torsdag den 6. september 2012

Død blog?

Der findes næppe noget værre! Ja altså end en død blog - en blog der ikke skrives på er jo ikke en blog men MIN BLOG er altså ikke død, far from faktisk!

Jeg har bare INGEN TID alene, jeg er sammen med it manden hele tiden og det gør bestemt ikke noget men det er total modsat af hvad jeg har for vane, jeg plejer at være 100% alene og nu er jeg 100% sammen med nogen, hele tiden.....

Håber det ændre sig når jeg får arbejde og bil - men ja jeg SKAL også blive bedre til at skrive når han er i nærheden, feks. nu sidder han på den anden side af skrivebordet så jeg kan sagtens skrive men jeg gør det bare ikke, eller sjældent.....

Meget er sket, som altid, siden sidst.

Hele Marbella har været ved at brande af i en kæmpe skovbrand der har lagt et areal på størrelse med Samsø helt øde og brak (skræmmende oplevelse!) vi har været til fødselsdag hos Aktionæren og jeg har mødt flere af It mandens venner, hvoraf mange af dem er super velhavende.

Det kunne man mærke på nogen af dem (klamt) og andre var helt som du og jeg - ikke sagt at man ikke må være stolt af at man har tjent penge og at man har klaret sig godt men folk der praler, jeg tåler det bare ikke særlig godt.

Der er forresten også sket noget andet - it manden og jeg har besluttet os for at vi skal ha børn eller ja barn.......bare ROLIG vi er ikke gået i træningslejr og gør det heller ikke i år men vi har besluttet os for at lave en tidslinje, en plan for hvornår - sådan at vi får sat mere skub i de ting vi gerne vil opleve. Så næste år til jul, altså julen 2013 der har vi kendt hinanden i 2 år og så går vi i gang som det seneste.

Jeg syntes allerede at det er lige om lidt - min økonomi er SÅ dårlig at du tror det er løgn og jeg kan ikke se hvordan jeg skal kunne få den vendt inden da, men den tid den sorg.

I går ringede jeg til min udlejer fordi han havde skrevet en mail at jeg skulle ringe ham op - pludselig og ud af det blå uden varsel vil han ikke lade mig udleje min elskede Penthouselejlighed mere........!!!!!!!!!!

At sige at jeg var grædefærdig er en stærk underdrivelse - jeg tudet så snottet stod ud af næsen på mig, det er jo mit ENESTE indtjeningsgrundlag i øjeblikket og dækker kun med nød og næppe alle mine udgifter, feks. har jeg fået nye forsikringer, til den nette sum af 18.000 kr for ét år (!) Vær så god at betale......
Jeg har også fået lagt terminen om, så den er ikke længere på 28.000 kr pr. kvartal men på 11.000 kr, men det er også mange penge........så er der huslejen på min elskede lejlighed som indeholder el, vand, varme 6000 kr at betale.......og så måtte jeg pludselig ikke ha bilen i kælderen mere......så er der internet og tv 1700 kr......Mine afrikanske piger 200 kr.....der er altid udgifter
Vi endte med at aftale at han ville sende mig en mail - så i dag får jeg en mail, hvor i han skriver "Efter at jeg (!) ringede dig op i går vil jeg blot orintere dig om vores aftale, du må leje ud til og med 1. marts 2013, hvorefter aftalen ophøre"

......øhhhh dét var for det første mig der ringede ham op og dernæst så er det den aftale vi heletiden har haft - så hvad ville han med den første email hvor han bad mig ringe ham op? Gøre mig ked af det?

Jeg ved ikke hvad der sker når vi kommer til marts 2013, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre med lejligheden men jeg vil helst ikke som i virkelig helst ikke give den op, men den tid den sorg for jeg magter virkelig ikke at tænke mere over det nu - har lejet den ud igen fra næste uge eller faktisk fra i morgen fredag og til og med søndag i næste uge - så mangler jeg kun 18.000 for at gå i nul i denne måned.....

I morgen tidlig kl. 06.30 flyver it manden og jeg til Østrig til min storebror Normans's søns barnedåb, det er deres første barn og min bror ringede og sagde "Du skal være fadder og give 1000 kr i gave....." Øhhhhh men altså jeg tør ikke så godt sige ham imod, så jeg har hævet 1000 kr (på overtræk) og lagt i et kort og købt flybilletter og lejet bil og hotel og oven i det skal jeg læse et religiøst katolsk vers op i kirken  - på tysk - jeg må indrømme at min lyst er begrænset men jeg tager afsted. Ville sikkert selv blive ked af det hvis folk havde det sådan når de skulle til mit barns barnedåb men jeg er bare ikke god til kommandoer.....

På mandag skal jeg mødes med en pige der har skrevet til mig på facebook, hun er på min alder men har to børn og har boet hernede i 9 år, onsdag og fredag har jeg jobsamtaler, håber snart jeg får et arbejde så jeg kan tjene penge og få mit eget liv igen, eller ikke igen men få et liv sådan at jeg kan glæde mig til at komme hjem til It manden hver dag.

Der er sikkert meget meget mere jeg har glemt at fortælle men lige nu er jeg blank. Forresten kom Norman ikke til den fødselsdag vi var til, det kom jeg først i tanke om næste dag så det er hvor lidt jeg tænker på ham - skønt!

Og nu skal jeg sove - skal snart op igen.


Ingen kommentarer: