lørdag den 15. september 2012

Marbella OG Myggestik

Sidder i sofaen i MIT hjem (og it mandens hjem) og skuer udover Gibraltar mens jeg ømmer mine fødder og det meste af min krop.

I går aftes sad It manden og jeg på terrassen til næsten midnat og så film og drak øl, jeg er begyndt at blive en total svagdrikker for jeg bliver piv stiv af en halv liter øl, hvilket er til stor morskab for It manden der syntes han kæreste er sød når hun er beruset......
 - selv tænker jeg tilbage på mine mange nætter på Ludwigsen på Vesterbrogade hvor jeg slingrede hjem eller mine mange dejlige sushi dates med øl og bobler sammen med min coaching buddy som jeg stadig savner forfærdeligt inden i - ville så gerne dele min glæde over livet med hende men det kan og må jeg ikke :(

Nå men i går lykkes det mig at få 3 myggestik på venstre fod, den ser noget klumpet ud, faktisk ser den ud som da jeg gik Pilgrimsvandring og fik bedbugsbid på foden og den hævede op så jeg næsten ikke kunne ha den i skoen.....

Udover dét så har jeg it manden og jeg ledt efter en bil til mig - det er stadig ikke lykkes men i sidste uge var vi inde i Marbella og prøvekøre et par (røde) biler hos en bilforhandler. Bagefter begyndte først it manden at klø, så jeg.........der var desuden hundehår i bil, så vi er kommet frem til at vi har fået hundeloppe bid! FUCKING NASTY!

Klamme spasser spanioler! Hvem fanden sælger en bil der giver folk lopper?? Jeg har ca. 15 bid over hele kroppen, de fleste på lår og mås og ryg, men også en under højre bryst som nu efterhånden ligner en væskende byld fordi bh'en sidder lige dér og gnaver så nu går jeg uden bh (længe leve små titties!) Yiiiikkkkk hvor nasty med alle de bid og knopper! It manden ligner en rødspætte!
Behøver jeg sige at vi ikke købte bilen? Den havde desuden næsten ingen motor, 69 heste eller sådan noget.

Jeg har naturligvis ikke råd til at købe en bil, så vi har aftalt at It manden køber den og så betaler jeg ham af, når vi så sælger den så deler vi på samme måde, sådan at hvis han stadig ejer mest af den ja så skal ha naturligvis også have mest af salgssummen. Men jeg må godt kalde den min bil selv om det er ham der betaler.... :)

Jeg vil gerne ha en rød Golf med kopholder, elektriske vinduer, en radio der selv finder stationen igen hvis man køre ud af sende området eller der kommer støj på linjen, gerne med seler der kan sænkes sådan at de passer til små mennesker og hvis det skal være total luksus agtigt så må der gerne være GPS i den og røde sæder - men det er dels mange ønsker at ha og dels er det en dyr bil der har alle de ting, så jeg har bare sagt at jeg gerne vil ha en rød bil med en motor, hvor selerne kan sænkes - vi har kikket på mange biler men spanioler passer åbenbart ikke særlig godt på deres biler for dem vi har set har enten været ramponeret inden i eller smadret udenpå - og vi har kikket både hos forhandlere og private.

Men så den anden dag fandt vi to forskellige forhandler, den ene var en spanioler der boede i USA men hvis lejemål i Marbella var blevet ledig da et stort bilfirma var gået konkurs, så nu var han taget over for at få det op at køre igen og nu importeret han biler fra bla. Tyskland. Han har allerede ringet to gange med biler (røde) som vi skal se. Den ene var en Mercedes B klasse, den blev it manden og jeg enig om at den var for stor - jeg kan nemlig ikke lide at køre i noget større end en VW Golf, altså sådan rent model mæssigt. I går ringede han så om en rød golf han havde fået ind, den har vi ikke set endnu og vi ved ikke hvad prisen er.

Manden taler engelsk og har sælger evner - hvilket 99,9,9999999% af spaniolerne ikke har eller besidder! Flere steder har de bare ladet os kikke på bilen og så gå igen uden at sige "Hvad leder i efter, måske vi kan finde det til jer?"

Andet sted vi kørte hen var egentlig fordi de havde en Lotus stående i vinduet, det er sådan en It manden også køre i og han ville bare gerne kikke. Det viste sig så at de også havde to biler vi prøvekørte men de havde ingen motor. Men it manden fik en god snak med dem om Lotus biler osv. og nu har de inviteret ham med op næste gang de skal køre race på Ascari som er en stor kendt racerbane i bjergene omkring Malaga.

Jeg blev helt glad da de inviteret ham, for jeg ved hvor meget han elsker at køre race - feks. i dag kørte vi op i bjergene til en kæmpe planteskole for at købe lidt planter til vores terrasse - billeder kommer når vi får dem plantet. Vi bor på toppen (Penthouse) og der er SYGT VARMT udenfor lige nu, så ingen af os skal derud og plante blomster nu, så visner vores hud!
Men da vi kørte derop gav It manden bilen rigtig meget gas - faktisk mellem os så bryder jeg mig slet ikke om det, altså at køre SÅ stærkt! For det første er det bjergveje med en lodret skråning ned til den ene side og en massiv ikke flytbar bjergvæg på den anden side, så der er faktisk kun to måder at dø på hvis man køre galt - dø flyvende og skrigende eller blive mast mod en væg.....!

Men på den anden side så kan jeg også godt selv lide at køre stærkt og jeg ved at jeg altid køre super godt når jeg køre og It manden køre også super godt, han har 200% kontrol over bilen og dens bevægelser og kender hver en bevægelse i bilen, men ALLIGEVEL så kan jeg ikke lide det når vi køre afsted med 150 km i timen på en bjergvej....... jeg sidder bare helt stille og kikker ligeud og lader min dejlige kæreste køre som han vil, for hellere at vi køre galt sammen end at han køre galt alene og jeg skal leve videre uden ham eller at han ligger et sted hvor ingen finder ham og lider......puha som en ægte 6'er i ennegrammet så har jeg jo én million skrækscenarier i hoved om hvor galt det kan gå!!!

Men han har kørt bil siden han var 15 år og der er aldrig sket noget så det satser jeg på forsat holder stik! Desuden er hans bil jo en racerbil, så den er lavet mere til frontale sammenstød og ulykker end en alm. bil, ergo sidder man næsten inden i en jernkasse hvor man ikke kan blive mast (eller det er ingenøernes teori da de byggede den, håber IKKE det bliver min kæreste der skal være crash test dummy på bilen!)

Fik jeg sagt at min krop og specielt min venstre fod KLØR??

I øjeblikket er der 37 grader udenfor, jeg syntes det er ca. 15 grader for varmt, mindst! OMG hvor jeg dog både elsker og savner de fire danske årstider! Har sagt og lovet mig selv 200% at jeg skal hjem til Danmark når der kommer sne, hjem og gå rundt i mit elskede København mens sneen knirker under mine fødder......ahhhhh! Måske jeg i år får råd til et par nye vinterstøvler??

Anyway lad mig fortælle baglæns. It manden taler stadig med hans ven som lejede det hus vi havde givet et bud på - jeg har ikke lyst til at være den slags kæreste der sætter begrænsninger og forbud op for min kæreste, livet er for kort til den slags. De mennesker har mere brug for et større hus end os med to børn og desuden er huset alt for dyrt til at jeg vil være med til at bo i det! 1700 euro pr. måned alt excl er dyrt og selv om It manden sagtens kan betale vores husleje og alting så har jeg sagt at jeg vil være med til at betale, måske vi ikke kan dele fifty fifty men vi kan forsøge og det er dét jeg sigter mod pt. selv om jeg ikke betaler noget her i Spanien i øjeblikket.

It manden har sagt at så længe vi bor her hvor vi bor, så betaler han husleje. Huslejen er kun 450 euro pr. måned ALT INKL. så det er rigtig billigt. Samtidig betaler jeg heller ikke for mad......total pinligt men det gør jeg ikke.....det skal jeg dog til så snart jeg begynder at tjene nogle flere penge.

I denne måned har banken feks. laved en fejl så jeg har minus på min konto - åhhh så skønt! Jeg skriver til banken - som jeg desværre næsten gør hver måned for tiden - at jeg ikke har råd til at betale min husleje 1. september, men om de vil lade den gå igennem alligevel......jeg høre intet tilbage.

D. 10. september får jeg mere end 11.000 kr i leje indtægt fra min elskede Penthouse lejlighed og skynder mig at gå ind og betale min husleje, mine forsikringer og lægger resten til siden til min termin der skal betales så snart jeg får næste portion lejeindægt, hvilket jeg gør på tirsdag eller onsdag (og så skulle jeg gerne gå i nul i denne måned)

Den 11. september er der så en keglekage fra banken som ser min mail og uden at kikke på dato eller noget går han ind og betaler min husleje via min kassekredit så den går i overtræk - super sødt at de gerne vil lade mig betale min husleje med min kassekredit selv om der ikke er penge på kontoen men de kunne godt lige ha spurgt først ikke eller er det bare mig der syntes det?

Ergo betyder det at hvor jeg før havde min kassekredit på max men ikke i overtræk og plus 4000 kr på min konto, hvilket er FØRSTE GANG i flere måneder at der har været balance - så har jeg pludselig 6000 kr i overtræk på min kassekredit, som jeg desperat forsøger at dække med mine 4000 kr for ikke at skulle betale renter, men det er jo ikke nok.....

Samtidig så har jeg jo betalt huslejen to gange.....så hvad gør jeg nu? Jeg skriver til min udlejer i Danmark og fortæller ham hvad der er sket (ikke helt den korrekte historie da han ikke behøver vide at jeg er på røven økonomisk i den grad at jeg næsten ikke kan betale min husleje...) og skriver at hvad de end syntes der er nemmest så gør vi det, enten kan de betale de for meget betalte penge tilbage til mig eller de kan overføre dem til næste måned, så jeg ikke betaler husleje i oktober - men det er nu et par dage siden og jeg har stadig ikke hørt noget fra ham....

Hvilket gør mig urolig da han for ca. en uge siden fik en hjerneblødning, altså min udlejer som har en hukommelse som en si. Jeg har været nede og tale med ham ang. at leje min lejlighed ud "mens jeg arbejder i Spanien frem til marts" (det var min historie) det gik han 100% med på og der var ingen problemer overhoved.

Så skrev han pludselig ud af det blå inden vi tog til Østrig en mail til mig at jeg skulle ringe ham op, det gør jeg med det samme - mens vi taler sammen siger han flere gange "jeg er glad for at jeg ringede til dig...." Øhhhh det var jo så mig der ringede ham op men anyway, han havde talt med et bestyrelsesmedlem der var advokat og som syntes det var et skråplan at jeg lejede min lejlighed ud så pludselig måtte jeg ikke mere.....

Jeg gik helt i spåner og begyndte at græde, det er jo HELE mit eksistensgrundlag han ville fjerne!! Jeg har jo ikke ret mange andre indtægter i øjeblikket - jow en artikel dér og her men det er jo ikke noget som batter helt vildt....i løbet af samtalen kom det også frem at han syntes at når han gav en finger så tog lejerne en hånd, jeg spurgte flere gange ind til om det var mig hen mente der var sådan, for dét syntes jeg 200% ikke jeg gør eller at jeg er sådan!!!!

