den 17. maj 2015

Produktiv Weekend

Lørdag morgen kl. 03.49 stod en ualmindelige pålidelig og on-time Spanioler Taxichauffør klar til at køre mig til Lufthavnen. Turen gik nemt og hurtig. Skønt.

Da jeg ankom til Lufthavnen gik alt godt - indtil jeg skulle flyve - der blev jeg så bedt om at tjekke min håndbaggage ind, fordi det var et fyldt fly - hvad end det så betyder. Anyway, det betød at jeg fik en lorte gangplads uden noget vindue at læne mig op af og sove - hvilket jeg trængte helt vildt til.
 - det betød også at min elskede Mohair strikbluse lå i maven på flyet og ikke rundt om mine frysende krop.

3 gange bad jeg personalet om at tænde for varmen i flyet - ALLE sad med jakker på og tog bluser ned fra kufferthylden. Det er by far den koldeste flyvetur jeg NOGENSINDE HAR HAFT og jeg har trods alt fløjet i feks. Lithavn om vinteren.... FUCK hvor var det koldt! Flere andre spurgte også om der kunne blive tændt for varmen men nej nej - lorte Ryanair!!!!



Mens hele flyet var ved at boarde sad jeg og tanket strøm og kikkede på mennesker der gik ind i flyet - der er virkelig mange mennesker som ligner lort når de rejser. Hvad sker der for at man feks. ikke tager pænt tøj på eller bare gør sig minimalt i stand? "I stand" er noget jeg har lært hjemmefra, man gør sig i stand når man skal du blandt fremmede - når man arbejder er man som man er, men når man skal ud, ja så gør mig sig i stand.

Eneste undtagelse jeg kan komme i tanke om, for ikke at gøre sig i stand, er hvis man som denne her mega seje dame, lige er hjemvendt fra en Pilgrimsvandring og har mudder på benene og humper og har ømme fødder i sandaler..... se hendes bluse, der er en Gul Camino pil på den :) Jeg havde SÅ MEGET lyst til at sige Buen Camino til hende og give hende et mega stort varmt kram - jeg VED hvad hun netop har vandret sig igennem..... it's tough but it's amazing too!

Da jeg landet kom It manden og hentede mig - hvilket var så skønt! Ahh home.... på vej hjem smed han så lige bomben om at min lillebror havde fået min bil til at koge og så var noget gået i stykker og ja, min bil er nu i stykker..... tænker det var stratetisk klogt af min familie at lade It manden sige det til mig, ham bliver jeg nemlig sjældent sur på - jeg kunne faktisk nok godt ha myrdet min lillebror og min Far - specielt da jeg så ser at der er cola ned over hele døren i føresiden OG at min elskede Monclair Jakke er smidt om i baggagerummet OG er rykket i stykker i foret..... !!!!

MINE TASKER OG JAKKER OG TING SKAL ALDRIG NOGENSINDE EVER PÅ GULVET ELLER I ET BAGGAGERUM!!!!

Du kan spørge hvem du vil - jeg har aldrig nogensinde ever stillet en taske på gulvet. ALDRIG - med mindre det er i mit eget hjem men selv da er det sjældent - jeg er MEGA øm over mine ting og min jakke lå pænt på bagssædet da jeg tog afsted og nu er der hul i den..... jeg SKAL åbenbart ha en ny til vinter.... håber pengene er til det!!

Jeg kunne myrde nogen!!!
Nå men for at holde mig vågen så jeg kunne sove lørdag aften, gik jeg i krig med at pudse kobber og messing ting som jeg har fået af Anika's forældre. Så sælger det bedre på market - men der var så nogle af tingene som var så fine at jeg selv beholder det :)

Før jeg gik i krig med citroncyre, varmt vand og sulfo - og så brasso

Færdig!

Yves Saint Laurent neglelak kan klare meget men ikke ALT!
I dag er min fingre knap så ækle men det tog en gulvvask tur i Far's firma før det sorte var væk. Det sorte er fra Brassoen når man pudser kobber og messing.

Jeg har virkelig de ældste hænder i hele verden - også når de ikke er grimme og beskidte.

I dag har jeg så fundet forskellige ting frem som folk har købt af mig, eller i det mindste sagt at de vil købe. Men frem med dem så det kan blive vasket og gjort klar - I'm going to be rich again! :)

En tæpprenser og en støvsuger - den ene skal sendes og den anden skal It manden ha med til Viborg hvor den så bliver afhented. 

Rengjort og klar i gangen

En baby autostol som har været mine nevøers. Har gjort den ren da en dame sagde hun gerne ville købe den, men nu har jeg ikke hørt fra hende, men skidt, nu er den ren og betrækket er vasket og sat på igen.


Denne her skal sendes 

Så ned i firmaet, finde en stor papkasse, pakke, fore og så veje og nu venter jeg på at manden vender tilbage. Jeg krydser finger


Herefter var det tid til en af mine yndlings livretter: Franskbrød med varm leverpostej og agurk - og så te fordi det var så koldt i dag, det har regnet non-stop hele dagen. Hvilket har forhindret mig i at være ude og lave PR - hvilket ikke er så godt men så må jeg være dobbelt aktiv i den kommende uge!



Og så til noget knap så erotisk! At ordne regnskab....jeg har fundet min gl. printer fra København frem, faktisk købte jeg den for mange år siden da jeg skulle til optagelsesprøve på Journalisthøjskolen - jeg kom ikke ind men endte med at tage uddannelsen i London.

Jeg skal til revisor på tirsdag - endnu engang er det en ny revisor. Jeg ved virkelig ikke hvad det er, men hvorfor vender revisorerne ikke tilbage når man sender en mail? Det er ligesom med Advokater, de er så pisse ligeglade med deres potentielle kunder at de bare ignorere dem som er små..... jeg ved godt jeg ikke er en million dollar fortagende men hvis jeg en dag bliver det, så ved jeg da 100% hvem jeg IKKE skal bruge!





Det skønne er, at dette år, altså 2015 er aller aller alleer ALLER SIDSTE GANG nogensinde EVER jeg har et ringbind hvorpå der står "Gården!" - tænk engang, jeg sad og tænkte på at fremover så vil der altid stå noget andet på det tredje ringbind, feks. navnet på mine egne firmaer..... på noget JEG brænder for. Dét sad jeg og frydet mig over, dét er en skøn tanke og følelse som jeg helt vildt godt gad ha delt med nogen.... men der er ikke rigtig nogen som kan sætte sig ind i hvordan det er. Endelig at være fri.

Jeg tænker tit på min Gudfar, men jeg glemmer altid at skrive det når jeg ligger her og skriver. Jeg tænker på hvordan han var, mod mig og mod andre. Jeg tænker på hvor skønt det er at han er død og væk - ordet væk er lidt vildt. Det er som om det er FOR stort at bruge men det er jo en realitet.

Han er V Æ K  og han kommer A L D R I G  igen.....jeg slutter altid mine tanker om min Gudfar med at tænke på, at han er gullig og grønlig og slimet og lugter helt vildt afskyeligt og at min hævn over ham, er at jeg vil leve mit liv 100% fremover! Han er væk og hans live er slut, mit er lige begyndt.  Uden ham. :)



P.S: Min bideskinne skaver nææææsten ikke mere.....

Ingen kommentarer: