onsdag den 17. oktober 2012

Ann alene på Bjerget!

Så er jeg alene hjemme........

OMFG hvor føles det godt at være HELT pist alene!!! Har tændt alle sterinlys og smækket pejsen fuld af brænde med det resultat at jeg har brandt mig på fingerspidsen fordi vi ikke har en ildrager så jeg brugte spidsen af en lang lighter som så smeltede (flot!)......

Tror jeg har mistede mine spejdergen for nu ser det ud som om ilden i pejsen er ved at gå ud........
(lidt senere)
Nå men en halv pose kul (fra grillen) fik gjort kål på dét shit og nu er der lystigt fire in the hole!!

Ahhhh hygge i Spanien og JOW der kan godt være mega pisse koldt hernede! Basta!
(Senere igen)

Nu har jeg lavet aftensmad til mig selv - It manden er ude og spise på Michellin restaurant med sin nevø og hans bror, min svigerinde og de to piger er kørt ned af bjerget for at spise - jeg valgte at blive hjemme, at være alene hjemme er jo total luksus så jeg valgte at se bort fra at jeg måske er en super asocial cunt men hey so what?!

Jeg har laved wraps, dvs. sådan nogle spanske fladbrød (som kan købes i Bilka, Føtex og Netto i DK under Mexicaner mad) som jeg har smurt med smørost, så lægger jeg nogle lange stænger med agurk på og et lag laks (aflangt hen langs agurkerne) ruller den og skære den i små hapser som jeg så kan spise - jeg lavede 5 og pakkede de to væk i folie. De tre andre ville jeg så lige skære (på én gang naturligvis) og endte med at skære en masse fine små hapser og én pegefinger......!

OH MY FUCKING SHIT MISTER GOD hvor gjorde det nas - eller faktisk gjorde det overhoved ikke ondt da jeg skar, jeg så det ske, jeg så kniven skære en slice af min pegefinger men jeg følte det ikke før jeg ligesom oppe i hoved blev klar over at jeg lige havde skåret en skive af min finger med en Japansk brødkniv - min herlige kæreste har alting i kvalitet, altså über kvalitet og hans knive er håndlavet i Japan og har mønster på klingen og alt muligt shit og skal slibes hele tiden.....

Pga. min fortid med at være ultra deprimeret og utrolig meget alene og forladt på en gård med en skuffe fyldt med skarpe knive, ja så ejer jeg den dag i dag kun én kniv selv - det er en OBH brødkniv. Jeg hader hader knive - knive med lige blade skære hurtigere og mere smertefrit og lidt ligesom man ikke skal sætte lukke en alkoholiker ind i en bar skal man heller ikke lade en der engang havde tendens til at skære i sig selv lege med knive eller bo med for mange knive.

Derfor bruger jeg - til it mandens store morskab og undren (han ved det ikke) KUN spise knive, altså alm. frokost knive og så steak knivene og ja så denne her brødkniv med takker som jeg ved gør for ondt til at jeg kan bruge den til noget - jeg end ikke røre de andre knive. Jeg vasker dem end ikke op.

Men i dag glemte jeg hvor skarp sådan en brødkniv kan være, jeg glemte at flytte fingeren...... da jeg med viskestykket om fingeren løb ud på toilettet og skyllede fingeren mens jeg med den anden hånd ledte efter plasteret kunne jeg se noget hvidt inde i fingeren. Knoglen.

Der var blod hele vejen fra køkkenet og ud til badeværelset.......og jeg var alene hjemme og har ingen bil......

Jeg startede med at vikle viskestykket meget hårdt om fingeren og holdt den højt over hjertet. Sådan sad jeg i mere end én time til det ikke blødte så kraftigt mere. Så satte jeg to store brune Hansa plaster henover pegefingeren, 10 sek. efter var der blødt igennem så jeg gik tilbage til viskestykket (nu et rent) og det hjælper at holde det så stramt om fingerspidsen at jeg kan mærke det dunker i fingeren og resten af hånden som jeg også har viklet ind for at holde blodcirkulationen til hånden på et minimum.

Da der var gået 3 timer af min "alene hjemme tid" hvor jeg ikke kunne andet end at læse nyheder, tjekke facebook og kikke film - jeg kunne jo ikke skrive blog som planlagt stoppede det endelig med at blød. Da jeg viklede viskestykket af hånden var det helt størknet og jeg skyllede forsigtigt såret i varmt vand, duppede det tørt og satte et stramt mega plaster på. Der er en lille mørk cirkel på plasteret nu, men det er ikke blødt igennem - men det gør avs som i virkelig avs.

Så nu har jeg to spasser fingere på venstre hånd, en der er skåret i og en der er brændt i.....FLOT Deirdre-Ann! Hvor voksent!

 Klokken er nu snart halv et på en hmmm tirsdag aften, det var meningen jeg skulle ha været i Fuengirola til noget sammenkomst med nogle andre danske piger (kvinder - de er ældre end mig) men så skulle It manden ud og spise med sin nevø, det blev ændret fra mandag til tirsdag men jeg kunne ikke få mig selv til at bede om at blive kørt frem og tilbage for så var de ikke kommet afsted og det betyder mere for en 14 årig at komme ud med sin onkel som en del af hans konfirmationsgave end det betyder for mig at være social - tror jeg.....

Nå men hvad er der at fortælle siden sidst?

Jow, vi har jo hiket har vi - OMG hvor har vi hiket!! 120 km på 4 dage - eller ja det var hvad vi skulle ha hiket, men efter første dag på 30 km i 28 graders varme med fødder der hævede op i skoene og skabte total ravage så mine fødder sådan her ud...

Ja hvis du ser bort fra parmasanhælen til venstre så har jeg normalt fine hæle og fødder men 30 km i varmen var nok til at jeg fik 11 - ja ELLEVE vabler på to fødder...... tilsammen fik jeg under 5 vabler på to pilgrimsture på 875 km stykket.....

Piftet vabler med dræn i....

De sidste 9 km gik jeg helt tavs og førte mine tanker væk fra kroppen, væk fra smerten i mine fødder, selv om jeg kunne mærke en af vablerne sprang og huden flækket så jeg gik på det sarte nøgne hud under vablen - til sidst gjorde det så ondt at jeg fik kramper i maven af at gå.....det var forfærdeligt mildt sagt!


SENERE SENERE SENERE - i dag er det onsdag.....

I går mens jeg skrev kom først familien hjem og inden de gik i seng så jeg fik ro til at skrive videre, kom it manden hjem med sin nevø og ja, så var klokken også mere end halv to inden vi kom til at sove......*piiiiift*

Har lige siddet og ordnet mine stakkels fødder, i går købte jeg noget compeet hudplaster til at sætte på hælene så jeg kan have løbesko på igen, jeg føler mig tyk og fed og øv bøv så afsted med mig - når jeg altså lige kan holde ud at ha sko på igen!

Oven i at mine hæle er ødelagt, så blev jeg også frygtelig solskoldet da vi gik, på trods af at jeg havde faktor 45 på, til sidst gik it manden halvt bag mig for at skygge for solen (SÅ sødt af ham) så den ikke ramte mig - jeg følte min hud kogte ligesom da jeg forsøgte at gå pilgrimsvandring i 2011 - ALDRIG OM JEG NOGENSINDE EVER vil forsøge at gå i varmen igen, det er jo helt ulidelig og umenneskeligt! Jeg er ikke skabt til det!

Oven i det med fødder og solskoldet hed, har jeg fået det vildeste forkølelsessår, hvilket jeg har læst bla. kan blive fremprovokeret af for meget sol - så jeg får nogle herpes piller for dét (og kan jo ikke kysse min dejlige kæreste imens) og de piller gør at bunden ligesom ryger ud af min mave, så jeg har den vildeste sprutmås..........aiiiiii MEN JEG SIGER DIG, jeg er too charming for life i øjeblikket!!!

Oven i dét, med fødderne, herpes og solskoldet så kradset mine shorts så meget på min lænd da vi gik, at der røg noget hud af, så lige over måsen har jeg to store sår........og for at dét ikke skal være løgn så kradset mine shorts også i skridtet så på det ene inderlår lige oppe ved missen har jeg noget som ligner en hudafskrabning.....jow jow......frækkert!

Så - her er en liste over mine skavanker i øjeblikket:

Herpes
Sår på lænden
Sår på inderlåret
Klamme vabelfødder
Hud der skaller
Brandmærke på finger
Kæmpe klam pegefinger med gabende sår

Alt i alt, I'm telling you I'm the babe of the century eller NOT!

Hvad har jeg mere oplevet siden sidst? Bum bum....Jow vi kørte til Gibraltar her i weekenden, det var total en nedturs oplevelse forstået på den måde at jeg nok har tænkt på Gibraltar som noget fantastisk, noget med ordnede britiske forhold, renlighed, vedligeholdte huse, ja bare ordnung som der VIRKELIG IKKE er noget af her i Spanien.

Jeg havde forventede at det ville minde om London uden at være London, men forstået på den måde at der ville være rent, skiltene ville være korrekte og tidsvarende og sat på de rigtige steder, bilkøer ville være ordnet, restauranterne ville være af en højre kvalitet og ikke skod som 99% af de spanske jeg har været på osv.

Men Gibraltar er total skralde-spansk bare med britisk accent..........nåe ja og britiskudseende politibetjente.......der var INTET ved stedet der gør at jeg har cravings for at komme igen. Det er nærmest britisk lower class mennesker der bor og arbejder dér.....

Feks. gik vi og kikkede på en butik med solbriller, jeg ser at de har Chanel solbriller, hvilket jeg allerede har, men de er flere år gamle (men betalte og 100% funktiondygtige) men det er ikke alle butikker der har Chanel da de er ret hampre i prisen.

Mens jeg står og peget på et par og viser It manden at det er de samme som dem jeg har, bare nyere, så kommer inder manden der ejer butikken hen og siger: Your sunglasses are fake...... Øhhhh WTF???!!!! Gu er de sku da ikke nikke nej din klaphat!
Som om dét styrker forretningen? Hvad så hvis jeg havde haft et par falske kopibriller, ville det så ikke gavne ham at hjælpe mig til at købe et par dyrere ægte briller frem for at håne dem jeg har? Der er visse ting jeg er sart med og total mærke styret og det er feks. min taske, mine solbriller, min vinterjakke osv. derfor skifter jeg det heller ikke særlig tit ud, da jeg af gode grunde ikke har råd men at nogen ligefrem siger at mine briller er fake - dét er godt nok liiige i overkantetn!!!



Gibraltarvej

Et lille stykke strand mellem klippern

Alle tankskibene og containerskibene ligger for anker og venter på at komme i havn - der var seriøst mange!

En hyggelig lille fiskersmøge

En anden lille hyggelig smøge - eller det var den da vi var der men måske ikke når jeg ser billede..... måske man skulle ha været der

Kø på vej hjem......til Spanien

My hero!

De her blomster som jeg ikke aner hvad hedder vokser frit rundt omkring i Spanien og åbenbart også på Gibraltar, de er vildt flotte og koster det blege i Danmark

Hvad har vi mere oplevet?

Jow, jeg fik jo værelserne klar til gæsterne kom, min hævn var jo at alting skulle være lækkert og rent til de ankom - og dét var det! Ja bortset fra at jeg syntes sengetøjet er gyseligt gange en mio men det var billigt!

Køjesengene til børnene med nystrøget sengetøj og håndklæder

Gæsteværelset til forældrene med nystrøget sengetøj og ALT skinner!
Hmmm jeg er lidt løbet tør for skrivefærdigheder kan jeg mærke......

Arhhh det skulle da lige være at fortælle at It manden og jeg planlægger at flytte til Afrika.....ja nærmere betegnet til Kenya hvor han skal arbejde mens jeg skal være jordemoderassistent, dét vil han gøre for MIG fordi det er et eventyr som han siger.......og oven i det har vi fået en ny lejlighed, har jeg fortalt det?

Vi fik den - vi flytter ind senest 20. november og flyver til Afrika i starten af december.....lige så lidt som jeg har at lave nu lige så darn travlt får jeg i november!!

Og på næste onsdag flyver vi hjem til København i to uger, OMG jeg glæder mig, jeg savner alt og alle, ikke at jeg har hjemve men jeg savner dem dobbelt fordi jeg har for meget tid til at tænke og dét er aldrig godt for noget!

10 kommentarer:

Veronika sagde ...

Hello Spain-Norway calling!!

Da sitter jeg her,har fri i morgen,så jeg drikker rødvin( Elsker elsker den røde deilige vin,du skal bare få it mannen til å smake noen riktig gode viner,så blir du også hektet.. )

Som vanlig,ett par spm... Hvorfor har dere bedrevet vandring i fjellet? Hjeeeeelp,en danske i fjellet :-P
Hehe,det var bare en joke altså! Godt gjort av dere.
Jeg har dog aldri sett noen som legger en tråd inn i vannblemen. Hvordan gjøres så det? Er det som ett "dren"?
Så flott å se at du har det riktig fint i Spania,og at dere nyter hverandre.

Jeg har fått en mms av den dumme dansken for ca 3 uker siden. Skjønner ikke helt hvorfor. Han sendte bilde av seg selv,i badebuksen,på Island(han var åpenbart på Island den weekenden) der han står midt i den blå lagoon. WTF tenker jeg.. Altså,jeg ble varm i hjertet når jeg så det var beskjed fra han.. men så skjønner jeg ikke en skit av at han sender meg bilde av seg selv,på den måte. Har vært total taushet fra hans side,bortsett fra en sms fra han,da han besvarte min sms da jeg var i Paris. Og en bursdags sms som jeg fikk i Mars.
Skjønner ikke helt hva han ville med den mms...
Men som den dumme Tøs jeg er,så har jeg kjøpt han en gave. Mannen blir 40 år neste uke,og jeg har gitt han medlemsskap i norske turistforeninge. Da kan man sove på alle hytter i fjellet som turistforeningen har. Han elsker jo fjell( dere dansker har tydeligvis en ting for fjell)
Og jeg tenkte sende han noen utrolig flotte bilder som jeg tok av han i fjorsommer i Kbh. ØV,er dette dumt av meg? Jeg er så redd det kommer i retur. Jeg ser kanskje at det jeg savner aller aller mest med han,det er vennskapet vi hadde. Han var bare min aller aller beste venn. Jeg vet jeg har en ny kjæreste nå,men dette er vel ikke utroskap? Jeg bare er fylt av tanker for tiden om han,etter hans mms. Så også han i galla uniform (marinen)her om dagen på fb,noe jeg har aldri sett før. Oh lord,hvor lekkert!!!!
Prøver bare sortere ut litt av mitt rotete hode her på din blogg.. Akk det livet,det livet!!

Hilsen din norske gale stalker ;-)

Deirdre-Ann sagde ...

Hej Söte Jenta (eller er det flicka på norsk???)

It manden har masser af god rødvin, han har endda specielle køleskabe til sine vin! Ét køleskab til rødvin, Ét køleskab til hvidvin.... bum bum men det smager altså surt og jeg hader sure ting - nææ du, hvede øl er MUMS!

Jeg vandrede ikke i et rigtigt fjell - for der er ikke fjelle her i Spanien. Fjelle er skønne, de er kølige, grønne og fyldt med tusind dufte der får næsen til at eksplodere - Spanien er et bæland på 99% af punkterne så jeg vandrede bare, næsten kun på asfalt og fortov, ikke dybt inspirerende men det var en god tur fordi It manden var med :)

Hvis du trækker en sytråd igennem dine vabler, og lader den sidde i to dage, så når vablen at blive tømt for væske og så er du godt på vej til at hele igen. På dansk et dræn, på norsk dren :)

Jeg lærte det af min gamle pilgrimsven Julius på 85 år, en garvede hiker!

Mht. danskeren - arghhh hvor jeg VED hvordan du har det!!! Det er nøjagtig som med mig og Norman, det var ikke ham som person og hans krop og kærlighed jeg savnede, det var dét vi havde, snakkene til langt ud på natten...

Han udfyldte noget i mig som jeg manglede på dét tidspunkt - HELDIGVIS har jeg fundet en anden og meget bedre person til at udfylde det hul, så nu tænker jeg faktisk aldrig på ham mere og hvor er det skønt, for han er jo bare en dum skid der er så ego centreret at han end ikke kan se det selv! Hvis han læste det her ville han slet ikke kunne genkende sig selv i det jeg skriver - FORDI han er SÅ selvcentreret...! Skræmmende!

Det er det samme med danskeren, han sender da KUN billede af sig selv for at du liiige skal blive mindet om ham - det er nok et stykke tid siden han har hørt fra dig og så ville han lige poppe op i dit liv og minde dig om at han her her endnu, lækker og uopnåelig ....

Det er IKKE utroskab at sende ham en gave, men vend den om - hvis din nye kæreste sendte en fødselsdsgave til en pige han engang havde været head over heals forelsket i, hvad ville du så føle?

Jeg syntes du skal være den super stærke seje kvinde du er - og det ved jeg jo du er, du er sygeplejerske OG du har tatoveringer OG du kan sidde oppe om natten og drikke rødvin OG gå på arbejde næste dag - jeg syntes du skal hive dén kvinde frem og IKKE sende ham en gave!!

Du HÅBER at han vil reagere på gaven, du HÅBER at han vil kontakte dig noget mere og inderst inde HÅBER du at han vil være din kæreste igen og ikke rejse så meget.....

Men det sker ALDRIG, I know - I've been there.

Han er og bliver en prut skid! Han vil ikke noget!

Deirdre-Ann sagde ...

Jeg syntes du skal bruge gaven selv, med din nye kæreste. Beslut jer for at I vil ha knaldet i alle hytter inden for en radius af 100 km ved udgangen af 2013! Det er fucking mange hytter og fucking mange knald :)

Og selv om du måske ikke er klar til at slette billederne af ham NU, så er det noget du skal love dig selv at gøre - det er tortur at se på dem! Skriv en dato ind i din kalender og når den dato kommer SÅ SKAL DU SLETTE DEM, alle sammen - ikke noget med at gemme ét billed til at savle over i ensomme stunder.....de skal VÆK allesammen!

Måske du skulle overveje at skifte nummer? Starte på en frisk?
Så kan han ikke ødelægge dine tanker med nye sms'er og når du bliver rigtig sej og stærk, så kan du også godt se hans facebook uden at føle noget men indtil da, må du IKKE kikke på den!

Jeg er ikke venner med Norman men det er it manden, men jeg kikker aldrig på hans profil (altså Normans) For et par måneder siden så jeg et billede af ham på vej til et bryllup i smoking med sin plastik frille og jeg følte INTET - virkelig intet!

Manden er stadig flot og frillen er stadig bare en ung ung pige der knepper ham fordi han har penge og han er stadig helbredsmæssigt alt for tyk og han er så vidt jeg ved, stadig en arrogant mand der ikke viser tilfældige mennesker venlighed. Dét er sådan jeg sidst har oplevet ham og det er sådan mit billede af ham sikkert vil forblive forever fordi han aldrig får muligheden for at re-write history.

Sikke en træls history at have hva.....

Jeg syntes du skal være STÆRK og vise danskeren at du IKKE behøver ham - du har en anden og bedre nu, måske han ikke er THE ONE men han ER der og dét tæller altså....

Knus

Veronika sagde ...

ÅÅååå du kloke danske kvinne !! Jeg skal skrive mer i morgen,nå er jeg på en snurr,og skal jobb kl 08:/ Øv,jeg er gal og sejt(?)
Men for helvete,jeg elsker den der dummeste dumme av de dumme fra Jylland!! Og det virker fanden meg ikke som det går over.. og for fanden ikke når mannen sender meg mms av seg selv. Har jo bare lyst å kaste mine klær,og gå rett i sengen med han... eller sitte med hans kjøkkenbord å snakke!
Jeg skal lese meg opp på din historie med Normann,og kanskje jeg blir klokere? Nå skal jeg bare komme meg i seng. En kollega av meg skal hente meg 0730,har nemlig drukket 4 gl rødvin og 1 mojito,om den gale kvinne jeg er!

Ps: Verdens kuleste råd,med en tråd i vannblemen,som ett dren! Men hvordan får du tråden inn,med synål? Hvordan får det til uten at vannblemen sprekker? Tynn tynn nål?

Hilsen den norske jenta (tøøøøøsen,alias slut,hehehe!!) Natti natt!

Deirdre-Ann sagde ...

Første ting først:

Jeg bruger bare en helt almindelig synål, selvfølgelig helst en tynd en men alle synåle kan i teorien bruges. Hvis vablen er aflang så trækker jeg snoren fra den ene ende af vablen til den anden, sådan at snoren ligger som et dræn hele vejen igennem.

Er vablen meget lang, som mine var, så sætter jeg to dræn i, på tværs.

Sytråden lader du bare sidde i to dage, enten falder de selv ud eller også trækker du dem ud efter to dage. Det kan godt nappe lidt når du skal trække sytråden ud igen, lidt ligesom når man skal have et plaster af og hårene ryger med men ellers gør det ikke ondt.

Du skal altid sørge for at der er noget tråd der hænger ud i begge ender af vablen, så tråden ikke forsvinder ind under huden - du kan altid få den ud igen hvis det sker så det er ikke et problem, men det er bare bedst at man ikke skal klippe huden op, da huden gerne selv skal tørre ind og falde af.

Det fungere super og er grunden til at jeg kunne forsætte min pilgrimsvandring, dræn i og så kunne jeg gå næste dag blot ved at sætte et plaster henover vablen - smart!

Deirdre-Ann sagde ...

Mht. danskeren, så syntes jeg det er SUPER vigtigt at du mærker efter om du VIRKELIG elsker ham, eller om du virkelig bare ELSKER venskabet og sexen.

Er det venskabet og sexen du elsker, altså hvis du nu kunne få samme vidunderlig mindblowing sex med en anden mand og samtidig få de samme dybe dejlige samtaler hele natten, ville det så betyde noget hvem manden var?

Om han var dansker, nordmand, rødhåret eller neger?

Hvis svaret er ja til dét, ja så skal du jo bare på jagt efter en som kan give dig de dybe samtaler og det svedige sex og så er danskeren på vej til at blive historie!

Det var dét som skete med mig og Norman, jeg fandt ud af at jeg slet ikke elskede ham, jeg elskede det han gav mig, de følelser han tændte i mig - men jeg elskede ikke ham, for han var i bund og grund et meget selvcentreret egoistisk menneske.

Jeg mener at den som kan bør, dvs. kan jeg hjælpe, så bør jeg hjælpe. Norman kunne nemt som ingenting ha hjulpet mig gennem en svær tid, men han gjorde det ikke - han var egoistisk mod et menneske der i bund og grund havde brug for så lidt for at få det bedre - sådanne mennesker gider jeg ikke omgåes i, de er ikke gode for mig eller for andre.

Men hvis det er danskeren du ELSKER, ja så må du jo prioritere. Så må du tage til takke med at han rejser 400 dage om året og du må tage til takke med at bo alene i København i den tid. Så må du rykke teltpælene op og flytte ned til ham og tage de knubs og de sorger der kommer med at følge sit hjerte og ikke nødvendigvis sin forstand....

Feks. må du tage til takke med at være arbejdsløs sygeplejerske i Danmark hvis du ikke kan få et job med det samme, leve på dagpenge eller af danskerens penge. At bo i et land uden venner osv.

Der er utrolig mange kompromier og kameler der skal sluges hvis du følger dit hjerte, hvis det virkelig er DANSKEREN der er the one for dig, men det er det hele værd - mener jeg selv, er jo i samme situation nu selv.

Men det er vigtigt at du ikke splitter dit liv og lever et liv med kæreste og job i Norge men med hjertet og hjernen i Danmark fordi en mand har en god pik og et par gode øre og er klog at høre på - der findes UFATTELIG mange andre pikke i verden og lige så mange gode øre og kloge mennesker......

Måske du ikke skal kikke så meget på indpakningen, men på indholdet - min kæreste er smuk og fantastisk i min verden, klog og god som dagen er lang - men jeg er også VIRKELIG opmærksom på, at der er op til flere som syntes han er grim, som i virkelig grim - jeg har hørt flere sige det direkte til og om ham foran mig og mit hjerte græder hver gang og jeg ønsker dem alle alverdens ulykker inden i, når de taler sådan.

Men når jeg så kikker på ham, på min dejlige It mand, så ved jeg i mit hjerte at jeg har valgt rigtigt. Han er the one for mig og når jeg så kikker på de mennesker der taler grimt om ham, og ser DERES livsledsager, så fryder jeg mig over at jeg kan se hvordan déres liv vil ende, med kedelig sex, overvægtig, med grimme unger, forgældet og uden venner! De drømmer om at leve et bedre liv men har ikke evnen til at skabe det, så i stedet for rakker de ned på andre, der ikke ligner flertallet af befolkningen - og fucking heldigvis for dét!!!

Veronika sagde ...

Hallo!
Men hvordan får du trukket synålen igjennom vannblemma uten at væsken renner ut? Det ser mega smart ut! Det skal jeg definitivt prøve til våren(foråret) når jeg skal gå i fjellet.

Menn,de sørgelige mennene!! Akk hvor jeg er bare total fed up av de. Skaper ikke annet enn tankekjør og grublerier hos meg. Har begravd meg selv med jobb,har jobbet nå 65 timer på 6 dager :/ Men skal ha fri i November,skal på tur med min kjæreste,Oslo og en eller annen storby i Europa. Han ville meget gjerne til Kbh men jeg klarer bare ikke dra dit nå, hjertet og hodet er ikke klart.
Den Norman høres ut som en total egotripper. Hva ville du ha han for? Sex?Bli bekreftet? Hvornår møtte du Norman? Og hvornår møtte du IT mannen?

Jeg sendte miltærmannen,dansken,en bitteliten gave i går. Jeg angret meg som en gal etter på,kjørte tilbake på posten for å hente den tilbake,men det fikk jeg IKKE! Fanden at man skal være så himla ubestemt!
Men jeg skrev bare ett bursdagskort,la ved 2 bilder,og ett medlemskap i den norske turistforeningen. Da kan man vandre i fjellheimen å bo på hytter til en "billig" penge. Blæ! Jeg er håpløs!

Veronika sagde ...

Forresten så syns jeg det er RÅ ufint og slemt å si til noen at de er mindre pene ! Tror de at de er så utrolig lekre selv? Og hvorfor sier de det så til deg? Jeg har blitt kjempesåret,skuffet og fått ondt i hjertet av å fått noe sånn slengt etter meg om det var min kjæreste.

Når det gjelder dansken så har jeg tenkt mye på hva jeg føler for han... Jeg.Elsker.Han.
Dessverre.
Men jeg klarer ikke gi opp mitt liv her,som du sier,brenne alle broer til Norge,for å være arbeidsledig sykepleier i dk med en mann som feks er 6 mnd på piratjakt i Adenbukta. I dont think so!
Han er det beste så langt i mitt liv som har hendt,men jeg bare vet ikke helt hvordan jeg skal få han ut av systemet!! Det mms foto fra han vekket opp MYE følelser i meg. Minner meg om ditt innlegg av den penis stalkern !! Jeg lo og lo når jeg leste det! Fant ut noensinne ut hvem som sendte det ?

Deirdre-Ann sagde ...

Hmmm ja hvad ville jeg med Norman?

Egentlig tror jeg bare at han var et lys i mørket for mig, på et tidspunkt hvor jeg virkelig manglede noget positivitet, et frisk pust i mit liv.

Han lærte mig feks. at sige at "Det er indiskutabelt" - lyder måske helt vildt mærkeligt men dét ord kan ligesom lukke alle samtaler og så behøvede jeg ikke forklare mig mere - jeg forklare mig selv alt for meget, som i virkelig ALT for meget! Jeg har i mange mange år været en total undskyldning for mig selv og er det til dels stadig.

Norman var bare mere "so what" omkring hvad folk siger og sagde. Og dét var for mig noget HELT nyt.

Men han ville ikke være sød mod mig, være min mentor, mit lys i mørket om du vil.

Jeg var nok lidt forelsket i ham, eller ikke forelsket for det er det forkerte ord at bruge, men jeg var betaget af ham og det forvekslet jeg med forelskelse fordi jeg intet havde at sammenligne med.

I dag tænker jeg mere at han var som en klog bror hvis jeg skal tænke på ham som noget overhoved.

Det var bestemt ikke sexen der var god, Norman ligger ca. på første eller anden pladsen af DÅRLIGE intetsigende knald jeg har fået i mit liv - prøvede i mange år at overbevise mig selv om at det var han ikke men hey, min dagbog lyver aldrig og han var sygt dårlig i kanen!!! Han lagde ingen energi, tanker eller sjæl i det han lavede og ja ej han er total et aseksuelt menneske, pæn krop men så stoppede alt også dér!

Deirdre-Ann sagde ...

Mht. Danskeren, så har du sendt gaven og så er det dét. Du skal ikke gøre mere, give mere af dit hjerte ud.

Nu ved han hvor du står og at du har tænkt på ham og så er det op til ham herfra.

Samtidig har du også besluttet at du IKKE er parat til at rejse til Danmark og bo og dét i sig selv er også en stor beslutning at træffe.

Jeg tænker at det du måske skal, er at overveje om der kunne være andre mænd der kan give dig det samme, ikke sagt at du skal lede efter dem, men du skal være åben overfor dem hvis de kommer forbi.

Jeg mødte Norman på nettet via en dansk dating side i 2004, året efter at min kæreste (Kunstmaleren) skred fra mig pga. af at han havde gjort en anden gravid.

It manden lærte jeg at kende for ca. et år siden (her i september) og så blev vi kærester i januar. Vi arbejdede sammen i samme firma - så blev jeg fyret og så blev vi kærester.... :)