Jeg har selv lappet min hoveddør, jeg har selv sat køkkenskabe og køleskab op i min lejlighed selv om jeg blev lovet at få af min udlejer for to år siden til min fødselsdag, men hans hukommelse kunne ikke huske vores samtale blot få uger efter....
Jeg er altid høflig og sød og er såååå utrolig taknemmelig for at bo hvor jeg bor at det var som at blive slået i hoved med en knytnæve da han sagde det med at tage hele hånden.......og så oven i at jeg ikke måtte leje ud mere....

Her var jeg rejst til Spanien i den tro at der var ro på alt hjemme i Danmark frem til foråret og så måtte vi tage den derfra og pludselig *bang* så må jeg ikke leje ud mere.......dvs. det måtte jeg godt men jeg skulle finde én fast lejer og det vil jeg jo ikke for hvor skal jeg så bo selv når jeg er hjemme?

Vi afsluttede samtalen, hvor JEG ringede op med at aftale at han ville vende tilbage pr. mail. It manden blev helt ked af det på mine vegne kunne jeg se, for jeg var helt opløst......endnu en ting der gik godt og så *bang* stikker folk kæppen i hjulet på mit liv og rykker tæppet væk under mig så jeg vakler ....

It manden prøvede virkelig at trøste mig og efter lidt tænken frem og tilbage sagde han at når nu firmaet (som vi begge arbejde for engang men hvor det nu kun er It manden der arbejder) skulle lægge strukturen om, hvilket de gør fra November, så skal it manden mere til Danmark (fucking typisk nu når jeg er flyttet herned!!) og så kunne kan lige så godt bo til leje i min lejlighed frem for at bo på hotel, det ville som min. betale min husleje hvis jeg ikke måtte leje den ud mere på korttids leje - det var selvfølgelig dejligt men jeg tjener mere end 6000 kr pr. uge når jeg lejer den ud, så det er jo massivt mange penge jeg mister ved ikke at må leje den ud på denne her måde.....men naturligvis er det bedre end ingenting.

To dage senere skriver min smådemente udlejer til mig at jeg godt forsat må leje min lejlighed ud som vi HELE TIDEN HAR HAFT AFTALT mundligt men pr. 1. marts 2013 så stopper aftalen, nu har jeg det så bare på skrift. Super irriterende at jeg ikke må mere pr. 1. marts men jeg har besluttet mig for at jeg ikke gider gå og tænke over det frem til marts - det eneste han fik ud af vores samtale var at gøre mig utrolig utrolig ked af det og bagefter endte vi så op med samme aftale som før....mærkeligt!

Måske det hele har ændret sig til marts? Jeg vil gøre alt for at der ikke bliver problemer i min lejlighed og så måske jeg kan få lov til at forsætte efter marts? Anyway, den tid den sorg. Jeg håber at jeg i den mellemliggende tid kan få lejet en masse ud og tjent nogle gode penge og lagt en masse til side, det sidste er måske lidt af en drøm men jeg må jo gerne håbe!!

Noget andet der er pis er at da jeg rejste ned til It manden i juni, der mysteryshoppet jeg som en gal i Københavns Lufthavn for et af de firmaer jeg mysteryshopper for. Der står at jeg skal scanne bonerne ind så de kan se at jeg faktisk har gjort det jeg skulle. Jeg skriver til min kontaktperson derinde og siger at jeg ikke har adgang til en scanner men at jeg kan tage et billede med min iphone og uploade billede. Min kontaktperson er syg så jeg får svar fra en af hendes kollegaer der svar i den mail jeg har skrevet, hun skriver ordret "Hej Deirdre, XXXX er syg så jeg svare lige på hendes vegne. Du tager bare et billede af bonerne og uploader, det er helt fint herfra og ingen problem."

Fint, jeg har jo spurgt og jeg har aftalen på skrift så jeg gør som aftalt og uploader billeder af mine boner - i Juli får jeg så ikke løn da løn bliver trukket d. 20 i en måned og jeg lavede de her besøg d. 26. juni, ergo venter jeg til 1. August men heller ikke her får jeg løn .... så jeg kontakter dem igen og får at vide at grunden til at jeg IKKE får løn er fordi jeg ikke har opfyldt de krav der står i opgaven....???!!! Jeg har ikke scannet bonerne ind......og dérfor vil de ikke giv mig løn.

Jeg bliver jo utrolig vred og frustreret, vred fordi jeg jo for fanden har spurgt og endda stadig har mailen og frustreret fordi jeg mangler pengene og har lavet nogle ret store udlæg (mere end 400 kr) som jeg gerne vil ha igen - efter en laaaang mail udveksling går de med til at acceptere hvad deres egen medarbejder SELV HAR SKREVET i en mail til mig og som jeg har henholdt mig til....

Så her i september fik jeg endelig mine penge....men nu gider jeg så ikke lave mere for dem, der er altid bøvl med dem!

Nå, men så er jeg jo i Spanien og skal arbejde her, jeg har noget PR arbejde for det firma der ikke betaler mig, jeg har rykket og rykket men vi er stadig ikke kommet i gang og jeg har stadig ikke fået alle mine penge og jeg har heller ikke lavet noget for dem......STÆRKT MYSTISK IKKE? It manden kender ham der er aktionær i firmaet og han har luftet for ham om det gik godt, om chefen var en kyndig mand osv. og alle taler SÅÅÅÅÅ rosende om ham........I don't get it! Manden er jo en spassernar der ikke kan holde en kontraktaftale! Jeg vil gerne have resten af mine peng OG jeg vil gerne, rigtig gerne, arbejde for dem så jeg kan få noget mere at skrive på mit cv men nej.....og nu gider jeg ikke skrive flere mails - var til møde med dem i August og siden har jeg intet hørt, selv om de var sååå hooked på at komme igang!

Nå men så havde jeg en jobsamtale hos en mand der arrangere skiture hernede, han skrev at vi skulle mødes næste onsdag, altså i onsdags - da It manden og jeg ankom (it manden kørte mig) troede han at jeg have brændt ham af i sidste uge så derfor skulle vi ikke ha en aftale denne her onsdag......jeg har tjekket mailen to gange siden og den er sendt en tirsdag og der står "I'll see you next Wendsday at 16.00"...... 

Vi lavede en ny aftale på mandag, i mailen skrev jeg dato - så nu kan der ikke være nogen tvivl!

Så havde jeg endnu en samtale hos et dansk firma hernede hvor jeg skal hjælpe med PR og markedsføring og tekst i fredags, det er nu 5 gang vi - it manden og jeg har forsøgt at mødes med ham her manden. Han vil hyre it manden til en ting og mig til noget andet, vi har givet et samlet tilbud som han aldrig er vendt tilbage på. Anyway vi kommer derned kl. 10.30 som aftalt blot for at finde ud af at manden IGEN IGEN har glemt vores aftale.....vi laver en ny efter at ha talt i telefon med ham og tager derned igen kl. 15.00.

Her skal jeg lige huske at fortælle at Aktionæren i Spanien har anbefalet en dansk pige der bor i Fuengirola at kontakte mig da hun gerne vil starte eget firma op. Super fint. Hun kontakter mig og vi aftales at mødes i mandags, altså samme dag som vi kom hjem fra Østrig. Hun har inden da tilbudt at jeg kan komme hjem til hende, at hun kan komme hjem til mig plus at hun har tilføjet mig på facebook - jeg syntes det er top grænseoverskridende at blive inviteret hjem til folk jeg ikke kender alene......jeg bryder mig 200% ikke om det plus at jeg aldrig kunne drømme om at invitere fremmede mennesker ind i mit hjem når jeg ikke kendte deres agenda......og jeg skal ikke ha fremmede mennesker på min facebook. Basta.

