torsdag den 20. september 2012

Min Kæreste Er Skidtemads

It manden er ikke på toppen i dag, han klager over hovedpine og at han er træt - han sov også helt til kl. 9.30 her til morgen i stedet for kl. 7.....

Ville gerne forkæle ham, køre ned og købe noget hygge men ak, har jo ingen bil - så jeg må forkæle ham med hvad vi har i køleskabet. Vi er faktisk helt gode til at handle økonomisk ind, jeg sad lige og regnede på det tidligere i dag - to mennesker har spist for 131,40 euro indtil videre i denne måned og vi har stadig masser af kød - som er det dyreste - i fryseren. Det som vi mangler er grønsager, frugt og mælk men ellers har vi masser af det andet.

Til frokost lavede jeg tomatsuppe med pastahorn i, fordi det er lidt koldt i dag - godt nok siger temperaturen 26 grader men det er overskyet og blæser, så det er lidt køligt her på toppen men det er bare SKØNT!

Går rundt i klipklapper, kjole uden bh men bare med trusser under og så min elskede grå mohair cardigan som nok egentlig burde komme på pension men ak, jeg kan jo ikke leve uden!!

Ellers er der ikke det store sindsoprivende at fortælle...... bum bum har talt med min mor og min lillesøster i dag, alting går godt derhjemme. Min yngste lillebror er begyndt på en højskole hvor han får en idrætslæreuddannelse som giver merit til læreuddannelsen. Han vil gerne være idrætslære og min ældste lillebror er flyttet hjemmefra......!!

Ja hen er flyttet hele 300 meter væk - op i det hus hvor min lillesøster boede før, huset tilhøre mine forældre og min lillebror på 20 har altid drømt om at bo der, så da de kom hjem fra Østrig og barnedåb flyttede han derop. Mor siger at der hver dag holder min. 3 biler i indkørslen og at fars kæmpe Weber grill er kommet på bravt overarbejde.

Aftalen er at han SKAL gøre rent én gang om ugen, så behøver han ikke betale husleje eller dvs. det gør han men mor sætter pengene ind på en konto som han så får når han bliver ældre. Jeg ved også at mor i ny og næ køber mad til ham - feks. var hun deroppe og fyldte køleskabet op den anden dag mens han var på arbejde.....

Det er naturligvis meget luksus agtigt at være 20 år og bo i et total moderniseret parcelhus på 140 kvm med kæmpe have, garage, internet, fladskærms tv og alle mulige designer møbler (Morfar var jo møbelsnedker) og samtidig få betalt sin mobiltelefon regning, gratis bil og ikke at skulle betale husleje (det gør han men han ved ikke at pengene går på en konto han får senere) men jeg syntes på den anden side at det er dejligt at mine forældre har råd til den slags forkælelse.

Da jeg var barn havde vi ingen penge, som i virkelig ingen penge og det var bare mega hårdt, både for os børn men bestemt også for mine forældre. Nu har de penge og det må de små gerne mærke noget til syntes jeg - SÅ LÆNGE de også lære at arbejde og at tjene deres egne penge! Og ikke mindst at spare op!

Mine forældre er super strikse på det punkt, min lillebror får kun meget lidt af sin egen lærelinge løn udbetalt fra Kvickley hvor han er trainee, resten tager mor og sætter til side. Jeg tror faktisk ikke at de ved at de er voksne nok til at gøre indsigelser.... :)

Min yngste lillebror talte jeg kort med i dag, han er begyndt at skrive for et fodboldsite og jeg hjælper ham med at rette artiklerne til inden de sendes ind - han får ikke noget for det men hans navn kommer på tryk og det er ikke dårligt for en fyr i hans alder og selv er han bare jublenede lykkelig over at få lov til at skrive om noget han elsker!

Så alt i alt går det godt her i min lille verden - dog stadig minus penge og arbejde og bil og og og og....


It manden igang med at fikse vores lille bitte have 

Vores chiliplantER!

ER de ikke fine? De aflange og de gule er de stærke, den runde og den tofarvede er alm. stærke - peeewww!

It manden køber altid krydderurter og så smider han dem væk når han har brugt lidt af dem, dét er fråseri, så jeg har plantet den i en krukke og vander den dagligt - snart har vi krydderurter igen!

Den færdige have! :)

Ingen kommentarer: