mandag den 17. september 2012

Jeg får lange nosser!!

Af det her pis land!

Seriøst, det er til at blive idiot af at folk enten ikke kan holde aftaler eller når man så endelig får en aftale med dem, faktisk har en helt anden agenda end først antaget!

Kan du huske at jeg fortalte at jeg havde en jobsamtale med en mand sidste onsdag? Jeg skulle hjælpe ham med at promovere sit firma, da vi ankom havde han glemt at vi skulle komme for han troede det var sidste onsdag - hvilket jeg har en mail på at det IKKE var.

Nå, ny aftale og så afsted i dag - så viser det sig at man slet ikke er interesseret i at jeg skal lave PR arbejde eller site content (tekst til hans hjemmeside) nej nej da, manden leder efter INVESTORE til sin virksomhed!!! Investore med et godt netværk.......WHAT THE FUCKING FUCK?????

Ligner jeg måske en som har røven fuld af penge? Og havde jeg, ligner jeg så en der vil smide penge i et vinterfirma beliggende i det varmeste sted jeg nogensinde har været??? NOPE!!

Jeg lyver ikke når jeg siger at da han nævnte ordet "investor" så var jeg parat til at tage min taske og gå, jeg havde 200% ingen grund til at blive - han kunne ha fortalt mig sidst at han kun var interesseret i investore til PR og ikke ville betale en løn! Men høflig eller dum som jeg er - afhænger af øjene der ser, så blev jeg hængende i to stive laaange timer hvor manden talte enetale om sit fantastiske koncept (vinter i 37 graders varme.....jow jow)

Til sidst havde jeg både ondt i hoften og lænden af at sidde på en stol og bare lytte - jeg kunne ikke komme hurtigt nok ud af døren! Det første jeg gjorde var at marchere ind i en cafe og bestille en sodavand - der var nemlig ingen drikkevare på bordet og med 31 grader udenfor, ja så var jeg ved at tørre ud som en mumie!
På total spansk vis havde idioten bag baren mere travlt med at skrive noget shit ned fra fjernsynet der kørte end han havde med at betjene mig, men jeg var tørstig så jeg blev - blot for at finde ud af at idioten ikke havde flere sodavand......

Jeg kikkede bare på ham, drejet om på hælen og marcherede ud og ned til promonaden i Marbella, og *wupti* dér lå en isbutik, to kugler is til mig og så satte jeg mig bare ned og spiste is uden at tale eller tænke. Jeg sad bare dér og var til.

Så kørte it manden og jeg hjem og nu sidder jeg her - en hel dags arbejde med at lave oplæg og alt muligt shit er total spildt og oven i det vil ham manden med det dansk firma hernede kun betale mig 960 euro pr. måned for at lave PR........jeg kan ikke så godt sige nej til det fordi jeg mangler penge men på den anden side så har jeg virkelig ikke lyst til at lægge kræfter i hans firma til den løn NÅR JEG SAMTIDIG ved at der er flere som er flygtet fra hans firma fordi han råber og skriger af folk!!!

Inden i har jeg det som med det firma jeg laver PR for i Danmark, jeg har slet ikke lyst til at være der, det hele stritter på mig når jeg tænker på at arbejde dér!! Jeg burde SÅ MEGET lytte til mit indre og IKKE tage jobbet - bare tanken om at denne her gigantiske mand skal begynde at råbe af mig er nok til at jeg går i koma - råb af mig én gang og jeg sværger jeg vil forsvare mig selv! Manden er lige så stor som ham den nu afdøde skuespiller fra The Green Mile, ham gigant negeren!

Så sent som i dag sad it manden og talte med en fyr han har ansat i Lithavn som også laver opgaver for det her firma - denne her fyr i Lithavn er lige så god som dagen er lang og minder mig om min ældste lillebror. Selv HAN siger at manden er bindegal og råber og skriger af folk - fuck it, jeg LOVER MIG SELV at råber han af mig, så klapper jeg ham én på kassen og går min vej. Fælles venner eller ej, jeg finder mig IKKE i det!!!!!!!!!!

Så nu er jeg back to square one - jeg har derfor skrevet en masse ting ned jeg kan gøre, for at tjene flere penge, bla. har jeg ringet til alle de Norske blade igen og rykket, bagefter sendte jeg dem en mail. Jeg rykker dem igen i næste uge.

Min gode ven Jonas vil gerne at jeg skriver nogle erotiske noveller til ham, for hans firma men jeg er helt blank. Plejer nok at kunne skrive om en masse dirty sex men i øjeblikket er jeg helt blank - it manden og jeg har god nok sex men det er bare meget ensformigt. Ingen af os er særlig gode til at tage initerativ i løbet af dagen, så vi knalder altid når vi ligger i sengen - jeg vil gerne tages, røres ved osv. men når vi både bor, sover og arbejder sammen 24/7 så når vi jo ikke at savne hinanden og kamp kneppe dirty når vi kommer hjem.....

Men jeg vil så gerne skrive de artikler så jeg kan tjene pengene, jeg er bare blank.....bum bum....!

6 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

BTW dejligt at du er kommet tilbage på din blogge-pind!!!

veronika sagde ...

Jaaaa,jeg er glad for at du skriver daglig,så kan jeg få hygge med en av mine favoritt blogg !
Spania er nok definitivt ikke som DK nei. Jeg syns dog engang ikke noe om at man tar siesta heller!

Krysser alle fingre og tær for at de ordner seg for deg med jobb,det er det jo bare nødt til! Kanskje jeg skal maile norske blader og spørre om de ikke kan skrive artikler om dk/københavn osv?

Her pissregner det,og det meste er mest ØV,men det går bedre på mannefronten,tror jeg har fått meg en norsk kjæreste. Det er ikke i nærheten av hva jeg følte for den Dumme dansken,prøver å finne ut av det. Gjett hvor han lurte om om vi skulle reise i høstferien: Kbh! Ha,tror jeg står over!!

Alt godt fra det høye nord til den danske senorita :-P

Anonym sagde ...

med tanke på din blog burde du for længst have skrevet en roman :-) dirty eller ej tror dog den ville blive pæn sjov

hvis der skulle komme svar her, er du så interesseret i flere besøg på din blog? eller bruger du den lidt som din hmm øh skraldespand?
hvor du kommer af med frustrationer
Jens

Deirdre-Ann sagde ...

Vernonika! Nice to hear from you again!
Måske du ikke føler det samme for din norske kæreste som du gjorde for den dumme (lede) dansker, men jeg tror - kloooge mig med den STORE viden om kærlighed - at alle forelskelser er forskellige...

Jeg føler bestemt heller ikke det samme for It manden som jeg gjorde for Norman, men det er helt sikkert en god ting for Norman var ikke god for mig, han var et dårligt menneske for en følsom person som jeg. It manden derimod er super opmærksom og OBS på mine følelser så alene af dén grund er mine følelser anderledes rent kærlighedsmæssigt.

Jeg siger at du skal nyde din norske kæreste og ja for fanden tag da til København i ferien, det kan da kun blive hyggeligt, så kan du vise ham rundt! (og du kan komme dig over din "frygt" for at se ham den dumme, hvilket du helt sikkert ikke kommer til at gøre)

Og så skal du knalde ham - helt vildt du skal knalde ham! Sex er godt og sex er sundt og meget sex gør en meget glad. Basta!

Det kan da godt være det bliver aktuelt at du skal lægge pres på de norske blade hvis de ikke gider skrive tilbage. Prøver igen i næste uge at ringe til dem. :)

Tante Kage! Schön at høre fra dig også - hvor bliver dine kage kreativiteter af? Jeg har en hel liste med ting jeg skal prøve at lave når jeg får penge til at købe materialer for......håber det sker snart!!

Og Jens, den anonyme mand med et navn :) Tjae måske det ville blive en sjov roman men det er netop dét som holder mig tilbage.

Da jeg gik pilgrimsvandring i 2010 lovede jeg mig selv ved Cruz de Ferro at jeg ville forsøge at udgive mine bøger inden 2011, på vej mod 2013 er der stadig ikke sket noget.....

Om jeg virkelig inderst inde ønsker flere læsere på min blog? Hmm både ja og nej - ja fordi hvem vil ikke gerne læses? Uagtet at jeg ikke er en starfucker eller sådan ser jeg ikke mig selv, men jeg vil da gerne anerkendes for det jeg laver og det faktum at jeg elsker at skrive og selv mener jeg er sygt god til det!

Men denne her blog blev i tidernes morgen lavet til at komme ud af min ensomhed med ikke at ha nogen at tale med - og der står meget personligt i den, så det er sådan lidt en vægtskål.

Jeg kan stå inde for alt hvad der står på siden, men det er jo ikke det samme som at jeg syntes det vil være sjovt at stå inde for det hele vel.....

At svine sine veninder fordi man er sure på dem er jo ikke det samme som at jeg hader dem når jeg er blevet god igen, men tror du veninderne ser mildt på at blive svinet eller kaldt tyk eller noget?

At alle mennesker har meninger og holdninger er korrekt, det er bare de færreste der vil stå ved dem. Jeg vil egentlig gerne men så igen, ER det hele postyret værd?

I kroner og øre, tåre og blod?

I think not faktisk....

Anonym sagde ...

Hmm, ser du en gang i mellem på din side på Fb ??
Jens ;-)

Deirdre-Ann sagde ...

Min side på fb?

Øhhh jeg forstår ikke hvad du taler om? Naturligvis har jeg en facebook, i mit eget navn og ja den ser jeg på næsten dagligt.