Nå men vi mødes og hun fortæller at hun faktisk arbejder for det her firma hvor jeg skal til samtale, altså der hvor jeg var i fredags og hvor han glemte vores aftale for 5 gang. Samtidig fortæller hun at hun er blevet skilt, bliver underbetalt og er kærester med denne her fyr som it manden godt kender. Danskere verden hernede er jo lille og specielt inden for it branchen.

Men altså til mødet kl. 15 i fredags var hun så med og da hende og jeg havde mødtes havde hun talt meget om karma osv. plus at hun lige pludselig fik sagt noget med "Århhh gud du er hende med gården...." hvorpå hun slog hånden op foran munden og så sååå forskrækket/forfærdet ud. Jeg bringer meget meget sjældent gården op i samtaler med fremmede og slet ikke hernede, jeg er jo netop startet på en frisk så hvorfor skulle jeg hive sådan noget lort med frem i front? Jeg kan bare huske at jeg tænkte at hun var total falsk og at hun 200% havde lavede det vildeste research på mig inden vi mødtes. Hundrede på at hun aldrig havde hørt om mig og min gård før hun begyndte at snuse rundt....hmf! Fint nok at hun ved det, men behøver hun se ud som om hun ikke vidst det når jeg 200% kan se at det vidste hun godt???

Lang historie kort, da en del af samtalen var færdig i fredags går hun ud og it manden og jeg forsætter samtalen med manden. Jeg vil ha 2000 euro pr. måned for at lave PR i England og Tyskland og Spanien for dem - det var tydeligt at han ikke ville betale mig så meget så jeg bad ham komme med et udspil - det gør han på mandag.

Normalt har denne her PR pige fri kl. 15, da hun går siger hun "Vi tales ved" og da vi så er færdig så køre vi til Fuengirola efter sushi - der er det lækkreste sushi sted dernede........uhmmm og så åbner de snart i Marbella også :) Det var vores fredags hygge :)

Da vi står og skal til at betale ringer hende her PR pigen til mig og det FØRSTE hun siger er, hvorfor kørte du uden at sige noget? Mig: Øhhhhhh? Jeg troede jo ligesom at hun havde fået fri ikk.

Nå men hun ender bottomline med at sige til mig at hun gerne vil at jeg siger nej tak til det tilbud som manden skal komme med til mig inden mandag (!) for hvis jeg siger ja tak så kan hun ikke presse ham i løn og hun vil gerne ha mere i løn og da  han kun vil betale os det samme så skal jeg sige nej tak til jobbet......!!!

Seriøst kan man ringe og sige dét til folk man har mødt én gang????????????
 - ja eller til nogen overhoved?

Hun vil gerne at han står i en situation hvor han ikke har nogen til PR og så mener hun at hun kan presse ham op i løn, hun får 800 euro for 30 timer, hvilket er sygt lidt. Men jeg kan ikke arbejde 30 timer for ham da jeg har andet arbejde jeg også skal lave, så jeg har hele tiden sagt 3 dage max om ugen (vil også gerne læse kemi på fjernundervisning så jeg hemmeligt forbedre mine muligheder for at søge ind på jordemoderstudiet) og hvis han vil betale mig dét for 3 dage så siger jeg altså ja tak selv om det ikke er alverden, lidt er bedre end ingenting og så vil jeg bare kræve at vi taler løn igen om 2-3 måneder, feks. inden vi går på juleferie, så ser verden også meget anderledes ud.

Men altså, nu kræver frillen her at jeg siger nej tak til what ever udspil han kommer med.......!! Det kan jeg jo ikke og det kan hun ikke kræve, kan hun vel? Som jeg sagde til it manden så hader jeg tøsefnidder men alligevel så havner jeg på en eller anden måde altid i sådan noget.....her fordi jeg tager ud og mødes til en kop kaffe med en dansk pige en mandag eftermiddag og så viser det sig at hun arbejder der hvor jeg måske også skal arbejde og at hun ikke kan forhandle løn og nu er det pludselig mit problem....

Jeg vil bare gerne være fri for sådan noget shit! ARghhhhhhhhh!!! 

Jeg har forresten gjordt noget...... jeg har købt ind til min veninde i London via nettet - det var mens jeg havde plus på min konto altså, hun sidder så hårdt i det (jeg kan ikke huske hvad jeg har kaldt hende herinde så ingen navn denne gang) men hun er alene mor og har ikke ret mange penge efter at hun mistede sit job som radiovært fordi stationen lukkede. Jeg har længe gået og tænkt at jeg ville købe et gavekort til mad til hende - kan stadig huske da Lita kom med mad til mig mens jeg var helt i bund og fattig, det er noget af det bedste nogen har gjort for mig mens jeg var helt nede.......jeg glemmer det ALDRIG!

Så jeg ville gerne gøre det samme, men gavekort skal købes i butikkerne - WTF?? Nå, så jeg endte med at handle ind for næsten 100 pund, men fordi jeg var første gangs køber og bla bla bla fik jeg en masse rabat så jeg handlede for 90 pund men betalte "kun" 50 pund og ifølge min facebook så kan jeg se at hun har fået varerne nu :) Jeg vendte og drejede min hjerne for at finde ud af hvad hun kan lide og hvad hendes datter kan lide, men da vi gik på uni sammen spiste vi mest på den lokale total tarvelige diner i Lambeth (slum område) så det var svært men jeg endte med at købe ris, oksekød, kylling, cola, oreo kiks, yorkshir pudding, spagettie, totmatsovs, frugt, tampax (det shit er expensive!) osv. og jeg håber i mit hjerte at det løfter hende ud af denne her måned med skinnet på næsten. Jeg kan jo ikke gøre det hver måned eller hver anden men i ny og næ kan jeg - og det vil jeg gøre!

Her er et billede fra vores hike i Østrig. Min bror og et par af hans venner og it manden og jeg gik en laaaang tur op i bjergene. Jeg var SÅ færdig, dels fik jeg min menstruation mens vi gik, så det føltes som om mit underliv var ved at falde ud plus at jeg fik vildt dårlig mave og så bar jeg samtidig 6 liter vand (alle de andres vand da min bror ikke havde plads til vand i hans taske)

Men SÅ UBESKRIVELIG smukt!

Så er vi over trægrænsen

Smuk himmel!

Vi skal helt op på spidsen af bjerget ude til venstre - jeg var bare så så så træt og også træt af at vi skulle piske afsted, jeg hader at vandre i bjerge men gør jeg det så vil jeg også gerne nyde udsigten mens, tage pauser og spise lidt mad og slappe af men nej nej min storebror Norman er total bossy!
Til sidst holdt vi pause og spiste mad, jeg nægtede herefter at gå videre hvilket min bror blev mega sur over, men jeg kunne ikke mere - hvert skridt var som en nål i maven.....og jeg var bare træt! Fredag var vi i lufthavnen kl. 04.30 og kom i seng omkring midnat, lørdag op kl. 7 og i seng ved 23 tiden, op søndag for at hike kl. 7 og så køre til Munchen for at overnatte men pga. kø var vi først fremme ved 22. tiden og så igen op kl. 6 næste dag for at flyve til Spanien.....jeg var bare brugt og færdig men det forstod ingen, udover it manden der valgte at blive hos mig.
Jeg gik så vidt som fra under havoverflade niveau til 2015 meter over, så kunne jeg ikke mere og måtte kapitulere, satte mig ned og ventede sammen med It manden på at de andre kom ned igen halvanden time senere. Jeg brugte tiden på at sove!!


Da vi kom hjem skulle der vaskes i bund, igen - mangler stadig at kvæle en mega stor strygebunke men det er bare så varmt at stryge!!!



Så ville jeg liiiiiige gøre pladen i ovnen ren, da jeg bed mærke i HVOR beskidt glasset i lågen var, så hvad der gik fra at være et lille projekt endte med at blive et større et - jeg pillede glasset ud af ovnen og gjorde ALT rent!

Ulækker drengeovn! (Sådan ser ingen pigers ovn forhåbentlig ud!)
Prøv at se hvor beskidt den er!!!!

I ugen der gik lavede It manden Gratin.....hmmmm ligner dét gratin i din verden?? I min verden ser det der IKKE ud som den slags gratin min mor plejede at lave, så nu har jeg truet med at jeg får min mors opskrift og så skal han se løjer (håber jeg) men så igen dét kan sku da ikke blive værre end dét der????!!!!!!



En dag lavede jeg en hel ovnbagt kylling - hvilket minder mig om min Gudfar som jeg ikke har ringet til i flere uger.....jeg har virkelig dårlig samvittighed men jeg orker ham bare ikke. Kan han ikke bare dø??

Til min nevø's barnedåb i Østrig var der SÅ varmt, festen blev holdt et smukt sted (se det forrige indlæg hvor der er et billede af haven og søen vi badet i) min yngste nevø fra Sverige kørte med i bilen da It manden og jeg kørte tilbage til Hotellet igen, vi kørte meget langsomt på bjergvejene (min ordre!) da jeg havde begge mine små svenske nevøer med i bilen og min ene lillebror og så it manden og jeg. Børnene fik lov til at sidde med hoved uf vinduet og kikke indtil vi kom til en større vej - hans hår blafret som ørene på en hund :) Total nuser

Da vi kørte til Munchen om søndagen for at flyve hjem tidligt mandag, måtte jeg efterlade min lilla håndbaggage taske på hotellet samt en guldfarvet pose som jeg fik af min coaching buddy - det var enten dét eller at efterlade min caminotaske og dét er ligesom SLET IKKE en mulighed!!!
Da vi kom hjem købte It manden en ny kaffemaskine, magen til den som vi har i Danmark i min lejlighed - den står nu ved siden af hans yndlings svineskanke!! To total mande ting som jeg ALDRIG ser mig selv komme til at bruge!!!

Til en helt anden slags historie.....via en facebook gruppe var der en mand der ville give de her to billeder væk af Kong Christian d. X og Dronning Alexandrine - jeg skrev, ligesom 30 andre også gjorde men hey heldet var med mig og nu er billederne mine! Jeg hentede dem i Fuengirola i mandags - er det ikke FANTASTISK!!! På bagsiden er der et stempel fra 1904....nu mangler jeg bare et sted at hænge dem, vi har ikke så mange hele væge da der er vinduer over alt her, så måske de først kommer op hvis vi flytter?

En dag lavede jeg dem her, de hedder Anne Marie Svampe, det lærte jeg af min coaching buddy at de hed, de smager sygt godt!

Af min lillesøster fik jeg det her i Østrig, et kuffertmærke så jeg altid kunne huske at komme hjem igen...

Var det ikke sødt? Jeg blev helt rørt!

Spansk parkering - damen vælger at parkere på en handicap parkeringsplads - men er ikke handicappet - oven i dét vælger hun så at holde halvvejs ude på vejen så vi ikke kan komme forbi......prøv at tjek parkeringen ud!!

En stor klam tudse set ud for vores lejlighed på en aftentur!
Fik jeg sagt at jeg nu vejer 68 kg og er begyndt at løbe om morgen? Eller begyndt og begyndt, jeg har løbet én gang, kl. 7 om morgen (i dag) og der var allerede 27 grader varmt, shit og fuck det var hårdt men jeg vil altså bare ikke være tyk. Punktum.

Nu vil jeg smutte, it manden og jeg skal ind til byen og spise, kikke på lejligheder (vi kikker efter hvilken der har til salg/leje skilte i vinduerne) og drikke et par øl og kæreste hygge!



Ingen kommentarer: