lørdag den 6. oktober 2012

En Uge

.... er gået siden jeg sidst skrev og hvad er der sket i mit liv?

Bum bum lad mig se....

Jow altså, Ikea folkene kom med møblerne, en ny seng til It manden og jeg - über fantastisk!!! SÅ skønt, tænk at en ny madrass kan gøre SÅ ENORME underværker??
Jeg har fra naturens side et ret stort svej i lænden, hvilket gør at det ser mega haps ud når jeg har stramtsiddende kjoler på, t-shirt og jeans men det gør også at jeg oftere bliver træt i ryggen, som feks. når jeg sover på et bræt af en seng fordi der ingen støtte er til min læn - dét er der nu!

Bagefter - da flyttefolkene havde været her, tændte jeg sterinlys. Det er de to eneste stager vi har, eller it manden har. Han har arvet dem fra sin mormor. Jeg satte dem på min dejlige elskede lilla bog som jeg bruger til at skrive idér ind i...

Lyshygge på bjerget
Ak og fucking ve....
Se hvad der skete....... og det kan ikke gå af!!! Naller pede pis!!!

Nå men tilbage til flyttemændene eller fragtmændene fra Ikea. De kom for sent, naturligvis det er jo Spanien det her!! Men da de så endelig kom tog det dem kun 10 minutter at bære alting op - og I'm telling you, køjesengen i massiv stål var syyyygt tung!! Og vores 140x200 madrass var rullet.....ja RULLET sammen! Det er vist også en spanioler ting (og NEJ jeg mener ikke det er racistisk eller politisk ukorrekt at kalde spanier for spanioler!)


Vores rullet madrass i hjørnet, vores store fine hvide madrass står på højkant sammen med køjesengen som var i to kasser

Til It mandens gamle retro seng havde vi købt nye lameller, jeg skyndte mig at få skidtet samlet så vi kunne sove i det samme nat....!! Den gamle madrass var sygt tung at få ud og op af sengen alene!

It manden havde målt vores seng med en Måle App (!) og guess what, skidtet passede ikke sammen!

It manden havde en løsning - han pressede lamellerne ned og *bang* så gik sengen i stykker!!!

En rodet stue fyldt med møbler der skal samles, lægges væk og i kælderen...

Og affald....

Så begyndte jeg at samle køjesengen i det rum jeg har malet - det hele bliver så fint til når min harpe af en svigerinde kommer!

Her er en lille blondine smutter......ehmmmm.....find én fejl??
Jeg skulle have noget til at holde stangen mens jeg spændte den fast og så brugte jeg min taburet men ak, da lægten var spændt på var taburetten spændt fast......! Dooooooo Deidre-Ann!!!

Færdig!

Et styks samlet køjeseng fra Ikea - bagefter opdaget jeg så at jeg kunne ha sat stigen i den anden ende ved at vende gelænderet om, det havde nok været ret smart hvis jeg havde tænkt så langt da dem der sover i sengen så ikke får en fed fod i hoved om natten......men hvis vi flytter så ændre jeg det!

Affald ad libitum - GODT vi ikke har naboer som kan klage over vores brug af rapoen til losseplads!!!
I skrivende stund mangler jeg kun at få købt 3 sæt sengetøj så jeg kan få lagt fint sengetøj på sengene til it mandens familie kommer - min hævn skal være at jeg er modsat hende, min svigerinde. ALT skal være SÅ rent at du kan slikke på gulvet uden at du får noget på tungen!!

Sengetøjet skal være strøget og alting skal være rent gange UNO MILLIONOS!!!

Hmmm hvad skete der mere?

Jow It manden og aktionæren inviterede deres kærester (dvs. bla. mig) med på en fin to stjernet Michelling restaurant i Marbella fredag aften - it manden betalte. Jeg var helt måløs - det var SÅ fin en oplevelse, virkelig men jeg skal være ærlig og sige at den restaurant vi engang var på inde i Malaga var meget meget bedre selv om det ikke var en Michelling restaurant, heldigvis syntes It manden det samme!

Her et et udpluk af de 20 retter vi fik at spise, stedet hed forresten Calima ved Danny Garcia eller sådan noget....
Skinke med noget der ligner en lille bolle men det er nærmere sådan noget makron agtigt noget, mærkeligt men det smagte godt.

Den jeg holder i hånden er mit livs første Foie Gras med karmeldutter på og noget surt oven på karamellen. Da jeg vandt ud af at det var Foie Gras syntes jeg det var klamt - tanken om at de tvangsfodre gæs for at puste deres organer op til slagtning og lader lyset være tændt mange timer i døgnet så dyrene stresses og dermed spiser mere osv. er klam - jeg er ikke dyre elsker, don't get me wrong men dyremishandling er ikke okay. Ergo spiser jeg ikke Foie Gras, undtagen her hvor det var et uheld. Bagved var der et laserskåret æg hvor i der var en sneglesuppe...... jeg undlod med VILJE at læse menukortet, man kan nemlig kun få denne menu, så jeg lyttede i stedet til hvad tjeneren sagde og smagte i stedet for på det frem for at sige "Add snegle, det kan jeg ikke lide...." sneglesuppen smagte faktisk helt fantastisk!

Det gjorde denne her så til gengæld IKKE! Pewwww en kunstig tomat med glimmer på, der kan spises men den smagte bare mærkelig og så var der gedeost inden i......yiiiiikk

Så er der denne her, små sardiner - normalt mega klamt, hader sardiner men den smagte virkelig IKKE af hverken sardiner eller fisk, den var bare god - jeg syntes den lignede to puppe med edderkoppeæg i eller også en klump sperm på vej ud af skeden efter sex.....men det er nok bare mig

Så fik vi denne her.....de kaldte dem for pupper - det hvide var candyfloss og smagte himmelsk, jeg ELSKER candyfloss! Men ak, så var der en eller anden mindre klog kok som havde valgt at kyle gedeost inden i.......arghhhh!

Efter puppen - hvad kommer så? Sommerfuglen!!! Et lille stykke aflangt chokolade med hindbærmuss på og karamelvinger.... SÅ god men ak jeg var allerede ved at være mæt efter de første 11 små retter!

Så blev vi skakmat.....!!
Total genialt - en hvid og en brun brik til os hver - i den brune var der noget hvid chokolade og i den hvide var der noget kirsebærgele......jeg syntes det var en fantastisk amazing oplevelse!!!
Jeg havde strøget alt it mandens tøj, så han skulle bare åbne skabet og tage en skjorte ud så var vi klar til fest - selv tog jeg en fin kjole på, stilletter og opsat hår. Neglene havde jeg heldigvis også ordnet.

Jeg ved ikke hvad det kostede, jeg spurgte ikke - men jeg ved i mit indre at det var dyrt og jeg er vildt glad for at It manden havde lyst til at tage mig med, det havde han jo ikke behøvet. Jeg håber at alle mennesker jeg kender en dag kan få lov til at føle sig som en prinsesse og komme på fin restaurant - også selv om man som jeg er kræsen og ikke kan lide alt. Måske en dag jeg kan tjene penge nok til at invitere min familie med sådan et sted??

SÅ skete det! Har og Fru hygge slår til igen...!! Hvedeøl til mig, rødvin til it manden og så små lakseagurkehaps (det er mig som har dynen viklet om mig, det er jo koldt udenfor!)

Endnu en hygge aften - okseskød (fredagsbøffer på en tirsdag) og ovnbagte kartofler, desværre var kødet mega sejt og desuden må vi ikke drikke alkohol på en hverdag!! VI skal tabe os! 
På vej på aftenstur.....ned mod en ruin for at finde en geocatch, kikker du godt efter kan du se et bilvrag inde i midten af bygningerne....

Tættere på.....

Og her er bilvraget af en gammel Fiat med suicide doors - den har været virkelig fin engang men nu har nogen overfaldet den, trampet på taget osv. Vi fandt også en geocatch eller dvs. It manden fandt den, igen igen igen igen *Grrrrr*


Vi fandt også det sted hvor alle hundes tennisbolde bliver af!!! Helt seriøst, der lå vildt mange tennisbolde herinde under denne palle og ude omkring området lå der også tennisbolde, det må være total hunde himmel!!!

Efter branden i August har det regnet meget i September og her er kombinationen på hvad en brand og en omgang regn kan gøre ved naturen..... en palme er brandt hel ned, der sidder små frugter som også er brandt. Vi kunne ikke blive enig om det var en slags bær eller om det var vindruer der var brændt af og blevet forkullet men never the less de er der og bagefter har regnen fået nye skud til at pible frem......Naturen er fantastisk!!


I dag er det lørdag, i går var det logisk nok fredag og jeg var med It manden inde på kontoret i Marbella hvor han arbejder på et projekt sammen med en anden dansker, vi spiste frokost med et andet dansk par som ingen af os kendte men som lige var flyttet herned - jeg var MEGET skeptisk mht. at møde dem, har virkelig mødt nogle fucking kegler siden jeg kom herned, mennesker jeg end ikke ville tale med i Danmark så hvorfor skulle jeg gide at bruge krudt på den bare fordi vi tilfældigvis bor i samme område i udlandet?

Well lad mig forklare......

Først var der det danske firma der har brug for PR og gerne vil hyre mig, de har kontor hernede og lønnen ville så blive 960 euro pr. måned......dét ser jeg ikke ske men på den anden side så mangler jeg så meget pengene - men mandens fremtræden var også bare utrolig skræmmende og alle siger at hans temperament er fuldstændig ude af kontrol, så jeg besluttet mig for ikke at tage jobbet - og OHH MY GOD hvor føltes det godt at sige nej tak!!!!

Det viste mig bare at det var 100% den rigtige afgørelse at træffe, jeg var SÅ lettet over ikke at skulle arbejde dér og jeg var så glad for at jeg havde sagt nej - jeg skrev en 4 linjer lang mail til ham og takkede nej til hans tilbud og skrev desuden at jeg mente vores opfattelse af hvad korrekt placeret PR kan gøre for en virksomheds økonomi var for forskellig og at jeg derfor valgte at takke nej tak.

Hvad tror du så der sker?

Jeg får en mega mega lang mail tilbage som simpelthen er så forkert skrevet af en leder/overordnet til en potentiel medarbejder  - den mail gør at jeg ligesom aldrig har lyst til at arbejde for ham eller til at anbefale ham, hans firma eller hans services til NOGEN - EVER!!

Oven i det så er den PR person de har ansat dernede, som jeg var ude og drikke en kop kaffe (øl) med i Fuengirola total weirdow - hun skriver en besked til mig på facebook ca. hver tredje dag, hun er helt hooked på at hendes kæreste og it manden skal møde hinanden og at vi skal på dobbelt date - jeg gider hende ikke, som i slet ikke. Efter at hun ringede og bad mig sige nej tak til jobbet - hvilket jeg jo endte med at gøre men ikke nødvendigvis havde gjort hvis lønnen havde været god ja så tænkte jeg at det ligesom var dråben, hun er TOP mærkelig!

Efter hende mødte jeg så nogle andre danskere, et par som slog stort op at de søgte skribenter og journalister hernede - mange inkl. mig selv svarede dem og hørte intet - WTF?? Nå men jeg er jo ihærdig fordi jeg virkelig gerne vil arbejde så jeg knoklede på og ringede hver anden dag indtil de til sidst inviteret mig til en samtale hvor de så sad og hakkede på hinanden, de er både partner i life og i business - hvilket de så ikke burde være.

Men det ene øjeblik manglede de en fuldtid, så deltid så freelance og ja så var det måske mere en webredaktør de manglede men under alle omstændigheder måtte jeg ikke arbejde for andre, dvs. jeg må ikke skrive artikler freelance hvis jeg skulle arbejde for dem og løn ja det kunne de næææsten ikke betale.... Hvad sker der for dem?

Bagefter har de begge tilføjet mig på facebook, hvilket hende PR damen også har gjort og på linkedin osv. - I'm not even close to be intersted!!!! Back the fuck outta my life fuckers!

Så da It manden og hans ven sagde at der var endnu et par hernede så var jeg lige ved at sige nej tak, magter ikke flere mærkelige mennesker - ingen af de her ville jeg bruge 5 min. på i Danmark, så hvorfor her??

Men det var faktisk meget hyggeligt, jeg ved ikke om de var liiige mig men de virkede i det mindste meget normale ja eller gjorde de? De var ikke kærester men boede sammen og sov sammen og levede af hans penge fra hans internet bøger.....små måske de ikke var så normale alligevel?

Well define normal first - never the less, jeg har for meget tid til at tænke, that's for sure!

Vi har forresten givet et bud på en feeeed lejlighed inde i byen, den er forholdsvis billig, 1000 euro pr. mdr men har stadig ikke hørt noget tilbage fra ejeren, men jeg HÅBER for så kommer jeg ind hvor der sker noget, hvor jeg i hvert fald selv tænker at der er større muligheder end her på bjerget....

Lad mig se, hvad er der ellers sket?

Jow sidste lørdag var vi til indflytterfest hos dem som lejede det hus vi også havde givet et bud på - det var faktisk meget hyggeligt. Jeg havde besluttet mig for ikke at være negativ og for at klæde mig festeligt på og købe en killer gave (hvilket vi gjorde, vi gav dem nogle lyslanterner til have inkl. lys) og oven i det havde jeg fået den fineste halskæde af It manden (billede følger) som passede til min kjole - vi er virkelig et smukt par når vi sådan ankommer all dressed up! Føler mig SÅ HELDIG at jeg har fået en så dejlig og lækker kæreste :)

Der var mange både danskere, britter og spanier men det endte desværre med at folk sad nationalmæssigt opdelt selv om jeg prøvede at mengle med dem alle, til sidst gave jeg op...... nå men altså, it manden drak mega sjusser med hans venner og blandet både rødvin og sjusser og blev mega mega stiv - vi kom kl. 20 og gik hjem kl. 04.00 og alligevel skulle den fede ko for det første starte med at kalde It manden for "Gammelnok" og "Grimlings" - hvilket it manden ikke husker fordi han var fuld, det både glæder mig for så husker han det jo ikke men det irritere mig også for så ved han ikke hvor en mær hun er!

Bagefter gik harpen i krig på mig for at høre hvad jeg gjorde ved it manden siden han var blevet så kedelig og siden han blev så fuld så hurtig - I'm like hvordan fanden kan dét nogensinde blive min skyld?? Hvad har jeg med det at gøre? Og hvad har det faktum at jeg er hans kæreste noget med noget at gøre? Hun er simpelhen dummer en de fibre der binder grønt snot sammen!!!

Jeg koger helt bogstavelig talt inden i, når jeg høre hende tale til min kæreste som hun gør - min kæreste er virkelig godheden selv, han ser intet ondt i andre og det er 99,9% af gangene mig som syntes folk er dumme, aldrig ham - så jeg prøver at moderee mine udtalelser og stramme mig an inden jeg siger mine meninger om andre foran ham, men det er som om han slet ikke ser det dårlige i mennesker........ hvilket helt sikkert er en super egenskab for de fleste mennesker jeg møder skræmmer mig!!

Men hende her den fede ko, hun er simpelthen bare for meget, helt seriøst hvad bilder hun sig ind? I don't get it! Hun sagde bla. også ".... ja hvis vi nogensinde bliver inviteret op til jer....." I'm like: ja det gør i så helt sikkert IKKE, hvad skulle jeg invitere hende for? Hun kan jo ikke fordrage mig det er tydeligt plus at hun taler grimt om min kæreste......hvilket er ENDNU værre end at hun ikke kan lide mig!

Nå men i går aftes ville de så at vi, it manden og jeg skulle ud og drikke og spise med dem, ærligt så gad jeg ikke. Jeg var så træt hvilket jeg også er nu hvor jeg skriver at jeg bare ville hjem og sove og slappe af - så jeg sagde nej tak men opfordrede flere gange it manden til at tage afsted, han valgt at tage med hjem men det var IKKE noget jeg tvang ham til, slet ikke. Det var hans valg.
I aften skal vi så ind og spise hos dem - jeg kan næsten ikke holde tanken ud men det er it mandens ven og han vil gerne så jeg sagde at det da lød meget hyggeligt og jeg kunne se på min dejlige kæreste at han blev glad for at jeg ville med, så det er min lørdagaftens plan........ bum bum hvor skal jeg vist ha en lur inden så jeg kan tøjre mig selv!

Ellers er der ikke sket så meget - min søster har fået røngenfotograferet hånden som hun slog mens vi havde marked i sommer, der er røget en flig af en knogle i tommelfingeren og lægen mente at hun skulle se tiden an, de kan godt operere men det er ikke sikkert det bliver bedre af det, så nu venter hun.

Min mor og ældste lillebror har været syge med influenza og far er begyndt at sælge godt igen.

Jeg har netop givet min killer inkassoadvokat grønt lys til at lave en konkursbegæring mod mine tidligere lejere - jeg har ikke selv råd til det men min far ringede for et par uger siden og sagde at han før havde misted 80.000 kr på ingenting (hvilket er hvad det vil koste at køre en sag mod dem) så han syntes vi skal gå efter dem så langt som muligt, så nu er det hvad vi gør..... jeg håber jeg får mine penge men frygter at jeg ikke gør!

Ellers tror jeg virkelig ikke der er noget nyt herfra......??? Bum bum...... nej det er der ikke :)


Ingen kommentarer: