mandag den 8. oktober 2012

Mandag

I dag er det mandag og jeg sidder delvist og sveder og fryser på toppen af bjerget, der var køligt i morges og nu omkring kl. 15 er det for varmt at have velourbukser, undertrøje og klip klapper på....mærkeligt vejr.

Jeg har en über not-produktiv dag, syntes jeg venter på så mange løse ender at jeg ikke rigtig kan tage fat, så nu starter jeg med at skrive lidt, det plejer at hjælpe på koncentrationen.

Jeg har vasket lidt tøj og håber at det bliver i dag vi skal i Ikea og købe sengetøj til It mandenss bror og svigerinde kommer på søndag - her skal bare være RENT som i virkelig fucking rent! Min hævn til hende er at være modsat - der var klamt i deres hjem, her skal være rent og skønt og lyst og lækkert!!

På onsdag skal vi (min KÆRESTE - elsker det ord!) og jeg ind og skrives på listen til en 4 days hike som er her i byen - vi har tilmeldt os og betalt men vi skal hente start nummer osv. på onsdag og fra torsdag til søndag skal vi så gå 120 km......woop woop!

Er dét ikke sejt? Fuck jeg glæder mig !!!

Vores gå tur!

Vi skal gå 30 km pr. dag, man kunne også vælge 20 km men come on dét er pussy agtigt og desuden elsker jeg at gå så lets GO! - om end jeg bagefter kom til at tænke på hvor fucking varmt der egentlig er hernede, så 30 km føles nok som 50!!!

Men det bliver godt at ha et mål og ha noget at give sig til, så jeg er virkelig glad for at jeg meldte mig til, uanset hvor hårdt det bliver!! Vi har forsøgt at få andre til at melde sig til, men ingen gider - lidt ærgerligt men altså det bliver bare it manden og jeg og så søndag når vi kommer hjem, kommer hans bror i én uge - jeg glæder mig meget på it mandens vegne men OMG hvor tænker jeg at det bliver ligesom da der var gæster her i lejligheden i juli, hvor jeg var ved at dø - 19 dage i streg med to børn og to voksne, nu er et så "bare" 7 dage med 3 børn og to voksne - hvor af den ene er 200 kg og forfærdelig at høre på!!! Kender virkelig ingen som kan bagtale som hende! Og jeg har endda kun mødt hende to gange og det var kun anden gang at hun gik i selvsving men seriøst, det kom SÅ meget bag på mig at vi talte om den samme kvinde, for i min verden er It mandens mor bare hjerte god og dejlig og der er intet - virkelig inter jeg kan sætte en finger på!!

Men hende her, min svigerinde - som jeg havde glædet mig meget til at få, hun syntes hun er forfærdelig og alle de ting hun siger er total fordrejet, for ofte kender jeg jo den anden side af sagen og tænker ja hvis man VIL misforstå alting så kan de jo misforståes og fordrejes og dét skal jeg dæleme lige love for at hun gør! OMG!

Nå hmm hvad mere? Min søster har fået et afslag på et job som lå i Herning så det er hun lidt træt af men på den anden side så er der også langt fra Århus til Herning. Samtidig har hun fået ja til et andet job i Magasin i Århus men dét var ikke det job hun søgte så hun er ikke helt sikker på at hun vil ha det....hun søgte et job, fik det ikke og så tilbød de hende det her job i stedet for......håber snart min søster får lidt medvind, det trænger hun til.

Hvad ellers? Jow mine små brødre har det skønt og jeg har glemt at ringe til mine ældre brødre, det skal jeg bare så meget huske i weekenden!

Ingen kommentarer: