fredag den 15. maj 2015

Sushi, Capachi og Verdens GRIMMESTE Sko!

I dag har jeg spist som Grever og Baroner gør - eller noget i den retning!

Altså faktisk startede det i går, da jeg gik ned til min yndlings sushi restaurant i Marbella - ejeren er så sød og smilende og venlig og hjertevarm og jeg kan tydeligt mærke at hun gerne vil mig og gerne vil lærere mig bedre at kende. Når jeg føler sådan noget, så gør det mig ked af det at jeg bor hvor jeg bor - i et land hvor ingen rigtig vil mig, sådan rigtigt rigtigt.

Det føles bare SÅ godt at være ønsket og at nogen "vil en" - det er følelser man ikke må undervurdere.

Nå, men jeg soldet og købte sushi for anden gang på én uge - min Mor sagde da jeg talte med hende at "du jo nok også skal ha spist op" og ja det BURDE jeg og ja jeg har KØBT alt for meget mad, men det er KUN mig der ved det og jeg har ikke tænkt mig at sladre..... jeg lever på et søm til daglig jeg gør aldrig noget udover det ekstraordinære udover når jeg er på date med Anika, hvilket er hvad..... en gang hver anden måned?

Så jeg købte Sushi og talte med damen mens det blev lavet. Hun fortalte bla. at de har fundet nye og større lokaler, det gjorde mig rigtig glad for det betyder jo at de tjener godt og har en sund virksomhed og det er jo altid nice.

Herefter fortalte hun mig at de har betalt 8000 EURO - hvilket er mere end 60.000 danske kroner, for et website...... som spaniolerne ikke har leveret endnu og hvis de ikke betaler yderlig, så lægger de her mennesker porno op på deres domæne...... øhhh WTF? Det kan man da ikke bare gøre, altså true sig til flere penge - men det kan de så åbenbart godt.

Anyway, uden at lyde smart, så kender jeg folk som æder de der lusede It mennesker til morgenmad.... you just wait and see. De kommer til at fortryde det!!

Jeg har i dag talt med Sofie (hende der har en PHD i noget med mennesker og medicin) som fik en datter for 2 uger siden. Fredag d. 8. Fik Maya min journalist veninde en datter og i går fik Annabell en datter og for 2 dage siden fik min danske veninde her i Spanien en datter som hedder Victoria. Så 4 veninde fødsler på 2 uger - godt mine æggestokke ikke sidder løse for så var de nok gået i selvssving nu....

Jeg vil rigtig gerne ha børn (tror jeg - det svinger lidt afhængig af humøret) men jeg tror jeg gerne vil men ikke alene..... dog har mit barselsbesøg i dag fået mig til at vende tilbage til min gamle ide om at adoptere alene.... dog har jeg lige undersøgt det igen og det kræver stadig at jeg har fast arbejde, en bolig på 100 kvm og en personlig formue på 400.000 kr - hvis min lejlighed kan stå som formue er det ikke et problem og hvis en bolig skal være 100 kvm flytter jeg bare på landet...... det er mere jobbet som halter..... ingen vil jo ansætte mig.

Sushi fra Ichiban Marbella

Capachio på Terrassen. 

Nye løbesko (som blev byttet) og et par grimme men billige løbebukser og 2 nye løbe/trænings bluser. 

ALT mit trænignstøj inkl. mine gl. træningsbukser fra Kenya, min lilla træningsbluse som jeg fik i Julegave af mine svigerforældre og mine gamle (sure) løbesko

Da jeg var på Barselsbesøg i dag, så jeg at min veninde havde et billede malede af Kunstmaleren..... jeg genkendte det med det samme, det er 100% hans stil.... et meget lille billede for han plejer at male 2 meter x 2 meter så det her er lille men jeg genkendte stilen med det samme. Mega syrealistisk - jeg undlod dog at sige at jeg var hans muse i mange år og er at finde på mange af hans billeder....... no need to say that. 




Jeg er SÅ træt, har købt de grimmeste ækleste løbesko ever, fandt ud af at jeg ikke er neutral løbere eller barefood løber men i stedet for stable løber, altså jeg løber med fødderne lidt indaf (hvem sagde spasser?) men da jeg fik skoene på, sad de som skabt til mine fødder...... så jeg købte dem og lukkede øjene for at de er PISSE GRIMME so to speak - billeder kommer.

Herefter spiste jeg sushi raster og drak 4 hvedeøl og nu er jeg mega fuld...... så GODNAT

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg vil dig gerne. det er jo derfor jeg og andre kommer igen og igen og igen og læser med.... der ER noget ved dig og din måde at skrive på.

Jeg er sikker på at andre som læser med mener det samme.