lørdag den 22. september 2012

Druk, Sex Og Snak

Århhh hvor har jeg dog haft en FANTASTISK WEEKEND indtil videre!!!

Det er lørdag, klokken er 17.47 og min skønne kæreste og jeg hygger os - lige nu sidder han i sin kostol (billede kommer en dag) og ser nogle programmer om biler på sin computer, jeg siger dig den mand er bidt af en bil!

Jeg sidder i den ene af de tre hvide sofaer vi har med fødderne over på stuebordet og skriver på min computer - dét er en af vores hyggemåder :)

Men i går, fredag - dét er vores total über hyggedag! Om fredagen må vi drikke, vi har nemlig indgået en aftale om at med mindre vi er inviteret ud i byen så må vi ikke drikke alkohol undtagen om fredagen, det er fordi vi fik en tendens med at hygge dele en øl her og der og ja det skidt feder! Feks. har jeg taget et helt kg på siden i går morges pga. alt det jeg ÅD i går......

Så vi kørte ud og handlede ind i går, for anden gang i denne måned, vi lever super sparsommeligt og jeg elsker det. Vi købte bla. hvedeøl og m&m's med peanuts (dem i den gule pose) til mig, små Hagendass is, frugt osv. Da vi kom hjem lavede JEG aftensmad!

Jow jow - jeg lavede skam kylling (en hel kylling i ovnen) kartofler og brun sovs mens min dejlige kæreste arbejdede færdig.

Jeg er ikke så pokkers god til at skære en kylling ud så den gik lidt i stykker og sovsen var måske lidt tyk men ellers smagte det pragtfuld!

Samtidig drak han rødvin og jeg drak hvedeøl af høje lange glas, efter første halve liter blev jeg lidt snalleret så da jeg var på toilet besluttede jeg mig for at være nøgen under mit forklæde og ja sådan lavede jeg resten af aftensmaden, i bar mås og med forklæde på!!
Bummeren er bare at når brysterne er så små som mine og stritter ud til siden, så stikker det ene bryst hele tiden udenfor forklædet.....it manden syntes det var frækt og piftede af mig :)


Se it mandens tøj i baggrunden i køkkenet hvor vi knaldet - og her er så min fredags snoller. Jeg er blevet så god til ikke at synde i løbet af ugen!!!

Bagefter knaldet vi og begyndte at se en film, aner ikke hvad den handlede om men så begyndte vi at snakke sammen og så stoppede vi filmen og kom til at tale om sex - nåee ja filmen handlede om sex og trekanter og så talte vi om sex og om engang it manden havde været så stiv at han tabte sin sprit nye iphone i Normans pool og på den måde kom vi til at tale om Norman.

Mærkeligt faktisk men så alligevel ikke - jeg kan mærke at han siger mig nul og niks rent følelsesmæssigt. Vi talte om hvordan han vil ende, altså forstået på den måde at it manden tror han vil ende med at være som en af it mandens venner der er 50 år og har en kæreste på 26 fra Venezuela, super sød pige ingen tvivl om det. Men hvorfor er en 26 årig sammen med en på 50? Pga. penge. Bottom line.

Det sjove er bare, at jeg ser Norman som en person der har samme drømme som jeg og som it manden, jeg tror han drømmer om familie, børn der vil elske ham, han drømmer om at få det hans (og vores) forældre har, nemmelig et langt og lykkeligt ægteskab. Men dét tror It manden ikke at han drømmer om og It manden kan slet ikke se at Norman skulle ha de drømme for den side it manden kender fra ham, der er han en arrogant fedladen fyr der aldrig er trofast og som aldrig får familie fordi han ikke kan holde sig til én pige.

It manden mener også at han bare er en flanderrøv, fordi han har tjent så mange penge så gider han ikke arbejde. Han mener han lider af "underbuksesyndromet" hvor han bare går rundt i underbukser og laver ingenting udover at bruge penge hele dagen lang, resten af sit liv. It manden mener ikke at han skal ha et 8 til 16 job, men at han netop fordi han har økonomisk sikkerhed i baglandet kan vælge at arbejde med det han virkelig elsker, frem for ingenting at lave. Men fordi han har penge, så vælger han intet at lave og det gør at han bliver ligeglad med andre mennesker og tyk og dvask.

Jeg kan sagtens se hvad it manden siger og jeg tror også han har ret til et vist punkt, men der hvor vi er uenige er at jeg ikke tror det er Normans inderst ønske at være sådan. Jeg tror Norman blomster i modvind, da hans firma var i start-up fasen knoklede han og dér shinede han, dét er der han peaker, i modgang. Så bliver han kreativ. Men nu går det så nemt at han ikke behøver lave noget og det er så HER jeg mener at han burde kaste sig over et nyt svært projekt som måske, måske ikke vil blive en succes - jeg kan se mange ting han kunne kaste sig over men han gør det ikke.

It manden tror det er fordi han ikke gider lave en skid - jeg tror det skyldes noget andet. Manden mangler udfordringer, han skal udfordres for at gide og for at man vinder hans respekt. Jeg tror ikke han har nosser til det, men hvor ville det være sjovt og udfordrende at se om han kunne klare at læse til coach hos Mind Juice!!

Jeg tror ikke han ville kunne klare det, det er bare mig personligt, men kunne han - hold da op hvor tror jeg det ville ændre hans livsopfattelse og give ham det spark i røven (eller bollerne) som han trænger til for ikke at bruge de næste 40 år af sit liv på at lave ingenting!!
Og så ville han sikkert også bedre kunne opfylde de drømme han har, om familie og børn - om det så skal være med plastik fantastiskfrillen eller en anden dåse må han selv rode med.

Men helt sikkert, manden trænger til seriøse udfordringer rent mentalt, det får han ikke nu - og måske får han det aldrig sådan som han lever livet.

It manden siger at han slet ikke kan nikke genkendende til den person jeg beskriver som Norman, It manden kender ham slet ikke når jeg fortæller om hvordan han er som person. Han sagde at det jeg fortalte var en mand der stod helt ovre til venstre men den mand it manden kender står helt til højre og er den ekstrem dimenttrale modsætning af hvad jeg beskriver - det var faktisk meget meget mærkeligt og også lidt sjovt, at vi havde to SÅ vidtforskellige meninger om hvordan Norman var som person!!

It manden sagde at mange mennesker rigtig godt kunne lidt Norman men at han bare var så arrogant og at det blev værre og værre og at det sårede mennesker så de efterhånden ikke rigtig gad ham og regnede ham, feks. kom han altid flannerende når det passede ham til fester i stedet for at komme og være med fra starte til slut - som om alt i hans liv var vigtigere end at være til stede der hvor han var inviteret til.

Feks. til den weekend i juni hvor Aktionæren  hernede lavede en stor weekendfest kun for drenge, der kom Norman begge dage når det passede ham og gik også tidligere - i stedet for at sætte weekenden af til det arrangement han havde sagt ja tak til og så være til stede. It manden sagde at det havde såret aktionæren men at det er sådan han er.

Jeg tror ikke han mener det, altså at han mener at være sådan. It manden siger det er fordi jeg er en 6'er i ennegrammet og ALTID ser det bedste i alle, også når der ikke er noget at se.....

Nå men tilbage til vores ufattelig hyggelig weekend, vi snakkede også om alt muligt andet, sex, trekanter, venner, fremtiden, børn, drømme osv. og da klokken var over midnat og jeg var piv vissen efter 7 halve liter øl og min kæreste havde tømt to flasker vin gik vi kolde i sengen - kl. 4 vågnede jeg ved at It manden havde en mega stiv pik der var på vej ind i mig - uhmmmm for en måde at vågne på!! Så sov vi noget mere og så vågnede vi, knaldet og sov lidt mere.

Da vi endelig vågnede gik vi i et hurtigt bad og tog så til stranden. Vi kender en lille bitte hemmelig vig hvor der næsten aldrig er turister, så vi købte McDonalds mad med og lå på et tæppe og spiste maden i 27 graders varme. Da vi ville ud og bade bagefter opdaget vi at hele vandet var fyldt med brandmænd så vi turde ikke bade. I stedet for gik vi en laaang tur henover stranden, måske et par km, fik en flaske vand i en lille beach bar og gik tilbage igen.

Hele vejen gik vi og talte sammen og hyggede os mens vi samlede muslingeskaller og konkylier. Da vi kom hjem faldt it manden i søvn på sofaen mens jeg spillede et Logospil jeg har downloaded til min iphone (det er gratis og mega sjovt) Da han vågnede knaldet vi igen - jeg mener han lå jo liige dér på sofaen helt nøgen og lækker......

Nu laver han spagettie med kødsovs i køkkenet og jeg sidder her og skriver....

Sidste Fredag fik vi sushi......uhmmm

Ja det her er min mave set oppefra og ned - jeg er begyndt at løbe da vægten nærmede sig 68 kg (ja eller var den over 68??) og når jeg kommer hjem så sveder jeg SÅ MEGET at der løber svedperler ned af min mave....vildt ikke?

Det sidste stykke hjem går bare OP OG OP OG OP! Det er total et dræber stykke!!!

Julepynt i vinduet i Fuengirola i september??

De er skøre de Spanier!

I et andet vindue i Fuengirola har de lagt noget der på afstand ligner en levende baby....

Dét er det så heldigvis ikke, det er bare en dukke der ligner utrolig godt....! Butikken sælger naturligvis børnetøj og ting til babyer.

Sådan kan man også parkere....Skidt om andre kan komme forbi, bare de to biler kan få lov til at parkere!!!

Ingen kommentarer: