tirsdag den 9. oktober 2012

Tirsdag

Jeg har opdaget en finte! :)

Til daglig passer jeg, mens jeg er herhjemme, et par sites, dvs. når folk sender mails om forskellige ting så er det mig som svare dem på vegne af sitet, det tjener jeg hvad svare til 6000 dkr. for pr. mdr. Men for ikke at der skal være for lang svartid på supporten har jeg mail programmet åbent hele dagen.

Men når jeg har det så kan jeg ikke også have min blogger blog åben, fordi jeg så skal tilføje den og alt muligt og det er jeg ikke interesseret i - specielt ikke da jeg har en it kæreste! Ikke at han bruger min computer uden at spørge eller til daglig, han har nemlig en som er meget mere hardcore end min og jeg stoler også på ham, men der er ingen grund til at der ligger *smask* elektroniske spor på min computer så snart man åbner den.

Men NU har jeg så tænkt - total genialt - at jeg jo bare kan åben den i en anden browser, så behøver jeg ikke logge ud af mail programmerne for at skrive blogs, hvilket ofte har været det som har stoppet mig, samtidig behøver jeg heller ikke tilføje mit alias til google og alt muligt skrammel - OHHH SÅ KLOG jeg dog er - eller øhhh NOT for det er vist nok almen viden at man kan køre med to browser, er det ikke?

En browser er feks. google crome og safari, bare for at nævne de to jeg har på min computer og som jeg kan finde ud af - jeg har sikkert mange andre, men ikke som jeg kan finde ud af at bruge - men altså nu blogger jeg jo på livet løs ohhh so schön!!

Har stået og strøget sengetøj - nu venter jeg på at næste portion er tør og dermed klar til strygning. Vi kørte nemlig i Ikea i går aftes og fik købt det sidste vi mangler inden gæsterne kommer, det er jo ulempen ved at jeg ikke har en bil, jeg sidder total fast og kan intet i løbet af en dag, dæleme naller! På dårlige dage er jeg ved at eksplodere, men i dag er jeg cool.

Vi blev enig om at købe det billigste sengetøj overhoved i Ikea, 8,95 euro pr. sæt. Vi købte 3 sæt og 3 lagner.

Efter vask er sygningener i det ene sæt gået....!! *ARGHHH*
Normalt ville jeg aldrig købe sengetøj af denne her kvalitet men det var billigt og vi har mange udgifter i øjeblikket og da jeg ligesom ikke selv bidrager med det helt store økonomisk så kan jeg heller ikke tillade mig at sætte standarder - for et stykke tid siden så jeg et sæt sengetøj i Zara Home, du ved tøjbutikken Zara - hernede i Spanien har de også en interiøre afdeling og jeg så det SMUKKESTE sengetøj jeg kan mindes nogensinde at ha set!!

Det var hvidt med sart sandfarvede mønstre hvor i der var kørt en tynd sølvtråd....OMG hvor var det fint, men bare dynebetrækket alene kostede 49,95 euro og så skal man vælge hvilken slags hovedpudebetræk man vil ha (firkantet eller aflang) og den firkantet kostede 19,95 euro pr. pude så det er ikke lige nu jeg køber det men måske til vores 1 års dag? Hmmm....

Sengetøjet vi købte var som sagt billigt, 8,95 euro pr. sæt og så gave vi 8,95 euro pr. lagen men når det er vasket og dufter og har hængt til tørre udenfor og er blevet strøget så er det nu helt fint - det er 200% bedre end hvad vi lå i da vi var på besøg på Lolland og det er ligesom det der er mit mål. Hvis vi får en udlejnings lejlighed - hvilket jeg håber  - til foråret så kan vi bruge det billige dér.

Det eneste jeg mangler at gøre nu er at flytte en masse ting i kælderen, gøre badeværelset rent - det er faktisk rent med nye håndklæder men det skal liiige ha sidste spids tur så der rent til UG UG UG PLUS PLUS PLUS :)

Så skal der støvsuges i stuen og bagefter, når alt vasketøjet er væk, spule fliserne på terrassen som er mega støvet og få sat blomsterkrukkerne tilbage igen - men bort set fra dét så er vi færdige og klar til at få gæster - ja der skal også handles lidt ind men det er så også det sidste.

It manden har forresten været på hospitalet - lang historie kort, da vi begyndte at knalde uden kondom bad jeg ham om at få et tjek - det gjorde han og lægen opdaget at han havde for højt kolesterol tal. Jeg er ikke tilhænger af medicin og det var hvad den spanske læge udskrev til ham.

Jeg krævede derfor, da jeg kom herned i juni, at vi gik til læge og fik de nøjagtige kolesteroltal og så prøvede vi en omgang naturmedicin så som vitaminpiller, frisk fiskeolie, motion og kostomlægning for at se om det virkede og så kan vi tjekke tallene igen efter 3 måneder - vel og mærke skal vi til en engelsktalende læge.

Så for et par uger siden var vi til læge, it mandens blodprøver osv. viste at han havde virkelig minimalt på grænsen til næsten ikke for højt kolesteroltal og lægen sendte os derfor til en speciallæge, måske for at misbruge it mandens forsikring - men igen who cares, min kæreste skal bare været rask! Speciallægen sagde at han slet ikke forstod at han havde fået medicin, for ud af 10 faktore der skal spille ind før man medicinere så hårdt som det medicin it manden fik, så havde it manden kun én, nemlig at han ikke dyrkede motion nok.

Så vi har fået en ny tid i slutningen af november og i mellemtiden prøver vi med min naturmedicin fra min venindes helsebutik: Motion, kostomlægning, vitaminpiller, fiskeolie osv. Og så ser vi hvad der sker med hans kolesterol - jeg satser stærkt på at det forsvinder helt så it manden kan blive 106 år.

Men samtidig så bad jeg også it manden om at få taget en urinprøve - hans pis for at sige det mildt stinker helt forfærdeligt, ligesom rådden bacon og så er det helt mørkegult - peewwww jeg kan endda lugte det flere timer efter at han har været på toilet og er kørt igen......!!

Prøven viste at der var en infektion i hans urin - mærkeligt for han kan intet mærke. Så vi fik noget medicin han skulle tage, et brev med noget pulver i. Efter en uge skulle han komme igen med en urinprøve. Det gjorde han så - den viste så i går da han fik svarene stadig at indeholde en infektion men hvad det er ved de ikke, så nu har han fået noget endnu vildere medicin og så skal vi se om 2 uger hvordan urinen så ser ud...... jeg frygter at det ikke er en infektion i urinvejen men betændelse inde fra kroppen af.....min 6'er hjerne kan tænke mange grimme scenarioer igennem om hvad min kæreste måske fejler.......men dét må jeg ikke!

Jeg hepper på at vi får masser af motion og dermed får kolesterolet ned og kroppen back on track. It manden kan dog ikke selv mærke noget, altså han har ikke ondt nogen steder og dét er jo rigtig godt.

I morgen er det onsdag og så skulle min menstruation gerne stoppe, så jeg kan få sat min NuvaRing op og komme til at knalde min kæreste igen - vi er kommet ind i en periode hvor vi kysser ufatteligt meget, it mandens læber er så enormt bløde, specielt lige om morgen når han er nybarberet og har aftershave i hele ansigtet......uhmmmmm sådan en frisk duft af nyvasket nybarberet mand gør mig altså total liderlig og kåd i trussen - damn der er længe til i morgen!! Og hvad endnu værre er, hvad nu hvis den (menstruationen) ikke er stoppet helt.........???? Arghhh!

Hmmm nok om det, i går købte jeg også to af tre ting jeg har efterladt i Danmark (DUMT!!) til vores hike på torsdag....

En bredskygget vandrehat og et par letvægtsstave - der desværre var grønne men begge dele kostede under 249 kr tilsammen.
Jeg ville også gerne ha haft et par letvægtsvandrebukser altså en trope model men de havde dem ikke i min størrelse så jeg tager bare et par shorts på, selv om vandrebukser med benene lynet af har mange flere og bedre lommer og åndemuligheder for kroppe når den sveder - men af de tre ting, stave, hat og vandrestænger så fik jeg de to vigtigste ting. It manden syntes det ser latterligt ud at gå med stænger men hey, måske det gør men jeg ved at det er bedre for kroppen og så aflaster det vægten på benene så jeg snupper dem med any time!

Har besluttet mig for at gå ned i poolen og svømme her kl. 15, så kan sengetøjet tørre imens så det kan blive strøget bagefter - så får jeg også motion i dag, er ikke så god til at komme op og løbe når jeg har menstruation, fordi jeg gerne vil være på badeværelset alene men it manden skal jo på arbejde og så skal han derud først og ja så venter jeg i sengen - liiige dét der med menstruation, det gider jeg ikke dele med it manden - han må gerne KUN se min mis når den er lækker og ren og nyvasket og nybarberet......!

Mangler at finde en tissekonehøster hernede men når jeg gør - OMG hvor skal jeg høstes igennem!!! Har efterhånden lange hår i røven - uff!

Forresten så er min elektroniske blomst begyndt at vokse efter at jeg flyttede den over til vinduet med direkte sollys....!

Og så opdaget jeg lige at vores vandingsanlæg gik amok udenfor.....øhhh what to do?

2 kommentarer:

Mama May sagde ...

tissekonehøster... haha det ord tager jeg lige til mig, muchisimas gracias

- alt for i orden ord der ;-P

Deirdre-Ann sagde ...

Du skulle tage og prøve - du får den blødeste fussfree mås af det....